Pages
▼
October 28, 2022
Staţi în cavouri! Capitalismul sălbatic veghează pentru dumneavoastră
Nu m-am uitat pe rezultatul recensământului care s-a făcut în această vară pentru că sunt apriori convins să e falsificat, la fel ca voturile şi majoritatea acestor date statistice. Părerea mea este că suntem 14-15 milioane cu toţii, inclusiv cei plecaţi peste graniţă. Argumentul pentru aşa ceva este numărul mare de case părăsite şi sate depărtate de căi feroviare sau rutiere care au ajuns abandonate. În principiu oraşele au rămas la acelaşi număr, însă satele s-au depopulat masiv, exceptând cele din proximitatea oraşelor, unde orăşenii şi-au făcut a doua proprietate. În casele din satele care sunt încă populate numărul locatarilor s-a înjumătăţit.
Un alt argument este apariţia unei campanii (de manipulare, desigur) prin care să se dea o explicaţie pentru scăderea natalităţii în România şi, prin urmare, a populaţiei în perioada post-decembristă. Această explicaţie este… traiul prea bun. Suntem prea bogaţi, prea graşi, şi nu mai ne împerechem. Am fi singura specie de pe pământ care, la trai bun nu se înmulţeşte, ci scade. Există câteva specii cărora domesticirea le-a afectat ciclul reproducerii, cum este cazul raţelor domestice, care nu mai clocesc. Ţăranul a tot pus ouăle de raţă sub gâscă sau cloşcă şi raţele şi-au modificat comportamentul reproductiv. De la producţia industrială de pui de găină, în ultimii 30 de ani nici găinile nu mai clocesc. (Chiar dacă puii de găină de clocitoare sunt foarte ieftini, riscăm să nu mai creştem păsări în gospodării peste câţiva ani, dacă nu mai lăsăm cloştile să clocească) .
Nu. Dimpotrivă; în realitate traiul românilor este mult mai rău decât cel de dinainte de 1989; suntem doar manipulaţi să credem altfel. Hainele, încălţămintea şi maşinile pe care le avem la un nivel mai bun decât atunci nu pot înlocui stresul pe care capitalismul ni l-a injectat în vene. Explozia de cancere, boli cardio-vasculare, diabet şi alte boli terminale este expresia directă a rolului nociv al stresului pentru individ. Pe lângă stres, hrana nesănătoasă este un alt factor al declinului populaţiei. Carnea provenită de la animale minune, ce cresc într-o lună cât la ţară cresc într-un an, cu hormoni de creştere şi câte şi mai câte chimicale, aduc anomalii incredibile. Fetiţele au ciclu de pe la 9 ani. La 30 de ani majoritatea femeilor sunt infertile. Până să ajungă la o anumită stabilitate financiară, deja şi-au pierdut fertilitatea. Am experimentat pe pielea mea timp de 10 ani această dramă a partenerelor infertile de care a trebuit să mă despart… Voi fi nevoit să caut o parteneră cu vârstă de 20 ani din motiv de lăsare de urmaşi, şi mă voi alătura corului de bărbaţi care şi-au făcut partenere de această vârstă. Da, capitalismul sălbatic ne-a întors cu 2-3 secole în urmă, când bărbatul se căsătorea în jurul vârstei de 40 de ani, când făcea suficientă avere încât să-şi întreţină familia. Era un banc pe timpul lui Ceauşescu, care a mers vreo 10 ani şi după 1989; Anunţă NASA izbirea Pământului de un asteroid mare peste 20 de ani. Toţi caută soluţii,oamenii de ştiinţă se pun pe treabă, cu excepţia celor români; justificarea : România e cu 100 de ani în urmă. Iată că a venit capitalismul sălbatic şi ne-a întors cu peste 200 de ani în istorie.
Asemenea unui război ce produce eugenie postnatală, despre care am detaliat în documentarul meu recent „Cea mai mare crimă din istorie” , capitalismul face acelaşi lucru cu românul de rând. Bolile pe care stresul le aduce duc la acest proces de triere a populaţiei. În acest moment nu mai mor de moarte naturală decât călugării şi ciobanii, în principiu cei izolaţi de influenţa nefastă a acestui sistem odios care riscă să ne distrugă ca naţiune. Mascarada cu plandemia de COVID-19 se doreşte a justifica în viitor această scădere a populaţiei şi explozie a bolilor, pe fondul ruinării spitalelor. Da, avem maşini, avem haine şi încălţăminte, dar parcă le-am cumpărat cu vânzarea organelor, deoarece ne-am distrus iremediabil sănătatea, iar singura campanie medicală serioasă din 30 de ani a fost îndemnul „staţi în case!”. Am putea să modificăm un pic sloganul spre a deveni „staţi în cavouri!”.
No comments:
Post a Comment
Keep calm and say something smart!