Pages

October 31, 2007

Vehcineee! Uitete ca sa bate Handreea Marin cu Rahduleaasca!

Daca s-ar face scandal in tara asta pe lucrurile care merg cu adevarat prost cred ca am fi primii in lume in materie de civilizatie. Scandalurile noastre mondene vizezaza nu comunitatea ci persoanele, orgoliile lor, elemente marunte din viata lor. Obisnuit cu mizeria de fiecare zi romanul se bucura cand vede la altul probleme... Are astfel impresia ca se intampla si la case mai mari... Daca protagonistii sunt vedete atunci strada e pustie cum era pe timpul lui Ceausescu cand se dadea desene animate sambata.

Cautand imagini cu politicieni pe care sa-i capturez in film aseara am dat peste cele doua Divolitze ale teviziunilor certandu-se fiecare pe limba ei in direct da' indirect ca fiecare era la televizuini diferite...
Nu urmaresc presa da' se pare ca scandalu' a 'nceput saptamana trecuta cand Raduleasca s-a bagat peste munca de pionierat a Marinei de benefacere nationala si a inceput sa aduna bani pentru salvarea copilului Lianei Stanciu atentand astfel la statutul ei de Regina a Minunilor.
Cu un zambet de soare cu dintzi Marinimia ii propuse:
--Hai sa adunam impreuna banii pentru micutza (in traducere- "poate invetzi ceva de la mamica ta. Hai sa-ti arat eu cum se face mai tzaca ca eu fac asta de 9 ani seculari, eu sunt pretutindeni si nicaieri, eu infinita si imuabila, varianta feminina a lui Hristos... ")
Cu o privire glaciara invadata de bunatate Raduleasca raspunse:
-- Lasa ca deja am strans destul (in traducere- "nu fa... am si io. Io sunt fica lui D-zeu nu tu miaaau ...sitz voi demonstra ca pot si ca te voi bate la audientza si ca voi castiga si mai mult si mai mult, voi avea milioane si voi imparti la saraci care ma vor iubi. Numai Eu, Eu si Eu. Numai eu pot sa fuck minuni ce faci tu sunt pacaleli. Eu is si Supraeu.")
Oricum, faza e ca Marinimia Sa nu s-a sfiit sa intrebe pe la colturi daca e adevarat, daca Radu a strans toti bani. Pfff! Exact ce se astepta. "Vaca de Radu n-a strans tot... Ce magaritza! sa n-o lase si pe ea sa se joace! Sa nu ii permita sa arate ca ea are experienta de 9 ani! UNU, DOI TREI, PATRU, CINCI, SASE, SAPTE, OPT, NOUA. NOUA. Nu un an sau doi ca altii" (altele -- nota mea G. B.).
Sambata in emisiuna ei plingtisitoare a venit cu bomba si a anuntat ca si-a vart banii stransi de ea in contul victimei: uite ca a mea e mai lunga. "Uite ca tot am luat ceva audientza de la tine, care e audientza mea de la 'nceput. Sic!"
Vazand una ca asta Raduleasca de la Afumatzi, i-a trimis un mesaj un sms cu "esti cea mai josnica fiinta" & all stuff. Pe ea a deranjat-o ajutorul paganei. A marturisit ca chiar a refuzat suma intreaga venita de la nush' ce om de afaceri sau concern. Ea vroia cu tzaraita... Vroia suspans.... Vroia actiune... Pana in ultima secunda, pana la ultimul cent... Vroia sa extraga cu aparatul de muls vacile bunatatea de la oameni. Vroia o revolutie emotional-afectiva. Vroia apoteoza! "Si a venit dobitoaca sa-mi fure meritele..".

Maimutele se bat pe baby monky care, tras din toate partile, risca sa moara. Nu le pasa decat sa-si pastreze imaginea imaculata, sa se apere sau sa atace sa dea bine in ochii otvespectatorilor. Sa astia au un show... pe cinste.
"Eu o am mai mare ca e de 9 ani. Ba io fa ca-i mai cu motz."
Asa se intampla cand nu ai propriile limite. Ele nu mai vad in fata ochilor decat bani si audienta. Nu stiu sa se uite in ochii oamenilor. E bine totusi ca prin viciile lor pot ajuta. La fel ca si cei de teapa lor pot trage societatea in sus. Insa trebuie sa le tragem de maneca pentru ca uneori pot face prapad in jur crezand ca fac bine.

October 26, 2007

Inca un supravietuitor s-a dat batut...




Dobrin a incetat astazi sa mai reziste. Dobrin nu a murit astazi. El a murit incet de cand sistemul nu l-a lasat sa mearga sa joace la Real Madrid care la dorit in echipa. S-a duelat de la egal la egal cu Eusebio. Dupa asta a intrat in anonimatul unui sistem aplatizant in timp ce Eusebio a ajuns o legenda. Dobrin nu a mai fost selectat in nationala pentru a nu fi vazut de marile cluburi...
Dobrin a fost daramat de un sistem de ticalosi.

October 19, 2007

Gradinitza parlamentarilor.

Asociatia Pro Democratia (APD) si Camera Deputatilor, cu sprijinul UNSR si Global a lansat de curand o campanie zmekera. Cica te face parlamentar... Mai intai te inscrii la o simulare de Parlament . Parlamentul tinerilor. De ce nu i-a spus oare gradinitza sau ospiciul pentru cei ce pun botul la astfel de gogoritze?

Ofer spre citire o traducere a acestei campanii:
Asociatia Pro Democratia (APD) si Camera Deputatilor, cu sprijinul UNSR si Global are nevoie de formatori/purtatori de imagine, oameni care sa iasa in fatza in presa pentru noua campanie de marketing politic orientata spre segmentul populatiei tinere care se pare ca va lipsi masiv de la vot. Daca veti reusi sa refaceti imaginea de mafioti a parlamentarilor si veti aduce oamenii la vot veti primi retributii substantiale, parte din afacerile profitabile care se deruleaza daca sistemul ramane neschimbat.

Am cazut secerat de ras nu alta. La cat se platesc locurile in parlament astia vor sa-l dea gratis cuiva :))). Deunazi am vazut si un afis pe la Obor cu asociatia crestina Becali care.. ateentieee… ofera ajutor pensionarilor cu pensie de sub 250 de ron. Bai da’ ce-am evoluat in tzara asta bai tata! Cica se muta occidentalii incoace!ca sistemul merge dupa forma actuala.

October 15, 2007

Boicotati meciul cu Bulgaria

Aseara am dat drumul la tv sa vadstirile sportive cam singura emisiune la care ma mai uit de cand Discovery, NG si Animal Planet dau numai reluari. Si ce vad? Razboi in Balcani! La intrebarea "cu talc" a unui ziarist Mutu a zis ca prefera pe olandezi pt ca"sunt mai civilizati" decat bulgarii. Fireste ca replica unora dintre vadimistii lor nu a intarziat sa vina cu acuze pornind de la facerea lumii incoace. A aparut imediat Medica Dragogomir cu gusa lui de militian comunist gata sa faca pe generalul de brigada cum ca sa nu se puna cu noi ca "suntem de 3 ori cat ei". Care-i problema Mitica? Te cauta cumva DNA-ul si nu poti sa scapi decat cu un nou mandat de parlamentar? Vrei sa ajungi priministru ceva ca sa poti sa ii ameninti si tu pe magistrati? E incredibil cum si-au gasit aceste mumii loc in timpurile contemporane!
Au gasit televiziunile noi mOTV de scandal? S-a rasuflat povestea cu referendumu' si acum gasim altceva pentru a trage cu dintii de audienta? Vazandu-i in ce mod se injosesc in goana dupa audienta am impresia ca sunt hartuit de vanzatorii ambulanti care negociaza cu mine fara voia mea nu stiu ce produs fata de care nu am nici un interes. Si-au facut bisnitzarii televiziuni si isi continua munca de pionierat si in acest domeniu? Apoi tot ei dau reportaje lacrimogene despre violenta de pe stadioane pe care ei o incurajaza ipocrit si de pe urma careia isi castiga audienta. Daca vreun fanatic bulgar il impusca pe Mutu la Sofia sa vedeti ce reportaje funeraro-romantice ni se servesc.
Cumva pentru bulgari e de inteles supararea ca au pierdut calificarea. Insa vadimistii si becalistii din Romania nu ezita in a lovi in capara lor cazuta in spirit mahalagesc. Nu inteleg de ce nu ne lasa in pace si ai nostrii si ai lor si nu se arunca pentru D-zeu in Marea Neagra sa ne lase in pace odata. Nu inteleg ca traim alte timpuri? Nu inteleg ca intre vecini trebuie sa exsita respect ? Eu cunosc acest portret al celui care accepta tot felul de compromisuri si abuzuri la job din partea sefului si apoi se dezlantuie seara in fata televizorului. Incompetenta si incapacitatea lor de a -si cere drepturile

Sa ne gandim ca unii dintre noi vor face vacante nu numai pe litoralul bulgaresc dar si in Turcia sau Grecia. Vom avea de suferit cu politistii bulgari in timp ce televiziunilor li se imflu buzunarele pe publicitatea oferita in schimbul imbecilitatii noastre. Ce ne ofera televiziunile in aceste zile este un exemplu de furt in situatia in care noi vom trebui sa dam spaga politistului bulgar si bulgarii celui roman. Fac un apel la un minim de demnitate.
Eu propun sa boicotam vreo 2 saptamani privitul la Tv. Sunt sigur ca putem obtine informatiiile necesare si de pe internet in acest rastimp. Nu putem sa ne lasam incalcata demnitatea de acesti (pseudo)nationalisti parsivi. Hai sa ii amenintam ca vom boicota si meciul cu Bulgaria daca nu isi vor rejudeca strategia si vor veni cu reportaje mai umane! Oricum Romania va fi calificata dupa meciul cu Luxemburg si va fi un meci slab .Am impresia ca e singurul mod prin care putem sa le cerem un minim de respect pentru inteligenta noastra este doar acest gen de masuri radicale.

Al Gore trebuie sa ia Nobelul pentru... (stai sa vedem la ce s-ar potrivi...)

All Gore a primit premiul Nobel pentru pace. Cum sa dai premiul Nobel pentru cineva
care nu zice nici 2 vorbe pentru condamnarea razboiului din Iraq. Apoi tema nu e
una lagata de conflicte intre comunitati ca sa primeasca Nobelul pentru Pace.
Poate primi pentru strategii politice cu adevarat penetrante. Nici macar pentru
geologie sau domenii care incep cu Geo nu poate primi datorita erorilor cuprinse
in documentar.
Stiam ca premiul Nobel e o poleiala. Acum stiu ca e deja un instrument politic. Un fel de Oscar al oamenilor de stiinta cu influenta. Salutari de la Paulescu !

October 5, 2007

Rugaţi-vă pentru Myanmar !

Armata din Fosta Birmanie a intervenit in forţă împotriva manifestanţilor care cereau reinstaurarea democraţiei.





Acesta este numitorul comun al tuturor armatelor. Ca dupa aceea ele se dau mare iubitoare cu heartstone de popor asta e alta problema!







G. Bush & co s-au şi grăbit să condamne actul şi să treacă a ameninţări. Armata nu a ţinut cont de ele şi şi-a continuat represaliile. În fond acolo nu e petrol aşa că nu au de ce să se teamă că vor fi invadaţi de americani…
Dincolo de gogomăniile pe care le spune Bush pentru a se dezice de ceea ce se întâmplă în mica ţară asiatică se vede de la o poştă că între cele două tipuri de stat există doar diferenţă de grad. Iluzia servită de corporatişti cum că „uitaţi dracul cât e de negru şi vedeţi ce imaculaţi suntem noi" este o poveste de adormit copiii.
Vampirii din Fosta Birmanie aleg calea cea mai uşoară a ameninţării directe şi simple a omului de rând în scopul cedării puterii personale şi a unei părţi a bunurilor către Uncle Sam. În SUA se foloseşte strategia, manipularea şi scărpinarea cu mâna la urechea opusă. Birocraţia e ceva mai mare în aşa fel încât nu se vede. Cu toată democraţia occidentală dacă nu ai armată cu care să ameninţi pe cei care încearcă să ocolească abatorul corporatist pentru a trăi în societate ea pur şi simplu nu funcţionează. Revoltaţii vor să nu mai plătească impozite către armată şi sunt masacraţi. La fel se poate întâmpla şi în SUA dacă nu îţi plăteşti impozitele către Uncle Sam. Dar pentru că eşti minoritar doar te bagă la puşcărie. Eşti acea cantitate neglijabilă. Însă rişti total să fi împuşcat dacă toţi ceilalţi nu îşi vor mai plăti taxele şi de mâine nu vor mai merge la job. Iată cum diferenţa dintre civilizaţie şi sălbăticie constă în uriaşul aparat de propagandă care o poleieşte şi fardează pe prima.
Iată că armata nu e cunoi!



Exprima-ti protestul fata de tragedia din Myanmar!semnand petitia :

http://www.thepetitionsite.com/takeaction/972303571?z00m=10257662




October 3, 2007

Becali fatza cu Aresnalul

Steaua a luat bataie in liga campionilor la fotbal de la Arsenal Londra. Becali a mai luat o palma de la D-zeu.

Problema la Steaua e ca fotbalistii nu sunt o familie si sunt discriminati :
Badea il are pe Badoi.
Rada il are pe Radoi.
Dica nu are si el Dicoi...