Dezinformari cu privire la Bill Gates, 5 G si altele

May 18, 20200 comentarii

Lumea a fost condusa pana in secolul al 19-lea de dinastia Rothschild in Europa, iar de atunci s-a alaturat dinastia Rockefeller in SUA. Dimensiunea acestor dinastii este necunoscuta marii majoritati ai cetatenilor. Prima deja are 3 secole iar cealalta se apropie de 2. Ele au inventat sistemul bancar global si il controleaza astazi prin locotenenti de care nu se poate nimeni atinge. Ei au tiparnita, cum se zice, iar restul de bogatani au primit banii tipariti de ei. Sistemul bancar este un organism social secret iar capitolul finante din stiinta economiei este in mare parte dezinformare.Datorita ostilitatii cu care au fost intampinati in secolele trecute (care a ajuns pana l antisemitism, Rothschild fiind etnici evrei), membrii acestor dinastii au preferat sa faca un pas in spate si sa-i foloseasca pe altii sa le joace rolul. Nu ca si-ar fi donat averea saracilor, asa cum dinastia Rothschild vrea sa ne prosteasca. Ci pur si simplu prin manipularea datelor privind cei mai bogati oameni din lume. Probabil ca punand averea pe numele fiecaruia dintre sutele de membrii ai familiei extinse din toata lumea, nici un Rothschild nu mai intra in primii 100 de miliardari ai lumii. Sau poate ca, nefiind scoasa la bursa, averea lor nu este evaluata si topul miliardarilor ii ocoleste strategic. Cert este ca evolutia in general a bogatilor e una ascendenta, in contrast cu a saracilor care devin din ce in ce mai saraci. Cazurile de saracire a bogatilor se datoreaza problemelor de sanatate, accidentelor, mai rare printre clasa lor. Cineva (ghici cine?) incearca sa ne prosteasca ca cele mai bogate familii din secolul 19, ar fi disparut din top 100 miliardari si locul lor ar fi fost luat de Bill Gates, Soros si altii. Cine e naiv si se uita la pilulele conspirationiste de la Antena 13 poate sa creada si asta. Dar acolo a ramas.

In realitate aceste dinastii conduc inca sistemul bancar si lumea. Soros in anii 2000 si vad ca Bill Gates acum le joaca lor propriul rol pentru a dezinforma omul simplu si a atrage asupra lor ostilitatea datorita crearii acestui sistem social neechitabil. Soros s-a imbogatit prin speculatii la bursa, iar Bill Gates prin popularizarea computerului (nu inventarea lui, asa cum spun unii, pentru ca nu el l-a inventat). Acum ca au ajuns bogati, daca vor sa-si pastreze statutul trebuie sa joace acest rol de acoperire a acestor dinastii in ochii prostimii, cam la fel cum fac si politicienii .Scoaterea lui Bill Gates ca tap ispasitor pentru aceasta pandemie, prin girul pentru simularea ei in octombrie 2019 prin Event 201  , este menita sa carpeasca dezinformarea Soros in care multi nu au crezut. Daca in trecut pe Soros il aparau cei care au primit burse de la fundatia sa, acum pe Bill Gates il apara mai multi. Omul isi merita pe deplin bogatia. In general omul nu poate fi acuzat de ceva anume. El nu e un virusolog, desi poate ca o fi scris niste virusi informatici ascunsi prin Windows-ul pe care l-a creat. Dar nu are nicio treaba cu aceasta pandemie. El a sponsorizat Event 201 prin fundatia sa, la fel cum a sponsorizat mai multe cercetari medicale. Cam asta ar trebui sa fie intr-adevar rolul unui miliardar de top. Da, coincidenta dintre Event 201 si pandemia dezinformativa ce avea sa inceapa peste o luna in 2019 e cam mare. Dar asta nu inseamna ca el, un informatician a cerut o pandemie de Coronavirus.

O alta dezinformare cu privire la persoana sa spre a fi atras in paravan pentru Rothschild&Rockefeller a fost parerea sa ca suntem cam multi pe planeta. Aici sunt pareri pro si contra. Dar realitatea e ca mediul din jurul marilor aglomeratii urbane e cam distrus. Din punctul asta de vedere suntem cam multi. Dar asta nu inseamna ca el ar fi cerut exterminarea populatiei prin crearea unei pandemii, asa cum i se arunca in carca. Exista planificare familiala, poate exista si planificare sociala. De fapt China a si pus-o in practica, intr-un mod dictatorial. Reglarea populatiei se poate face pur si simplul prin mijloace contraceptive nu prin exterminare. Dar, spre deosebire de restul pradatorilor care isi pot distruge prada daca se inmultesc, in cazul omului agricultura conduce exact la efectul opus, prada ajungand sa fie ocrotita si inmultita. Asa ca teoria inmultirii populatiei umane are si ea destule argumente.

O alta dezinformare este cea a undelor 5 G cu care aceasta pandemie este stupid asociata. In primul rand ca nu exista corespondent fizic intre cele 2 entitati. Prima este un compus biologic iar cealalta este unul anorganic. Nu are cum sa existe vreo legatura de cauzalitate intre una si alta. Apoi, undele 5 G sunt sub frecventa razelor X sau ultravioletelor. De acolo putem vorbi de pericol. Se poate spune ca tot ce este sub acest spectru a existat de cand ne stim ca specie pe pamant si ca organismele umane si animale s-au putut adapta la ele in asa fel incat sa nu aiba efecte negative. Teoria exterminarii prin raze 5G presupune o viziune primitiva despre controlul social. De fapt in perioada contemporana eugenia se practica prin diversiuni mult mai complexe decat modelul acesta. Asa ca fobia 5G este si ea o dezinformare, facuta cu scopul de a submina scepticismul fata de pericolul COVID-19, sustinut de medici si figuri importante ale stiintei.

In sfarsit ce-a de-a 3-a mare dezinformare este simbolica organizatie a franmasoneriei sau iluzoria organizatie Illuminati, toate reunite in formula antenatrista (sau preluata de antenatristi) de „oculta mondiala”. O simpla cautare pe internet va arata ca prima este o organizatie creata la sfarsitul Evului Mediu din care fac parte zeci de mii de oameni cu mentalitate medievala, chiar daca de inalta clasa. Uitati prostia cum ca acestia ar fi un guvern mondial! Concentrati-va pe adevaratii guvernatori ai lumii, cei care au creat capitalismul, respectiv dinastiile Rothschild&Rockefeller! Tot ce apare ca uneltitor in locul lor, e dezinformare menita sa abata atentia dinspre ei. Feriti-va de asocierea scepticismului fata de pericolul virusului COVID-19 cu aceste idei conspirationiste prin care aparatul dezinformativ al acestor papusari mondial vor de fapt sa submineze parerile avenite ale unor specialisti in virusologie. Mie insumi mi s-a intins capcana asocierii COVIDo-scepticismului cu homofobia, ceea ce nu a mers.

Aceste idei precum si altele precum teoria pamantului plat (care mi-a fost varata de Facebook in nas) sunt in mod paradoxal sustinute de acesti mari manipulatori tocmai pentru scop de discreditare a unor opinii diferite ale unor evenimente si fapte de falsificare a istoriei, precum „9/11 was an inside job” . Pai unul care sustine ca pamantul e plat nu va convinge pe multi nici ca turnurile de la WTC au fost demolate intentionat. Asa ca feriti-va de aceste idei pseudo-conspirationiste lipsite de cea mai elementara proba! Stiu ca vreti sa aflati interesele pentru aceasta campanie de panica, toata lumea vrea, insa trebuie sa ne resemnam cu gandul ca nu avem destule date pentru a stii. Multumiti-va cu COVIDo-scepticismul si fiti pregatiti sa protestati cand apar semnele reducerii libertatilor si nivelului de trai, si asa la pamant!

Uitati de Bill Gates, 5G, masoneria, Illuminati, „Oculta mondiala”, pamantul plat si astfel de idei lipsite de minime dovezi sau indicii. Astea sunt dezinformari ale marilor papusari spre a discredita COVIDo-scepticismul! In acelasi fel au fost sustinuti nazistii de catre Wall Street, pentru a starni cel de-al 2-lea razboi mondial, sau ISIS pentru a mentine starea de conflict in Orientul Mijlociu, cu refugiatii de rigoare, ce vor fi pusi la muncile nedorite de localnicii occidentali. Asta voi detalia in documentarul la care lucrez de cateva luni si care e pe final. Daca vreti sa aflati pareri diferite ale unor specialisti fata de propaganda oficiala, cautati dupa doctorii Erickson, Annie Bukacek, Rashid Buttar sau, nu in ultimul rand Luc Montagnier, premiat cu Nobel pentru studiul HIV! Daca nu intelegeti engleza, exista materiale traduse. De asemenea, mai multi medici romani si-au manifestat scepticismul fata de aceasta pandemie dezinformativa printre care Vasile Astarastoae.


Share this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved