3 politisti au vorbit cu Alexandra, dupa apelul ei la 112. Se strange latul in jurul adevaratului ucigas

September 6, 20190 comentarii

Informatii incredibile au fost emise astazi de avocatul familiei Melencu, respectiv ca Alexandra ar fi vorbit la telefon nu doar cu un politist ci cu trei, timp de aproximativ o ora. Informatiile date de fata despre locatia data ar fi fost atat de detaliate incat oricine putea ajunge acolo sa o salveze.

De ce nu ni s-a spus nimic despre asta pana acum? Eu cred ca tocmai pentru ca inginerii sociali au vrut sa-l protejeze pe adevaratul ucigas si sa indrepte atentia spre Dinca. Asadar nici politistii „popandai” care nu intrau pe proprietatea lui Dinca si nici procurorul destituit nu au fost in spatele neactiunii. Orchestratorii sunt aceiasi eugenisti de la SRI , care i-a dat astfel timp ucigasului sa scape de cadavru in timp ce ei implanteaza probe  care sa duca atentia publica spre Dinca. Inginerii sociali din SRI acum incearca sa-si stearga propriile urme, scotand la iveala detalii importante din ancheta, precum acesta.


Ce nu pot ei sa faca este sa convinga pe cineva sa joace rolul de un membru intr-o „retea de racolare” pentru a-i satisface cerinta lui Cumpanasu si a marii majoritati a opiniei publice, care crede ca fetele au fost rapite si trimise in strainatate ca sclave sexuale. De fapt, convingerea unui astfel de mafiot de balta sa joace acest rol nu ar rezolva mare lucru, pentru ca acesta ar lua practic rolul lui Dinca, si iar nu l-ar multumi pe Cumpanasu. Acesta ar merge mai departe si ar „cauta” destinatarii catre care fetele au fost plasate. Asa ca plantarea unor astfel de probe vii in acest scandal nu ar duce nicaieri, pe langa riscul pe care acesti actori si le-ar lua fata de Cumpanasu si parintii fetelor, care s-ar putea razbuna crunt. SRI se afla aici intr-o fundatura teribila. Aceasta situatie ori se termina cu redarea unei variante credibile pentru acest caz, ori cu eliminarea lui Cumpanasu, ori cu el presedinte de stat. Ultimele doua variante sunt mult mai costisitoare decat prima.

Asadar, eu am o banuiala ca in scurt timp adevaratul ucigas va fi predat opiniei publice pentru a salva pe cat se poate increderea opiniei publice in institutii, care a ajuns la cote nemaivazut de joase in aceste 40 de zile. Idiotii astia n-au luat pe mere ce-au dat pe pere: au incercat sa salveze onoarea unei anume institutii de vaza de care adevaratul ucigas e legat, dar au ajuns cu mascarada lor sa afecteze imaginea atat a politiei, parchetelor, armatei (prin speculatiile fata de Deveselu), guvernului si chiar presedintiei. Un fel de "na-ti-o franta ca ti-am dres-o!", conform cu rolul lor de diversionisti in societate.

Merg in continuare pe ipoteza ca inginerii sociali lucreaza din greu la a-l baga pe adevaratul ucigas in fantomatica retea de racolare pe care o cauta Cumpanasu. Din acest moment pot spune ca nu voi crede in autentcitatea niciunei probe concrete impotriva lui Dinca. Aceste probe trebuiau aratate in primele zile, nu la peste o luna de la inceerea acestui scandal. Totul a fost implantat. Nici Cumpanasu nu se va multumi cu perspectiva unei retele de 2-3 membri constituita din Dinca, nevasta-sa si fi-sa Daniela, sau a uneia care se termina subit la niste actori care nu pot da detalii despre locul in care ar fi ajuns fetle. Asa ca inginerii sociali vor fi presati sa recunoasca varianta mea cu sadicul ucigas pentru ca acest subiect sa se inchida odata. Dar cum mai poate fi inchisa incercarea lor de musamalizare?...




Share this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved