Tehnici de supravietuire la intalnirea cu politia in SUA. Pastreaza-ti calmul si poate scapi!

August 26, 20150 comentarii



Economia americana e cea mai puternica din lume. Conform https://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Europe , numarul de europeni era in 2010 de cca 740 milioane. Conform https://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_the_United_States , numarul americanilor este de 321 milioane. Mai putin de jumatate din numarul europenilor. Si cu toate astea, stim, economia americana e mai puternica decat cea europeana.

Cum se face asta? Foarte simplu: printr-un absolut hidos sistem neosclavagist care urmareste profitul maxim. Amenintarile asupra sclavului vin din toate partile, de la inamici de peste mari si tari, extraterestrii, teroristi si, nu in ultimul rand, desigur politia. Zilnic site-ul http://filmingcops.com/ se actualizeaza cu cazuri noi de abuzuri.

Visul american este un cosmar presarat cu cadavre si dezaxati mintal. Sistemul extrage fiecare particica de umanitate din tine iar apoi te arunca prada haosului. Dupa cum spuneam cu alta ocazie (http://baldovinconcept.blogspot.ro/2010/02/terorismul-ca-pilon-al-functionarii.html ) , politia Statelor Unite practica o adevarata epurare dupa criterii de statut social asupra cetatenilor. Oficial cam 350 de oameni sunt ucisi in medie in fiecare an dupa cum se vede aici : https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_killings_by_law_enforcement_officers_in_the_United_States,_2014. Dar daca punem la socoteala si persoanele fara adapost, acte si, practic, neinregistrati, numarul ajunge la 1000. Pentru cele mai mici nereguli politia US pur si simplu te ucide prin impuscare. Materiale ca acestea apar zilnic.



Comportamentul arogant si provocator al politistilor este menit sa depisteze pe cei cu potential revolutionar si sa-i elimine din fasa. Au predilectie de lichidare cei ce nu „venereaza” autoritatea prin comportament de sfidare. Persoanele fara adapost, epuizatii de prin corporatii, ratatii, retardatii mintal si toti cei cu dizabilizati fizice si psihice se afla pe lista epurarii politiei SUA. Pe langa aceasta „selectie naturala”, violenta politiei americane se adreseaza sclavului activ din corporatii. Mesajul lor este urmatorul : daca nu esti suficient de bun si esti concediat atunci risti sa ajungi pe strazi si sa te lichidam. Conform https://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Europe , numarul de europeni era in 2010 de cca 740 milioane. Conform https://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_the_United_States , numarul americanilor este de 321 milioane. Mai putin de jumatate din numarul europenilor. Cu o astfel de atitudine tipic sclavagista economia americana surclaseaza pe cea europeana.



In filmul de mai jos vedem adevarate tehnici de supravietuire ale cetateanului in fata bestiei represive a sistemului, respectiv politia.


Adica, te-ai intalnit cu politia, poti sa incepi sa te rogi. Daca ai noroc, scapi. Oricine poate cadea prada brutalitatii politiei in SUA. Chiar si Mr. Bean



Trebuie sa recunoastem ca abuzurile politiei din Romania sunt jocuri de copii pe langa crimele facute de US Police. Sper sa nu experimentam vreodata „libertatile” americane!


Share this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved