Olandezul pedofil ucigas menit sa camufleze cazul Caracal. Ascundeti-va copiii!

September 23, 20190 comentarii



Dupa 2 luni de la megascandalul Caracal, publicul inca vrea raspunsuri. Eu am anticipat in acest articol  ca pana la urma adevaratul ucigas al fetelor va fi dat in vileag. Inca sper la asta, si s-au lansat chiar in presa unele indicii, la care insa publicul nu a fost atent. Intre timp la TV s-au incercat diferite zahareluri pentru a deturna atentia publicului de la acest caz si a-l convinge ca fetele sunt arse si ca nu mai trebuie investigat pe mai departe. S-a incercat cu un nou scandal regizat intre Dancila si Iohannis. Lumea nu e interesata. Audientele au scazut si s-au mutat pe pagina de Facebook a lui Cumpanasu. Ni s-a oferit si povestea cu Kovesi ajunsa procuror sef european. Uau! Neinteresant. Basescu a fost colaborator. Mars ma, cu de astea! Opinia publica nu e interesata de astfel de „bombe de presa” care, in alte conditii faceau furori (pe mine nu ma surprindeau deloc, eram convins de cele spuse)

Si atunci s-a trecut la ceva serios. Iata ca un nou scandal se prefigureaza la TV odata cu uciderea unei fete de 11 ani in Gura Sutii, judetul Dambovita. Pana la aceasta ora autoritatile au declarat ca ea venea de la scoala si a fost rapita la cateva sute de metri de a ajunge acasa de catre un cetatean olandez care se pare ca venise in Romania pentru turism sexual. Indiciul la aceasta vreme ar fi ca prezenta lui a fost scurta, a inchiriat o masina din Bucuresti, care a fost usor recunoscuta in filmarile din localitate. De asemenea, au venit de la autoritatile olandeze informatii despre acest olandez, cum ca ar fi un pedofil pus sub urmarire.



Desi dovezile de ucidere sunt mai puternice, totusi si aceasta ucidere are ceva ciudat in ea. Faptul dubios este acela ca acest gen de ucidere iarasi nu e specific pedofililor. Mai intai ca pedofilii ucigasi sunt foarte rari. In general pedofilii isi racoleaza victimele in doua feluri. Primul este cel domestic, respectiv din pozitia de persoana cu autoritate asupra copiilor, precum antrenor, profesor, preot, dadaca sau altceva de acest fel. Celalalt este cel al violului prin ademenire cu bani sau alte bunuri. In ambele cazuri uciderea victimei survine rar, si atunci pentru stergerea urmelor, cand copilul da semne ca ar dori sa il parasca, ceea ce ar duce la condamnarea sa. Exista insa si cazuri de pedofili sadici ucigasi are ucid copiii din placere, la fel ca si in cazul primei mele ipoteze  fata de situatia de la Caracal . In America Latina au existat mai multe cazuri de sadici ucigasi de copii, printre care, cel mai cunoscut este columbianul Pedro Alonso López  care a ucis 300 de fete in Columbia,Peru si Ecuador. Modul lor de procedare este tipic: rapire sau ademenire, urmata de tortura pe termen lung si ingropare sau ascundere foarte eficienta a cadavrului.

De data asta ce vedem? Un olandez care inchiriaza o masina, iese cu ea in afara Bucurestiului, merge cu ea intr-o zona fara trafic, rapeste si ucide in 35 minute o fata. De ce atat de scurt acest timp? E nefiresc pentru sadicii ucigasi. Apoi o lasa cadavrul la vedere, in camp. De ce nu a sters urmele? In aceste zone asa ceva se poate face foarte usor. Si totusi nu a facut-o. Parca ar fi vrut sa fie prins. Pare mai curand o crima savarsita de un retardat mintal. De ce sa te duci intr-o localitate slab populata in care sa fii recunoscut? Daca ai inclinatii sadic-ucigase te duci in America Latina sau in Asia orientala. Acolo poti cumpara fiinte umane si poti face ce vrei cu ele. De ce sa faci asta in Romania, fara o minima stergere a urmelor?

Sa fie si aceasta iar o coincidenta, ca multele coincidente si improbabilitati din cazul Caracal? E posibil. Insa mie imi miroase ca aici este implicata o noua inginerie sociala. Am 2 ipoteze pentru asa ceva. Si am sa incep cu cea mai importanta: aceasta crima este menita sa camufleze cazul Caracal, la fel cum in uciderea lui Ionut  a camuflat protestele anti-Basescu si pro Rosia Montana. Scopul acestei inginerii sociale este oprirea lui Cumpanasu spre a castiga popularitate si a primi functie importata in stat. Cumpanasu nu poate fi nici manipulat, nici santajat. Iar masurile pe care le poate lua intr-o functie de demnitar le poate strica planurile unora. Varianta aceasta se potriveste si pentru prima ipoteza si pentru cea de-a doua fata de cazul Caracal, asa cum le-am expus in linkul de mai sus. Ea implica obosirea si resemnarea publicului fata de inertia autoritatilor in preventia si descoperirea faptasilor. De data asta politia si-a facut exemplar treaba, gasind in timp record faptasul. Iata si o corectare a imaginii politiei!

Dupa 2 luni de informatii care mai de care mai fanteziste, publicul s-a saturat de modul in care cazul Caracal e reflectat in presa si nu mai vrea sa stie alte speculatii. In schimb popularitatea lui Cumpanasu a explodat. E de departe cel mai urmarit politician (ca asa se poate numi acum, de cand si-a anuntat candidatura la presedintie) pe retelele sociale. Are idei antisistem si in ritmul asta el are mari sanse sa devina si mai popular si sa fie ales presedinte. Iar, de acolo el poate umbla la niste parghii periculoase pentru spionii care uneltesc politica de 50 de ani in tara asta  . Eu zic ca nu stie cu cine se pune. Nu-i suficient de anti-sistem pentru a intelege de ce sunt ei in stare. Mare curaj are. L-au lichidat maestrii lor pe Kennedy. Cumpanasu e un mizilic pentru ei. Doar ca acum traim alte timpuri iar „un accident” ar produce dezamagire intre „sclavi”  si pierderi in urma demotivarii lor.

[Actualizare de seara: Recent in Olanda s-a lansat informatia ca olandezul pedofil s-ar fi sinucis. Iar eu nu ma pot gandi decat la „sinuciderea” lui Condrea de acum2 ani  . Probabil ca e un militar de la Deveselu sau vreun spion de la cazarmile grelelor albe. „Onoarea” armatei si Securitatii trebuie pastrata. Daca se afla ca militarii pot avea astfel de tendinte sadic-ucigase  atunci tinerii nu ar mai alege astfel de profesie si astfel razboaiele nu s-ar mai face. astfel nici razboaiele nu s-ar mai face si nici Spionarea Robilor Infantili. (Intre timp implicarea FBI in acest caz a fost confirmata de insusi DIICOT, ceea ce e un indiciu despre protejarea fie a militarilor din Caracal, fie a militarilor in costume, ajunsi filiala CIA) Iar asta inseamna o scadere a economiei globale. Dar oare va uita opinia publica de Caracal prin aceasta crima? Sunt curios unde se vor opri acesti ingineri sociali. Oare vor omori cate un copil pe saptamana, daca lumea va vrea sa afle in continuare despre cazul Caracal? E ingrozitor modul in care acesti ingineri sociali opereaza. Nu mai am cuvinte pentru a-mi exprima dezgustul fata de ei. O sa incerc prin arta, atat cat pot.]

Ca sa intelegeti mai bine modul de operare al inginerilor sociali, va invit sa vedeti acest documentar pe care l-am facut fata de modul de deturnare a protestelor de strada prin intermediul diversionistilor.



A doua varianta e ceva mai optimista. Totusi, in acest moment Cumpanasu nu e atat de periculos pentru ei. Nu e nevoie sa il lichideze. Ii pot bloca foarte usor accesul la TV iar lumea rurala nu il cunoaste inca. De asemenea, ii pot bloca Facebook-ul, asa cum deja se face cu cei care il ajuta sau ii distribuie postarile. De aceea iau in calcul si cealalta varianta, respectiv un semnal pe care sistemul il da pedofililor si sadicilor. Prin aceasta crima li se comunica amatorilor ca s-a terminat cu joaca prin Romania. Pana acum li se dadea un cartonas galben, condamnand pe altcineva, asa cum s-a intamplat cu celebrul meu vecin Marcel Tundrea. Nu mai merge. Trebuie sa-si gaseasca alte tari de turism sexual. Poate ca sunt eu prea suparat si am nevoie si de vesti bune, dar si aceasta varianta are probabilitatea ei. Am auzit de la jurnalisti in aceste luni ca numarul disparutilor sunt de 3000 pe an. Statistica asta nu e facuta publica dar eu ii cred pentru ca se potriveste cu statisticile oferite de FBI  . Asta inseamna ca intre 200 si 300 de persoane dispar pe luna. Adica 7-10 pe zi. Dintre astea, unele sunt rapite si ucise de sadici, dupa cum am aratat aici  . In 2 luni de la disparitia Alexandrei puteau disparea intre 400 si 600 de persoane. Intre acestea un anumit procent se datoreaza sadicilor. De data asta Politia chiar l-a prins pe faptuitor si au dat familiilor si opiniei publice modelul rapirilor de fete tinere pentru a uita de pista lor cu clanurile. Iar, ghinionul a cazut pe acest olandez neinformat despre dezbaterile ultimelor 2 luni, in conditiile in care sadicii si pedofilii autohtoni au fost mai retinuti in aceste luni.

Dar, scoaterea lui subita din scena prin sinucidere ma face sa ma indoiesc de aceasta varianta. Asa ca scade probabilitatea acestei a doua ipoteze si creste prima.




Share this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved