Hotararea de Guvern nr. XXX/februarie 2021 privind masurile de protectie impotriva virusului HIV

February 3, 20210 comentarii



Din cauza numarului mare de morti datorate HIV-SIDA guvernul decreteaza urmatoarele masuri:

1. Orice act sexual va fi permis doar in urma unui test medical care sa ateste faptul ca cei 2 parteneri nu sunt infectati cu HIV;

2. Pentru protectia in fata altor infectii se va proceda la aseptizarea organelor genitale.

3. Actele sexuale se vor face doar in limitele a 3 ore dupa ce medicul specialist confirma neinfectarea cu HIV a celor 2 parteneri.

4. Orice potential partener sexual va primi lenjerie intima cibernetica ce va sta strans lipita pe corp pentru a impiedica folosirea organelor genitale in acte sexuale neautorizate medical.

5. Nevoile fiziologice si igiena intima se vor indeplini prin deblocarea lenjeriei intime printr-o cerere - declaratie privind scopul si durata deschiderii.

6. Dupa terminarea activitatilor fiziologice sau de igiena se va trimite un mesaj MMS cu imagine/imagini de confirmarea a necesitatii deblocarii lenjeriei intime cibernetice

7. Organele de mentinere a ordinii si linistii publice vor face controale de rutina pentru a verifica integritatea lenjeriei intime cibernetice

8. Cetatenii sunt rugati sa anunte autoritatile de fiecare data cand au suspiciuni ca lenjeria intima cibernetica a partenerului lor a fost neautorizat indepartata de la locul ei. 



PS: Acest articol este un pamflet. Cei care ati sustinut masurile guvernamentale absurde de falsa combatere a pandemiei sa stiti ca va aflati la cativa pasi de a sustine si asa ceva!

Share this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved