Asanumitul clan mafiot din spatele lui Dinca e de fapt insusi statul roman

August 18, 20191comentarii



Eu am lansat inca de la inceputul acestui scandal doua ipoteze  , care mi se par mai probabile decat cea oficiala care il are pe Dinca drept faptuitor. Prima este ca sistemul a dorit absorbtia furiei populare de la protestul de 10 august, iar cealalta e ca el acopera un sadic ucigas cu legaturi occidentale. In ambele situatii Dinca e scos cap ispasitor, desi poate fi absolut nevinovat. In prima ipoteza poate fi si vinovat. Fie ca e una, fie ca e alta din aceste 2 ipoteze, statul insusi e parte din acest clan letal si nu romanul de rand precum Dinca. Statul ne vrea pe toti hamali in Occident iar pe femeile noastre niste curve. Dar eu il vad pe Dinca asta ca fiind un dezradacinat local, ce eventual comite infractiuni minore. Partea cu rapitul si ucisul de minore sunt infractiuni de lux pe care acest stat mafiot le-a tot facut de 20 de ani incoace. Lasati-l pe Dinca si urlati la stat! Si, dincolo de statul asta vasal si mafiot, trebuie urlat si la Occident, cu tot respectul fata de el. Detest dictatura, dar ce avem acum e mai rau decat inainte de 1989. Grosul cetatenilor e cum mult sub nivelul de trai de atunci, iar starea psihica a natiunii (in special datorita separarii familiilor) e deplorabila. Avem ceva bunuri stranse pe langa noi, dar am pierdut comunitatea, ne-am instrainat. Daca vrei sa o duci bine in mod cinstit trebuie sa mergi sa hamalesti prin strainatate si sa te rupi de ai tai. Ca in Romania nu mai poti trai si cinstit si bine. O elita ce face parte din sistemul represiv a fost ridicata in rang sa ne bata si sa ne umileasca. Lor li s-au crescut salariile si au vile in apropierea oraselor. Ceilalti insa traiesc sub limita saraciei, desi merg zilnic la serviciu. Nu asta ni s-a promis. Totul a fost o minciuna grosolana de pe urma careia economia europeana profita azi cu nonsalanta.



Am aratat in acest articol despre cum o parte din spionii lui Ceausescu in Occident (altii decat agentii KGB) au batut palma cu serVICIILE secrete occidentale spre a-l debarca. Unii dintre ei au facut-o din buna credinta; capitalismul occidental era si inca e mai bun decat dictatura comunista. Poate pe moment decizia lor a fost inteleapta. Insa, pe termen lung asa ceva s-a dovedit a fi tradare de tara. Pretul pentru asa ceva a fost distrugerea industriei nationale*. Toata natiunea romana e scoasa la produs de catre urmasii acelor falsi patrioti care bateau palma in secolul trecut pentru organizarea unei diversiuni impotriva lui Ceausescu. Privatizarea a fost un dezastru. Investitori fantoma au cumparat de la stat diferite unitati doar pentru a le baga in faliment si a le inchide. Nu vorbesc aici de Sidex, care inghitea ajutor de la stat, desi acele capuse aveau exact acest rol. Vorbesc de acele unitati care nu aveau pierderi. Si erau destule. Ni se spunea atunci ca „mamutii industriali” sunt necompetitivi si trebuie distrusi in favoarea IMM-urilor. Iar de ceva timp incoace IMM-urile sunt haituite de ANAF si diferite „organe de control” care dau amenzi fara acoperire in fapte. Scopul lor a devenit acela de a distruge orice initiativa privata cu capital autohton si pregatirea terenului pentru marile corporatii.

Noi am plecat cam de la acelasi punct in 1989 cu China. A intrat in limbajul comun termenul „chinezarie” ca produs ieftin si prost. Cam asta produceau si ei si inca mai produc pentru pietele ieftine. Fabricile chineze care faceau produse copiate (gen „adidos”) si le vindeau la 10% din original au fost in aceeasi situatie. Si acolo au venit spionii occidentali ca sa le „cumpere” si sa le bage discret in faliment Ba, dar cu toate crimele lor, cu foametea datorata crizei otelului  , totusi ei nu si-au vandut tara. Asta e diferenta dintre ai lor si cacanarii nostri. Occidentalii au venit si la ei, au inchis cateva fabrici concurente, dar chinezii s-au regrupat rapid in altele noi. Statul chinez nu i-a executat pe cei care au gasit astfel de forme de raspuns, precum cel roman. Pana la urma treptat companiile occidentale s-au vazut in situatia de a ase muta pe bune in China pentru a face ele insele fata concurentei. Iar companiile lor concurente au inceput sa se lupte de la egal la egal cu cele occidentale.


Diferenta o putem vedea acum la 30 de ani de acel moment: chinezii acum produc si pentru pietele scumpe. De aceea astazi China e o mare putere mondiala iar Romania e o tara secatuita si condusa de gasca de latei care se raporteaza la spionii occidentali precum un gangster de mana a doua fata de gangsterul sef. Tineti minte scenele alea memorabile din filmul „Nasul” cu cateii care ii pupau umili mana? Cam asa sunt conducatorii acestei tari fata de stapanii lor occidentali. Sa nu confundati conducatorii cu politicienii! Politicienii sunt marionetele lor.



Fiind niste ciuflingari, acesti spioni de carpa au fost pur si simplu jucati pe degete de tutorii lor. Romania a devenit piata de desfacere pentru produsele occidentale iar produsele sale concurente au fost demolate. Statul roman a platit pentru aceste produse cu resurse naturale si proprii cetateni. S-au vandut si se vand in Occident resurse naturale precum petrolul si padurile. S-a incercat si cu Rosia Montana, dar cetatenii n-au fost de acord s-o vanda si pe asta.

S-au vandut in occident creierele remarcabile, cei care de acum incolo o sa-si faca prezenta in marile centre de cercetari occidentale. Apoi s-au vandut omul simplu. I s-a distrus locurile de munca si l-a vandut ca sclavi in agricultura, constructii, ingrijire batrani si alte astfel de meserii nedorite de nativii occidentali. E ca si cum ti-ai vinde rinichii sa-ti iei o masina scumpa. Cam asta au facut acesti latei.

De asemenea, Romania a ajuns o destinatie de turism sexual pentru pedofilii violatori, traficantii de organe si sadicii ucigasi. In Romania nu exista o baze de date publica cu persoanele disparute. In Romania nu s-a lucrat la serviciul 112 tocmai pentru a le usura viciatilor sefi de dincolo accesul si satisfacerea aici a pulsiunilor lor morbide. Politistii nu se ingrijoreaza si nu se pun pe treaba la solicitarile familiei pentru o persoana disparuta pentru ca stiu ca asta e pretul. Persoana respectiva e traficata pentru organe sau pentru placerile maladive ale unor dezaxati psihopatologic. Ei au salarii mari si stiu ca nu poporul le plateste, ca n-are de unde, ci „supervizorii” de dincolo. Poporul roman e ca un fond de vanatoare pentru ei: vreti sa facem o baie de multime, va poftim sa va alegeti! Avem copii de 7-10 ani pe care ii putem usor rapi de langa bunicile adormite. Avem fete proaspete si rumene de 12-14-16 ani. Poftiti, va rog!

Sistemul are un mare interes ca opinia publica sa fie trimisa catre un fantomatic clan interlop de trafic de persoane, fara sa vada intreg sistemul social romanesc e un urias clan de lux care face trafic de persoane. Si, ce-i mai grav, multi dintre cei traficati o sa aiba soarta Alexandrei. Fie ca sunt ucisi direct fie lent, ca urmare a frustrarilor reiesite in urma emigrarii, toti de la mijlocul sistemului social suntem Alexandra. Nu Dinca ne rapeste, ci insusi sistemul. Vad ca multi au tabarat pe el, fara probe concrete ca e vinovat. E usor de a ataca un om deja cazut. Dar oare sa luptam si impotriva adevaratului criminal, putem?



Romanul simplu e prost. E needucat. Uneori grobian, dupa cum mi-am reamintit recent. Dar nu e sadic ucigas. Eu unul cred inca in acel spirit blajin, chiar daca salbatic (sau tocmai de aceea) al romanului. Dinca asta are acest profil. Cazurile de crime violente sunt mult mai rare aici decat cele din Occident. Cazul Ramaru din anii 1970 e o mostenire a tatalui Ramaru, format in perioada de „boom economic”, interbelic. Oh, da. Multe omoruri savarsite de criminali in serie au avut loc atunci. Acum vor s-o dea la intors si sa ne faca sa credem ca un roman simplu precum acest Gheorghe Dinca ar fi autorul sau ca el ar face parte dintr-un clan local. Poate o fi. Dar la ce am vazut nu cred. Nu. Eu am aratat cu date statistice ca acest Dinca nu se potriveste profilului proxenetului si traficantului de persoane  . Dimpotriva, statul cu orice sef si sefulet de institutii se potriveste acelui profil. Statul insusi e acel clan. Asta e clar pentru toti. Nu romanul simplu, ci romanul tradator si lacom cu functie importanta in acest clan mafiot numit stat. Am respect pentru valorile occidentale, pentru cultura vestica. Dar te rog, Occidentule nu favoriza acesti cacanari! Mai scoate si romani cinstiti in functii publice! Ce ai facut in aceasta tara, Occidentului este un rahat. E mai rau decat pe vremea dictaturii comuniste. Se gaseste oare cineva care sa protesteze si la ambasada Germaniei?

* O sa-mi spuneti ca industria nationala nu facea lucruri competitive, stiu. Da, de acord. Dar erau ieftine si majoritatea si le putea permite. Acum avem lucruri bune, dar le platim cu vinderea a insasi natiunii. Cei care sustin varianta eliminarii produselor romanesti neperformante sunt in general si aceeasi care sustin si ideea alegerii raului cel mai mic la vot. E ciudat modul in care aceeasi situatie e judecata cu dublu standard. Pe de-o parte ei sustin ca produsele ieftine dar necompetitive n-ar trebui sa existe, insa nu si in politica, unde ele trebuie musai alese.

Share this article :

+ comentarii + 1 comentarii

Anonymous
3:15 AM

Mу family members aall the time say that I am killing my time here at web, hoєeve
I know I am getting familiarity every day by reading thes pleasant posts.

Post a Comment

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved