Cenzura si dictatura clasica instituite de tema covid-19

April 13, 20200 comentarii



Cateva lucruri m-au facut sa suspectez aceasta campanie de inducere a panicii din aceasta luna pe care le-am detaliat in articolele anterioare si am sa le enumerez acum:

  • 1. Lipsa de preocupare pentru studierea virusului (virusologii nu au primit echipamente in acest sens)
  • 2. Lipsa de efectuare a testelor, care sa depisteze si sa izoleze focarele. Costul testelor a fost extrem de mare, respectiv aproximativ 25% din salariul minim, in conditiile in care institutele de virusologie nu au primit sarcini sa creeze aceste teste.
  • 3. Amenintarea medicilor sa nu dea date despre pandemie in general.
  • 4. Aparitia unor virusologi care au pus sub semnul intrebarii atat izolarea cat si periculozitatea
  • 5. Lipsa de eficienta a izolarii, prin instituirea carantinei partiale, in loc sa fie aplicata o carantina totala pentru persoanele cu risc.
  • 6. Presupusa perioada de incubatie de cel putin 2 saptamani, nespecific de lunga niciunui virus gripal.
  • 7.Disparitia (cel putin in Romania) totala a antiviralului Tamiflu si partiala a antibioticelor, plus minciuna cu suprasolicitarea spitalelor din New York (vezi mai jos)
  • 8. Fortarea statisticilor prin nepublicarea datelor privind varsta si comorbiditatea, ceea ce a umflat artificial rata mortalitatii.
  • 9. Diagnosticarea fara autopsie ca decedati de covid-19 a unor oameni care poate ca au fi murit de alte boli, fara sa fie contaminati.
  • 10. (ultima, dar nici pe departe cea din urma) Folosirea globala a unei campanii de publicitate pentru convingere, in loc sa se foloseasca datele stiintifice existente.

Numai cand aud de publicitate , pentru mine e clar ca avem de a face cu ceva dubios care are nevoie de sprijin popular. In loc sa investesti sume uriase intr-o campanie mediatica cu fotbalisti, glume ajustate la tema pandemiei, uneori scremute, nu mai bine investesti tu in aparatura medicala si chiar explicatii cu privire la ce inseamna un virus? Asa ar face un sistem onest. Dar daca intentia e sa fie cat mai mare panica, interesul e altul.

O minima educatie cetateneasca in privinta epidemiilor ar fi trebuit sa arate ca adevarata vindecare de virusi putin letali decat acesta (inca n-am gasit pe nimeni mort exclusiv de acest virus) se face prin imunizarea generala comunitara. Desi nu m-am uitat la TV imi imaginez cum insista ei pe subiectul vaccinului, cum lucreaza specialistii la el, cum a trebuit sa fim blocati in locuinte pana se creeaza vaccinul la care nimeni nu lucreaza de frica, din lipsa de echipamente de protectie, etc. Dar prostimea din fata TV-ului nu stie ca vaccinul e insusi virusul. Da, vaccinul anti TBC are in continut bacteria „Mycobacterium tuberculosis”, cea care de fapt produce tuberculoza. Bacteria respectiva e pe moarte sau mai putin activa si astfel stimuleaza organismul sa produca anticorpi. Acesta este modelul oricarui vaccin. Din cauza asta, in conditii de subnutritie, cand organismul nu mai poate produce suficienti anticorpi, multi inca fac aceasta boala astazi.

(Editare 24 aprilie: recenta conferinta de presa a doctorului virusolog Erickson din SUA tocmai a confirmat ceea ce o minima educatie virusologica afirma, respectiv ca sistemul imunitar se intareste prin contactul cu virusul si nu prin evitarea lui.



Din pacate YouTube a sters acel video, conform cenzurii din aceasta perioada. Insa el a fost salvat si reurcat aici :



Ups, si acesta a fost sters . Nu-i nimic, continuam



Mai nou opiniile știintifiice violeaza standardele YouTube. Au dracului voi de securisti internationali! Pai parca erati dusmanii dictaturii, ma!



(Salvati-l si faceti acelasi lucru in cazul in care si acesta va fi sters! )



In fine, Youtube primeste bani ca sa se joace si asta e jobul lor, eu n-am atat timp incat sa intru in acest ping-pong. Asa ca o sa postez conferinta de pe alta platforma:



De asemenea acest doctor pune sub semnul intrebarii datele oficiale ecagerate si artificial crescute

Mai multi virusologi, pe care ierarhiile spitalelor nu-i pot suprima, au venit cu ideea ca in cazul de fata insusi virusul e vaccinul, ca virus mediu. Si tocmai din cauza asta nu s-au mai obosit autoritatile sa ofere echipamente de studiere pentru toate laboratoarele de virusologie. Pentru ca, fiind un virus cu potential de risc minor, la fel ca majoritatea tulpinilor gripale de pana acum, nu avea rost irosirea de resurse. Organismul sanatos ii poate face fata cu brio, fara prea mari complicatii. In loc sa se spuna acest lucru elementar din virusologie, in media se spun imbecilitati de genul, „medicii lucreaza la un vaccin…”. Sau, prostia ce am inteles ca se spune aproape obsesiv (probabil ca sunt printre putinii care n-au vazut nici macar un minut TV in aceasta luna), ca cutare a luat din nou virusul, dupa ce initial s-a vindecat. Da, s-a vindecat pentru ca organismul sau a reusit sa creeze astfel suficienti anticorpi pentru a-l tine sub control si a nu mai avea simptome, la fel cum au facut si liliecii, de la care a venit, in sute sau mii de ani de cand l-au dezvoltat. Dar asta nu inseamna ca virusul a fost eradicat. El ramane in baza de date a speciei umane si il vom avea mereu.

Si, la fel ca in cazul contactului cu orice virus nou, persoanele cu sistem imunitar scazut nu vor face fata virusului. Dar, ca sa va dati seama prin ce mistificare si manipulare am trecut in aceasta luna, haideti sa luam in calcul o informatie data asa sub forma de „si altele”, dar care rastoarna toata constructia asta panicarda a mediei oficiale. Cei deja bolnavi au murit de fapt de pneumonie, ceea ce este o complicatie ulterioara, si nu o actiune directa a virusului in organismul uman. Aceasta pneumonie nu e direct cauzata de virus, ci de bacteriile care apar in urma luptei organismului cu virusul. Adica, chiar asa de slabit cum e organismul celor care au deja boli grave, el totusi poate lupta cu acest virus, poate produce anticorpii necesari contracararii lui, insa nu poate face fata pneumoniei care urmeaza acestei lupte. Desigur, daca s-ar fi spus asta in media, probabil ca aceasta hidoasa campanie de inducere a panicii nu ar mai fi avut efect. Pai cum ar fi sunat: „Stati acasa, exista risc de pneumonie, datorat unui virus din Asia!”. Probabil ca multi ar fi zis ceva de genul „stai asa ca n-am avut niciodata pneumonie!. Sau „Am avut pneumonie si am tratat-o cu medicamentul X”. Nimeni nu mai intra in casa. In schimb, daca s-a spus ca e un virus nou, care n-are … vaccin (…) si nu exista tratament, a prins perfect manipularea.

Si, repet ce am zis in acel articol, abia cei cu conditie premorbida ar fi trebuit izolati pentru a fi protejati de incapacitatea organismelor lor slabite de a produce anticorpi impotriva acestui virus. Oponentii acestei idei sustin ca masurile de carantina se sustin din pricina supraaglomerarii spitalelor. Si, nefiind nimeni care sa le verifice, tocmai din pricina carantinei, am crezut. Medicilor li s-a dat un zaharel de ego social. Toate spoturile au fost puse pe ei, fiind recunoscuti ca eroi pentru lupta lor „la baioneta”, fara echipamente si interes serios cu acest virus. A „lupta” cu niste masti patetice impotriva unui virus caruia i se da alura de periculozitate precum cea a lui „Influenza” din gripa spaniola, este o imbecilitate. Daca acest virus ar fi avut intr-adevar un asa potential de risc, pai toate fabricile de echipamente medicale le faceau in aceasta luna medicilor acele costume de cosmonauti medicale care sa-i protejeze, si nu niste banale masti antigripale. Papusarii au stiut asta si n-au mai vrut sa iroseasca resursele. Pe de alta parte, daca acele costume de protectie ar fi iesit pe piata, sunt convins ca multi le-ar fi folosit pentru a circula liber. Iata de ce sistemul nu a fost interesat de anihilarea virusului cat mai ales de testarea docilitatii noastre in a accepta restrangerea libertatilor cetatenesti.

Si, fie pentru a nu risca demisii in bloc ale unor medici care s-au speriat si ei de aceasta campanie, fie pentru a le promite recunoastere sociala a celor care au inteles manipularea, s-a venit cu aceasta suprarecunoastere sociala #medicieroi. Medicii sunt eroi in general, pentru meseria pe care o practica; insa de data asta campania de apreciere a mers cu panouri prin orase. De fapt, ea ascunde un schimb dubios intre tacerea lor fata de minciunile campaniei de dezinformare media si promisiunea maririi salariilor. Din pacate, majoritatea au cazut in aceasta capcana. Daca sistemul dadea 2 bani pe medici, exceptand SUA si majoritatea statelor civilizate, atunci ar fi construit suficiente spitale pentru a preintampina nu numai posibilitatea unei pandemii noi, ci pentru tratarea banalei gripe sezoniere care face 650 000 de victime anual, conform OMS. Asa ca, aceasta recunoastere ad-hoc a statutului medicului este in Romania o alta promisiune mincinoasa pe care sistemul le-o face acestor eroi.

(Editare 28 aprilie: Intre timp au aparut panouri prin care medicii sunt ridicati la rang de sfinti. Ce-i drept, ei au cea mai nobila meserie. Dar de aici pana a fi considerati sfinti e o cale cam mare;  mai exact cam cat e mituirea spre a nu vorbi despre ce este un virus, un vaccin si care sunt datele reale ale pericolului acestui virus...)




Mi-as dori enorm sa ma insel in aceasta privinta. Un sistem medical mai bun inseamna un nivel de trai mai bun pentru toti. Dar, la cat il stiu de spartan, ma indoiesc ca medicii vor fi in cele din urma respectati. Si nu ma refer aici la cativa medici politruci care si-au incalcat juramantul lui Hipocrate, si castiga sute de mii de euro lunar din afaceri paguboase pentru pacienti. Ma refer la toti medicii. Si tocmai din cauza asta nu toti au pus botul la acel zaharel mediatic. Exista exemplul unui medic care voia pur si simplu sa se expuna acestui virus, dupa cum, pana la urma, majoritatea vom fi contaminati cu el si il vom trece la idexul virusurilor pe care specia umana le are ingerate, in virtutea legilor biologice ale epidemiilor. Acum Google il ascunde tacticos, scotandu-ne in fata dezinformatori povestile unor preoti sau altii, care, chipurile ar fi murit dupa ce s-au expus la covid-19. Oh, dar stati…, de fapt era in stadiu terminal de cancer…

Aici in Europa pacaleala a mai mers, lumea e mai docila, autoritatile sunt mai blande. Insa in SUA o intreaga contra-campanie a inceput fata de campania mediatica a temei covid-19. Desi media vorbeste de un dezastru pandemic, americanii activisti si nu numai s-au apucat sa filmeze spitalele goale sub #filmyourhospital , care contrazic flagrant imaginea de supraglomerare din media. Youtube a incercat sa stearga anumite video-uri, eu le-am salvat pe cateva, dar mi-e teama sa le urc pe canalul meu, din pricina faptului ca ar putea fi sters cu totul. Am pus unul aici, dar nu stiu cat va sta.


 

Alt video sters. Incercam cealalta platforma...



Cu toate panourile de ridicare in slavi a doctorilor pentru a li se cumpara tăcerea, iata ca medicul Erickson nu s-a fat inapoi de a spune de presiunile care se fac asupra lor pentru a umfla datele privind mortalitatea acestui virus (min 30 din filmul de mai sus ), in paralel cu bonuri date pe rata mortalitatii. Asta e mituire. Acest puseu dictatorial international are sens in lumina acoperirii unor crime savarsite intentionat cu scopul de a da consistenta campaniei spartaniste de eliminare a batranilor, bolnavilor, cersetorilor si IMM-urilor, dupa cum afirmam in celalalt articol . Aceste videouri arata ca de fapt pacientii cu covid-19 sau muribunzii sunt special tinuti acasa fara ingrijire medicala, sub minciuna spitalelor pline si nu li se ofera ingrijire medicala special pentru a umfla artificial numarul victimelor. Oare asa s-a facut si in Europa? Cam asta inseamna sa crezi ce se spune in media de mainstream. Am vorbit in articolul linkat mai sus de disparitia subita din farmacii a antiviralului Tamiflu si unele antibiotice. Va dati seama ca sub falsa masca a protectiei persoanelor cu imunitate scazuta, de fapt acest sistem ticalos a tras sforile pentru a produce un cat mai mare numar de victime si a induce panica. Certificatele de deces fara autopsie au umflat aceste numere. Aceste numere alarmiste conduc la convingerea unor mai multi despre autenticitatea pandemiei, ceea ce insemna un blocaj social si mai accentuat.

Si Facebook merge pe aceasta linie a cenzurii, aducand diferite sanctiuni userilor ce arata erorile de statistica sau au alta idee decat a campaniei de arestare voita. Avem aici cateva marturii:



Am vazut mai sus cum sterge YouTube informatiile ce dezmint dezinformarile oficiale. Am trait sa vad o cenzura a unei imagini printscreen dupa un site ce prezenta statistica mortalitatii anilor trecuti, care - ce sa vezi?- era mai mare atunci decat acum, in plina pandemie. Dar, desigur, probabil ca asta incalca standardele Google...



De la celebrul deja tag stai acasa ( #StayHome) s-a ajuns deja la desperatul stai dracu’acasa (#StayTheFuckHome) si miroase rau a stai dracu’acasa ca daca nu te bagam la inchisoare!



In Romania cel mai clar exemplu e al lui Cumpanasu, userul care face cea mai mare audienta pe Facebook, si care si-a exprimat initial indoiala fata de campania de panica. In acea perioada multe video-uri i-au fost sterse de Facebook. La un moment dat nu mai putut face live-uri deloc, fiind constant intrerupte de Facebook. „Noroc” ca subit a aparut apoi cazul unei anumite Florina din grupul sau de sustinatori, care ar fi bolnava grav de covid-19, dar care nu da detalii de spre ea. In urma declaratiilor ei Cumpanasu si-a schimbat parerea, acceptand periculozitatea virusului si dintr-o data n-a mai avut probleme cu live-urile. Vom vedea in viitor cat de veridice sunt acele afirmatii.

Si, ca sa fie tacamul complet, odata cu pandemia s-a dat liber la sadism pentru Politie, jandarmerie si armata. S-au umflat nespus de tare muschii pe badaranii din aceste institutii, asa cum se poate vedea in acest video

 

Sau aici:

Abuzuri ale politiei se intampla si la case mai mari din lumea occidentala, desigur pastrand proportiile, si cu demnitatea tipica cetateanului occidental.


Dar exact aici e punctul slab al acestei campanii. Tentativa asta de cenzura va duce exact la efectul opus, anume oamenii se vor trezi din aceasta manipulare. Numarul videouri-lor sub #filmyourhospital se inmulteste pe zi ce trece, si din ce in ce mai multe marturii ale celor care nu s-au lasat intimidati de ierarhii apar. Poate avea o anumita justificare restrangerea libertatilor civile, insa restrangerea libertatii de exprimare si a judecatii critice este deja dictatura clasica. Ma bazez pe cetateanul occidental civilizat , care va refuza aceasta inchidere in pestera si se va trezi din aceasta manipulare. Si rezultatele incep sa se vada, prin cateva reculuri la aceasta manipulare grotesca.





Fie ca s-au saturat de izolare, fie ca vad in spatele acestei pandemii o mana criminala din partea Chinei, Rusiei sau SUA, oamenii incep sa puna sub semnul intrebarii aceasta situatie. Gripa asiatica sau gripa din Hong Kong din urma cu 50 de ani nu a patruns in toata lumea, desi virusurile au avut potential periculos mult mai mare. Acum statele si-au luat masuri de precautie si au pus in carantina pe oricine a sosit recent din acele tari. In mod normal pandemia nu trebuia sa apara daca autoritatile au (sau ar fi) procedat astfel. Asa ca se inmultesc banuielile cum ca aceasta pandemie a fost creata artificial prin aruncarea de material contaminat din drone peste asezarile urbane, sau in mijloacele de transport in comun. Prin urmare dictatura militara mondiala mentine starea de alerta cu riscul de a crea sentimente si mai paranoide din partea populatiei, ceea ce se traduce prin refuz de incadrare intr-o ierarhie de comanda, fie intrerupe panica si scoate subiectul din atentia publica.

Share this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved