Autoportret muzical la trecut...

November 26, 20072comentarii

Am mai luat o leapsha de la Oedip de data asta cu tema "Ce ascultam cand eram mic". Am mai vazut-o prin blogosfera da nu mi-a dat-o nimeni. De fapt nu m-am gandit ca e leapsa. In fine Oedip ne-a dat-o virusistic la toti . Muzica a inceput sa fie ceva pentru mine abia dupa '89 (cred in primavara lui '90) cand am vazut MTV la TVR. Mai cantam eu pe la serbari, mai auzeam pe la radio insa muzica aia mi se parea moale si prafuita cam ca tot ce era made in Romania la acea data. Smooth Criminal m-a trezit din "somnul dogmatic" :)



Chiar si azi cand ascult Smooth Criminal imi aduc aminte de o adolescentza absolut fabuloasa pe care am trait-o numai si numai datorita lui. Am avut un succes teribil in anturaj pentru faptul ca ajunsesem sa dansez ca el. Si astazi mai fac unele escapade temporare...

Bjork mi-a placut foarte mult.



J.M. Jarre mi-a zdruncinat conceptia ca Michael Jackson ar fi fost "cel mai tare" :)

desi videoclipul mi se pare slab
Joey B. Ellys cu "Go 4 It " arunca atunci orice discoteca in aer.

As fi crapat pe piesa asta :).
N-as putea sa ii uit pe cei de la Snap

Cel mai mult imi placea insa "Who stole it"
Depeche mode cu "policy of truth" a fost preferata mea pana cand Linkin Park a preluat "Enjoy the Silence" care, in ciuda videoclipului tamp mi se pare un apogeu al muzicii celor de la DM.

Eu eram maicalgist si mi-a placut DM desi eram in razboi cu depechisti :). Cei mai "dusmani" erau totusi metalistii ... Cand am auzit insa "One" celor de la Metallica am devenit si eu un (semi)fan de-al lor :)

Ar mai intra aici cateva insa se prea lungeste postul. Asa ca cei care intrati pe aici vreau sa raspundeti undei de leapsha si sa postati pe blogurile voastre muzicile copilariei. Gmmail, Psiheea, Apollinaire, Nihasa si restul. Hai sa v-aud :))
Share this article :

+ comentarii + 2 comentarii

Anonymous
6:52 AM

Snap! cu Rhythm is a Dancer e un clasic, cred ca nu e om care a crescut in anii 90 sa nu fi auzit de ei :))

Mi-a placut "Rhythm is a Dancer", fireste a fost o piesa foarte bine facuta, armonioasa, melodioasa tot ce vrei. Da' mie mi-a placut mai mult Who stole it :)

Post a Comment

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved