Se apropie dictacratia. Repozitionare pentru Opinius

March 24, 20180 comentarii

Se strica rau sistemul politic in Romania. Adica o ia pe o panta dictatoriala, facuta pe un fond de economie de piata si presa diversa dar controlata la fel cum era si cea unica.

Am vazut zilele trecute cazul infiorator al unui om care nu si-a putut demonstra in instanta faptul ca e viu. Declarat decedat in anul 2016, desi este in viata, a pierdut procesul prin care cerea anularea declararii decesului .


Aici vedem un om care nu vrea CNP si buletin, ce a fost dus direct la psihiatrie 

Tot recent un protestatar surdomut amendat pentru „participare si scandare de lozinci”…





Asa ceva sunt semne clare ale dictaturii clasice catre care o apuca societatea noastra.

Si acest spatiu pe care scriu de 11 ani a fost afectat de noua politica de cenzura a internetului. Incercand sa intre de pe telefon, cineva s-a trezit cu mesajul „site inselator” care-i bloca accesul.

De acum incolo n-am sa-mi mai pierd prea mult vremea cu sistemul politic romanesc, care se scufunda intr-un soi de dictatura cu picatele democratice. L-am criticat pana acum pentru ca se dadea drept democratie autentica, in ideea ca poate isi ajusteaza puseele dictatoriale. Insa, daca situatia nici macar nu se mai straduieste sa pastreze aparentele, nu mai merita vreun efort de aratare a unui lucru ce e oricum vizibil

Oricum, a deslusi acest rebus inselator al manevrelor imaginate de niste escroci precum politicienii (exceptiile sunt nesignifiante) sau comandate lor de la niveluri superioare, este cam pueril. Va trebui sa ma concentrez pe gasirea unor cai de viata normala in aceasta harababura sociala pe care o traim.




Share this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved