Carantina partiala pentru Coronavirus: o campanie de inducere a panicii

March 11, 20200 comentarii



Cred ca o carantina in fata celui mai fragil virus e de recomandat. De fapt asa ceva se intampla in general in lumea animala sau la omul primitiv. La unele specii de pesti, cand unul dintre ei da semne de ameteala, ceea ce ar putea fi semnele inceputului unei boli contagioase, e devorat rapid de propriul anturaj. La primitivi, cel mai mic semn de boala conduce direct la izolarea celui in cauza si hranirea lui de catre comunitate pe mai multe saptamani pana isi revine. Se folosesc vase si ustensile de unica folosinta, in sensul ca nu sunt luate inapoi pana cand cel izolat nu se insanatoseste. Pe langa carantina, primitivii fac incantatii si descantece pentru alungarea spiritelor malefice.

Asa ca o carantina generala in fata celui mai mic pericol de epidemie e binevenit si chiar indicat. Riscul, asa infim cum este el acum, ca acest virus sa devina epidemie s-ar putea total elimina daca lumea ar intra in bloc in carantina. Pe langa asta, o pauza de acest gen ar face bine „executantilor moderni de ordine” . O iesire in aer liber, sau chiar o petrecere in casa in izolare a timpului liber cu familia ar ajuta mult la resudarea legaturilor. Pe langa asta, stresul tipic din unitatile de profit ar fi indicata o astfel de pauza.


Dar iata ca asa ceva nu se intampla, ceea ce ma face sa vad in aceste evenimente doar o campanie de inducere a panicii si nu de izolarea si eliminarea unui virus! Carantina exista doar pentru unitatile nonprofit. Iata ca de cateva zile traim experienta carantinei partiale, ceva ce numai societatea asta guvernata de dictatura spionilor poate concepe! De cateva zile s-au inchis stadioanele si meciurile de fotbal se joaca fara spectatori. Probabil ca dupa lipsa de eficienta in a induce panica pe defunctele mijloace guvernamentale de dezinformare, acum se trece la alte mijloace precum- iata!- cei ce prefera distractii mai putin digitale, precum fotbalul. Dar tot n-a fost suficient. Recent s-au inchis si scolile, bibliotecile si in general toate activitatile neprofitabile, platite din bani publici. Dar nu s-au inchis moll-urile, unde exista de fapt cea mai mare densitate de oameni pe 24 de ore. Acolo e de profit. De fapt nu s-a inchis nicio activitate unde munca e pe bune si se invart bani. Biletele spectatorilor de pe stadioane sunt un mizilic, fata de contractele de miliarde.

Unitatile care invart sumele mari de bani nu intra in carantina. Pai cum vine asta? 3-4 cititori din salile de lectura din biblioteci risca sa se imbolnaveasca iar miile de cumparatori din moluri sunt dintr-o data securizate? Asistam la o manipulare cum rar s-a mai vazut la nivel mondial. Practic copiii sunt scosi de la scoli si trimisi in moluri. E oare asta vreun fel de program „scoala altfel”, denumita la deruta „carantina?”. Nu m-ar mira sa fie chiar asa. Dupa modul in care economia nationala a fost sistematic distrusa in acesti 30 de ani pentru a transforma romanii in niste consumatori cu imprumuturi din viitor, se potriveste perfect.

(Editare ulterioara: Intre timp masurile de carantina s-au apropiat de ceea ce ar trebui sa fie, respectiv s-au inchis moll-urile, restaurantele iar pe strada se circula doar cu un motiv foarte bine intemeiat. Dar, pe langa faptul ca trebuia luata de la inceput total si nu progresiv, se vad semnele unei dubioase duble masuri in implementarea carantinei. Intre timp un intreg spital din Suceava cu medici si pacienti s-au contaminat cu COVID-19 din lipsa de masuri elementare de izolare. Dubla asta masura a neluarii de masuri minime de protectie pentru cadrele medicale s-a vazut cel mai bine recent in cazul medicului Valentin Neagu de la Spitalul Judetean din Targu Jiu. Cojudeteanul meu a incercat sa izoleze o sectie de chirurgie pentru pacientii suspecti de coronavirus pentru a nu-i contamina si pe ceilalti. Dar conducerea spitalului a desfiintat tacticos sectia, asigurandu-se intr-un mod duplicitar ca pacientii suspecti sunt plimbati prin tot spitalul. Pur si simplu nu pot sa cred in onestitatea acestor masuri de carantina)

(Editare 24 aprilie: Recomand recenta conferinta de presa a doctorului virusolog Erickson din SUA, in special minutul 30, pentru a vedea cum se fac presiuni asupra medicilor spre a umfla artificial datele si a le folosi pentru a induce panica) .



Din pacate YouTube a sters acel video, conform cenzurii din aceasta perioada. Insa el a fost salvat si reurcat aici :



Ups, si acesta a fost sters . Nu-i nimic, continuam



O sa-i fac de ras ca pe niste dictatori pe cei de la YouTube care, dupa cum vedeti, incearca sa opreasca contactul cu opiniile acestor profesionisti. Nu-i nimic, continuam sa postam conferinta lor pana ce YouTube vor obosi s-o stearga:



In fine, Youtube primeste bani ca sa se joace si asta e jobul lor, eu n-am atat timp incat sa intru in acest ping-pong. Asa ca o sa postez conferinta de pe alta platforma:



Vad ca intre timp, pe langa campania mediatica de inducere a panicii au iesit la iveala si teorii ale conspiratiei despre impunerea vaccinarii obligatorii pentru pretinse boli contagioase de care nimeni n-a auzit. Intre timp au reaparut intrebarile despre cea mai mare epidemie din anii 1970-1990, respectiv HIV-SIDA, pe care multi deja o vad ca instrumentata in laborator. Deocamdata nu comentez aceste idei, neavand date concrete. Observ insa fenomenul prin care o parte din cetateni raspund la aceasta campanie de panica prin aceste teorii. Imi doresc enorm ca ele sa fie doar parte ale unei simptomatologii paranoide si nu o realitate. Pentru ca daca noii militari au astazi rol de experti in genetica si virusologie, atunci suntem pur si simplu terminati. Din pacate, documentarul la care lucrez acum nu-i departe de aceasta perspectiva



Share this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved