Messed up myspace

August 11, 20110 comentarii


12 08 2011



De cand a lansat versiunea a 3-a myspace parca a innebunit. Singurul avantaj ar fi acela ca practic poti sa urci un numar nelimitat de piese si ca poti sa algei pe care sa le faci publice. In felul asta nu mai e nevoie sa stergi din ele din lipsa de spatiu. Dezavantajele.... ohohoooo. De la meniurile care isi schimba pozitia si forma pe zi ce trece, de la tutorialele puse chiar de ei pe propriul site care sunt rupte de realitate (cum ar fi sincronizarea cu facebook)... Designul care nu mai permite customizari de cod... Nu stiu unde vor sa ajunga! Cert e ca de o jumatate de an myspace a luat-o razna. Unii si-au sters conturile de ciuda.


In dimineata asta m-am amuzat intrand pe myspace lucru care nu s-a mai intamplat de ceva vreme... Cand sa ascult un friend request si sa ma loghez dau de chestia asta:




S-ar putea sa fie un hackeratack, s-ar putea sa fie o razbunare a cuiva tocmai concediat sau chiar o actiune creativa autoironica colectiva. Nu prea e firesc pentru o corporatie (myspace e totusi o corporatie...) dar spiritul myspace este mai aproape de asa ceva. :)

Share this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved