Ascunderea scepticismului romanilor fata de plandemie prin haos demagogic

November 25, 20210 comentarii



Tema momentului este bizareria exploziei de o saptamana in Europa majoritar vaccinata a numarului de noi infectari cu aceste tulpini denumite SARS-COV2. O astfel de situatie reprezinta o lovitura grea data mentalitatii panicardiste care a instituit aceasta mascarada in ultimele 20 de luni. Cine a avut minte sa inteleaga si nu s-a ghidat dupa propriile simptome ipohondrice sau dupa mass-media platita baban sa intretina panica a putut vedea aceste semne inca de la inceput, prin declaratiile celor mai importanti specialisti in virusologie precum Luc Montagnier, Didier Raoult, a americanilor Dan Erickson si Artin Massihi si a multor altora . Odata cu explozia numarului de infectari in tarile din Europa Occidentala s-a dat o alta lovitura grea data panicarzilor. Germania sau Olanda au rata de vaccinare de peste 70%, asa cum au fost raportate, conform datelor oficiale. Eu unul ma indoiesc ca procentul ar fi acela, avand in vedere protestele constante ce au avut loc in aceste 18 luni. De obicei numarul celor care sustin protestele de acasa e de cam1000 de ori mai mare. Dar exista o tara unde procentul este chiar de 100% si in care plandemia iata ca s-a reluat. Aceasta tara se numeste Gibraltar. Asa ca povestea cu vaccinarea si responsabilitatea sociala a rasuflat, acest vaccin dovedindu-se ineficienta, la fel ca si celelalte masuri luate deautoritati.

Asa ceva duce in mod logic la doua ipoteze: ori vaccinul nu functioneaza si e o simpla gargara, ori el functioneaza pentru tulpini mai usoare insa e ineficient in cazul tulpinilor mai severe. Bazandu-ma pe afirmatia virusologului laureat cu premiul Nobel pentru desecventializarea HIV, Luc Montagnier, cum ca SARS-COV2 este produs in laborator, am argumentat intr-un articol mai vechi , faptul ca aceasta plandemie are mai multe tulpini pe care stapanii acestei luni sunt gata sa le lanseze acolo unde populatia da semne de obedienta. Vaccinarea la peste 50 sau 60% reprezinta un semn de obedienta. Lansarea unei noi tulpini, conform variantei a doua, care nu raspunde la vaccin, poate fi inteleasa ca o testare despre cat de obedient poate fi nucleul obedientilor in sustinerea pe mai departe a mascaradei.

Acum o jumatate de ani lansam 3 ipoteze pentru explicatia acestei agresive campanii de vaccinare anti- SARS-COV2 . Prima era ca prin vaccin se transmite insasi boala, a doua era ca vaccinul e chiar ceea ce spun autoritatile ca e, dorind sfarsitul mascaradei, iar a 3-a decurge dintr-a 2-a, si anume ca ar fi inceputul unei campanii murdare de eliminare a dizidentilor politici. In conditiile in care plandemia se reia chiar si cu o majoritate vaccinata, varianta a 2-a, cea care da credit sinceritatii si onestitatii autoritatilor, pare mai putin plauzibila. Acum ma gandesc la a 4-a, respectiv a faptului ca vaccinul e efectiv apa chioara, menita sa creeze false iluzii ca ai putea fi protejat, pe cand, de fapt, asemenea mastilor, el se poate sa nu protejeze deloc pe cei vulnerabili.

Toate masurile luate, respectiv carantina partiala, mastile si iata, acum vaccinul, au fost niste strategii de a arunca vina pe antiguvernamentalisti pentru crimele concepute in laboratoarele spionajului civil, cu scopul panicarii populatiei si trecerii ei pe modul muncii mai grele, masura specifica noului sclavagism al societatii capitaliste. Dintre toate acestea, numai carantina ar fi fost suficient de eficienta daca masura nu ar fi fost dublata de masuri aberante , precum suspendarea scolilor. Asa ceva a dus la trimiterea indirecta astfel a copiilor in moll-uri si alte locuri aglomerate, in care puteau contacta virusul si apoi raspandi catre grupul vulnerabil . Eugenismul capitalist a dat impresia initial celor aflati la risc ca e sigur sa iasa intre anumite ore, sau ca e sigur sa iasa daca poarta masca, sau daca au facut vaccinul. Insa se vede ca aceste masuri de fapt nu au avut niciun efect, ci doar au ajutat pe bogatii lumii la ingradirea libertatilor cetatenesti si la imbogatirea lor si mai mult, si implicit la saracirea omului simplu. Apoi pentru asa ceva au fost invinovatiti insisi antiguvernamentalistii, pentru ca ar fi incalcat regulile de carantinare, purtare a mastii sau nu s-au vaccinat.

Strategia asta a mers pana la un punct. Am vazut multe filmari cu conflicte in mijloacele de transport in comun intre botnitari si antiguvernamentalisti. Cei mai multi au crezut in minciunile autoritatilor si s-au vaccinat. Dar iata ca oamenii incep sa vada pericolul pierderii libertatilor individuale mai curand decat protectia celor aflati la risc, si care oricum sunt tintiti spre eliminare. Oricum, faptul ca mascarada continua in conditiile vaccinarii masive, i-a nemultumit profund.

Si iata ca un val de proteste fara precedent in amploare a explodat in Europa occidentala in weekendul trecut. In unele orase protestele dureaza din primavara Milioane de oameni au iesit din case sa protesteze impotriva masurilor aberante luate de autoritati, in special a pasaportului verde. Germania, Italia, Anglia, Austria, Olanda si pasnica Elvetie au avut uriase miscari de strada in weekendul precedent. Cateva sute de mii de vienezi au protestat impotriva proiectului de lege austriac privind vaccinarea obligatorie si noilor masuri de carantina.





Italia a repetat scenariul lantarnelor de la telefoane din 10 august de la noi.



Televiziunile din Romania au difuzat imagini cu proteste de cel putin 10 ori mai mici precum Bruxel sau Haga. Digi 24 si Realitatea tv n-au difuzat nimic pe aceasta tema. Antena 3ista isi incepea stirile in weekend cu eclipsa recenta de luna . Nici macar retele de socializare n-au dat suficiente imagini, Youtube fiind campionul cenzurii filmelor cu aceste proteste. Numai ca oamenii au continuat sa le incarce si n-au putut fi sterse toate odata, asa ca pana la urma unele au ajuns sa le vad si eu. Nu vor sta acolo prea mult, asa ca am preferat sa inserez cateva fotografii mai curand decat video-uri..

De-a lungul acestor 20 de luni de mascarada am incercat sa-i gasesc sensurile. Spuneam in martie 2020 ca un prim scop al ei a fost criza economica indusa de aceasta diversiune sanitara, ceea ce duce la schimbarea generatilor de executanti de ordine, afectand clasa mijlocie, dar imbogatind pe cei deja foarte bogati. Al doilea scop este eugenia sociala, respectiv eliminarea celor batrani, bolnavi si fara adapost, si ai celor care nu produc, in general. La scurt timp dupa acel articol am gasit un altul, in care identificam pericolul transformarii societatii occidentale intr-o dictatura capitalist-salbatica precum cea in China . Apoi, in iulie 2020 am gasit alte 3 obiective mai reduse ca actiune si importanta, respectiv intarirea sustinerii publice a demagogilor oficiali, dezbinarea unor miscari de strada prin teme cu disensiune in dezbatere si, nu in ultimul rand, interzicerea protestelor publice, confirmarea celui de chinezizare a lumii.

Acestea nu se exclud. Ele pot fi urmarite in acelasi timp. Partea buna e ca odata cu aceste crapaturi masive in narativa oficiala a panicardiei, capitalismul salbatic de tip chinez nu se poate institui in Occident. Aceste proteste vor creste in intensitate pe masura ce presiunile privind cedarea de drepturi cetatenesti se vor intensifica. In loc sa munceasca mai mult, cetatenii vor protesta mai mult, ceea ce inseamna o pierdere, nu un castig. Plus ca, conditiile sociale in Occident sunt cu totul altele decat cele din China; acolo au avut probleme zeci de ani cu suprapopularea si cu lipsa resurselor de hrana. Capitalismul, dimpotriva, duce la scaderea natalitatii. Tocmai de aceea a si fost importat in China, in ciuda gargarei demagogice despre lupta de clasa a comunismului, care a mers in paralel cu capitalismul salbatic de acolo. Chinezii au ales singuri deportarea economica spre marile centre urbane dinspre spatiul rural in care nu mai exista pamant pentru producere de hrana. In Occident oricine poate gasi o bucata de pamant pe care sa faca agricultura. Prin urmare obiectivul capitalismului salbatic instituit in Occident e ratat pe moment pentru dinastiile Rothchild si Rockefeller, impreuna cu bodyguarzii lor din institutiile represive si dezinformative.

Mai nou ei par ca doresc sa vada mai curand cat de obedienti sunt cei ce au acceptat narativa lor din primul moment. Unii inca accepta noi masuri aberante, in conditiile in care cele 3 de pana acum s-au dovedit a fi ineficiente. Insa cei mai multi isi pun semne de intrebare si schimba.

In ciuda unei campanii extrem de agresive (sau tocmai datorita ei), cu amenintarea concedierii in cazul refuzului de vaccinare, romanii nu doar ca nu s-au vaccinat, dar au dezvoltat adevarate simptome paranoice de persecutie fata de intentia de vaccinare. Oamenii sunt speriati de vaccin mult mai mult decat de virus. Dezinformarile cu privire la Bill Gates si falsul pericol fata de tehnologia 5 G au ajuns sa fie crezute de majoritatea, in ciuda imaginii bune pe care fondatorul Microsoft sau insasi tehnologia au avut-o la un moment dat. Desi au fost create pentru a izola informational pe antiguvernamentalistii radicali , imaginea lor s-a irosit in grosul populatiei, pentru care a cantarit mai mult frica de guvern si de masurile sale antipopulare. Am discutat in aceasta perioada cu oameni simpli care se tem ca de dracu de vaccin, pe motiv ca ar fi o strategie de reducere a populatiei. Parinti ultrarevoltati ajung zilnic in scoli si ameninta in stanga si in dreapta pe oricine incearca sa se atinga de copiii lor.

Pana acum in discutii avute cu omul simplu, incercam sa le deschid ochii fata de spatele cortinei din care sunt manipulati demagogii despre care ei discutau. Acum a trebuit sa le linistesc temerile cu privire la genocidul pe care ei il intrevad in aceste masuri. Pe de o parte m-am amuzat teribil sa vad ca o armata de dezinformatori ai acestei mascarade au dat gres si au intors poporul si mai mult impotriva lor. Pe de alta parte m-am intristat pentru nivelul de disperare in care romanii au fost adusi in acesti 30 de ani de capitalism salbatic. Ma indoiesc ca vreun sistem social a produs in randul romanilor asemenea dezgust si frica vreodata in istorie. Dictatura comunista era parfum pe langa acest sistem social care devine din ce in ce mai draconic. Asa ceva au facut doar cotropitorii istoriei. Si cam asa sunt vazuti guvernantii in general. Romania a ajuns intr-adevar o caricatura de tara, si asta se vede in descumpanirea omului simplu.

Aceasta mascarada a scos la iveala sictireala romanilor fata de capitalism. Omul simplu nu priveste cu ochi buni aceasta convertire subita a statului roman dintr-unul eugenic intr-unul asistential. Vaccinul gratuit pare o ademenire, o momeala. Omul simplu vede vaccinul precum alba-neagra sau cazinoul in general. Prima data castigi, apoi pierzi tot ce ai castigat, plus ce-ai avut al tau. Asta e experienta omului simplu cu capitalismul. Vaccinul acesta, care pare gratuit, este un fel de gir pentru milioanele cheltuite pe recilor milioanele de doze, ( conform datelor oficiale). Or fi si mai multe. Insa aceste loturi de vaccin au fost platite din visteria nationala. In realitate vaccinul nu e deloc gratuit, fiecare o sa-l platim prin inflatie si scaderea nivelului de trai al poporului, si asa aflat mult sub nivelul celui al Europei. Agresivitatea campaniei de vaccinare, ascunsa sub grija subita a statului fata de sanatatea omului simplu, ascunde de fapt intentia de a-l atrage pe acesta la criza economica ce deja si-a facut aparitia si urmeaza mai departe. Dar, asa naiv cum e poporul roman, ca majoritatea popoarelor, uite ca acum s-a pus de-a curmezisul cu toate conditionarile, discriminarile si presiunile puse asupra lui. Mai mult decat atat, poporul e revoltat. Tocmai de aceea televiziunile si retele de socializare ascund pe cat posibil framantarile din Occident, in speranta ca romanii nu vor face la fel. In mass-media apar stiri negative despre protestatarii cunoscuti precum Marian Ceausescu sau Dide (desi am aratat ca asta s-ar putea sa fie un infiltrat al neo-secu ), in ideea de a oripila romanii si a-i opri in a iesi in strada.

De aceea, dupa acceleratia pe pedala panicardiei de la inceputul lunii octombrie, cu 500 de morti de alte boli si trecuti la COVID, pe fundul acestei reactii paranoide antiguvernamentale a poporului, inginerii dezinformarii au trebuit sa apese iar frana sfarsitului plandemiei, si virusul iar a disparut din agenda publica. Dezgustului popular i s-a pregatit o alta supapa, respectiv gesturile nebunesti ale celui mai marioneta presedinte pe care l-a avut Romania, mousiur Ioha Ioha. Timp de cateva luni aparatul dezinformational a creat un circ demagogic din care nimeni nu mai intelege nimic. Papusarii lui Ioha vor sa ne convinga ca mutul tocilar are niste crize maniacale, apucandu-se in mod subit sa faca haos in coalitie. Faptul ca PSD-ul a fost cooptat la guvernare e un gest politic pe care Iohannis n-ar fi putut niciodata sa il ia de capul lui. Daca ar fi avut asemenea nerv politic, mousiur Ioha Ioha ar fi putut scoate PSD-ul in afara legii dupa 10 august 2018, precum a facut regele Mihai cu legionarii.



De fapt acest circ este menit exact sa falsifice istoria, respectiv sa ascunda scepticismul romanilor fata de valorile capitalismului, tipic inginerilor informatiei din spionajul civil. Ioha Ioha e o carpa, cea mai obosita carpa politica ce a existat vreodata in istoria moderna a Romaniei. Un tocilar si atat. O parte din romani l-au votat pentru ca parea o alternativa decenta la golaneala practicata de Basescu. Pentru a fi uns a doua oara presedinte, inginerii dezinformatori de la neo-secu i-au pregatit un candidat cu nivel de inteligenta foarte scazut, pe madam „proasta Romaniei”, ca i-am si uitat numele si nici nu vreau sa il tin cumva minte. Ca sa iasa baiatu’ presedinte aceasta tuta a fost tinuta un an prim-ministru. Chiar si asa, cu tot sprijinul posibil, neo-secu tot n-a putut risca sa-l lase la o dezbatere televizata cu ea, riscand sa-l domine. In materie de dezbateri ele un fel de Internet Explorer al politicii. Poate doar cu un animal ar fi iesit bine o dezbatere. Desi baietii de la dezinformare i-au facut un afis a la Tom Cruise, omul e inapt politic.



Si totusi acum a crescut testosteronul in el subit si a facut haos in coalitie si scena demagogista. Multi au pus botul la aceasta manevra de a ascunde antiplandemismul romanilor. Actorul Marius Manole i-a returnat nu stiu ce premiu. Oana Pelea, Tudor Chirila si altii apoi ca oile s-au apucat sa-l scuipe si ei dupa ce l-au pupat pana acum, acuzandu-l ca pupa acolo a scuipat.

Share this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved