Vine 4 valu’ imi ia calu’…

October 10, 20210 comentarii



Intr-un articol scris in aprilie pe acest blog despre pandemie spuneam ca e la final. Imi mentin parerea, desi semnele arata o inrautatire a situatiei odata cu venirea frigului. Realitatea e ca in tarile occidentale stadioanele sunt din ce in ce mai pline de spectatori. Real Madrid a anuntat ca urmatorul meci va avea maximul de spectatori, fara distantare sociala sau alte restrictii. Pariez ca dupa luna martie a anului 2022 subiectul va iesi total din atentia publica. Omul are in sange aceasta marja de 2 ani de autocarantina pentru ca atat au tinut epidemiile in istorie. Dupa aceea relaxarea se instaleaza ca model comportamental genetic. Deja scepticismul fata de periculozitatea virusului este in crestere si se regaseste in triplarea numarului de participanti la ultimul protest antiguvernamental ce a avut loc pe 2 octombrie.

Stirile abunda de date alarmiste, interpretate in spirit panicard; infectarile au crescu la 5 ‰, 7 ‰, 11 ‰ , 20 ‰…Nu mai sunt locuri la ATI… , Romania se afla pe locul 2 in lume la mortii COVID, etc. Stati asa, ca mortii astia de COVID, nu-s chiar de COVID, ci de boli terminale precum cancerul, bolile cardiovasculare, diabetul, obezitatea etc., si apoi trecute in mod golanesc la COVID . Teoria asta are sens doar pentru mentalitatile ipohondre. Politica din sistemul medical e special facuta spre suspendarea tratamentului acestor oameni. Spitalele s-au inchis, sub pretextul protectiei personalului medical fata de COVID sau transformarii a spitalelor in COVID, cu mutarea circotecista a pacientilor de la un spital la altul , pentru 2-3 cazuri de COVID.



Am in familie un caz cu o operatie destul de serioasa pe care medicii o amana de cateva luni sub pretextul unor teste si alte teste, facute consecutiv, nu concomitent, pentru folosirea eficienta a timpului; dupa ce s-au facut toate testele din lume, care mai de care mai inutile, hop ca s-au inchis iar spitalele si iar nu se mai poate face. Am anticipat aceasta practica eugenic post-natala inca de la inceputul mascaradei . Ia uitati cum o pacienta este lasata sa moara ca un caine la usa unui spital din Mexic si nimeni nu intervine sa faca ceva si s-o salveze! Aici s-a ajuns. In Romania e destul de similar. Asadar e foarte firesc ca in conditiile haosului din sistemul medical sa ajungem pe acest loc fruntas. Dar nu-i nicio noutate in treaba asta; sistemul medical era oricum o ruina, un mod de jecmanire a cetateanului si directionare a banilor in alte domenii de unde puteau fi absorbiti mai usor de catre infractorii de lux din spionajul civil, cei care au mediat haosul din Romania de 30 de ani.

In ceea ce priveste tema „infectarilor” in crestere, iar nu e nimic nou. Mai intai, termenul „infectare” nu se prea potriveste cu realitatea plandemiei. Spunem ca o rana sau o masea e infectata cand are puroi, adica se vad clar simptomele. Insa cum marea majoritate a „infectatilor” sunt asimptomatici, se cam vede treaba ca ei nu sunt tocmai infectati. Faptul ca au in ei virusul, la un an si jumatate dupa inceperea mascaradei e o realitate a imunizarii de turma. Vaccinul insusi e o tulpina (si) mai usoara a virusului; normal ca vei gasi urme de covid acolo ude le-ai pus tu insuti prin vaccinare. Iata cum retorica „infectarilor” crescute n-are absolut nici un sens pentru judecata limpede. Desigur, pentru ipohondrii asa ceva e un semn de boala, de drama, ca orice semn pe care il vad ei. Dar omul normal incepe sa se trezeasca din aceste mistificari ale terorii industriale practicate de sistemul neosclavagist pe care il traim .

Ciudateniile abia acum incep sa se vada concret si de catre panicarzi: vaccinul nu protejeaza 100% fata de dezvoltarea de simptome; multi au facut forme mai severe ale bolii desi s-au vaccinat. Raportul Oricine isi pune intrebarea de ce sa te mai vaccinezi, si daca solutia oficiala e buna, din moment ce nu esti protejat. Raportul de facere a bolii e de 3 vaccinati la 7 nevaccinati, si cel al mortilor e la fel: adica exact acelasi care este intre cei vaccinati si nevaccinati la intreaga populatie in Romania. Si incepe sa bata la ochi pacaleala. Ne-au aburit cu carantina la inceput, apoi cu retorica botnitelor, acum cu vaccinarea… Dupa ce s-a evaporat mitul protectiei anti- Covid , au venit cu mistificarea ca vaccinul permite o forma mai usoara. Dar, hat, au aparut cazuri de forme severe si la vaccinati. Dupa care s-a adaptat iar retorica oficiala: da poti face o forma mai grava, dar macar nu ajungi la spital, de parca inainte majoritatea nu se internau chiar in propria casa. Si, surpriza, si vaccinatii au ajuns la spital cu complicatii, deci vaccinul tot nu protejeaza. Raspunsul a venit iarasi: „au ajuns la spital, dar nu la ATI”. Nici n-au terminat propozitia ca deja au aparut informatii cum ca la ATI, au ajuns si vaccinati. Ups! Si iarasi a venit justificarea ca da, au ajuns si vaccinatii la ATI, dar nu au murit, pentru ca vaccinul ar fi un fel de elixir al vietii. Dupa ce au aparut cazurile de morti in randul vaccinatilor, panicarzii au imprumutat subtil argumentul nostru cum ca mortii au avut de fapt alte boli. Hai ma! Dar aia care au murit pana acum, si cu care ati indus panica, nu au murit tot de alte boli?

Dupa cum am aratat in acest articol , o astfel de campanie furibunda de vaccinare e menita sa justifice incetarea mascaradei, pe fondul scepticismului din ce in ce mai crescut al opiniei publice. Numai ca cetatenii nu au incredere in vaccin, in tari cu sisteme politice tiranice precum Romania si Rusia. Prin urmare rata vaccinarii e pe undeva la 30% dupa cifrele oficiale. E foarte probabil ca ea sa fie de fapt mult mai mica. Dar semnele de intrebare mai curand cresc decat scad. Aparitia unui vaccin la putin peste un an de la debutul in Occident al bolii e foarte dubioasa. Asta arata mai curand ce am spus in articolul acesta , anume ca acest virus e foarte probabil creat in laborator; vaccinul este de fapt o tulpina mai usoara a acestuia. Iar daca vaccinul e artificial atunci se deduce simplu ca virusul, cu toate tulpinile lui care se succed la cateva luni, e foarte probabil sa fie similar. Da, spionajul civil, cu care s-a facut aceasta mascarada la nivel international, a lansat in aceste tari o astfel tulpina de COVID ce pare mai agresiva, in paralel cu inchiderea spitalelor pentru tratamentele bolilor severe. Cresterea numarului de morti in urma acestei decizii, impreuna cu severitatea mai mare simptomelor (dar care totusi nu depasesc in severitate pe cele ale gripei obisnuite) e menita sa faca o conexiune in refuzul vaccinului si aceasta stare. Va esua si acest ultim sughit. Faptul ca vaccinatii fac in continuare boala nu face decat sa creeze noi valuri de conspirationisti, fapt care va intari circumspectia fata de capitalism in general si autoritati in special.

Oamenii incep sa inteleaga faptul ca autoritatile au gasit in acest virus un motiv de justificare a practicarii masurilor represive, fara restrictii, si nu utilitatea lor. Mai sunt 6 luni si intram in 2 ani de mascarada, timp in care imunitatea de turma se instala in mod natural, fara restrictii, si fara scaderea nivelului de trai. Dar na, dupa cum am spus inca de la inceput, acesta a fost principalul motiv al mascaradei. Asa ca oamenii isi schimba treptat armele si se muta zi de zi in tabara anti-guvernamentalistilor, dupa cum a aratat ultimul protest. In ciuda mesajelor alarmiste, transmise inclusiv prin serviciul ro-alert, doar 10 % din cetateni poarta masti pe strada. In schimb vehementa celor care au schimbat macazul este foarte mare. Nu se poate guverna cu 30 % adepti. Sistemul trebuie sa ofere libertati mai mari popoarelor aflate in aceasta situatie.



Share this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved