Inginerii sociale in lant si cenzura grosolana practicate in cazul Caracal

October 1, 20190 comentarii



Doua petarde au explodat in presa recent in intentia de a fragmenta atentia cetatenilor dinspre Caracal. Prima e o bataie in Piata Constitutiei dintre doua presupuse bande de proxeneti, dupa cum declara un lider de sindicat al politistilor. Aici e iarasi o ciudatenie care nu se potriveste cu tema care inca tine Romania cu sufletul la gura timp de 2 luni. Intr-o astfel de perioada numarul de rapiri si violuri scade, atacatorii fiind speriati de faptul ca ar putea cadea tapi ispasitori pentru crimele de dinainte. Si totusi iata ca, nu doar ca aceste presupuse clanuri ca ies la suprafata, aruncand atentia spre ele, dar o fac exact in buricul targului, langa SRI, Casa Poporului si politia Locala, dupa cum se vede aici.



Comunicatul sindicatului politistilor zice ca aceste presupuse clanuri si-ar disputa nu stiu ce teritoriu prin Germania. Deja simt ca lesin de ras. Pai aia vin exact aici in vazul tuturor sa se cafteasca, ma idiotilor?! Si altul ii filmeaza dintr-o masina… Hai ba, copii handicapati de securisti! Lasati-o dracului ca nu suntem asa de prosti! Voi nu puteti sa intelegeti ca chiar si romanii aia mai modesti nu cred in povestile voastre regizate, de genul cenusii cu dinti din butoiul lui Dinca? Voi pentru cine dracu’ faceti inscenarile astea? Pentru aia care nu stiu unde se duce soarele noaptea? Nu vedeti ma ca oamenii vostri ma, colegii vostri, subordonatii vostri nu va mai cred. Sau ii credeti si pe ei atat de prosti?

Ion Ban dintr-o comuna din judetul Giurgiu a fost cel sacrificat pentru aceasta operatiune. Dupa spusele familiei sale, niste cunoscuti l-ar fi invitat la un sprit, dar inainte de asta ar fi avut de recuperat niste bani din Bucuresti. S-a iscat acel scandal artificial intre cei 2 negociatori si tocmai el si-a pierdut viata desi el era doar un pion, fara vreun interes direct in acest scandal. De ce nu au murit cei de la capul retelei, care au inceput scandalul? De ce nu sunt dusi direct la DIICOT daca tot s-au predat asa ca para malaiata? Dar, desigur, baietii astia simuleaza bataia si clanurile mafiote precum astia pe care i-am descris eu aici care sunt infiltrati intre protestatari.



Scopul este acela de a crea probe false  cum ca in Romania ar exista clanuri interlope clandestine, diferite de mafia din institutii care rapesc sau ucid oameni in stilul mafiei siciliene. Scopul acestei diversiuni este in primul rand trimiterea pe piste false a lui Cumpanasu si a opiniei publice fata de principala pista pe care eu o consider a fi protejarea unui sadic ucigas ce activeaza fie in armata fie intr-o filiala locala a unui serVICIU secret . Intr-al doilea rand se doreste crearea de imagine de institutii inocente si subdotate pentru jandarmerie si politie sau chiar SRI, cu sediul in zona. Se doreste a convinge opinia publica de faptul ca acestea nu au intervenit din lipsa de eficienta sau dotare cu aparatura necesara. Desigur, o astfel de idee e una mincinoasa,daca ne gandim la ce s-a intamplat pe 10 august. Acolo JeanDa-nMaria a fost farte eficienta si dotata, ca trebuiau speriati protestatarii. Aici, insa, dimpotriva, s-a terminat subit munitia, ca trebuie demonstrat ca exista lanuri clandestine care le-au rapit pe acele fete. O astfel de manevra indeamna familiile fetelor pe piste gresite. In urma lor vor aparea presupuneri si acuze nefondate menite sa le erodeze empatia din partea opiniei publice si pierderea sustinerii. Si, nu in ultimul rand, se doreste obosirea opiniei publice cu stiri negative (gen „stirile de la ora 5”).

In urma cu o saptamana s-a intamplat ceva oarecum asemanator. Suporterii lui Dinamo aveau un meci la Arad si – ghiciti ce? – s-au dus intai pe la Timisoara pentru a incinge o bataie fara miza cu suporterii celor de la Poli…Desigur, la fel ca si intre protestatari, si intre suporteri sunt agenti secreti infiltrati care acum au primit aceasta comanda sa insceneze ad-hoc o bataie.In urma cu o saptamana s-a intamplat ceva oarecum asemanator. Suporterii lui Dinamo aveau un meci la Arad si – ghiciti ce? – s-au dus intai pe la Timisoara pentru a incinge o bataie fara miza cu suporterii celor de la Poli…Desigur, la fel ca si intre protestatari, si intre suporteri sunt agenti secreti infiltrati care acum au primit aceasta comanda sa insceneze ad-hoc o bataie.



Toate astea vin pe banda rulanta impreuna cu evenimente artificiale aruncate pe piata media pentru a obosi audienta si spre a o face sa inchida TV-ul sau feed-urile cu aceasta tema. Astfel de petarde continua seria de subiecte de distragere precum Kovesi numita procuror european  , Basescu dovedit colaborator al securitatii si uciderea altei fetite in Dambovita

Faptul ca e foarte improbabil ca niste clanuri sa isi gaseasca loc de rafuiala in cel mai supravegheat loc public din Bucuresti e clar o facatura din aceasta serie. Intrebarea ce se pune este daca nuc cumva spionii vor si sa dea un mesaj celor din esalonul 3 din serVICII sau institutiile represive mai putin importante. Acestia isi pun intrebari legitime in legatura cu mersul acestei anchete. Recursul la aceasta inginerie sociala e menite sa-i sperie sa nu puna intrebari inutile. La o adica si lor li s-ar putea inscena astfel de executii publice  si acuzati ulterior de complicitate cu clanuri fantomatice …



La o astfel de presiune a fost recent supusa familia Melencu, cu celebra presiune pentru donare de probe biologice pentru extragerea ADN-ului mitocondrial. Si cu asta trec la a doua petarda, mult mai subtila si organizata direct de la mama inginerilor sociali, respectiv CIA si FBI. De o saptamana toata presa isi pune intrebarea de ce ar fi buna o astfel de extractie, in conditiile in care ea se refera la cromozomii generali ale familiilor si speciilor. Desigur, o astfel de proba de ADN mitocondrial poate sa demonstreze ca oasele gasite in liziera ar fi ale Luizei, pentru ca e chiar posibil ca familia Melencu sa se inrudeasca la nivel cromozomial profund cu acea fata. Adica aceste persoane e posibil sa fi avut un stramos comun , undeva in antichitate sau epoca bronzului…

Dar totusi eu merg pe alta ipoteza, respectiv ca familia Melencu e supusa la presiuni dupa modelul practicat pe Miscarea Rajneesh a lui Osho  care a fost supusa la presiuni uriase si din afara si din partea infiltratilor dinauntru , ceea ce a condus pana la urma la numeroase greseli. Povestea cu demonizarea publica a sectei lui Bivolaru e o varianta autohtona a distrugerii sectei Rajneesh. Cand ne gandim acum ca Bivolaru fusese acuzat ca facuse sex cu o minora, cu acordul fetei, asa ceva pare chiar respectabil pe langa gasca de securisti care rapesc minore si le ucid. Acelasi lucru se doreste si de la familia Melencu. Adica sa faca o greseala majora si lumea sa se plictiseasca si sa ajunga la concluzia „sunt niste prosti. Bine le-a facut ca le-a luat fata, c-a scapat lumea de o proasta”. Pare neverosimil. Insa deja sunt multi dintre gulerele albe care deja accepta cu cinism sacrificarea celor 2 familii, inabusirea vocilor lor, in schimbul pastrarii artificiale a onoarei si autoritatii tuturor institutiilor represive care se vede de la o posta ca incearca sa musamalizeze aceasta poveste.

( Actualizare 25 10 2019: Stati asa ca inclusiv FBI da rateuri. Oare de ce nu ma mira?... ADN-ul oaselor din liziera nu poate fi scos. FBI zice ca oasele sunt prea calcinate si nu mai pot fi analizate. Dar oare de ce a-ti mai facut acel circ cu presiunile pe familie sa doneze probe? Hai ca inteleg ca romanii sunt dobitoci. Dar FBI? De fapt baietii doreau sa planteze discret probe cu ADN-ul recoltat in acele oase, pentru a convinge familia sa renunte la cautari si sa se impace cu situatia. Adica sa opreasca tavalugul. Dar, ghinion. Nimeni n-ar mai crede asta dupa scandalul donarii de material biologic. Asa ca spionii s-au lins pe bot de aceasta inginerie. N-or fi ei romanii simpli destepti, dar am o banuiala ca nu-s atat de prosti precum se astepta FBI)

(Actualizare 19 10 2019: in saptamana care a trecut familia Melencu a fost supusa la un bombardament de informatii false prin intermediul unor scrisori anonime care trimit indicii false spre membrii comunitatii. O prima astfel de scrisoare a adus la tensiuni intre familie si un vecin (Arete). O alta a trimis familia la o adresa gresita pentru a gasi o presupusa femeie in rosu care se crede ca ar fi implicata in rapirea Luizei. Televiziunile repeta la unison si obsesiv cine ar fi atat de stricat la cap incat sa provoace atata suferinta. Eu am dat raspunsul aici  . Sadicii sociali care compun serVICIILE secrete ii protejeaza pe cei sexuali. Si, cel mai probabil unul dintre acestia este responsabil pentru rapirile din Caracal si uciderea tinerei din Parcul Romanescu in 2017, dupa cum am argumentat aici  .

Scopul unor asemenea dezinformari este acela de a forta acuzatii nefondate din partea familiei pe diferiti „suspecti” creati artificial de aceste inginerii sociale. In urma suspectarii a unor vecini pe baza de false indicii create artificial familia Melencu ajunge si sa isi piarda astfel sustinerea comunitara. Pe termen lung falsele acuzatii la care vecinii sunt supusi vor deveni un model de refacere a imaginii procurorilor si politistilor care au lucrat la acest caz. Opinia publica ii vede acum pe acestia ca fiind complici sau, cel putin, ca nedorind sa arate adevarul in acest caz. Dar intentia acestor manevre de manipulare este aceea ca, dupa ce aceste acuzatii se vor dovedi false, opinia publica sa uite ca autoritatile au actionat de-a curmezisul si sa tinda sa creada ca acuzatiile ce li s-au adus in aceste luni ar fi false si ele. Erodarea imaginii familiei Melencu in comunitate se face concomitent cu tabloidizarea subiectului cu subiecte precum cele enumerate mai sus)

Aceasta manevra este dublata de cenzura de tip stalisnist practicata pe familia Alexandrei Macesanu. Aceasta familie e pur si simplu interzisa in canalele TV de cand Cumpanasu si-a anuntat intentia de a candida la prezidentiale. Orice fel de aparitie publica ii intareste credibilitatea intre cei sarmani, care au fost tratati de institutiile statului la fel ca el insusi in aceasta poveste. Revolta lui se regaseste in revolta fiecaruia dintre acesti abuzati. S-a incercat si cu el atragerea in diferite scandaluri. Insa cu Cumpanasu n-a mers. Asa ca ei incearca acum tehnica fragmentarii, scotand in mod obsesiv in spatiul public familia Melencu. Si, daca ne uitam la faptul ca pana si amaratii aia de Melencu au reusit sa atraga mai mult simpatia opiniei publica, asta arata ca inclusiv cu ei au dat gres, daca asta a fost cu adevarat scopul. Pana la urma, insusi presedintele nostru de ceara a spus si el ceva pe tema asta, cerand ieri in mod formal demisia sefului DIICOT. Asta alta vrajeala spusa mai mult sa ia ochii lumii.

Oricum, ei au dat ordine si au platit gras posturile de televiziune sa nu mai pomeneasca numele Cumpanasu si in general familia Macesanu. S-au intors nepotii de securisti la vechile practici ale bunicilor, ca asta cu manipularea prin presa si inginerii nu prea e eficienta. Cumpanasu s-a plans ca nu poate sponsoriza anumite postari pe Facebook in asa fel incat sa aiba o audienta mai mare sau ca nu poate incarca o poza cu el in fata Palatului Cotroceni, care sugera audientei ca ar fi viitorul presedinte. De asemenea, spune el, cei care ii distribuie materialele video sunt blocati fara explicatie. Si cu mine s-a intamplat ceva similar. Dar, spre deosebire de Cumpanasu si majoritatea celor ce au fost conectati la acest caz, eu consider ca autoritatile protejeaza un membru dintr-o institutie cu imagine buna care a comis aceste rapiri . Nu cred in teoria clanurilor caracatita care alimenteaza prostitutia de lux pentru ca asa ceva se face altfel, dupa cum am aratat aici  . Oricum, am trecut prin aceleasi forma de cenzura. Doar ca la mine parca sunt mai discrete. Am incercat si eu pentru prima data sa sponsorizez o postare pe Facebook pentru a vedea daca e reala povestea. Si intr-adevar era. Dar, pana la urma am reusit sa o sponsorizez si sa obtin contra cost un reach si like-uri mai mari (ce idiotenie pentru cei care fac asta constant!). Asa ca dovezile pentru manaria asta au fost greu sa le obtin. Si pe youtube am experimentat ceva asemanator, dar acolo am filmat totul ca sa nu creada lumea ca fabulez.



(PS. Imediat dupa ce am filmat asta, cenzura a disparut si pot comenta din nou pe chatul RTV. Iata ca cenzura se face mai nou cu discretie, pana cand se afla de ea. Apoi, ea dispare ca prin neant si nimeni nu-i mai da de urma )

(Editare ulterioara 02 11 2019: toata arhiva emisiunilor RTV a fost trecuta pe privat. Niciun video cu emisiunile de pana acum nu mai poate fi vazut. Unele dintre ele au fost distribuite de mine in aceasta serie lunga de articole fata de drama de la Caracal. Nu exista limitare de spatiu pe youtube, singura explicatie pentru asa ceva este cenzura, faptul ca minciunile aparute din primele momente in presa nu mai sunt crezute acum. Mai mult decat atat, asta inseamna ca se pregateste o surpriza fata de acest caz, iar opinia publica nu trebuie sa-si aminteasca de minciunile initiale din trecut. M-am asteptat la asa ceva si am salvat unele dintre aceste video-uri in arhiva personala. )

Nu trebuie uitat nici celebrul si Google, cel mai folosit motor de cautare, care e folosit pentru a pompa varianta oficiala in opinia publica, cenzurand discret dar eficient ipotezele alternative. Acum Google a dat-o si el spre teoria clanurilor, dupa ce lumea nu a crezut o iota in fantasmatica ardere in butoi a cadavrului fetei. Insa in primele zile ale acestui scandal, pana cand Cumpanasu a declarat in media ca e imposibil ca fata sa fi ars acolo, Google a cenzurat la fel astfel de idei. Erau promovate doar cele ale arderii in butoi. Iata ca cenzura evolueaza odata cu opinia publica, prin aceasta metoda a platilor pentru boostarea opiniei de mainstream, dupa modelul Facebook.



(Actualizare 27 10 2019: Un alt caz de cenzura evidenta poate fi vazut la RTV, principala televiziune care a dezinformat despre acest caz. Avocata cu alura tocilara Maria Vasii a raspandit in seara zilei de 10-09, la minutul 26.29 din filmul de mai jos, teoria arderii separate a oaselor in butoi si hranirea cu carnea fetei a animalelor din curte. Asa ceva era o varianta cosmetizata a „butoiului atomic”. Un medic veterinar i-a demontat usor elucubratiile, aratand ca volumul maxim al stomacului unui caine este de maxim 4 litri, dupa cum se vede la minutul 29.51:


4 ori 3 inseamna 12 litri. El a precizat mai departe ca respectivii caini trebuiau sa se afle si in stare prelungita de foame. Asadar acel medic veterinar a pus corect problema ca acei 3 caini nu aveau cum sa consume intr-o perioada atat de scurta cele maxim 12 kg de carne, pe langa faptul ca nu se explica ce s-a intamplat cu restul carnii. Dar iata ca in 23 octombrie 2019 Maria Vasii revine cu aceasta idee iar Ciutacu nu mai aduce in platou pe acel medic veterinar, dupa cum se vede de la inceputul acestui video


O astfel de lipsa de actiune se explica prin faptul ca in urma cu o luna si jumatate Ciutacu si RTV erau platiti de la neosecu doar sa accepte in platou o astfel de teorie si s-o comenteze. Insa, acum ei au fost platiti si sa n-o critice, acum cand tavalugul Caracal a ajuns de nestavilit. Insa, ca de obicei, cenzura nu face decat sa amplifice acest tavalug. Comentariile userilor din chat sunt relevante.)

Probabil ca dupa ce nu se va gasi nimic care sa o gaseasca pe Alexandra, vor aparea si ideile alternative precum asta a mea despre sadicul ucigas protejat de autoritati. (Imi cer scuze familiilor, imi doresc enorm sa ma insel si fetele sa fie gasite in viata) Dar – ce sa vezi! – la acel moment probabil ca majoritatii li s-a spalat creierul cu aceasta teorie a clanurilor si a esecului gasirii fetei. Informatiile vor fi fost plantate, iar lumea nu mai vrea sa stie de subiect, la fel ca in cazul Elodia. Intre timp subiectul Elodia e asociat cu Dan Diaconescu, celebrul realizator de emisiuni de proasta calitate de la defuncta OTV. Intre timp, intrand in politica, el a fost si condamnat la inchisoare pentru santaj. Deci, subiectul Elodia a fost asociat cu coruptia. In acelasi fel subiectul acesta e analizat de catre televiziunile care au aparat mafia PSD. Iata ca se incearca OTV-izarea subiectului, odata cu implantarea de probe  pentru fraierirea opiniei publice si a lui Cumpanasu. Au incercat implantarea de probe cu butoiul, si n-a mers. Acum incearca sa convinga interlopi sa joace rolul clanurilor care au traficat fetele. Dar, in lipsa de probe, Dar cine e dispus sa joace acest rol in fata razbunarii lui Cumpanasu?

Dupa cum am mai spus, acum inginerii sociali incearca sa construiasca scenarii credibile pentru Cumpanasu privind clanurile. Insa ma indoiesc, dupa indiciile prezentate mai sus, ca vor gasi fetele. SerVICIILE secrete stiu totul despre aceste clanuri. Ele stiu totul despre orice in Europa. Daca fetele erau pe aceste piste, atunci ele le scoteau de acolo dupa modelul rapirii ziaristilor din Irak, care l-a dus pe Basescu la 80% incredere in sondaje. Acelasi lucru se putea face si cu Iohannis acum si nu mai exista nici un Cumpanasu. Fiecare zi care trece trezeste cativa sclavi din manipularea practicata de societatea in care traim, ca Neo in filmul Matrix. Acesti oameni nu mai vor sa hamaleasca sistemul si pierderile datorate dezamagirii fata de un sistem corupt in profunzimea lui sunt mari. Viciile le-ar contracara imediat daca ar avea piste credibile pe acest subiect ca sa pastreze servitorii motivati si increzatori in sistem.

In final remarc un lucru absolut de cenzura ceva mai discreta practicata in mai timpuriu, cand Cumpanasu nu se hotarase inca sa candideze: bruierea semnalului. Nu am mai vazut asa ceva in toate transmisiile live pe youtube a fost fragmentarea sonora a continutului.



S-ar putea sa fie o coincidenta, dar asta imi aduce aminte de bruiajul pe care il faceam cand eram mic la semnalul radio transmis prin cablu. Atingeam cele doua sarme si se facea un usor scurt-circuit, atat cat sa intrerupa emisia. Eu le atingeam in ritmul muzicii sau a ceea ce simteam atunci si faceam un fel de DJ-eala preistorica dintr-un astfel de dispozitiv primitiv. Cred ca toata comunitatea care primea astfel semnalul radio „se bucura” de mixajul meu. Desi e posibil sa ma fi inselat, si doar statia mea sa se fi comportat astfel. Acum cand ma gandesc am o indoiala fata de treaba asta. Nu stiu sigur daca chiar asa a fost, daca exista asa ceva sau era doar in mintea mea de copil. Dar mi-a ramas senzatia ca reuseam sa bruiez prin intreruperi intermitente emisia in toata comunitatea. Ei bine, asa ceva se pare ca s-a intamplat si cu acest video. „Niste baieti” cu epoleti de la capatul celalalt al firului se jucau cu emisia cam la fel cum faceam si eu in copilarie. Macar eu eram copil…

(Actualizare 25-10-2019: In aceste zile a aparut in media o filmare cu dezastrul de la Colectiv. Am vazut cateva imagini de acolo chiar atunci, in acea neagra noapte de 30 octombrie. Faptul ca aceasta filmare apare exact acum are exact acelasi rol cu aceste inginerii sociale despre care am vorbit mai sus. Televiziunile au difuzat la unison imaginile si s-au reluat discutiile despre acea tragedie. Titlurile sunt bombastice de genul „Filmari ascunse” , sau „imagini secrete”, pentru a atrage atentia cat mai tare despre o posibila dezlegare a vreunui mister legat de acel groaznic eveniment. In realitate nu exista nimic nou in aceste filmari fata de ce s-a spus pana acum. Eventual e doar o confirmare prin probe video a acelorasi marturii.



Interesant la acest material este faptul ca comentariile scrise sunt menite sa-i faca pe pompieri si medici raspunzatori sau si ei raspunzatori pentru acea tragedie. Ori asa ceva este o mare minciuna. Chiar daca spitalele sunt slab dotate, nu medicii sunt de vina pentru asa ceva ci factorul politic, impreuna cu papusarii lor de mai sus. Momentul filmarii este acela de dupa stingerea incendiului, asa ca pompierii si-au facut exemplar treaba. Ar trebui, dimpotriva sa fie felicitati ca si-au depasit din atributiuni si au contribuit la acordarea primului ajutor supravietuitorilor. La minutul 13. 20 din aceasta filmare se scrie despre un generator de curent care nu ar functiona. Aha! Si daca ar fi functionat, reinviau oare victimele incendiului? Sau, dupa securistii din spatele acestei manarii, rolul pompierilor ar fi acela de a repara generatoare electrice?

S-a dat drumul acum la aceasta filmare ca sa deturneze furia publica fata de procurori si politisti cu privire la cazul Caracal spre pompieri si medici. De asemenea sunt scosi la iveala si politicienii zilei (conform cu rolul lor asumat) care stau deoparte si nu fac nimic, dupa cum se vede la min. 15 56. )

Share this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved