Plandemia la final. Oamenii nu mai cred in mesajele panicarde.

April 13, 20210 comentarii



Una dintre intrebarile de pe retelele de socializare la inceputurile acestui experiment social prilejuit de COVID-19 era „cat va tine pandemia?”. Am raspuns deseori printr-un mesaj simplu: cat timp majoritatea va crede in exagerarile si minciunile mass-media. Ei bine, majoritatea a dat-o deja la intors. Mai pot fi vazuti panicarzi ipohondrici pe strada. Tinerii au fost primii care s-au revoltat, suparati ca li se iroseste timpul. Ultimul podcast facut intre Gabriel Liiceanu si Ana Blandiana  arata cel mai acut scepticism al lor pentru civilizatia occidentala actuala, in raport cu valorile sale trecute pe care Occidentul insusi le arunca la gunoi. Ei nu isi manifesta direct scepticismul fata de experiment insa se simte in discursul lor o mare dezamagire si o sa scriu un articol in scurt timp despre asta. La tara, unde oamenii sunt mai mult preocupati de munca la camp si mai putin interesati de politica de jucarie  , pandemia nu a existat. Au mai venit politistii si i-au amendat pe unii tarani care nu purtau masti insa pot sa spun ca fara prea mare succes.

In 2 saptamani de cand stau la tara am vazut dar o singura persoana cu masca. Televiziunile Romania TV si Antena 3-sta, asociate cu mentalitatea retrograda, au dat-o si ele in „conspirationism” dupa ce singura televiziune cu mesaj anti-panicard inca de la inceputul diversiunii, Nasul TV, a inceput sa faca audiente record. Intre timp a inceput sa se auda pe la cate un oficial roman sau international despre „liberarea de la 1 iunie”. Facebook incepe sa-mi puna in news-feed oameni in lista cu viziuni anti-panicardiste pe care mi i-a scos in acest an din atentie, in favoarea panicarzilor de-a trebuit sa nu mai intru cu zilele. Probabil ca scaderea traficului le-a dat de gandit si lor si restului de retele de socializare online. Cenzura de anul trecut a vocilor adevaratilor specialisti si nu a politrucilor unsi in functii de conducere in administratia serviciilor medicale pe criterii de part-time pe la neo-secu. Acele circulare cu care medicii erau amenintati sa nu „divulge informatii” au disparut. Pana si compania de vaccinuri Pfizer, varful de lance al masurilor guvernamentale anunta o solutie mai realista, o pastila anticovid.

Reculul panicardiei incepe sa se vada. La fiecare contraargument venit dinspre panicosceptici aparatul dezinformator mai venea cu cifre umflate din pix si cu alte bau-bauri care astazi au rasuflat. Cele aproape 3 milioane de morti in intreaga lume au fost artificial trecuti la COVID-19 , dupa ce in mod discret au fost subtilizati de la cancer, obezitate, diabet, infarct si alte boli de inima. Realitatile pandemiilor secolelor trecute, cu cadavre ramase pe strazi pustii si orase intregi inchise nu s-a intamplat nici pe departe in cazul acestei simulari rasuflate. Multi oameni au avut virusul sau au avut apropiati care l-au avut si l-au experimentat ca pe o banala gripa. Da, gripa poate fi letala pentru bolnavii si batranii cu sistemul imunitar scazut. Acesti oameni trebuiau izolati si protejati daca noii stapani ar fi fost cu adevarat onesti. Dar nu inchizi planeta pentru toata lumea. Am aratat in acest articol  ca SARS-COV2 a fost de fapt un motiv pentru a experimenta o incercare de dictatura clasica a-la China, in scopul unei profitabilitati sporite pentru noii stapani. Dar Occidentul nu are aceleasi conditii precum in China.

Singurul mod de a justifica aceasta abominabila minciuna este eliberarea unei tulpini letale, dupa cum am spus in acest articol  . Insa ea nu poate functiona decat izolat. Antipanicarzii se tem de dezinformarea presupusului plan al lui Bill Gates de a reduce populatia insa asa ceva nu s-a intamplat niciodata in istorie si nu se poate intampla nici acum. Cetatile cucerite nu erau exterminate nici in timpurile intunecate. Pana si razboiul medieval avea niste reguli morale. O astfel de tulpina raspandita in grosul maselor ar duce la revolte imposibil de controlat. Dupa atatea frustrari furia cetatenilor e atat de mare incat o scanteie acum poate duce la prabusirea capitalismului, cu tot riscul sau de intoarcere la Evul Mediu. Daca oamenii si-ar pierde apropiatii, acum cand banuiala ca acest virus ar fi fost creat in laborator mocneste in sufletul majoritatii, razbunarea „prostimii” ar fi crunta. Armele sofisticate ale inginerilor sociali nu pot tempera furia dezlantuita a multimii. Asa ca nu e cazul sa ne temem de aparitia unei tulpini letale asa cum ar fi putut aparea in urma cu 6 luni.

Esuand lamentabil in a convinge populatia sa renunte la drepturi si sa accepte dictatura clasica, tot ce le-a mai ramas sa faca inginerilor acestui experiment este sa stearga urmele pentru viitor, pentru a-si reface imaginea. Doua diversiuni au avut loc recent in Romania, la cateva zeci de ore distanta una de alta. Una este circul din curtea spitalului Foisor justificat prin transformarea sa in spital COVID iar cealalta este oprirea brusca a ventilatoarelor de la sectia ATI a Spitalului Victor Babes, fapt soldat cu moartea catorva intubati. Prima a fost menita sa falsifice istoria prin probe contrafacute. Cea de-a doua este dedicata contracararii acuzatiei ca ventilatoarele de la ATI au ucis deliberat pacientii aflati in stare grava. Aceste doua evenimente au o anumita doza de nefiresc specifice diversiunilor . Va recomand cele doua documentare ale mele de pana acum, respectiv „Diversionistii”  si „Sadismul in politica internationala”  , incepand de la minutul 38 (are subtitrare in limba romana).

Am sa le detaliez in continuare pe fiecare, incepand de la cea cu defectarea subita a ventilatoarelor. Aceasta diversiune e menita sa contracareze lovitura puternica data de doctorita eroina Flavia Grosan, care a spus ca ventilatoarele au ucis deliberat pacientii in stare grava. Ea nu a afirmat ca ii omoara pe toti si nici ca ventilatoarele n-ar fi deloc eficiente. Ea a spus doar ca prin suprapomparea de oxigen in sange se poate ajunge la Hiperoxie sau Hiperoxigenatie adica la… intoxicare cu oxigen. Suna cam absurd pentru cei nefamiliarizati cu medicina. Dar e real. Cand eram pustan faceam misto de babe spunandu-le ca vor da americanii cu bomba cu oxigen. Uite ca in acest caz cifra deceselor de la ATI ar fi putut fi ridicata discret prin mimarea nepriceperii, la fel cum s-a intamplat cu circul mutarii pacientilor din spitalul Foisor… Coroborata cu experienta sociala avuta cu acest virus, multora le-a strafulgerat prin minte ideea ca unii intubatii de la ATI, au fost de fapt ucisi deliberat prin excesul de oxigen.

Mass-media a trecut la denigrarea Flaviei Grosan, insa cine gandeste si cu capul lui a cautat pe internet si a vazut ca da, intoxicarea cu oxigen exista. Pe fondul prabusirii nivelului de trai din ultimii 30 de ani si a pierderii unor libertati pe care nu le aprecia atunci, multi dintre romani au trecut la banuieli paranoide foarte neproductive pentru inginerii sociali, anume ca toti mortii de la ATI ar fi fost ucisi astfel. Frustrarea cea mai mare e ca nu exista date care sa confirme sau sa sugereze un anumit procent relativ la aceasta posibila practica. Daca o astfel de banuiala e dublata de teoria crearii SARS-COV2 in laborator sustinuta de cunoscutul virusolog francez Luc Montagnier, laureat al premiului Nobel pentru cercetarea virusului HIV, atunci interpretarea paranoida la nivelul romanului simplu se dovedeste a fi atins cote foarte ridicate.

Si ce fac beizadelele astia de securisti care au vandut Romania si au produs artificial peste 1500 de morti in 1989? Vin cu o diversiune care a fost menita sa arate ca fara ventilatoare intubatii mor, dar care, prin cinismul ei, mai mult amplifica decat sa atenueze aceste sentimente paranoide. Ventilatoarele de la spitalul „Matei Bals” s-au oprit brusc ca prin minune, dupa care au functionat normal. A naibii coincidenta! Dar cine s-o mai creada? Persoana care trebuia sa faca mentenanta ventilatoarelor parca a fost intentionat ales dintre putinii panicarzi, tocmai acum la final de pandemie. E ca si cum ai angaja ca pompier un fobic de foc. Daca tot dai milioane de Euro pe asemenea aparatura oare nu e firesc sa angajezi un om la mentenanta care nu e panicos sau macar sa-i iei si lui un costum de cosmonaut in asa fel incat sa impiedice asa ceva? Cum naibii s-a intamplat asta tocmai in Romania? Pana si vuvuzela principala a panicardiei ipohondriste , Cristian Tudor Popescu a sugerat la DIGI24 in seara de 12 aprilie ca acest eveniment cam miroase a fi produs de „o mana criminala”.

 


„Coincidenta” face ca asa ceva sa se fi intamplat acum 2 saptamani cu insusi seful DSP Gorj, Adrian Dobrin. Acesta a dezvoltat o forma grava a bolii si a fost transportat la Bucuresti, intr-o masina dotata cu instalatie de alimentare cu oxigen precum cele de la ATI. Ca si la Bals, si in acest caz s-a produs o defectare subita a alimentarii cu oxigen si a Adrian Dobrin murit. Credeti-ma ca m-am saturat de cate curse de elicopter SMURD am vazut cat am stat la Gorj. Cum se face ca insusi seful DSP nu are parte de un astfel de transport cu elicopterul la Bucuresti? Da, s aici a fost un caz de malpraxis, acest om fiind sacrificat pentru a se demonstra ceva. Sotia sa Georgiana a afirmat fara echivoc pe Facebook ca el ar fi fost intentionat omorat.


Pentru cine judeca in alb-negru, o astfel de diversiune isi indeplineste rolul dezinformational: „nu e adevarat ca ventilatoarele ucid pentru ca s-a demonstrat ca oprirea lor a dus la moartea pacientilor”. Si totusi aceasta afirmatie e falsa. Pentru cei ce nu li s-a administrat un tratament antipneomonie si doar infuzie de oxigen prin ventilatoare, da, suspendarea sa poate duce la deces. Insa, in acelasi timp decesul poate fi produs artificial prim malpraxis deliberat prin infuzia unei prea mari cantitati de oxigen in sange, creandu-se astfel aceasta neverosimila dar foarte reala intoxicare cu oxigen. Cele doua realitati nu sunt incompatibile precum albul si negrul. Ele nu se exclud reciproc.

Apoi, circul din curtea spitalului Foisor nu se poate intampla decat intr-o tara din lumea a 3-a. Romania e mai sus de asa ceva. Exista inca incompetenti si oameni stupizi in general in sistemul medical si la nivel de administratie. Dar nimeni nu poate fi atat de stupid. De la ambulanta care, chipurile nu poate intra pe poarta si ramane afara, pana la leapsa cu paturile prin curtea spitalului , totul pare o poveste suprarealista. Nu vorbim de pacienti de la spitalul de psihiatrie care mimeaza actul medical aici. Nimeni nu e atat de prost sau incompetent incat sa faca asa ceva daca nu exista un plan bine premeditat.

Conform datelor din presa lor oficiala in 2021 erau 1400 de paturi ATI , la care s-ar mai fi adaugat alte 190. Conform raportului dat de Institutul National de Statistica in 2015 , la pagina 11, numarul de paturi ATI era de 5033, adica de 3 ori mai mult. Unde-s restul de 3600 de paturi, coane Pristanda? S-au desfiintat 2/3 din spitalele romanesti si nu stim noi? Multe spitale s-au desfiintat, intr-adevar. Sistemul medical de stat in general s-a desfiintat ca „sanatate pentru toti (nu doar pentru mafioti)”. Dar unde sunt echipamentele? Acestea ar putea fi repuse in functiune. Raspunsul e simplu: ori au fost ascunse prin spitale ori au fost deliberat distruse precum MIG-urile spre a cumpara avioane de vanatoare mai vechi din SUA. 


Cert este ca daca numarul de paturi ATI ar fi ramas acelasi ca in 2015, haosul de la Foisor nu avea cum sa se intample pentru ca multe ar fi ramas de fapt libere. Asa ca povestea cu transferul de pacienti a fost diversiune dupa cum a fost si disparitia in ultimii 5 ani a acestor paturi. S-a vazut dramatizarea teatrala, inutila a transferului de pacienti. Haosul artificial creat in curtea spitalului Foisor a fost o regie pentru a trimite generatiilor din viitor probe despre situatia din aprilie 2021 cand, chipurile, pandemia ar fi lovit atat de crunt incat pacientii ar fi stat prin curtile spitalelor, asa cum se facea cu mortii in adevaratele pandemii ale istoriei umanitatii. Daca nu cunoasteti hashtag-ul #filmyourhospital cu care americanii de rand au stopat minciuna aglomeratiei din spitale care ar reflecta starea panicarda a pandemiei, va recomand acest video



Acest lucru a fost special facut pentru a reda o stare inexistenta de fapt. Sacrificand imaginea starii jalnice a sistemului medical, care oricum era recunoscuta in mentalitatea comuna, inginerii dezinformarii au atras presa spre a relata in detaliu despre cum plang pacientii dati afara din spital pentru a le face loc celor cu COVID. Am auzit de vreo 20 de ori pe la televiziunile cimei albastre expresia „cu lacrimi in ochi”. Nu plangea nimeni. Doar ca nimeni nu intelegea cine ar fi putut sa ia o astfel de decizie imbecila.

(Editare ulterioara)Un alt scop ale acestei diversiuni locale de la spitalul Foisor se explica in lumina diversiunii majore a acestei plandemii prin controlul maselor cu frica infectarii cu virusul. Cu 5 zile inainte in Bucuresti au fost cele mai mari proteste fata de masurile de combatere a plandemiei. Falsificatorii istoriei au apasat pe butoane sa ajunga mai multi pacienti la ATI si sa se ocupe toate paturile, spre a justifica apo transformarea in spitale COVID a altora, de alte specializari. Fie s-a folosit o tulpina mai periculoasa de SARS-COV x care le-a agravat starea, fie au facut malpraxis deliberat precum in cazul cu oprirea subita a ventilatoarelor, dar facut cu alte instrumente. Scandalul Foisor si explozia de cazuri de la ATI a fost menita sa indrepte atentia publica spre protestatari, blamandu-i ca ar fi fost responsabili pentru aceasta stare de fapt, zadarnicind eforturile combaterii bolilor. Numai ca in aceasta naratie exista doua fisuri care ii arata caracterul diversionist. Mai intai e faptul ca in august 2020 la Berlin si in mai multe orase germane au fost proteste de sute de mii de oameni. Pai daca protestatarii accentueaza boala atunci de ce in Germania nu s-a intamplat nimic dupa acel protest, aceasta tara avand cele mai putine victime? S-a speriat virusul de sistemul medical german si a zis sa se duca mai curand in Romania ca acolo are mai multe sanse de a face victime, sau cum?


Apoi, cum vine treaba cu cele 2 saptamani de „perioada de incubatie” a SARS-COV2 de care ni s-a spus la inceputul plandemiei? De la inceput aceasta perioada lunga mi s-a parut suspecta. In majoritatea bolilor contagioase care au creat pandemii simptomele apareau in cateva zile. Pentru influenza din gripa spaniola de acum un secol simptomele apareau la cateva ore de la infectare. Al naibii el SARS-COV2, la el dureaza 2 saptamani! In fine, dupa ce ne-au aburit cu aceasta perioada lunga, acum au dat-o laintors. De ce scandalul de la Foisor a aparut pe 10 aprilie, la doar 5 zile dupa protestele de pe 5 aprilie? Si-a micsorat subit acea „perioada de incubatie”? Sau acum a fost reculul protestelor de luna trecuta, cele cu cateva zeci de participanti? Atunci de ce nu a aparut un varf al internarilor la ATI in zona 20 aprilie, la 2 saptamani dupa marile proteste? Dimpotriva, acum numarul de infectari a scazut brusc iar scolile se anunta a incepe toate, de la mic la mare, dupa vacanta de Paste.

Scurtarea subita a „perioadei de incubatie” s-a facut „la ordin” pentru a mai stopa cat de cat din furia populara si a descuraja protestele,pe langa amenzile record date participantilor. Cele 2 saptamani erau foarte utile la inceputul plandemiei, pentru a ascunde originea infectarilor. Pentru ca acest virus a fost raspandit intentionat (si) prin teste precontaminate, dupa cum a declarat presedintele tanzanian John Magufuli despre cum tara sa a gasit pozitivi cu SARS-COV2 o capra, o oaie si… un copac . De teama bolii cei vulnerabili s-ar fi izolat total si astfel virusul chiar nu s-ar mai fi raspandit deloc, punand sub semnul intrebarii insasi plandemia. Dar in 2 saptamani omul mai iese din casa iar extinderea acestei „perioade de incubatie” e menita sa acopere exact acest tip de necesitate. Costurile excesive ale testelor (asimetric fata de gratuitatea vaccinului recent, ceea ce arata un nonsens) a fost menita sa ascunda aceasta origine a infectarilor si sa ascunda marea probabilitate a crearii artificiale a plandemiei, regasit in contaminarea direct din test, de exemplu. Pai, daca ieri ai facut un test si erai negativ si a doua zi iesi pozitiv desi intre timp n-ai iesit din casa, multe semne de intrebare reies privind ineficienta carantinei, ceea ce ar fi fost extrem de bizar; daca nu te vezi cu nimeni atunci cum de ai luat virusul? Apoi, poti ajunge la concluzia lui John Magufuli si sa-ti faci o astfel de parere despre plandemie decat cea promovata in mass-media. Iata ca tinerea ridicata a costurilor de testare si minciuna celor 2 saptamani de „perioada de incubatie” a fost menita la inceput sa amplifice panicardia. Acum, ca a fost nevoie de subminarea prostestelor, s-a dat alt ordin…

Inginerii sociali care au transformat omul modern intr-o vita de abator au impresia ca vor putea anihila memoria colectiva a tinerilor care ies acum in strada prin minciunile asupra generatiilor de dupa. Am un mare curaj sa afirm ca spionajul civil isi traieste cantecul de lebada. Aceasta cacealma e deja observata de majoritate si nu va fi uitata niciodata.


Share this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved