Pages

October 25, 2020

Al doilea plan de inchidere a cazului Caracal: instigarea la razboi intre familiile Macesanu si Melencu



Am vorbit in acest articol  despre una dintre posibilele „rezolvari” in viitor de catre sistemul mafiot a cazului Caracal, respectiv prin plantarea ulterioara de probe intr-o familie de interlopi traficanti. Se creeaza in acest fel proba cum ca aceasta familie sau clan interlop stradal ar fi preluat-o pe Alexandra de la Dinca, protejand astfel pe altcineva, pentru care Dinca joaca rolul de paravan. Problema e ca e mai greu de gasit o astfel de grupare. Din cauza ruinarii economiei nationale, femeile se prostitueaza singure in Romania pentru a supravietui. Nu mai e nevoie sa le rapesti. Oricum, traficantii de persoane rar fac acest serviciu impotriva vointei celor traficati  . Mai devreme sau mai tarziu persoana traficata cu forta va evada. In Europa secolului al 21-lea nu mai poti sa faci profit dintr-un om tinut cu forta, nici macar intr-o tara inapoiata dar totusi europeana precum Romania. Tehnica rapirii in scopul prostitutiei este una a incepatorilor. Adevaratii proxeneti si traficanti sunt aceia care conving o persoana sa se prostitueze, nu cei care o rapesc. Dinca nu e inteligenta intruchipata dar nu are nici naivitatea pustanului incepator care rapeste o fata pentru prostitutie si risca inchisoarea pentru ca apoi fata smulge mila clientilor, dupa ce povesteste ce i s-a intamplat. Iata ca e mai greu de plantat probe privind aceasta varianta.

Dar, de aproximativ 2 luni de zile se contureaza o noua varianta de inchidere a cazului si stoparea erodarii imaginii capitalismului romanesc de rapitor de copii. In spatiul public au aparut din ce in ce mai vizibil tensiuni intre familiile Macesanu si Melencu. Bunicul Luizei a ajuns sa-l acuze pe Cumpanasu cum ca si-ar fi rapit nepoata in scop electoral. Aceasta idee s-a manifestat initial firav dar nimeni nu a crezut-o si inca putini o cred. E nevoie de o intensa campanie negativa de presa impotriva lui Cumpanasu spre a o face credibila, pe fondul unei campanii absolut grotesti de dezinformare la care el este supus  . Dar, pe masura ce acei oameni care sunt implicati direct in acest caz o vor crede, precum bunicul Iordache, ea parca devine mai credibila.


Deja vad aici o evolutie la adresa lui Cumpanasu a acuzatiei venita de la inginerii dezinformarilor cum ca ar fi candidat la presedintie „pe cadavrele fetelor”. Adica ar fi obtinut beneficii personale pe baza dramei familiilor. A crede o astfel de acuzatie este a crede ca a te apara in fata unei agresiuni ar fi o agresiune. Si totusi spiritul umil al unor romani au crezut imediat o astfel de varianta daca a fost spusa de un stapan mai mare. Putem accepta un sistem social care ne rapeste si vinde copiii? Din pacate opinia publica, ce tocmai scosese capul din evul mediu in anii 60-70, s-a intors iarasi in feudalism si s-a resemnat in fata ideii ca „boierul” a venit si a rapit si el o copila pentru a o batjocori. S-a tot intamplat asa ceva in istoria Romaniei. Daca am fi fost ceva mai curajosi ca natiune i-am fi gonit pe toti din tara asta incepand de la presedinte, Parlament, agentii de informatii, politie, DIICOT si dracu’ sa-i ia pe toti, care au stat si inca stau cu mainile incrucisate, nepasatori fata de drama familiilor si procentul salvarii Alexandrei, atat cat o fi el de mic. Asa face o natiune demna in fata unor autoritati infractionale, care ascund adevarul in acest caz.

Dar iata ca aceasta manipulare a prins foarte bine si eu insumi am in familie membri care au tinut-o minte. La construirea ei a contribuit un intens aparat de dezinformare. Disectia ei informationala arata munca de PR negativ facut de oameni cu mare experienta in inginerie sociala. Ea reuseste sa intoarca cumva catre Cumpanasu insusi lupta pe care a inceput-o mai intai pentru salvarea Alexandrei iar apoi pentru spunerea adevarului. Pai daca Cumpanasu ar fi profitat de pe urma dramei din familia sa, luptand pe branci pentru aflarea adevarului, atunci ce se poate spune de intreg sistemul mafiot care s-a pus de-a curmezisul, protejand pe cineva situat mult mai sus pe scara sociala decat acest Dinca? Asa ceva este parte din strategia tipica de „victim blaming” folosita de CIA pentru a porni diverse razboaie pe glob in zone cu interese ale oligarhiei americane.

O astfel de acuzatie e mai mult decat un slogan electoral folosit de un partid, cu instrumentele sale modeste de dezinformare. Conform scorului de 1,5 % luat de Alexandru Cumpanasu la primul tur al alegerilor prezidentiale, el nu ar fi trebuit sa fie o tema de ingrijorare. Sondajele anterioare aratau si ele cam acelasi lucru in acel moment, deci implicarea lor intr-o lupta electorala cu Cumpanasu e lipsita de sens pentru partide. Si atunci de ce ai mai lansa-o? Am dat raspunsul in articolul linkat mai sus in care am lansat ipoteza foarte probabila ca voturile lui Alexandru Cumpanasu au fost distruse iar alegerile masluite, asa cum se intampla constant in ultimii 30 de ani in Romania.

Dimpotriva, pentru a lansa un astfel de slogan negativ iti trebuie stiinta profunda a dezinformarii practicata de inginerii informatiilor. La nivelul departamentelor superioare ale diferitelor unitati militare de informatii din Romania precum SRI, SIE, STS, SIA si restul de spioni se stie exact ce s-a intamplat cu fetele rapite din Caracal. . Aceste institutii de control general al societatii stiu totul despre orice persoana importanta sau eveniment cu potentiala implicare politica a unui anumit grup social. Scopul este santajul ulterior, in cazul in care acea persoana se decide sa faca politica. Unitatile militare de informatii guverneaza totul in Romania din umbra  , sub tutela CIA, agentia suprema de informatii. Asanumitele „balbe” ale politistilor si procurorilor DIICOT sunt de fapt ordine venite de la spionajul civil cu interesul expres de a crea haos in jurul cazului si de a ascunde adevarul. Aceste institutii se afla si in spatele acestei uriase campanii de denigrare a lui Cumpanasu spre a-i stopa accesul la parghiile puterii si a gasi firul dramei rapirilor de la Caracal.

Si iata acum ca se intrevede acest nou plan mult mai dibaci, la care nici eu initial nu m-am gandit dar al caror semne sunt martor: invrajbirea familiilor si aducerea lor in stare de razboi. Deocamdata avem dezinformarea familiei Melencu cum ca Alexandru Cumpanasu si-ar fi rapit intentionat nepoata. In scurt timp ma astept ca si el sa intoarca aceeasi acuzatie catre bunicul Iordache. In jurul ambilor roiesc armate de dezinformatori SRI care vor sa puna in practica instigarea conflictului intre ei. Pe de o parte lui Cumpanasu i se aduc dovezi contrafacute cum ca bunicului Iordache e implicat in rapirile fetelor. Pe de alta parte, dupa cum vedem ca s-a si intamplat, bunicului Iordache i se aduc dovezi contrafacute cum ca Alexandru Cumpanasu se afla in spatele rapirilor.

Planul e genial; familiile sunt instigate una impotriva altora prin acesti agenti de dezinformare infiltrati care ii spun unei familii ca cealalta a comis crimele. Conflictul este astfel artificial intretinut pana cand se va ajunge in pragul unui conflict violent, dupa care impotriva uneia se va produce un atentat. Cel mai probabil tinta este familia Melencu. Vinovat pentru aceasta crima va fi scos Cumpanasu, care va fi judecat rapid si inchis, precum Dan Diaconescu. In felul asta se inchide si dosarul Caracal iar sistemul dezinformativ-infractional si-a ascuns pe unul dintre oameni sai, un sadic ucigas probabil responsabil si de crima din 2015 sin Parcul Romanescu din Craiova. Asa ceva s-a facut de catre CIA in instigand la genocidul din Rwanda sau la razboaiele iugoslave din anii 1990, despre care am vorbit incepand de la minutul 61:08:00; (ora 01:08:00) din documentarul meu „Sadismul in politica internationala”  .

O singura problema mai au inginerii dezinformatori pentru implementarea acestui plan: convingerea opiniei publice. In acest moment opinia publica romaneasca nu crede ca vreuna dintre cele 2 familii si-ar fi rapit singure familiile. Exista cazuri de familii dezorganizate cu membrii care au facut astfel de fapte regretabile. Dar ele sunt putine la numar iar descoperirea lor a fost doar o chestiune luni. Probabilitatea ca acest lucru sa se fi intamplat e 0 pentru ca variantele lansate de dezinformatori de incriminare a uneia sau cealalta dintre parti sunt contradictorii. La presiunea publica ce s-a facut, daca asa ceva s-ar fi intamplat, adevarul ar fi iesit la iveala pana acum cu probe si nu mai exista acest proces de erodare a imaginii publice a insusi statului contemporan.

Din pacate, dupa aceasta campanie de dezbinare, familiile Macesanu si Melencu insele sunt cele mai vulnerabile in a crede aceasta mizerie dezinformationala. Fiecare dintre membrii lor vor un raspuns cat mai repede pentru intrebarea privind destinul fetelor. Fiecare dintre ei sunt impinsi de imboldul dragostei fata de copil de a crede orice varianta.

Pentru mine familiile Macesanu si Melencu , ca multe altele din aceasta tara, reprezinta spiritul mioritic bun, desi uneori cam prea apatic, al acestui popor. Crimele noastre ca natiune din „Miorita” sau „Moara cu noroc” sunt jocuri de copii pe langa crimele majore savarsite de alte „natiuni alese” in frunte cu SUA, pe care le-am descris pe scurt incepand cu minutul 38 din documentarul meu mentionat mai sus. Asa ca nu, NU, NU, NU, NU am sa cred ca vreuna dintre familii si-ar fi rapit fetele pentru ca acest popor ar fi unul dereglat, asa cum au ajuns „varfurile de lance” ale capitalismului occidental. Cu atat mai mult cu cat le-am intalnit si pe familia Melencu si pe familia Macesanu si am simtit in ele spiritul mioritic, incat neatins de „civilizatia” infractionala occidentala.

Povestea de adormit copiii cu arderea fetelor in teava fara fund a fost o prima incercare de a testa credulitatea opiniei publice. N-a mers. Acum s-a trecut la urmatorul nivel. Asadar deocamdata opinia publica ce astazi nu crede varianta „inside job” facuta de una dintre cele doua familii. Dar odata cu aceasta noua viitoare drama instigata de inginerii dezinformarii scenariul rapirii propriilor copii va deveni mult mai credibil. Daca o astfel de crima se va intampla atunci opinia publica romaneasca isi va pierde compasiunea pentru una sau cealalta dintre familii sau pentru ambele. Opinia publica se va scinda intre cei care cred ca bunicul a rapit fetele si cei care cred ca Cumpanasu ar fi facut-o. Inteligent, intr-adevar. Ca de aia au ajuns acest domeniu sa se cheme „intelligence” …

Bai, da’ eu cred ca ei ne-au subestimat si noua ca popor inteligenta. Cred ca putem stopa aceasta marsavie. Pana acum nu am cerut cititorilor sa imi distribuie articolele. Dar de data asta va implor pe toti care cititi acest articol sa il raspanditi in cat mai multe locuri si sa incercam sa stopam acest plan marsav pe care agentii de informatii il pregatesc pentru a doua oara familiilor napastuite. Haideti sa le oprim planul prin popularizarea acestui plan pentru a-i constientiza pe cei vizati de pericolul la care se expun prin escaladarea conflictului intre cele 2 familii! Aici nu mai e vorba despre doua familii pe care majoritatea nu le-au cunoscut si nu le vor cunoaste pentru a le impartasi cu adevarat durerea. Aici e vorba de insasi onoarea noastra nationala. Avem defectele noastre ca natiune, le cam stim, dar nu suntem un popor de violatori si ucigasi ai propriilor copii.






October 20, 2020

Ce facem daca exista o tulpina letala de SARS-COV 2 ?


Prin vindecare de COVID-19 multi inteleg ca virusul ar disparea din corp, ceea ce este o mare eroare, din pacate sustinuta parsiv si de unii specialisti. Pot sa cred ca virusul nu e foarte activ dupa vindecare si ca nu produce reactii virulente de respingere. Insa nu pot sa sterg cu buretele biologia de baza care spune ca organismul nostru are o baza de date cu toti virusii de la facerea omului pe pamant. Nu pot sa sterg cu buretele faptul ca unii colegi de-ai mei au facut tuberculoza vara, pe seceta s caldura, din cauza lipsei hranei care le-a slabit sistemul imunitar. Nu pot sa sterg cu buretele faptul ca vaccinul este de fapt insusi virusul, bacilul, bacteria slabite sau moarte. Le introducem in corp pentru a produce anticorpii necesari pentru a contracara forme mai acute ale bolilor pe care le genereaza. Dupa acelasi principiu dozele mici de venin introduse progresiv de-a lungul timpului ii fac pe „imblanzitorii de serpi” imuni dupa o perioada. Daca un astfel de „antrenat” cu veninul ajunge sa nu mai moara odata cu muscaturile, asta nu inseamna ca veninul nu exista in corpul lui sau ca nu e periculos pentru ceilalti. Si, daca gandim un pic logic, ne dam seama ca nu se poate altfel. Virusul schimba secventa ARN a celulei; e atat de mic incat nu-l poti deosebi de ARN-ul insusi. A-l extirpa din corp inseamna a scoate efectiv ARN-ul din celula, ceea ce e absurd. Cum isi imagineaza adeptii extirparii ca asa ar fi posibil? Vine un microbiolog si te baga sun microscop de unde incepe sa migaleasca celula cu celula separarea secventei de ARN? E o absurditate.

Suntem vindecati sau imuni atunci cand sistemul imunitar are anticorpii potriviti pentru a-l tine sub control pe acest virus. Iar pentru asta sistemul nostru imunitar trebuie antrenat, adica pus in contact cu virusul. Daca suntem „vindecati” nu inseamna deloc ca n-am putea fi purtatori ai virusului si ca el ar fi disparut din baza noastra genetica. Nici europenii care au ajuns in America in secolele 16 si 17 nu aveau ciuma si holera si altele asemenea. Insa nativii americani au fost decimati de aceste boli primite de la ei cu sistemul imunitar adaptat.

Da, sunt persoane in varsta si bolnave care isi prelungesc viata daca nu se expun. Ei trebuie sa se izoleze. Dar asta nu inseamna ca sanatosii din familia lor trebuie sa faca la fel. Virusul va evolua in alte tulpini iar daca nu ne vom antrena sistemul imunitar sa faca fata la fiecare dintre ele e ca si cum am merge la maraton fara antrenament. Una dintre tulpinile ulterioare ne poate crea mult mai mari probleme decat probleme usoare, sporadice, la contactul cu o noua tulpina. Carantina pentru omul sanatos este la fel ca si saltul cu gol fata de folosirea scarii. Saltul in gol de duce mai repede jos dar poate cauza o fractura.

Indicii pentru existenta unor tulpini multiple de SARS-COV 2 ?


Un fapt ciudat s-a intamplat pe parcursul acestei pandemii: mai multe persoane au refacut boala dupa ce au fost initial spitalizate sau izolate si ulterior declarate vindecate. Unele dintre aceste cazuri au fost erori formale ale procesului de testare, adica fals-pozitivi. Nu e nici un miracol aici, si in testare exista o marja de eroare. Dupa teste succesive se ajunge la concluzia ca un astfel de fals-pozitiv nu a avut niciodata virusul pana atunci. Insa s-au reportat mai multe cazuri de reinfectare dupa recuperarea dupa prima infectare  . Asa ceva este foarte bizar. Nu s-a intamplat niciodata ca o persoana sa ia atat de rapid o boala contagioasa, dupa ce s-a vindecat de ea. Singura explicatie este ipoteza ca in aceste cazuri s-a manifestat o alta tulpina. Nu vad de ce nu ar fi asa din moment ce virusul gripal face noi si noi tulpini de la an la an.

Un singur lucru nu se potriveste: rapiditatea aparitiei sale. Un virus nu poate evolua atat de repede. Cel putin nu s-a mai vazut asa ceva pana acum. Si atunci avem nevoie de o a doua ipoteza, formata din spusele laureatului premiului Nobel pentru cercetarea virusului HIV, cuoscutul virusolog francez Luc Montagnier. El zicea ca SARS-COV 2 este o creatie de laborator si numai de laborator pentru ca in acesta exista combinatie intre secvente de VIH-1 si de HIV. Multi au zis ca a ‘nebunit lupu‘, ca s-a prostit mosu‘. Poate. Insa spusele „nebunului” explica ciudatele cazuri de „recontaminare” dupa cateva luni de la testarea negativa.


Varianta asta mi se pare mult mai plauzibila decat cea oficiala cum ca un virus a aparut in Wuhan prin trecere de la pangolin la om, nu s-a gasit nimeni care sa izoleze China de restul lumii in materie de circulatie dar – ce sa vezi? – dupa ce lumea s-a umplut de contaminati, au aparut si masurile draconice impotriva populatiei. In primul moment autoritatile au dat dovada de incompetenta si pasivitate si dintr-o data au devenit obsesionale cu accente dictatoriale. Nu prea are sens schimbarea asta brusca de macaz. Daca ar avea tulburarea Borderline cu totii, da. Dar pentru niste indivizi extrem de parsivi in a obtine obedienta supusilor, nu are sens. Dimpotriva, faptul ca te folosesti de un astfel de pretext ca sa obtii obedienta maxima e foarte specific societatii in care traim.

La drept vorbind, daca tu ai fi un bancher care detii 90 % din lume si bagi bani in institutii de derutare a naivilor precum parlamentul, presedintia, CC si ICJ, cu alegeri „libere”, acest SARS-COV 2 ti se potriveste intereselor tale ca o manusa. Investitia intr-un virus e un mizilic. E mult mai ieftin sa creezi un virus in laborator cu care sa sperii populatia decat sa investesti in functionarea acestor institutii care o dezbina si dezorienteaza turma de a se organiza singura. De ani de zile alegerile nu strang jumatate dintre alegatori. Asta inseamna ca politicienii sunt ilegitimi iar democratia electorala e o farsa. Spionii civili se duc apoi si umfla restul de voturi din burta sau din pix, pentru a da impresia ca democratia functioneaza si ca peste 50 % sustin sistemul electoral actual. Dar nu poti face asta la infinit. Intre boicotanti se va dezvolta la un moment dat o miscare politica paralela. Resemnarea lor in fata neputintei poate oricand sa explodeze intr-o revolta de proportii precum Revolutia Franceza.


Cu acest virus ea poate fi prevenita. Daca e este o creatie de laborator inseamna ca mai multe tulpini exista create. Daca pornesti un razboi nu construiesti doar tancuri ci si restul de arme. Astfel ca, daca acest virus este produs de laborator atunci, el a fost comandat in mai multe variante, ceea ce confirma cazurile de „recontaminare” ca infectare cu o alta tulpina. Partea proasta e ca, in ciuda reticentei noastre fata de periculozitatea sa, fata de umflarea artificiala a datelor, trebuie sa existe o varianta cu adevarat letala a acestui virus. Daca ai posibilitatea de a face un virus usor, atunci poti face si unul puternic. Pana acum noi stim de cel usor. Majoritatea mortilor s-au datorat complicatiilor produse de SARS-COV 2 peste problemele cauzate de boli terminale precum cancerul, diabetul, obezitatea etc. Asa cum s-a manifestat pana acum el pare un virus usor spre mediu, precum insasi gripa sezoniera. Inca nu a aparut in tarile vestice un caz de mort de COVID fara sa fi avut boli inainte. Aici la noi sau in republica Moldova, unde tehnicile vechii securitati inca sunt active, s-a spus ca ar exista asa astfel de cazuri dar fara sa ni se spuna cine au fost cei in cauza. Cica datele personale, drepturile omului …

Probabilitatea ridicata a unei tulpini letale de SARS-COV 2 ?

Dar, daca Luc Montagnier are dreptate atunci aceasta varianta usoara de SARS-COV 2 e o pacaleala cu tinta directa spre scepticii fata de autoritati. Daca cineva l-a creat in laborator, de ce n-ar face si o varianta letala precum e insusi HIV cu care sa-i elimini discret pe dizidenti? Am luat in calcul aceasta ipoteza in acest articol . Intr-adevar aceasta perspectiva este una cutremuratoare dar realista. Actualii ingineri sociali sunt doar la cateva generatii distanta de vechii tortionari clasici. Fiecare dintre ei viseaza in secret la tehnicile de tortura medievale, acum pierdute in meandrele democratiei. Asa ca o intoarcere la acele metode, sub camuflarea acestui virus usor care sa-i discrimineze pe ei, este o varianta ideala de lucru pentru a elimina dizidentii din societatea contemporana. Toti cei care ati vazut si distribuit documentarele lui Massimo Mazzucco, Peter Joseph, Adam Curtis, Michael Moore, Alex Jones si altii asemenea lor, sunteti vizati. Si, ca spectator si recent creator de acest gen de documentare, si eu sunt vizat. SRI are dosarele noastre, ale tuturor.

Insa partea buna este ca SARS-COV 2 e o arma cu doua taisuri cu care vedem ca autoritatile se poarta ca si cu ouale, de teama sa nu le sparga. Noii stapani nu au curajul sa-i dea drumul in societate pentru a scapa acea tulpina de sub control. Pana acum multi au avut de beneficiat de pe urma acestei pandemii usoare de COVID, in special cei din Europa Occidentala. Multi s-au trezit cu mosteniri din partea parintilor si bunicilor care, statistic, ar fi murit peste 5-10 ani. Batranii insisi care nu-si mai doresc sa traiasca datorita bolilor au gasit in el o forma legala de eutanasie. Plus ca vesticii nu prea au ei constiinta familiei asa cum au romanii, de exemplu. Multi au avut de profitat de pe urma umflarii artificiale a periculozitatii acestui virus. In Romania frecatul mentei in spitalele goale a fost de bun augur, un fel de concediu prelungit din partea medicilor.

In majoritatea sistemului medical global a fost paralizat spre a nu oferi acestor oameni niciun fel de tratament, medicii incalcand cu nonsalanta juramantul lui Hipocrate  . Fie au inceput sa joace cinic table lasand pacientii sa moara pentru a creste artificial numarul mortilor, fie le-au oferit leacuri babesti precum ventilatoarele. Mastile pe care suntem obligati sa le purtam sunt si ele tot astfel de leacuri babesti cu iz obsesional. Din fericire au existat si medici eroi care, in ciuda amenintarilor cu represaliile, au dat tratamente la intamplare bolnavilor, in speranta ca se potriveste unul. In Italia astfel de medici eroi anonimi au gasit anticoagulantele si antiviralele drept solutia. In Franta Didier Raoult a ignorat orice fel de amenintare din partea unora si a vorbit de hidroxiclorochina, ca medicament eficient.

Frica noilor stapani de o pandemie periculoasa

Dar daca acest virus letal scapa in grosul comunitatii atunci lucrurile pot deveni urate pentru noii stapani. Daca se intrece masura si, in loc de bunicul ce oricum murea in cativa ani, iti moare copilul sau partenera de viata, lucrurile se schimba dramatic. Deocamdata e convenabil sa te prefaci ca n-ai medicamente pentru o gripa pentru a-ti omori bunicii si sa dai vina ulterior pe conspirationisti pentru ca nu poarta botnita. Dar dupa ce iti moare un apropiat nu mai dai vina pe ei, pentru ca tu insuti devii conspirationist. Dai vina atunci exact pe cine trebuie si vrei razbunare. Cel mai edificator exemplu este „Ciuma lui Caragea” din anii 1813-1814. Romanii au interpretat-o paranoid ca fiind o diversiune facuta de acest domnitor de trista amintire in constiinta colectiva. Acum stim ca el n-a avut nici un rol in imprastierea ei. Cei care l-au acuzat atunci de razboi biologic cu poporul nu au avut nicio dovada, pentru ca nu a existat una. Ciuma bubonica a fost un fenomen global si nu o putea crea si raspandi Ioan Gheorghe Caragea. El s-a pricopsit cu aceasta titulatura tocmai din cauza faptului ca opinia publica a devenit paranoida fata de el, dupa pierderile din familie, pe fondul taxelor uriase pe care le-a instituit in timpul domniei. In toate tarile au existat o astfel de reactie in masa fata de autoritati in timpul marilor pandemii.

Prin urmare joaca asta cu virusul nu trebuie sa ajunga in punctul de periculozitate al marilor pandemii, cand mortii stateau zile si saptamani pe strazi, nimeni neavand curajul sa se apropie de ei. O revolta populara masiva i-ar sufoca, cu toate instrumentele lor de manipulare sau control. Da, stapanii contemporani au arme mult mai letale, insa atunci cand 3 sferturi din populatie se revolta armele lor sunt egale cu 0. Un astfel de paranoid subit aparut in urma pierderii unei persoane drage nu mai judeca in functie de legi si reguli si nu e speriat de armele superioare ale noilor stapani. Imaginati-va un puhoi de lume care navaleste in sediul CIA, la Pentagon sau in Banca Federala! Fata de ultima multi au o curiozitate aproape psihopatologica. Asta ar insemna cu adevarat o revolutie. Iar pentru ei asta e cu adevarat sfarsitul. Nu au tupeul sa riste atat.

Si papusarii mondiali stiu perfect asta. Acest virus poate deveni din arma lor arma noastra, a omului simplu. De aia slugoii lor din Romania au fost mielusei si cu aplicarea executarii silite pentru amenzi sau cu hartuirea antipoliticianistilor si antiautoritaristilor indarjiti fata de masurile luate. De aceea autoritatile in general se comporta cu acest COVID cu mare bagare de seama spre a nu provoca un protest de masa. Observam ca nu intrec masura. Nu vor sa provoace un razboi cu cetatenii incapatanati si conspirationisti tocmai pentru a nu conduce la un astfel de scenariu. Au prins un tanar la metrou cu masca ce nu acoperea si nasul si l-au batut, arestat si ulterior amendat insa n-au dat nicio amenda la protestele impotriva guvernului din Piata Universitatii, cand nimeni nu purta masca. Atunci cand populatia de etnie Roma din Hunedoara s-a revoltat impotriva Politiei  ce voia sa-i sperie pe membrii sai, sau atunci cand in Ferentari aceeasi etnie s-a revoltat, lucrurile au fost calmate prin retragere aparent lasa. Si pe mine m-au luat tare in zona Politehnica niste politisti, spunandu-mi ca-mi dau amenda, dar cand au vazut ca protestez, au lasat-o moale. Nici un conflict nu trebuie escaladat. Autoritatile nu vor sa-i convinga pe cei nonconformisti, ci pe cei sugestionabili. Cine e obsesional ipohondru si crede in COVID devine agent guvernamental si intra in conflict cu adeptii teoriilor conspiratiilor.

Diminuarea Bau-bau-ului tulpinilor usoare de SARS-COV 2 in randul opiniei publice

Taberele s-au schimbat rapid. Majoritatea a inceput sa aplece urechile spre conspirationsti. In ciuda cenzurii din partea Facebook si Youtube, canalele media care au avut pozitii anti-guvernamentale fata de acest virus au facut audiente record. Dupa ce covido-scepticii si ulterior carantino-scepticii si-au manifestat … indoiala fata de periculozitatea virusului sau chiar existenta lui, iata ca in ultimele 3 saptamani acesta a ajuns in apropierea lor. O jumatate de an el a fost „delicatesa” claselor inalte, a vedetelor, iata ca recent a patruns in lumea omului simplu, fara comorbiditati. Ca fapt divers, niciodata in istorie o pandemie nu a inceput cu clasele de sus. De fapt, exact pe astea le-au ocolit. Victimele in randul lor au fost mai putine, procentual. Explicatia pentru asa ceva e simpla: bogatii si privilegiatii sociali au avut parte de protectie si izolare fata de ceilalti. Dar iata ca, odata cu acest covid-19, mai intai vedetele s-au plans de cum au trecut ele prin foc si sabie cu acest virus si cum au scapat ca prin minune.

Omul simplu s-a panicat initial, dar dupa ce a vazut ca nu cunoaste pe nimeni care sa fi suferit din cauza virusului, a uitat de tema asta si si-a continuat viata de dinainte. Iar o astfel de apatie este neproductiva economic. Marii stapani de sclavi contemporani  ( bancheri si marii proprietari de corporatii) au nevoie de supusi panicati, exact ca stramosii lor care produceau panica asta in mod direct prin bataie sau executia sporadica a cate unui sclav. Astazi iata, panica se face mai pe ocolite. Reiau aici statisticile exploziei economice americane din timpul celui de-al doilea razboi mondial pe care deja am expus-o in documentarul meu „Sadismul in politica internationala” la minutul 30:10 .

Dar iata ca la mai bine de 6 luni de pandemie, au aparut cazuri concrete in omul simplu sanatos. Acum fiecare stie pe cineva care a avut sau are boala. Mie asta imi cam miroase destul de mult a falsificare postfactum a datelor. Pentru a contracara apatia generala fata de subiectul COVID, iata ca baietii de la butoanele societatii pluseaza cu o adevarata pandemie. Dar, din fericire omul contemporan nu e chiar atat de idiot. Am vazut multi cu masti pe strada dar cei mai multi nu si-o pun. In ciuda panicii alarmiste despre cresterea numarului de contaminati, omul simplu a cam inteles ca presa a exagerat temerile legate de aceasta pandemie. Simptomele sunt asemanatoare cu ale gripei. Si, la fel ca si in cazul gripei, lumea va trece mai departe.

Ce facem daca suntem tinta unei tulpini letale de SARS-COV 2 ?

O singura problema ramane: plantarea selectiva a acelei tulpini letale sus-amintite de SARS-COV 2 in mediul dizidentilor pentru a-i elimina. Pentru contracararea tintei care sunteti, folositi amenintarea cu imprastierea! Ei se tem ca dracu de tamaie de o astfel de perspectiva din motivele expuse mai sus. Cu cateva luni in urma atrageam atentia asupra faptului ca e posibil sa vina un al 2-lea val cu adevarat periculos. Scopul sau principal ar fi acela de a scapa de povara bugetara a populatiei imbatranite iar apoi pentru a da vina pe nonconformisti pentru ca le-ar fi zadarnicit autoritatilor leacurile babesti. Sustineam atunci solutia izolarii, la care nu mai subscriu acum.

Dimpotriva, va sugerez sa stati intre cat mai multi oameni. Cei care va stiti cu musca pe caciula ca dizidenti, ramaneti linistiti in cercurile voastre! Siguranta in numar e aici eficienta. Daca SARS-COV este un virus respirator, atunci riscul de a contamina pe cei din jurul tintei e urias. Si atunci inginerii sociali nu va pot lovi. Nu poti sa izolezi si sa elimini un cartier impreuna cu tinta. Sau nu poti sa explici de ce „nebunul conspirationist” a murit de COVID si nimeni de aceeasi conditie cu el n-a mai murit. tocmai pentru ca risti sa il scapi de sub control si sa iti pui lumea in cap.

Dar, daca voi conspirationistilor va izolati in speranta ca nu veti fi contaminati, atunci ei pot sa va contamineze cu aceasta tulpina letala si sa va elimine impreuna cu cei cativa din anturajul vostru. Apoi vine DSP–ul va ridica intr-un sac si va ascund de contactul cu restul. Asa ca nu faceti asta! Faceti exact ce va spun ei sa faceti! Purtati acele botnite si stati in case, in caz ca se reinstaureaza carantina! Securitatea din interiorul multimii e o solutie.


October 3, 2020

Scandalul voturilor furate la alegerile locale si disparitia primului video doveditor

Mare agitatie in media clasica si cea din internet despre furtul de voturi. Au aparut o multime de video-uri cu niste USR-isti (sau PSDisti, inca nu e clar) care intra intr-o camera plina cu saci in care erau depozitate voturi, cauta si apoi pleaca cu un astfel de sac. De atunci aceasta tema a devenit principala. Multa lumea s-a trezit din „somnul dogmatic” al dezinformarii privind pretinsa democratie din Romania. „Puterea poporului” decisa prin vot se cam vede a fi doar una dintre caile prin care poporul e aburit prin manipulare sa-si taie creanga de sub picioare de catre o minoritate de manipulatori profesionisti. Daca cineva are puterea de a scoate voturi inainte de numararea lor, atunci el are puterea si de a le pune.


Stalin a spus cinic pe vremea lui ca „nu conteaza cine voteaza ci doar cine numara voturile”. Iata ca sistemul nostru actual nu se deosebeste de cinismul stalinist. In fond, ignorarea voturilor si a vointei populare nu e ceva chiar nou. In 2009 poporul a votat la referendum reducerea numarului de parlamentari la 300, dar referendum-ul n-a fost validat. Asa ca stalinismul s-a practicat pe fata si cine a avut ochi sa vada si minte sa tina minte, a putut intrevedea masluirea electorala inca de atunci. Eu am vorbit inca de la inceputul lunii iunie ca procentul de 1.53% strans la prezidentiale de Alexandru Cumpanasu  nu reflecta popularitatea sa. Apoi, coruperea alegatorilor practicata in cei 30 de ani de toate partidele prin celebrele „pomeni electorale” este o infractiune prevazuta de Articolul . 386. din Codul Penal, care la alin. (1) spune cat se poate de clar: 

„Oferirea sau darea de bani, de bunuri ori de alte foloase in scopul determinarii alegatorului sa voteze sau sa nu voteze o anumita lista de candidati ori un anumit candidat se pedepseste cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani si interzicerea exercitarii unor drepturi.”

A fost cineva pedepsit pentru asa ceva? Nu. Asta inseamna ca toata ideea de democratie si stat de drept, cel putin in Romania, SUA si alte tari unde capitalismul salbatic e acceptat, e o vorba in vant si ca politicienii sunt numiti de forte de deasupra lor, asa cum am aratat in piramida puterii pe care am folosit-o in cel mai recent documentar al meu „Sadismul in politica internationala”  , sau in proiectul meu artistic de acum 8 ani „Corruption Story”  .


Insa, dincolo de aceste teme generale, acest scandal a plecat de la un video acum fie sters de pe internet fie infundat mediatic de aceste noi imagini filmate de camerele de supraveghere. Acest al 2-lea video e contrafacut. El e menit sa ascunda niste lucruri si mai edificatoare despre cine are puterea in Romania. El prezinta niste observatori care au prins in flagrant un astfel de hot electoral ce iesea cu un teanc de voturi in brate ziua in amiaza mare. Filmarea e de aproape, i se vede fata hotului. Discutia intre cei ce filmau si cel surprins tine cateva minute bune. Daca vreun cititor stie de acel video original, sugrumat deja de acest al doilea, il rog frumos sa imi lase un comment cu linkul! Calmul si stapanirea de sine a hotului sunt realmente remarcabile, in conditiile in care el incalca Art. 390. din Codul Penal:

„(1) Deschiderea urnelor, inainte de ora stabilita pentru inchiderea votarii, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 3 ani sau cu amenda si interzicerea exercitarii unor drepturi.
(2) Incredintarea urnei speciale altor persoane decat membrilor biroului electoral al sectiei de votare ori transportarea acesteia de catre alte persoane sau in alte conditii decat cele prevazute de lege se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda si interzicerea exercitarii unor drepturi.”


Cine poate sa aiba un asemenea calm si stapanire de sine daca nu un hot electoral de lux? Acest detaliu pare neesential insa el e foarte important. In primul video vedem si complicitatea politiei, fapt care lasa mult mai multe semne de intrebare fata de fraudatorii electorali. Politia a fost chemata de catre cei care filmau, dupa cum se auzea in fundal insa, la fel ca in cazul Caracal, baietii asteptau la poarta. Acest prim video ar fi trebuit sa incrimineze nu doar pe fraudatorul initial dar si politistii care se faceau ca nu vad. In mod normal nimeni nu-si risca jobul de politist si libertatea pentru a acoperi un partid sau altul. Doar ca in acest caz, la fel ca si in cazul Caracal, politistii au primit ordine de la superiori, care au venit de la departamentul de diversiuni din SRI prin DGIPI (urmasa celebrei UM 0215). Abia atunci atat fraudatorul cat si politistii puteau sa incalce cu atata dezinvoltura legea, stiind ca nu vor pati nimic.

Ei bine, al doilea video exact acest fir catre SRI trebuia sa-l taie fata de contactul cu opinia publica in scop dezinformativ, aruncand exclusiv vina pe partide pentru frauda. Aceeasi poveste cu politica in general. La cateva zile nu se mai gaseste primul video si toate cautarile trimit catre cel de-al doilea. Politia e absolvita de vina fraudarii, deoarece vedem ca sustragerea se intampla noaptea, si nimeni nu o cheama spre a restabili legea. Adica vina pentru frauda a fost trimisa exclusiv pe partide, de acolo probabil ca va sta cineva vreo 2 -3 ani in inchisoare iar apoi trimis sa se relaxeze restul vietii intr-o insula exotica, dupa ce lumea va fi uitat de aceasta frauda.



Intre timp atat PSD cat si USR se acuza reciproc de fraudare, practic limitand la jumatate dintre fraierii care ii voteaza e unii sau pe altii, orizontul de atribuire a fraudei catre SRI. sprijinul abaterii atentiei fata de diversiunile marca SRI (sub tutela CIA) , marele protejat al neo-securitatii, fostul presedinte Traian Basescu a acuzat STS de fraudare. Si uite asa dezinformatorii au deviat atentia de la acel video initial. SRI-stul sau DGIPI -stul fraudator electoral poate continua sa faca alte diversiuni, acum ca deja i-am uitat fata. Inflatia de copii ale celui de-al doilea video, contrafacut de dezinformatorii SRI a mai ascuns o dovada de frauda electorala facuta de la nivel mult mai inalt decat cel al partidelor.

Aceasta greseala a prinderii in flagrant se datoreaza amatorismului care domneste in SRI, la nivelul diversiunilor. Tortionarii veci din securitate si-au bagat in aceste sectoare odraslele, care mai de care mai incompetenti si mai prosti. Nepotismul duce in mod invariabil la incompetenta. Acest incident reia cazul maiorului Draganescu ce poza in protestatar violent la protestul antiPSD din 2017, ce a fost prins de jandarmii de rand si capacit, dupa cum am relatat si eu in documentarul meu „Diversionistii” la minutul 00:10:34



Unii s-au aratat socati. N-am ingaduinta pentru cei sub 20, care n-au inteles referendum-ul din 2009. Ceilalti trebuiau sa se trezeasca inca de atunci. Tinerea stalinista a lui Basescu in 2012, arata iarasi ca votul e un fel de hartie igienica. Adica nu noi votantii ne-am pi---t pe el de vot primii ci insele fortele din culise care l-au transformat in hartie igienica.

Eu pot gasi justificare reala in existenta serViciilor secrete care manipuleaza procesul electoral si schimba numarul de voturi pentru a numi – repet : numi – in functii de conducere persoane echilibrate. Poporul poate alege gresit, iar popularitatea lui Stalin e cel mai bun exemplu, de esec in alegere. Dar cred ca de data asta agentiile de dezinformare si diversiuni au ajuns mai periculoase decat dictaturile insele pe care pretind ca le preintampina. Un popor pasnic precum cel roman ar fi trebuit totusi sa fie lasat sa aleaga el, de-a lungul timpului. Nostalgia majoritatii lui fata de perioada comunista este o alegere a raului cel mai mic, fata de haosul infractional instituit din 1989 pana acum. Dimpotriva, tradatorii din agentiile de informatii, vanduti pradatorilor occidentali, au NUMIT in functii publice toate ciurucurile si totii infractorii. Ai o vulnerabilitate, te face SRI sef si te marioneteaza sa iei decizii favorabile gangsterilor de lux si nefavorabile poporului. In felul acesta treptat si sigur poporul nostru initial blajin, mioritic e transformat intr-un popor de infractori si prostituate. Oglinda perfecta a SRI.