SRI lansează minciuni pentru a se dezincrimina de responsabilitatea stării României

June 8, 20220 comentarii

Mare ştire dezinformatională despre cum că SRI nu mai are dreptul de a solicita informaţii de la companiile de telefonie mobilă, în urma unei hotărâri judecătoreşti definitive dată de Curtea Constituţională.

O astfel de ştire e un cârlig pentru a contracara ideea dizidentă asupra implicării spionajului civil în funcţiile de decizie din societate. Asta se traduce prin faptul că toată lupta politică şi echilibrul "puterilor în stat" este o piesă de teatru obosită, aşa cum am arătat într-unul dintre cele mai populare articole scrise de mine despre politica românească post-decemristă , sau în seria de articole ce se vor finaliza într-o carte începând de aici. Astfel de informații înseamnă sfârșitul democrației, ca o ipocrită vopsire a unei dictaturi negociabile. Spionajul civil decide politica din culise, trăgând sforile de care sunt prinşi factorii de decizie, prin şantaj şi sistemul hodos de pedepse şi recompense, iar vârful aisbergului ce se vede la TV, este doar dezinformare. La fel este şi ştire asta , care e menită să întreţină iluzia cum că SRI ar fi subordonat Parlamentului şi Ju$tiţiei, şi nu invers, aşa cum e de fapt în realitate.

Nu știu dacă e o coincidență sau nu, dar zilele acestea vestitul CTP a primit liber de la UM Digi 24. În ultima emisiune a avut niște replici acide la adresa SRI, comparandu-l cu vechea securitate, și chiar acuzându-l că vrea să devină mai ceva ca ea, prin noile restricții față de presă. Curajul de a vorbi despre funia SRI in casa spânzuratului de la UM Digi 24, amintește de verticalitatea pe care a avut-o în trecut.



Digi 24 și controlul subit al SRI asupra ziariștilor din ultimii 20 de ani se poate vedea intr-un video savuros capturat din dezbaterea dintre CTP și Gabriel Liiceanu la o emisiune Marius Tucă show din timpul bombardamentului NATO asupra Serbiei, după cum se vede mai jos.



Despre acest video o să scriu un articol separat, pentru că e fabulos. Acel CTP din 1999 , care punea corect sub semnul întrebării vinovăția Armatei Populare Iugoslave în privința civililor morți , ar fi pus același întrebări și acum 2 ani, la începutul plandemiei. Dar cu bani grași și manipulare pas cu pas, unul ca CTP a ajuns o astfel de epavă ideologică, susținând idioțenii pentru care și-ar fi tras palme în trecut. Dar ceva din acel CTP s-a păstrat: astfel de păreri despre SRI ar putea deveni un pericol pentru reconstrucția sistemului dezinformațional construit in Occident și in România, menit să fraierească sclavii salariali moderni spre a nu se revolta. șa că debarcarea sa e foarte probabil să fi fost comandată de la SRI. Poate că SRI nu-i mulțumit de prestația sa in convingerea populației să se vaccineze, sau poate că vrea să-i dea o lecție pentru cele afirmate în ultima emisiune. Și iată că fost tras pe line moartă. Tot ce a rămas de făcut e să fie șterse urmele ce duc la SRI, și interpunerea CCR în față, că oricum justiția are imagine negativă în ochii opiniei publice. La mișto... 😉


Share this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved