Procesul lui Dinca: aproximativ la fel cu cel al lui Ceausescu

January 29, 20200 comentarii

Recent a aparut rechizitoriul din cazul Dinca. Nimic nou cu adevarat in afara de alte declaratii masluite cum ca nu stiu ce martore ar fi vazut flacari pe proprietatea lui Dinca. Cum nici un vecin nu confirma asa ceva, opinia publica nu crede o iota din aceste elucubratii. Ma astept ca Dinca sa aiba destinul lui James Earl Ray. Acesta a fost condamnat pentru uciderea lui Martin Luther King, desi familia fostului lider al persoanelor de culoare din SUA nu credea ca el ar fi fost ucigasul. A naibii coincidenta cu cazul Caracal! A naibii legatura a acestui caz cu SUA...!

Faptul ca am fi la nivelul SUA anului 1968 ma ingrozeste. Cum poti ca procuror sau chiar institutie (DIICOT) sa trimiti in judecata pe cineva cu acest rechizitoriu? Asa ceva este o batjocura la adresa demnitati umane. Cazul Caracal aduce din ce in ce mai tare necesitatea unei independente reale a Ju$titiei nu doar in Romania, ci peste tot in lume. E nevoie ca toti sa fie reglati de legile statului, nu doar cetatenii simplii in timp ce o minoritate care se comporta din ce in ce mai degenerat, dupa cum vedem, isi permite luxul de a ucide la bunul plac pe oricine.




Pentru a fi cu adevarat independenta, ea ar trebui sa raspunda in fata cetatenilor, precum presedintele. Ea ar trebui sa fie coordonata de un prim judecator sau de un consiliu general ales de cetateni precum presedintele. Altfel, cu gargara goala despre „independenta justitiei”  , dar care e la cheremul institutiilor de spionaj, dupa cum au aratat celebrele protocoale  practic ea are doar o forma decorativa, dupa cum am aratat aici  .

Ne aducem aminte de celebrul Constantin Reliu care n-a putut dovedi in instanta ca e viu. Ce mai lipsea? Ca sa fie omorat, probabil. Pana si ultracontrolata #presha nu a putut inchide ochii in fata unei astfel de absurditati. Si s-a revenit asupra acestei absurditati abia dupa ce cazul a atras atentia atentia opiniei publice. Asa ceva nu poate fi decat dictatura mascata.

Cazul Caracal este chintesenta celor 30 de ani de dictatura militara ce ascunde o dictatura a marilor corporatii ce conduc astazi lumea, compuse in special din oligarhia familiilor Rothschild-Rockefeller. Am inceput un documentar despre razboiul civil din decembrie 1989 in care voi arata in ce mod aceasta metaoligarhie a ucis peste 1000 de romani pentru a-si extinde dominatia in spatiul ex-comunist. Toata povestea asta cu revolutia si democratia postdecembrisa este exact rechizitoriul si procesul lui Dinca.



Cel mai trist lucru pe care mi-l releva trimiterea lui Dinca in judecata este faptul ca imi da senzatia ca n-am evoluat cu nimic din 1989. Procesul contrafacut al lui Ceausescu se reia cu tupeu nemarginit de noii magi$trati acum in 2020, fara a aduce probe concrete nu doar in faptul ca Dinca le-ar fi ucis pe cele 2 copile, darnici macar ca el ar fi implicat in acest caz. Imi da un sentiment de Sisif in fata uneia dintre cele mai oribile organizari sociale din cate au existat pe pamant.


Si de aici, al doilea lucru care ma intristeaza este lasitatea romaneasca si a civilizatiei in general. Exista in tara asta atatia falsi luptatori pentru drepturile omului si pentru demnitate umana in general care au bagat capul in nisip ca strutii fata de modul absolut hidos in care statul si-au batut si inca isi bat joc cu nonsalanta de aceste familii.

Share this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved