Nu va bateti joc de oamenii in care s-au investit miliarde!

December 22, 20080 comentarii

Sistemul are mare grija de oameni ca Ion Iliescu. Pentru ca Ion Iliescu sa stea presedinte al tarii s-au cheltuit miliarde si miliarde de dolari. Mai intai a avut nevoie de sofer personal care a trebuit platit. A avut nevoie de garda de corp care sa il apere de lunatici care ar fi vrut sa linseze... Apoi a avut nevoie de servicii secrete care, printre altele, au trebuit sa vegheze ca nu cumva cineva sa atenteze la viata lui. Apoi a fost nevoie de o intreaga armata de parlamentari care, in dorinta de a-i lua locul, sa ii observe fiecare miscare, sa il critice si, in final sa ii limiteze puterea de care foarte usor s-ar fi imbatat. Fiecarea parlamentar care statea cu ochiul pe Iliescu sa nu cada in pacatul megalomaniei a trebuit si el platit la randul lui cu locuinte de serviciu, cu sofer personal si cu alte garzi de corp, cu excursii in strainatate etc. Pe langa asta statul a trebuit sa cheltuiasca enorm cu subventionarea presei care face reclama imaginii acestor oameni in asa fel incat sa fie alesi in cabinele de vot. Pentru ca omul de rand sa ii tina minte presa trebuie sa investeasca in entertainment care sa il atraga si sa revina mereu in contactul cu aceste imagini ale politicienilor.

O intreaga armata de birocrati e facuta pentru a-i complica omului de rand viata si a nu se gandi daca nu cumva se poate si fara unii ca Iliescu &co. O intreaga armata de profesori il invata pe omul de rand sa nu puna anumite intrebari si sa accepte lucrurile asa cum sunt. Si astia trebuie platiti. Ce s-o mai lungim... Sunt o gramada de oameni in comunitate a caror rol nu este sa produca ceva neaparat ci doar sa convinga omul de rand sa intra in uzine si sa fie si fericit. Toti astia trebuie platiti.

Ion Iliescu si cei de t(z)eapa lui sunt niste bijuteri ale comunitatii. Par ei niste mucuri de tigara ambulante, par ei niste stafii ca samburii de nuca insa in ei s-a investit tot ce are mai bun comunitatea. Acestia sunt oamenii de miliarde de dolari. In imaginea lor s-a investit viitorul aurolacilor de prin canale si a copiilor muncitorilor de prin alte tari care cresc ca orfanii.

Aveti grija de aceste nestemate. Ele sunt adevarate case ale poporului ambulante. Dar ce spun eu! Sunt adevarate popoare ambulante. Nu aruncati cu oua sau cu monezi ca s-ar putea sa se ia vopseaua... Bucurati-va de ei cat mai sunt in viata. Caci maine-poimaine mor si se duce dracului toata munca noastra...
Share this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved