Batranii, bolnavii, homelesii si IMM-urile tintiti de diversiunea Coronavirus

March 21, 20200 comentarii

(Editare ulterioara: initial aceasta postare s-a numit „Batranii si IMM-urile tintiti de diversiunea Coronavirus” , dar ulterior mi-am dat seama ca inca 2 categorii de oameni sunt tintuiti de aceasta ipocrita grija subita a sistemului de a institui carantina. Ei sunt cersetorii si toti marginalii care traiau din gunoaie sau din mila cetatenilor. In SUA si nu numai sunt amendati cei care dau mancare homelesilor, dupa cum sunt puse tepuse pe sub poduri ca ei sa nu doarma acolo. Iata ca cu strazile pustii o multime de „paraziti” neprofitabili de pe strazile metropolelor occidentale au putut fi goniti discret, fara ca nimeni sa-si de seama, ocupati de „criza pandemiei”. Asa ca aveti grija de acesti oameni pe unde ii vedeti si dati-le cate ceva de mancare, pentru a contracara aceasta inginerie a societatii spartane de a-i elimina pe cei slabi, sub falsa grija fata de ei! )



La 1 luna de la aceasta uriasa campanie mediatica  iata ca incep sa se vada semnele intereselor care se afla in spatele ei. In urma cu o saptamana ministrul afacerilor externe al Chinei a acuzat SUA ca ca a fabricat virusul si apoi l-a plantat in China  . In replica recent presedintele SUA, Trump, a raspuns ca de fapt chinezii l-au fi fabricat intr-o replica seaca: „Made in China”.

Un prim indiciu este criza economica ce incepe sa se vada. Bursele au cazut iar in unele locuri s-au prabusit. Din aceste speculatii cei care cad in picioare sunt mamutii, marile corporatii. Ele vor cumpara inevitabil IMM-urile care le fac concurenta la preturi foarte mici ulterior si astfel isi vor consolida monopolul pe piata produselor. Este o strategie care se practica de sute de ani la bursa. In Romania, dar si in intreaga lume pierderile IMM-urilor sunt uriase in aceasta perioada. Multe dintre micile afaceri vor intra inevitabil in faliment.

Cel mai clar indiciu este o nepotrivire comparativa ce se poate vedea la nivelul numarul de morti din anul 2020 cu cel din 2019. Conform acestui centralizator , numarul de morti din anul 2020 pana acum in Italia este de 145 512. Conform unui alt centralizator, care a contorizat lunar numarul deceselor incepand din anul 2011 in Italia, in primele 3 luni din 2019 au fost 185 967 de morti , respectiv 57 882 in martie + 59 876 in Februarie + 68 209 in Ianuarie.

morti primele 3 luni Italia 2020
morti Italia 2019

In mod normal numarul de morti trebuia sa fie cu 13 000 mai mare, conform cu pandemia, nu? Dar, ce sa vezi! De fapt, de cand cu pandemia de panica privind COVID-19 italienii au fost mai prevazatori iar numarul de morti este cu 40455 mai putin in 2020 fata de aceeasi perioada a anului trecut. Primul gand care ne apare in minte este faptul ca s-a redus semnificativ traficul rutier si ca nu mai sunt accidente. Dar, conform altei statistici, in anul 2018 numarul mortilor in accidente rutiere a fost in Italia de 3325 . Asa ca nu lipsa de accidentele rutiere explica aceasta scadere a ratei mortalitatii.

Dar haideti sa vedem si statistica Spaniei, a doua ca numar de victime datorate covid-19 ! Conform aceluiasi centralizator international, numarul de morti din anul 2020 pana acum in Spania este de 101123 . Din pacate n-am reusit sa gasesc statisticile pentru 2019 in Spania, dar le-am gasit pe cele ale lui 2018. Conform acestei surse care a contorizat lunar numarul de morti in 2018 in Spania, in primele 3 luni din au fost 127 439 de morti, respectiv 39 772 in martie + 39 756 in Februarie + 47 911 in Ianuarie.

 morti primele 3 luni Spania 2020


 morti Spania 2018

Adica in aceste 3 luni din 2020 in Spania au murit 26 316 mai putini oameni fata de aceeasi perioada a anului 2018. Aceeasi situatie. Si aici oamenii au fost mai prevazatori. Din punctul acesta de vedere putem spune ca acest virus cu panica lui generalizata a adus o mai mare atentie a oamenilor si a salvat niste vieti in loc sa le ia, asa cum suntem mintiti.

Desigur, exista regiuni unde mortalitatea e mai mare decat cea a anilor trecuti precum Lombardia in Italia, unde virusul a facut in jur de 13 000 de victime. Daca aceasta situatie ar continua si in restul regiunilor si daca numarul victimelor ar fi in continua crestere ar exista mai multe motive de ingrijorare. Dar, deocamdata vad ca in Italia numarul de victime s-a stabilizat. Asa ca daca acest virus doar accelereaza moartea unor oameni deja bolnavi aflati in faza terminala si numarul de morti va scadea in Lombardia odata ce nu vor mai fi astfel de cazuri? Eu presimt ca rata mortalitatii in urmatoarele luni in Lombardia va fi mai mica din simplul motiv ca bolnavii care probabil ca ar fi murit atunci in mod natural au murit in martie. In fine! Haideti sa asteptam sa vedem deznodamantul crizei si atunci vom stii sigur cat de periculos a fost acest virus!

Un alt indiciu al mistificarii acestei pandemii este tergiversarea studierii in institutele de virusologie a acestui virus. In Romania sunt cateva institute care il studiaza. Dar nu toate. Intamplarea face sa fiu apropiat de niste persoane care lucreaza in anumite institute de virusologie si nu au ca obiectiv studierea acestui virus. Nu lucreaza la el. Iar asa ceva nu are nici un sens pe fondul panicii generalizate. Daca aceasta panica ar avea o baza reala la nivelul inginerilor sociali si chiar le-ar pasa de vietile batranilor atunci orice institut de virusologie din lumea asta ar trage cu toate fortele la gasirea unei solutii si ar lasa deoparte alte interese. Adica sistemul trimite jumatate din angajati in izolare insa nu da sarcina urgenta de studiu pentru studierea acestui virus si gasirea de urgenta a unui vaccin. Nu se poate.


Un alt indiciu este ineficienta carantinei partiale  , asa cum o descriam aici, care a condus de fapt mai mult la raspandirea decat la stoparea sa. Daca insa judecam ultima saptamana numarul victimelor se este deja la jumatate din cel al gripei sezoniere. Procentul victimelor a crescut cu aproape 200% in ultimele zece zile fata de numarul celor de pana atunci de la aparitia acestui virus in China. Daca la ultimul meu articol numarul decedatilor era de 4 000, intre timp a ajuns aproape de 12 000. Iata ca din cauza proastei conceperi a carantinei numarul de victime s-a dublat in loc sa se reduca.

Un alt indiciu clar este incercarea de ascundere a procentelor pe varsta fata de victimele acestui inca inceput de pandemie . Stim deja ca batranii de peste 80 de ani sunt victime majoritare, respectiv 14.8%, dupa cum se vede in tabelul oferit de sursa de monitorizare mondiala a acestui virus. Urmeaza cei intre 70-79 de ani, cu 8%, apoi cei intre 60-69 de ani cu 3,6% si 50-59 ani cu 1,3%. Tinerii sunt sub 1%, respectiv 0,4% pentru cei intre 40-49 si ani, 0,2 % pentru cei intre 10-39. Daca punem cap la cap aceste procente ies 28,3 %. Pai unde sunt nene ceilalti 71,7%? (Editare ulterioara: intre timp acest procent a ajuns la 100% si datele s-au schimbat) Mai sus de acest tabel OMS spune ca nu s-au oferit date cu varsta decedatilor. Mai sa fie! O exista oare in lumea asta vreo tara care nu elibereaza certificate de deces in care sa nu se precizeze varsta , macar aproximativa a decedatului? Daca ne uitam pe statistici, observam ca zona euroatlantica a depasit cu mult cea asiatica la numarul de morti. Numai Europa singura trece de jumatate. Adica vreti ca eu sa cred ca in Europa nu se precizeaza varsta decedatului pentru a fi monitorizata de acest centralizator de date? Eu cred ca cineva ne iau de prosti pe toti. Multi sunt prosti gramada, intr-adevar. Da’ nu toti.



Am dat de un caz de mistificare grosolana a acestei epidemii in cazul antrenorului de fotbal Francisco Garcia de 21 de ani dat acum cateva zile pe o multime de canale media ca victima a Coronavirus. Daca dam o simpla cautare pe internet observam ca omul a avut de fapt leucemie in faza terminala. Da, putem spune ca virusul i-a grabit sfarsitul insa el a murit de leucemie , nu de gripa. Situatii absolut halucinanta s-au intamplat in Italia in aceasta saptamana cand mai multi batrani morti nu au fost autopsiati pentru a vedea daca sufereau de alte boli  .



Mai mult decat atat, sub pretextul opririi raspandirii de informatii false, conducerea (hai sa citim mai bine conducerea conducerii!) Spitalului de boli infectioase din Brasov a amenintat scris medicii sa nu comunice informatii in general despre virus. Aoleu! Transformam spitalul in "serviciu" secret? Afla virusul ca vrem sa-i gasim un tratament si isi schimba tactica, sau cum? Sau vreti sa insinuati ca medicii ar fi ca agentii vostri dezinformatori din presa care umbla cu informatii false? Mari destepti va credeti ma voi spionilor civili! Miros aici o grosolana tentativa de mistificare. Miros o exagerare a numarului victimelor venite in spital cu alte boli si introduse diversionist intre cei care sunt deja contaminati.

(Editare ulterioara: Asa ceva s-a putut confirma la mai mute marturii ale unor specialisti. Mai jos postez pe cea a doctoritei americane Annie Bukacek)



Intre timp a aparut cazul medicilor Suceava, contaminati in bloc cu COVID-19 din cauza lipsei de masuri elementare de protectie. Aaa… Nu cumva asta e secretul vostru care trebuia pastrat? Cei care chiar vor sa faca ceva pentru stoparea pandemiei sunt persecutati sau pusi la colt. Cojudeteanul meu Valentin Neagu, medic la Spitalul Judetean din Targu Jiu, a incercat sa izoleze o sectie de chirurgie pentru pacientii suspecti pentru a nu-i contamina si pe ceilalti. Dar, surpriza! Conducerea (sau conducerea conducerii!) spitalului a desfiintat sectia, asigurandu-se intr-un mod dubios ca pacientii suspecti sunt plimbati prin tot spitalul… Pai cum vine ma asta? Adica intre timp cetatenii sunt amendati daca ies pe strada fara motiv iar voi nu luati masurile minime pentru carantina in spitale? Ce vreti mp sa faceti din spitale? Lagare de exterminare?

(Editare 04 04 2020: din pacate observ cu stupoare ca bolnavilor cu infectii pulmonare li se prescrie paracetamol in loc de antibiotice. Asa ceva nu se intampla doar in Romania si pute rau a intentie de a spori numarul victimelor. Principalul medicament impotriva gripei, Tamiflu, se gaseste din ce in ce mai greu si nimeni nu se ingrijeste in mod intentionat sa importe, de parca am fi in timpul dictaturii. Din pacate asta e dictatura capitalista. Se doreste un cat mai mare numar de victime pentru a justifica apoi criza economica ce se pregateste artificial. In loc sa li se dea antibiotice, pacientilor cu infectii pulmonare li se da … Paracetamol, pentru a provoca un cat mai mare numar de morti. Pai atunci noi de ce mai stam in carantina? S-ar putea ca acest „totul va fi bine!” prin care suntem convinsi sa stam in casa sa fie un fel de „Dormi linistit! FNI vegheaza pentru tine.”,dar cu urmari mult mai grave si la scara mult mai mare. Imi doresc sa ma insel dar semnele nu sunt bune)

Ei bine, din experienta mea cu diversiunile pot mirosi aici implicarea spionilor dezinformatori in exagerarea panicii generale care sa conduca la acest blocaj economic dar si a celor diversionisti in raspandirea reala, cu efect de domino a acestui virus in lume. Sunt tari vecine cu China care nu au nici un infestat. Explozia epidemiei in Italia se explica foarte simplu prin plantarea artificiala a acestui virus de catre acesti spioni diversionisti care joaca pe degete intreaga politica a lumii. Pentru a intelege amploarea fenomenului diversionist repostez documentarul meu facut acum un an:



In spatele spionilor se afla marile corporatii in frunte cu dinastiile Rockefeller si Rothschild capitaliste. Ei au interesul sa contracareze imaginea societatii eugenice in care ne aflam cu cea grijulie fata de omul simplu. Cred ca sarmanii care citesc acest text isi cam dau seama de cat de mult sunt respectati si de cat de mult ii pasa sistemului social de ei. Dimpotriva, aceasta panica generalizata are si menirea de a arata o falsa empatie a marilor cinici ce conduc sistemele bancare internationale fata de soarta celor multi. Lucrez la un documentar acum in care voi arata cum au creat ei cele 2 razboaie mondiale, genocidul din Ruanda, razboaiele iugoslave din anii 90 si, cel mai trist, asanumita revolutie de la noi din 1989. SRI a dirijat din umbra diluarea dezinfectantilor din spitale care a produs infectiile nozocomiale prin care societatea romaneasca s-a descotorosit de muribunzi si neprofitabili. Sistemul medical a fost nu doar subfinantat, dar chiar furat sistematic, in asa fel incat spitalele arata ca niste lagare de exterminare a celor slabi. Si acum ei vor sa ne convinga de faptul ca le-ar pasa de persoanele in varsta si bolnave. Asta e chiar culmea ironiei; societatea civila dezbate despre cat de periculos e sau nu virusul iar ei elimina darwinist pe cei cu sistemul imunitar slabit prin false masuri de protectie. Ei, adevaratii ucigasi, par in ochii opiniei publice niste dedicati salvarii vietilor, iar noi, cei care incercam sa-i demascam parem niste carcotasi care le-ar zadarnici lor eforturile de a-i salva pe cei pe care metaoligarhia darwinist-sociala de fapt vrea sa-i elimine. Din acest punct de vedere aceasta cacialma si-a atins un obiectiv incredibil: criminalii par salvatori si salvatorii criminali. Asta e defapt istoria secolului al XX-lea.

Numarul victimelor inca nu au ajuns la sfertul celor de gripa sezoniera, respectiv 650 000 de victime anuale conform OMS  . Se vorbeste de pandemie insa e de fapt doar o epidemie zonala, respectiv acolo unde este o predispozitie obsesional-ipohondra intre cetateni si acolo unde exista un numar mare de batrani. Italia are cel mai mare numar de batrani din Europa raportat la restul populatiei. Nu e de mirare ca recent Italia a ajuns sa aiba cei mai multi morti, depasind China, tara unde a aparut virusul.

Frica ipohondrilor si excesul lor de consum de dezinfectanti a condus la preturi record la dezinfectanti.



Intre timp s-a creat o artificiala dezbatere publica intre obsesionalii ipohondrii care se tem de riscul de sub 1% de contactare a acestui virus si cativa nonconformisti care spun ca panica este artificial creata. Fiecare tabara da vina pe ceilalti pentru aceasta situatie, tipic pentru diversionistii din institutiile de spionaj civil care intre timp lucreaza la greu la implantarea artificiala a acestui virus in aceasta perioada. Dupa campania de popularizare a temei virusului din ultima luna, acum se face o campanie de tinere departe a eventualilor clienti de IMM-uri. „Stati in casa!” a ajuns tema de alerta pe telefon. In ciuda faptului ca izolarea este o solutie pentru stoparea pandemiei, atunci cand tema asta devine o campanie PR-publicitarista eu imi pierd increderea in onestitatea ei.




Si o luam de la capat cu o alta campanie. Iata fotbalistii cum stau acasa




Pentru limba romana avem mentalitatea esecului nationalei de care facem misto, dar cu care convingem multimile ca trebuie sa instastauram o criza economica



Caligrafii, hai si voi la bataie!





Iata aici un adevarat proiect care a luat cateva zile bune de munca.



Iata aici altul asemanator!



Nimeni nu face asta gratis. Asa ca ne putem imagina ca se pompeaza bani grei in campania #stayhome. Profitul vine mai tarziu pe spinarea saracirii noastre ce urmeaza statului acasa si daramarea economiei


Si, ce s-o mai dam dupa cires? Daca tot e campanie, hai s-o spunem verde in fata cine castiga din ea!

L




Si pentru cei care inca mai cred ca aceasta campanie e facuta de plictiseala in timpul carantinei de unii, uitati aici una facuta in dulcele stil clasic:



Frica de dictatura (clasica- pentru ca democratia actuala e o dictatura cosmetizata) este proiectata pe Putin, cu nostalgii dambovitene :



Cireasa de pe tort am vazut-o la o zicere care a dat-o la intors dintr-unpe serioaselea la un sir foarte lung de glume rasuflate despre statul in casa (pe care nu le mai postez, ca sunt jenante). Da, e posibil ca aceasta diversiune sa fie facuta si pentru refacerea imaginii institutiilor represive cu fricile ipohondrilor



Trebuie sa recunosc ca pentru cei batrani se justifica o astfel de decizie. De data asta situatia s-a schimbat fata de acum o luna, si am sa imi schimb si eu recomandarile. Desi initial m-am impotrivit acestei masuri, acum trebuie sa recunosc ca izolarea e cea mai buna solutie pentru protejarea vietii batranilor. Va recomand pentru cei ce aveti batrani sa va faceti provizii si sa stati in casa, pentru ca sistemul vrea sa-i scoata din registrele de la casa de pensii.

Share this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved