Pages

May 27, 2021

Trei ipoteze pentru explicatia furibundei campanii de vaccinare anti- SARS-COV2 din ultima vreme



Noua naratiune a guvernelor (de marionete manuiti de spionii civili) privind incetarea plandemiei este vaccinarea. Politicienii cooptati pentru a-si asuma raspunderea fata de masurile nepopulare  spun ca ea ar fi singura cale de iesire din criza. E nu mai spune? Dar oare marile pandemii ale istoriei tot cu vaccinuri s-au tratat? Nu cumva comunitatile au produs in mod natural imunitate de turma? Cu un discurs de tocilar precum cel al doctorului militar Gheorghita ( prim-responsabilul cu vaccinarea pe tara) si cu o seninatate debordanta, vocile vacciniste sustin convingator aceasta minciuna cu un tupeu remarcabil.

Dar de cateva saptamani aceasta campanie pro-vaccinare a inceput sa ia o foarte agresiva alura discriminatorie: Cristian Tudor Popescu si altii au sustinut la televiziunea (ciumei albastre) Digi 24, recompensa celor vaccinati prin libertati superioare in defavoarea celor nevaccinati. Urmand acest trend, s-a si trecut la zaharel pentru vaccinati precum cazul cu „Dineu cu prosti” de la Teatrul National la care nevaccinatii nu au avut acces. Aseara am vazut la TV ca taranii sunt ademeniti cu tablete, laptopuri si alte beneficii pentru ca oamenii sa se vaccineze? Ce maaaa! Ne-am trezit cumva in secolul 22? Adica pana acum romanilor li s-a interzis dreptul la sanatate si acum te plateste statul ca sa te faci bine? Nu are nici un sens… Asa ceva este mai curand o mita asemenea pungilor electorale cu care PSD-ul aduna voturi de la marginali.

Exista trei ipoteze pentru a explica aceasta bizarerie. Fiecare dintre ele au probabilitate in functie de numarul real de infectati cu el in grosul populatiei. Numarul celor infectati asa cum l-a prezentat mass-media este foarte probabil fals. Am aratat in articolul anterior ca aceasta plandemie e foarte probabil sa fi fost creata in laborator in tulpini cu grade diferite de periculozitate  . Raspandirea lor s-a facut fie manual de catre agenti diversionisti precum cei care creeaza artificial conflicte asociate cu protestele, despre care i-am descris in acest documentar  , fie prin precontaminarea testelor care, chipurile ar fi trebuit sa arate daca o persoana este infectata sau nu. Reamintesc aici de presedintele tanzanian John Magufuli. El a vorbit despre cum tara sa a gasit pozitivi cu SARS-COV2 o capra, o oaie si… un copac. Acestea pur si simplu nu aveau cum sa ia acest virus, conform datelor oficiale. E foarte probabil ca autoritatile represive si mincinoase sa fi manipulat situatia procentelor de infectati in asa fel incat la testari au ajuns oameni cu simptome respiratorii sau cei creduli, obedienti fata de autoritate pentru care s-au folosit teste precontaminate precum cele descrise de John Magufuli.

Ceea ce nu stim noi in acest moment cu siguranta este cat de mult s-au raspandit in populatie aceste tulpini de severitate redusa care au fost astfel intentionat raspandite. Avand in vedere faptul ca marea majoritate a cazurilor de infectati nu au avut simptome (asimptomatici) este probabil ca raspandirea acestor tulpini in randul populatiei sa fie de fapt foarte redusa. Daca nu exista simptome virusul nu se poate raspandi pentru ca nu are pe unde sa iasa. De frica spitalelor multi nu s-au mai testat si s-au si izolat. Sionajul civil nu are atati agenti incat sa raspandeasca virusul manual. In acest caz prima ipoteza este aceea ca vaccinul de fapt accentueaza raspandirea, fiind o forma diferita de agent de raspandire precum testele precontaminate de care vorbea presedintele tanzanian John Magufuli. Vaccinarea creeaza astfel o falsa dovada pentru justificarea masurilor restrictive din ultimul an pentru viitor cand nivelul de anticorpi va putea fi contabilizat concret.

In sprijinul acestei prime ipoteze sta anomalia pretului testelor in raport cu gratuitatea vaccinului. Mi se pare foarte dubios ca testele costa undeva la 10 euro iar vaccinul e gratis. N-are nici un sens. Se obtine tehnologic vaccinul mai usor decat testele sau cum? Dimpotriva, mie mi s-ar fi parut mai firesc ca intreaga in pandemie sa fi realizat o productie uriasa de teste cu care cetatenii sa vada zilnic daca sunt infectati. In felul acesta s-ar fi stiut clar numarul celor care sunt infectati si circul cu panica s-ar fi domolit in favoarea unei abordari rationale. Fiecare ar fi stiut cat trebuie sa se fereasca si cat sa se protejeze. Carantina ar fi fost indicata celor neinfectati, nu celor care ar fi facut deja anticorpi. Sau, la inceput, carantina ar fi fost recomandabila doar celor infectati iar restul si-ar fi continuat viata de dinainte. Productia de masa de teste le-ar fi scazut automat pretul si fiecare si-ar fi permis achizitionarea unuia. Insa exagerarea periculozitatii tulpinilor lasate libere si intregul plan panicard nu ar mai fi putut fi facute daca s-ar fi constatat ca numarul contaminarilor este de fapt mult mai mic decat cifrele vehiculate in presa. Iata ca in acest caz vaccinul poate fi solutie de carpire in viitor a probelor privind existenta reala a pandemiei, introducand artificial tulpini de virus in grosul populatiei care nu a avut contact cu el in ultimul an.

Cea de-a doua ipoteza pleaca de la premisa mai putin probabila ca autoritatile sunt chiar sincere cand spun ca vor oprirea pandemiei. In acest caz vaccinul este o tulpina mai putin severa iar prin campania de vaccinare autoritatile apasa pe frana manipularii panicardiste. Injectarea in populatie cu o tulpina si mai putin periculoasa poate face ce face in general un vaccin, respectiv producerea de anticorpi in asa fel incat organismul sa poata tine sub control o tulpina mai periculoasa. Pierderea rabdarii populatiei fata de restrictiile sociale implica un puternic risc de revolta iar apasarea butonului „stop teroare” este o solutie pentru domolirea resentimentelor populare. O prea mare presiune pe populatie poate aduce efecte puternice de razvratire. Am aratat inca de acum 11 ani faptul ca sistemul „democratic” actual este un sclavagism avansat care foloseste teroarea industriala  spre deosebire de teroarea clar directionata a sclavagismului clasic. In cantitate moderata aceasta teroare planificata aduce profit. Dar daca gradul de teroare creste asta nu conduce in mod automat la cresterea si a productivitatii ci la intarirea sentimentelor paranoide fata de sistemul social. Este exact ce s-a intamplat in acest an de restrictii prilejuite de recenta plandemie . Prin aceasta panica generalizata sistemul a creat noi generatii de antiguvernamentalisti si conspirationisti, in ciuda intaririi si a obedientilor sustinatori. Insa indarjirea primilor este mult mai puternica decat obedienta celorlalti. Din acest moment plandemia nu mai este productiva . In Bucuresti mesajul grafitti „Jos cu satanistii care ne conduc!” a impanzit orasul. 




O situatie foarte ciudata in Romania este migrarea dinspre mediul urban spre cel rural, fenomen despre care institutele de sondare a opiniei vorbesc in ultimul timp si redat chiar de oficioasele epicentrului panicardiei  . Asadar, conform acestei a doua ipoteze, pentru a nu ingrosa randurile conspirationistilor din intreaga lume, guvernul mondial realizat cu ajutorul sistemului de spionaj civil international apasa de ceva vreme pe frana relaxarii restrictiilor. In acest caz, dupa ce majoritatea se va fi vaccinat si nu vor fi avut simptome neplacute inclusiv ideile antiguvernamentaliste vor parea puerile.

In aceste conditii butonul panica trebuie schimbat cu cel de vesti bune, cresterea economiei, succesul nu stiu carei firme romanesti de apartament la bursa din New York si altele asemenea. Satele au fost golite de tineri in ultimele decade prin campania de stat de demonizare a taranului roman. Aceasta campanie a fost inceputa chiar de pe timpul dictaturii comuniste care dorea industrializare cat mai rapida. Dupa circul din 1989 campania asta a luat accente sclavagist-clasice, in scopul deportarii taranului ca mana de lucru ieftina in occident  , fapt ce explica mascarada pe care o traim de 30 de ani. Insa perspectiva eliberarii de sub jugul corporatist prin drumul in sens invers, de la oras la tara este neproductiva pentru neosclavagismul  pe care il traim astazi. Iata ca o generatie de educati si manierati schimba barcile si fac calea intoarsa de la inceputul erei industriale, de la urban la rural. O astfel de mutatie sociala pe de o parte atesta faptul ca feudalismul pare mai uman decat capitalismul. Pe de alta parte inclusiv aceasta imagine de damnat a taranului roman s-ar putea sa ia o turnura pozitiva iar exodul deportarii „libere” din „democratie” risca sa nu mai fie atat de profitabil din lipsa de doritori de a mai iesi din damnare… Iata ca de aici incolo plandemia risca sa duca la pierderi masive pe termen lung si pentru cei ce au organizat-o. De aceea apasarea franei panicardiei pare o solutie necesara in acest moment.

A treia ipoteza, mai putin probabila, decurge din probabilitatea redusa a lansarii unei tulpini letale despre care vorbeam acum 7 luni in acest articol . In acest caz planul ar fi ca vaccinarea sa cuprinda mai multe stadii, injectandu-se periodic cate o tulpina din ce in ce mai periculoasa spre a produce imunizare crescuta obedientilor si riscuri nonconformistilor. In acest caz obedientii care au trecut prin aceasta serie de vaccinuri vor trece usor printr-o infectare cu o tulpina periculoasa iar ceilalti vor avea simptome severe care i-ar putea transforma in obedienti pe viitor, recunoscandu-si „greseala” conform cu Sindromul Stockholm. Dupa cum am spus in acel articol, un astfel de plan este totusi putin probabil in aglomeratiile urbane. Furia populara poate exploda primejdios pentru papusarii planetei in perspectiva pierderii vietilor apropiatilor. Plus ca ei nu sunt interesati de solutii medievale de exterminare a celor care gandesc cu capul lor, asemenea nonconformistilor. Ei vor mai curand sa faca un fel de kung-fu la nivel ideologic, folosindu-se forta adversarului pentru a-l invinge. Dezinformatorii profesionisti vor sa guverneze tocmai cu acesti „conspirationisti”, izolandu-i, transformandu-i in marginali si convingand majoritatea de bunele lor intentii. E un fel de sadism ideologic aici, o vanatoare a naivilor in care sa isi depuna ei ouale dezinformationale. Iar scopul este chiar sadismul ucigas camuflat in masa de dezinformari si diversiuni pe care l-am descris in acest documentar  .

Nu imi dau seama clar care dintre primele 2 ipoteze e mai probabila. Cert este ca romanii au privit cu mare scepticism aceasta campanie de vaccinare si pe buna dreptate. Pai cum sa am eu incredere in solutia promovata de un sistem care a uneltit aceasta plandemie pentru a-mi restrange libertatile si a ma saraci? Cum sa cred ca dintr-o data statul roman s-a pocait si vrea binele poporului dupa ce spitalele au ajuns adevarate plutoane de executie a celor bolnavi? Povestea acelui „bolnav” care a fugit din spital pe picioarele sale si a fost prins apoi ca un prizonier da alura de spital -inchisoare - lagar de exterminare iar gestul lui are alura de evadare. Dupa ce a fost capturat, prizonierul a murit in urma infectiei cu SARS-COV-2… Am ajuns sa traim intr-o lume unde albul este dovedit negru si invers.



Date oficiale atesta un numar de 4,863 morti post-vaccinare anti-COVID  , ceea ce este suspect de mare. Am facut print-screen la aceasta informatie pentru viitor. Nu se stie cum se modifica post-factum datele, dupa cum am constat in acest articol  .





Pai si intre atatea minciuni si pericole cum sa se mai vaccineze romanii? Probabil ca ni se testeaza credulitatea ca popor. Or fi destui creduli. Insa sunt multi care mai tin minte unele lucruri. Stim de fapt ca in ultimii 30 de ani statul roman i-a tot coborat nivelul de trai omului simplu sub false aspecte de cadouri. Cupoanele de privatizare, Caritas, votarea anti-Iliescu, circulatia libera in Occident au venit fiecare la pachet cu o doza de iobagie pentru acest popor transformat incet si sigur in prostituate si ingrijitoare de batrani pentru femei si infractori pentru barbati.


Eu unul sustin vaccinurile impotriva unor boli serioase precum TBC, hepatita, poliomielita, oreion si altele asemenea. Personal aleg sa nu ma vaccinez si sa stau cat mai aproape de comunitati pentru a lua treptat tulpinile ce urmeaza spre a-mi realiza natural imunitate, la fel cum am facut si cu gripa. Desigur, pentru bolnavi si batrani, in general cei cu sistem imunitar slabit ar avea nevoie de vaccin. Dar de unde stim ca autoritatile nu baga o tulpina mai grava decat cea existenta in populatie pentrua scapa exact de acesti oameni care in general sunt neproductivi? Modul in care se forteaza in ultimii ani vaccinarea copiilor pentru boli usoare mi se pare suspect. La fel de suspecta este si campania pro-vaccinare care seamana al naibii de mult cu cea de popularizare a insusi virusului de acum un an  . Brusc autoritatile nu mai pot dormi noaptea de „grija” poporului care risca sa se imbolnaveasca… Suna nefiresc rau pentru Romania.

Observam ca e scoasa la inaintare manipularea cu cele mai fine tentacule ale sale. Acum cateva saptamani primul ministru Catu a venit si el cu o duma de incepator in ale manipularii corportatist-manageriale, cum ca nevaccinatii ar mai fi ramas doar cateva voci. Declaratia sa de a elimina „acele voci care mai exista impotriva aceste campanii de vaccinare” trebuie inteleasa ca pe un astfel de produs de manipulare elaborat de laboratoarele aparatului de dezinformare. Modul in care e spusa aceasta fraza e menita sa creeze falsa impresie cum ca vocile anti-vaccin Covid ar fi minoritare. In realitate, conform chiar propriilor lor cifre, numarul vaccinatilor era de abia 31%. Parerea mea e ca procentul de vaccinati este mult mai mic in realitate. Dar chiar si daca ar fi acesta, iata ca „acele voci care mai exista impotriva aceste campanii de vaccinare” nu sunt minoritare ci majoritare. Pentru mentalitatea de turma sadita in corporatism o astfel de fraza e menita sa-i creeze panica izolarii. Ovina sau bovina umana aude ca e minoritar si isi schimba comportamentul in asa fel incat sa se reintoarca repede in turma. Dar sunt multi care nu dau doi bani pe asa ceva.



Campania pro-vaccinare se regaseste in afise puse prin oras. Mergand pe principiul diabolizarii taranului roman televiziunile arata tate de la tara care refuza vaccinarea, asociind antivcaccinismul de COVID-19 cu neeleganta taraneasca. Mai departe, senatoarea Sosoaca, copie neo-securist-dezinformationala dupa mai celebra Floricica-Dansatoarea e menita sa asocieze antivcaccinismul de COVID-19 cu grobianismul. In contrast cu aceasta imagine de inapoiati sociali si chiar infractori iata ca vaccinatii sunt descrisi ca manierati si distinsi, public de teatru si opera.


Ete na! N-am nevoie sa merg la teatru ca-l vad pe viu in politica. De un an numai teatru vad cu plandemia asta…






No comments:

Post a Comment

Keep calm and say something smart!