Pages

January 27, 2014

Hai la schi!








Nu înteleg de ce se plang atatia ca e frig si ca e zapada mare. Nu înteleg deloc. Au dat cativa fulgi si gata, murim, ne întepenim, nu înzapezim, iadul alb, urgia, nenorocirea, dramatismul... Pai unde-i ma gandirea pozitiva cu care m-ati înnebunit un an întreg? Hai la schi si capul sus! Hai hai!

January 17, 2014

Uterul artificial sau inceputul unei noi ere in istorie






Uitati-va bine la o astfel de imagine. Ea pare simpla. Insa implicatiile sociale ale unui astfel de eveniment sunt coplesitoare pentru viitor.


January 14, 2014

Ronaldo e mai tare!






Cristiano Ronaldo a castigat "Balonul de aur" fiind votat cel mai bun jucator al anului 2013. Asa arata reteaua mea de wireless, in acord cu acest eveniment. :)



January 10, 2014

Paparronta






O noua specie de papagal a fost creata de specialistii in genetica de la Universitatea din Bucuresti. Acestia au reusit o combinatie spectaculoasa intre un papagal si Pinocchio. Ei au hotarat ca numele acestei noi specii va fi „paparronta”, iar denumirea latineasca va fi „victor xerox doctorandus”.




January 3, 2014

Primiti cu bomboana?



Vlad Ioachimescu e un om foarte fain. Are niste idei dintre cele mai neasteptate. Insa, daca stai si le judeci principial, de fapt ele sunt absolut normale si naturale. Neasteptatul si bizareria lor vine din faptul ca ambientul social e nenatural si anormal si, confruntat cu ele, se vede i postura de a le declara astfel. Iata-l aici pe Vlad sarbatorindu-si ziua de nastere (21 decembrie) in strada la proteste, oferind jandarmilor cate o bomboana. Inedit!