Politia raspunde revoltei

December 8, 20080 comentarii

Un copil de 16 ani a fost ucis sambata in Atena de catre o patrula de politie. Politia sustine ca a fost atacata de acesta si ca au tras mai intai un foc de avertisment in aer dar gluntul a ricosat dintr-un acoperis exact in pieptul tanarului. De ce nu spun ca a ricosat din cer ? Pare mai plauzibil. Exista martori care spun ca tinarul nu i-a atacat pe politisti.

In urma acestei tragedii in orasele din Grecia s-a dezlantuit proteste de strada violente. Un motiv numai bun pentru a arata ca "golanii" sunt de vina. Mie un astfel de film imi pare ca trebuiau ucisi mai multi protestatari. Sa se'nvete minte lichelele sa munceasca nu sa iasa gura casca in strada. Nu asa ca asta e sentimentul?

Autoritatile (represive) chiar si-au si cerut scuze si au facut demiteri la varf in ministerul cu pricina. Intr-adevar, pe timpul sclavilor clasici nimeni nu le mai cerea scuze pentru ca le-au inabusit rascoala. Si in zilele noastre a murit doar unul. Va dati seama cat de departe suntm fata de acele vremuri negre ale istoriei! Ma simt cu adevarat mai liber cand aud scuze din partea autoritatilor (represive) pentru ca au ucis pe cineva pentru ca a protestat. De fapt avea voie, nu? Scrie in constitutie.

Share this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved