Al doilea plan de inchidere a cazului Caracal: instigarea la razboi intre familiile Macesanu si Melencu

October 25, 20200 comentarii



Am vorbit in acest articol  despre una dintre posibilele „rezolvari” in viitor de catre sistemul mafiot a cazului Caracal, respectiv prin plantarea ulterioara de probe intr-o familie de interlopi traficanti. Se creeaza in acest fel proba cum ca aceasta familie sau clan interlop stradal ar fi preluat-o pe Alexandra de la Dinca, protejand astfel pe altcineva, pentru care Dinca joaca rolul de paravan. Problema e ca e mai greu de gasit o astfel de grupare. Din cauza ruinarii economiei nationale, femeile se prostitueaza singure in Romania pentru a supravietui. Nu mai e nevoie sa le rapesti. Oricum, traficantii de persoane rar fac acest serviciu impotriva vointei celor traficati  . Mai devreme sau mai tarziu persoana traficata cu forta va evada. In Europa secolului al 21-lea nu mai poti sa faci profit dintr-un om tinut cu forta, nici macar intr-o tara inapoiata dar totusi europeana precum Romania. Tehnica rapirii in scopul prostitutiei este una a incepatorilor. Adevaratii proxeneti si traficanti sunt aceia care conving o persoana sa se prostitueze, nu cei care o rapesc. Dinca nu e inteligenta intruchipata dar nu are nici naivitatea pustanului incepator care rapeste o fata pentru prostitutie si risca inchisoarea pentru ca apoi fata smulge mila clientilor, dupa ce povesteste ce i s-a intamplat. Iata ca e mai greu de plantat probe privind aceasta varianta.

Dar, de aproximativ 2 luni de zile se contureaza o noua varianta de inchidere a cazului si stoparea erodarii imaginii capitalismului romanesc de rapitor de copii. In spatiul public au aparut din ce in ce mai vizibil tensiuni intre familiile Macesanu si Melencu. Bunicul Luizei a ajuns sa-l acuze pe Cumpanasu cum ca si-ar fi rapit nepoata in scop electoral. Aceasta idee s-a manifestat initial firav dar nimeni nu a crezut-o si inca putini o cred. E nevoie de o intensa campanie negativa de presa impotriva lui Cumpanasu spre a o face credibila, pe fondul unei campanii absolut grotesti de dezinformare la care el este supus  . Dar, pe masura ce acei oameni care sunt implicati direct in acest caz o vor crede, precum bunicul Iordache, ea parca devine mai credibila.


Deja vad aici o evolutie la adresa lui Cumpanasu a acuzatiei venita de la inginerii dezinformarilor cum ca ar fi candidat la presedintie „pe cadavrele fetelor”. Adica ar fi obtinut beneficii personale pe baza dramei familiilor. A crede o astfel de acuzatie este a crede ca a te apara in fata unei agresiuni ar fi o agresiune. Si totusi spiritul umil al unor romani au crezut imediat o astfel de varianta daca a fost spusa de un stapan mai mare. Putem accepta un sistem social care ne rapeste si vinde copiii? Din pacate opinia publica, ce tocmai scosese capul din evul mediu in anii 60-70, s-a intors iarasi in feudalism si s-a resemnat in fata ideii ca „boierul” a venit si a rapit si el o copila pentru a o batjocori. S-a tot intamplat asa ceva in istoria Romaniei. Daca am fi fost ceva mai curajosi ca natiune i-am fi gonit pe toti din tara asta incepand de la presedinte, Parlament, agentii de informatii, politie, DIICOT si dracu’ sa-i ia pe toti, care au stat si inca stau cu mainile incrucisate, nepasatori fata de drama familiilor si procentul salvarii Alexandrei, atat cat o fi el de mic. Asa face o natiune demna in fata unor autoritati infractionale, care ascund adevarul in acest caz.

Dar iata ca aceasta manipulare a prins foarte bine si eu insumi am in familie membri care au tinut-o minte. La construirea ei a contribuit un intens aparat de dezinformare. Disectia ei informationala arata munca de PR negativ facut de oameni cu mare experienta in inginerie sociala. Ea reuseste sa intoarca cumva catre Cumpanasu insusi lupta pe care a inceput-o mai intai pentru salvarea Alexandrei iar apoi pentru spunerea adevarului. Pai daca Cumpanasu ar fi profitat de pe urma dramei din familia sa, luptand pe branci pentru aflarea adevarului, atunci ce se poate spune de intreg sistemul mafiot care s-a pus de-a curmezisul, protejand pe cineva situat mult mai sus pe scara sociala decat acest Dinca? Asa ceva este parte din strategia tipica de „victim blaming” folosita de CIA pentru a porni diverse razboaie pe glob in zone cu interese ale oligarhiei americane.

O astfel de acuzatie e mai mult decat un slogan electoral folosit de un partid, cu instrumentele sale modeste de dezinformare. Conform scorului de 1,5 % luat de Alexandru Cumpanasu la primul tur al alegerilor prezidentiale, el nu ar fi trebuit sa fie o tema de ingrijorare. Sondajele anterioare aratau si ele cam acelasi lucru in acel moment, deci implicarea lor intr-o lupta electorala cu Cumpanasu e lipsita de sens pentru partide. Si atunci de ce ai mai lansa-o? Am dat raspunsul in articolul linkat mai sus in care am lansat ipoteza foarte probabila ca voturile lui Alexandru Cumpanasu au fost distruse iar alegerile masluite, asa cum se intampla constant in ultimii 30 de ani in Romania.

Dimpotriva, pentru a lansa un astfel de slogan negativ iti trebuie stiinta profunda a dezinformarii practicata de inginerii informatiilor. La nivelul departamentelor superioare ale diferitelor unitati militare de informatii din Romania precum SRI, SIE, STS, SIA si restul de spioni se stie exact ce s-a intamplat cu fetele rapite din Caracal. . Aceste institutii de control general al societatii stiu totul despre orice persoana importanta sau eveniment cu potentiala implicare politica a unui anumit grup social. Scopul este santajul ulterior, in cazul in care acea persoana se decide sa faca politica. Unitatile militare de informatii guverneaza totul in Romania din umbra  , sub tutela CIA, agentia suprema de informatii. Asanumitele „balbe” ale politistilor si procurorilor DIICOT sunt de fapt ordine venite de la spionajul civil cu interesul expres de a crea haos in jurul cazului si de a ascunde adevarul. Aceste institutii se afla si in spatele acestei uriase campanii de denigrare a lui Cumpanasu spre a-i stopa accesul la parghiile puterii si a gasi firul dramei rapirilor de la Caracal.

Si iata acum ca se intrevede acest nou plan mult mai dibaci, la care nici eu initial nu m-am gandit dar al caror semne sunt martor: invrajbirea familiilor si aducerea lor in stare de razboi. Deocamdata avem dezinformarea familiei Melencu cum ca Alexandru Cumpanasu si-ar fi rapit intentionat nepoata. In scurt timp ma astept ca si el sa intoarca aceeasi acuzatie catre bunicul Iordache. In jurul ambilor roiesc armate de dezinformatori SRI care vor sa puna in practica instigarea conflictului intre ei. Pe de o parte lui Cumpanasu i se aduc dovezi contrafacute cum ca bunicului Iordache e implicat in rapirile fetelor. Pe de alta parte, dupa cum vedem ca s-a si intamplat, bunicului Iordache i se aduc dovezi contrafacute cum ca Alexandru Cumpanasu se afla in spatele rapirilor.

Planul e genial; familiile sunt instigate una impotriva altora prin acesti agenti de dezinformare infiltrati care ii spun unei familii ca cealalta a comis crimele. Conflictul este astfel artificial intretinut pana cand se va ajunge in pragul unui conflict violent, dupa care impotriva uneia se va produce un atentat. Cel mai probabil tinta este familia Melencu. Vinovat pentru aceasta crima va fi scos Cumpanasu, care va fi judecat rapid si inchis, precum Dan Diaconescu. In felul asta se inchide si dosarul Caracal iar sistemul dezinformativ-infractional si-a ascuns pe unul dintre oameni sai, un sadic ucigas probabil responsabil si de crima din 2015 sin Parcul Romanescu din Craiova. Asa ceva s-a facut de catre CIA in instigand la genocidul din Rwanda sau la razboaiele iugoslave din anii 1990, despre care am vorbit incepand de la minutul 61:08:00; (ora 01:08:00) din documentarul meu „Sadismul in politica internationala”  .

O singura problema mai au inginerii dezinformatori pentru implementarea acestui plan: convingerea opiniei publice. In acest moment opinia publica romaneasca nu crede ca vreuna dintre cele 2 familii si-ar fi rapit singure familiile. Exista cazuri de familii dezorganizate cu membrii care au facut astfel de fapte regretabile. Dar ele sunt putine la numar iar descoperirea lor a fost doar o chestiune luni. Probabilitatea ca acest lucru sa se fi intamplat e 0 pentru ca variantele lansate de dezinformatori de incriminare a uneia sau cealalta dintre parti sunt contradictorii. La presiunea publica ce s-a facut, daca asa ceva s-ar fi intamplat, adevarul ar fi iesit la iveala pana acum cu probe si nu mai exista acest proces de erodare a imaginii publice a insusi statului contemporan.

Din pacate, dupa aceasta campanie de dezbinare, familiile Macesanu si Melencu insele sunt cele mai vulnerabile in a crede aceasta mizerie dezinformationala. Fiecare dintre membrii lor vor un raspuns cat mai repede pentru intrebarea privind destinul fetelor. Fiecare dintre ei sunt impinsi de imboldul dragostei fata de copil de a crede orice varianta.

Pentru mine familiile Macesanu si Melencu , ca multe altele din aceasta tara, reprezinta spiritul mioritic bun, desi uneori cam prea apatic, al acestui popor. Crimele noastre ca natiune din „Miorita” sau „Moara cu noroc” sunt jocuri de copii pe langa crimele majore savarsite de alte „natiuni alese” in frunte cu SUA, pe care le-am descris pe scurt incepand cu minutul 38 din documentarul meu mentionat mai sus. Asa ca nu, NU, NU, NU, NU am sa cred ca vreuna dintre familii si-ar fi rapit fetele pentru ca acest popor ar fi unul dereglat, asa cum au ajuns „varfurile de lance” ale capitalismului occidental. Cu atat mai mult cu cat le-am intalnit si pe familia Melencu si pe familia Macesanu si am simtit in ele spiritul mioritic, incat neatins de „civilizatia” infractionala occidentala.

Povestea de adormit copiii cu arderea fetelor in teava fara fund a fost o prima incercare de a testa credulitatea opiniei publice. N-a mers. Acum s-a trecut la urmatorul nivel. Asadar deocamdata opinia publica ce astazi nu crede varianta „inside job” facuta de una dintre cele doua familii. Dar odata cu aceasta noua viitoare drama instigata de inginerii dezinformarii scenariul rapirii propriilor copii va deveni mult mai credibil. Daca o astfel de crima se va intampla atunci opinia publica romaneasca isi va pierde compasiunea pentru una sau cealalta dintre familii sau pentru ambele. Opinia publica se va scinda intre cei care cred ca bunicul a rapit fetele si cei care cred ca Cumpanasu ar fi facut-o. Inteligent, intr-adevar. Ca de aia au ajuns acest domeniu sa se cheme „intelligence” …

Bai, da’ eu cred ca ei ne-au subestimat si noua ca popor inteligenta. Cred ca putem stopa aceasta marsavie. Pana acum nu am cerut cititorilor sa imi distribuie articolele. Dar de data asta va implor pe toti care cititi acest articol sa il raspanditi in cat mai multe locuri si sa incercam sa stopam acest plan marsav pe care agentii de informatii il pregatesc pentru a doua oara familiilor napastuite. Haideti sa le oprim planul prin popularizarea acestui plan pentru a-i constientiza pe cei vizati de pericolul la care se expun prin escaladarea conflictului intre cele 2 familii! Aici nu mai e vorba despre doua familii pe care majoritatea nu le-au cunoscut si nu le vor cunoaste pentru a le impartasi cu adevarat durerea. Aici e vorba de insasi onoarea noastra nationala. Avem defectele noastre ca natiune, le cam stim, dar nu suntem un popor de violatori si ucigasi ai propriilor copii.






Share this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved