Cenzură clasică practicată de dictatura capitalistă privind evenimentele din data de 7 /8 decembrie 1941 din Pacific

November 13, 20220 comentarii

Au trecut deja 2 luni de când am terminat cel mai important proiect al meu în 2022, respectiv documentarul „Cea mai mare crimă din istorie” . Dar căutarea adevărului acelor evenimente continuă, în special în ceea ce priveşte eforturile concertate ale sistemului capitalist de a ascunde adevărul asupra ce s-a întâmplat la baza americană de la Pearl Harbor în 7 decembrie 1941. Exact pe tema asta lucrez pe platforma „concept” în cartea pe care o scriu acum, „Manifestul societăţii automatiste” , aşa că mă voi îmbogăţi cu un subcapitol care se referă exact la ascunderea adevărului despre subiectul Pearl Harbor. Cei mai muţi profesori de istorie nu ştiu că avioanele venind dinspre Japonia spre Hawaii (arhipelagul în care e localizat Pearl Harbor) au fost interceptate de radar, dar că alertarea bazei a fost anulată de locotenentul Kermit Tyler, care le-ar fi confundat avioane americane B-17. Voi demonstra cu date concrete într-un viitor articol în „concept” că această poveste este o minciună gogonată.

Cei mai muţi profesori de istorie nu ştiu că un submarin japonez care spiona în zonă a fost scufundat la cu 90 de minute înainte atacul japonez de nava americană Ward. Comandantul său, locotenentul William Woodward Outerbridge, a raportat incidentul superiorilor ierarhici, dar nu se ştie cine (probabil că un altfel de Kermit Tyler) a obstrucţionat alertarea bazei. Cei mai muţi profesori de istorie nu ştiu că a existat un „Pearl Harbor 2”, în Filipine, şi anume baza americană de la Clark Field, atacată de japonezi la 9 ore de la atacul din Hawaii . Dar – a naibii coincidenţă! – prea-trâmbiţatul general Douglas Macarthur le-a ordonat subalternilor să aştepte până când avioanele japoneze au distrus aproape toată baza, neîntâmpinând decât o vagă rezistenţă spre finalul atacului (8 avioane japoneze doborâte din 200).

Cei mai muţi profesori de istorie nu ştiu că în luna mai 1940 flota navală americană a fost mutată la Pearl Harbor de la baza din San Diego, California. În contextul tensiunilor dintre SUA şi Japonia, decizia a primit critici de la comandantul bazei, amiralul James O. Richardson. Ca drept „răsplată” pentru puterea lui de a evita tragedia de la Pearl Harbor, acesta a fost înlocuit din funcţie. Detalii despre aceste 4 mari crăpături ale acestei odioase inginerii sociale pot fi găsite într-un articol din platforma „concept” , subcapitol în cartea pe care am amintit-o mai sus, pe care o public în acel spaţiu.

Încă mai credeţi că atacul de la Pearl Harbor a fost unul surpriză? Probabil că nu. Şi aşa reacţionează majoritatea atunci când află despre aceste „coincidenţe”. Din această cauză aceste informaţii nu se pun la nivel oficial niciodată una lângă cealaltă decât foarte sumar, din care omul simplu să nu înţeleagă nimic. În aproape un an de cercetări pentru acest documentar am văzut cam 100 de documentare pe tema asta , plus câteva zeci de cărţi pe care le-am citit (în afară de ce ştiam dinainte) niciodată nu am găsit aceste 4 „coincidenţe” puse una lângă cealaltă. De cele mai multe ori ele sînt tratate separat. Nu le-am găsit niciodată pe toate 4 împreună în acelaşi material. Doar câte 2 am găsit împreună, şi atunci foarte rar. De exemplu, la minutul 84 din filmul „Pearl Harbor” (2001), când se prezintă foarte pe scurt povestea radarului şi submarinului. Momentul e strategic ales, chiar înainte de atacul propriuzis, cel mai spectaculos din tot filmul, cu efecte speciale şi scene lacrimogene. Acestea sînt special puse acolo ca să împiedice întrebările despre cum e posibil o coincidenţă aşa de mare. Însă, pentru cei ce cunosc subiectul, aşa ceva este o dovadă că sistemul criminal capitalist, n-ar avea nimic de ascuns pe tema asta, deşi o mulţime de alte filme care o abordează nu spun nimic de niciunul dintre aceste indicii.

3 dintre aceste „coincidenţe” se întâmplă în mai puţin de jumătate de zi. În acest moment înţelegem de ce: pentru că sînt prea multe coincidenţe pentru ca naraţiunea oficială să pară credibilă. Dacă sînt fiecare tratate individual, retorica atacului surpriză parcă ar mai avea un oarecare aspect coerent. Însă cine află de toate cele 4 „coincidenţe”, nu mai poate crede că pilonii administraţiei americane (spionajul civil) n-ar fi ştiut de atacul japonez. Este ceea ce îmi cenzurează mie Youtube prin ştergerea oricărui comentariu care conţine tema radarului de la Opana sau submarin japonez scufundat. Am filmat modul dizgraţios în care această platformă şterge automat următorul comentariu pe care am încercat să-l scriu în aceste documentare înşelătoare :

„Credeţi că, după ce un submarin japonez care a fost văzut spionând aproape de Pearl Harbor chiar înainte de atac şi după ce semnalul radar al bazei americane de Oahu care a interceptat avioanele japoneze care veneau, Kermit Tyler a confundat într-adevăr acele avioane cu B-17 americane, fără a cere alte ordine de la nivelurile superioare de comandă? Un copil de 5 ani ar crede asta?”

Ei bine, iată cum Youtube îl şterge:





Din această cauză nu există comentarii şi chiar documentare care pun la îndoială versiunile oficiale, iar Youtube ascunde orice idee alternativă despre acele evenimente. Încă documentarul meu nu a ajuns la numărul de abonaţi ai canalului meu. La fel face şi Facebook. Deci aceste platforme de social-media le cenzurează. Dacă în căsuţa de căutare a Youtube (sau Google, pentru că e aceeaşi companie) pui „Pearl Harbor conspiracy” singura ofertă este puţin probabila variantă ca acest eveniment să fi fost uneltit de prim-ministrul Marii Britanii, Whiston Churchill, care l-ar fi atras şi pe preşedintele SUA, F.D. Roosevelt în această inginerie. O astfel de variantă a fost creată ori de FBI, ori de CIA după 1947 (când a fost înfiinţată). Scopul ei a fost acela de a arunca pe un singur om sau pe 2 vina pentru un proces la care a lucrat o armată întreagă, organizată de FBI. Aşa că documentarul meu e ascuns de Youtube (Google) Facebook sau alte platforme de social media, într-un mod destul de asemănător cu felul în care „Sadismul în politica internaţională” a fost hărţuit . Povestea cu algoritmii probabil că e adevărată pentru temele imparţiale politic. Pentru teme sensibile care arată exact ce este dictatura capitalistă, se foloseşte cenzura, aşa cum au folosit toate celelalte dictaturi. De data asta, văd că acest nou documentar al meu nu a mai fost şters, dar în ritmul acesta e posibil să dispară. Aşa că ar fi bine să-l descărcaţi, pentru că nu se ştie ce ni se pregăteşte în viitor!

După cum am arătat în articolul precedent, site-urile open sourse dedicate unor cărţi în format digital (pdf şi epub) b-ok.org , 3lib.net şi 1lib.education au ajuns şi ele cenzurate ca în dictatura clasică. Din ele m-am documentat pentru aceste două documentare pe care le-am făcut până acum.



Nu m-ar mira să aud în viitor că anumite cărţi din care am citat nu mai există, desfiinţându-le la fel cum se ardeau cărţile în trecut. Până atunci însă voi merge cu dezvăluirile mai departe, pentru că am descărcat ceva materiale din ele înainte să fie cenzurate. Aşa că staţi aproape de platforma „concept” pentru noi dezvăluiri privind această oribilă inginerie socială prin care statul american şi-a sacrificat proprii cetăţeni, pentru interesul unor mafioţi de lux ce se îmbogăţesc din războaie pe spinarea dramei celor mulţi!





Share this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved