Reconstituirea arderii din butoi a cadavrului Alexandrei Macesanu: un ideal care nu va fi niciodata posibil

September 9, 20190 comentarii



Recent Cumpanasu a cerut autoritatilor reconstituirea arderii unui cadavru animal dupa modelul prezentat, chipurile, de Dinca. Din prima pot sa spun ca asa ceva nu se va intampla vreodata. O astfel de situatie, dar la o scara mult mai mare, s-a intamplat in cazul picarii turnurilor gemene lovite de avioanele presupus deturnate de presupusa celula Hamburg a presupusei grupari teroriste Al Quaida . Caderea in special a cladirii 7 din complexul World Trade Center  a dus pe multa lume la concluzia ca „9/11 was an inside job”. Era foarte simplu ca autoritatile sa refaca 2-3 etaje ale acelor cladiri si sa refaca experimentul. De asemenea, puteau sa il testeze pe numeroasele cladiri similare care au fost demolate intre timp. Dar nu s-a facut*. Si nu s-a facut pentru ca un astfel de experiment nu ar fi dus la rezultatul care s-a vazut in direct. In schimb. stalinismul usor practicat de SUA a preferat sa excluda (la fel de discret) din societate pe cei care considerau ca „9/11 was an inside job”. Cam la fel se intampla si in Romania pe timpul dictaturii comuniste. Erai liber sa crezi orice, dar nu iti mai gaseai de lucru daca criticai partidul si sistemul. Adica,la modul ca erai concediat dupa cateva zile dupa ce iti incepeai lucrul, la „sugestiile” discrete ale unor oameni din umbra.

Acesti oameni din umbra n-au disparut in „democratie”. Ei au invatat sa fie mai discreti. Intre timp nu mai primesti jobul din start, fiind pe lista neagra. Si eu ma astept ca in scurt timp sa fiu tras pe ”linie moarta” si eliminat din sistem. Ma simt vanat. Dar, partea proasta e ca, baietii cu epoletii nu prea au motive. Ghinion, pentru ei. N-am nici un viciu, in afara de poligamie :D . Sunt heterosexual, nu consum droguri alcool, tutun, sau altceva. N-au cu ce, deocamdata. Dar am niste planuri kamikaze de atac asupra lor, care pana la urma ma vor izola. Evident, fiind kamikaze, ma intereseaza doar „damage-ul” produs. In fine, o sa revin ulterior la asta…

Ca sa ma intorc la subiect, pariez ca nu se va face experimentul cu „butoiul”. Sau, teava fara fund si capac. Dar, stati asa! Daca la inceput Dinca arsese cadavrul cu vaselina (ceeeeee! ) si bitum (Oh!), acum se spune ca teava avea dispozitiv cu arator. I a uitati experimentul facut de Antena 3sta!



Doamne, Dumnezeule, cat de idioti putem fi ca natiune, daca astia isi permit o astfel de jonglare cu informatiile despre acest butoi/teava/cazan! Ce dracului de sansa putem sa facem o genuina democratie in aceasta tara – in masura in care asa ceva ar fi posibil – in conditiile in care inginerii sociali nu au nicio jena sa prezinte publicului cu judecata anesteziata astfel de povesti de adormit copiii? Reamintesc ca parerea mea este ca cel mai probabil autorul rapirilor din Caracal este un membru al varfului piramidei sociale pe care SRI il ascunde pentru a nu afecta increderea omului simplu in sistem, dupa cum am aratat in acest articol  . Spui la TV orice, si poporul aburind a alcool sau prostie crede pe nerumegatelea. Dar nu ma refer neaparat la indobitocitii din fata TV-ului. Ma refer la insisi inginerii sociali care au conceput aceasta poveste. Ba, baieti sunteti patetici! Sunteti jalnici ba! Sunteti niste ciuflingari si atat. Va bateti joc de elitele acestui neam. Sunteti mai prosti decat curcile. Cum puteti ma sa imaginati asa ceva! Ba, fraierilor! Nu suntem o natiune mare. Ca n-avem din ce, vorba aia… Dar voi sunteti parca alesi dupa modelul politicienilor! Cei mai prosti dintre romani sunteti, ba! Militari de cariera, ai! Vai de capul vostru! Ba, rad si curcile de voi cand veniti cu asa ceva! Spanzurati-va!



In fine! Astia spioni am cultivat,cu astia defilam. Niste lingai care au pus botul la vrajeala CIA et. co. Sa revin la tema principala! Era foarte simplu de demontat aceasta mistificare media daca se facea un astfel de experiment inca de la inceput. Dar,la fel ca in cazul 11 septembrie din SUA, nu se va face nici aici. Cumpanasu poate sa-si ia gandul de la asa ceva. Singura substanta care putea arde in 30 de minute un cadavru, cu un miros minim este aceasta:



Am banuiala ca asa ceva s-a folosit si la experimentul 11 septembrie 2001. Dar prostovanul de Dinca nu avea acces la asa ceva. Ne putem închipui, inclusiv acel butoi ar fi fost topit. Autoritatile ar fi trebuit sa ne arate macar vreo urma de metal topit, si nu un butoi ruginit, nefolosit de ani de zile. Nu au facut-o pentru ca Dinca de fapt nu stie nimic de acest material si nu l-a folosit. Asa ca, uitati cu totii de reconstituirea arderii! Nu se va face vreodata atata timp cat dictatura militara mondiala (spionocratia) va guverna lumea. M..e SRI! M..e CIA!



* Am vazut o gluma de reconstituire la „Mythbusters” pe postul TV Discovery, dar asa ceva nu poate fi luat in serios. Balanel si mieunel au luat o traversa metalica si au expus-o la foc pana s-a indoit. Asa ceva a fost propaganda oficiala curata.


Share this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved