Minge de set pentru Djokovic contra plandemiei

January 10, 20220 comentarii

După situaţia reinfectărilor în ţările majoritar vaccinate, plandemia a suferit o a doua grea lovitură în aceste zile, prin scandalul internaţional de la turneul de mare şlem, Australian Open, al cărui prim protagonist este tenismanul superstar Novak Djokovic, unul dintre primii 3 tenismeni din istorie, alături de Nadal şi Federer. În încercarea de a-l determina pe Djokovic sa se vaccineze (voluntar), guvernul australian l-a plasat discret într-un centru de refugiaţi , şi iniţial i-a şi confiscat telefonul, până când părinţii săi au alertat autorităţile sârbe. De aici astfel s-a creat un scandal internaţional.

Djokovic se află pe primul loc ATP, la peste 2000 de puncte de locul 2, şi fără nicio şansă de a fi detronat din pole-position, după Australian Open. Faptul că va participa sau nu la el, nu contează în aşa măsură încât să se vaccineze. Dar , simţindu-se în formă, el a întrebat oficialii turneului dacă poate participa doar cu teste şi cu confirmarea trecerii prin boală, fără vaccin. De acolo a primit răspuns pozitiv, însă autorităţile australiene au încercat să îi forţeze consimţământul, izolându-l în acel centru, peste decizia organizatorilor turneului.

Având o populaţie obedientă faţă de propunerile guvernamentale, guvernul australian şi-a permis cele mai draconice măsuri faţă de antiplandemisti, şi implicit, faţă de dizidenţii politici, autohtoni sau străini. Represiunea protestatarilor antiplandemisti, deşi destul de puţini, a fost cam la fel de dură precum cea de pe 10 august 2018 de la noi. Interzicerea intrării nevaccinaţilor pe teritoriul său pare o măsură sinceră de protecţie a propriilor cetăţeni. Însă Australia nu a permis nici ieşirea lor, indiferent de naţionalitate, şi aşa i s-a încercat şi lui Djokovic. Aşa ceva arată că aceste măsuri aberante nu au legătură cu protecţia sanitară, ci cu controlul guvernamental pe care sistemul il doreşte la nivelul de dinaintea mişcării hippie. Cum în Australia guvernul a găsit adepţi în rândul populaţiei globale, numai bine să se încerce realizarea cat mai fidelă a acestui plan.



Cu dârzenia tipică sârbilor, Nole a rezistat presiunii şi treptat scandalul a luat proporţii, plandemiştii fiind pentru prima dată asociaţi cu Hitler faţă de atleţii negri şi ţigani la jocurile olimpice de la Berlin din 1936. Au apărut protestatari, în faţa lagărului în care a fost închis, cu pancarte pe care scria "Eliberaţi-l pe Nole!". Simţind că pierd lupta mediatică, autorităţile australiene au dat-o la întors şi i-au deschis uşa, declarând că niciodată nu a fost ţinut acolo fără voia lui, şi că putea oricând să plece. Probabil că asta ar fi fost cel mai convenabil, însă Djokovic a găsit o bună oportunitate pentru niscaiva publicitate în plus şi şi-a cerut în continuare dreptul de a participa. Aşa ca azi-noapte un judecător (la comenzile spionajului local) i-a aprobat şederea pe teritoriul Australian, în ciuda celor întâmplate anterior. Refuzul acceptării sale s-ar fi soldat în viitor, cu despăgubiri consistente din partea statului Australian, după ce mascarada se va fi încheiat. Interesantă este acoperirea faptelor, respectiv presupusa neîndeplinire a formalităţilor de intrare în ţară din partea staff-ului sârbului. Dar, cine să mai creadă şi abureala asta în condiţiile în care el are nu mai puţin de 9 titluri câştigate la Australian Open? Cum înainte au îndeplinit formalităţile şi acum nu?

Acest episod arată că toată mascarada plandemică nu are legătură cu sănătatea publică, ci cu controlul populaţiei sub pretextul protejării împotriva virusului. Djokovic are suficienţi bani încât să-şi permită facerea de 10 teste pe zi. În mod normal, astea ar fi fost suficiente pentru a demonstra că nu e infectat şi nu transmite virusul. În mod absurd, vaccinaţii îl pot transmite, conform însele datelor oficiale, şi totuşi ei pot călători liber, sau puteau, până mai recent, când mitul sfârşitului plandemiei prin vaccinare s-a evaporat.

Deci iată că, cu această ocazie s-a mai evaporat un mit, respectiv grija ipocrită a autorităţilor faţă de cetăţean. Arestarea lui Djokovic arată că sistemul nu e de fapt interesat de dispariţia sau inexistenţa virusului, ci doar de "probabilitatea mai mică de a face forme grave ale bolii, facilitate de vaccinare". Dacă scoatem virgula din aceasta expresie , ajungem la una dintre ipotezele pe care eu le-am lansat în acest articol , bănuită de majoritatea antiplandemistilor, cum că vaccinul însuşi poate conţine virusul, dincolo de retorica despre aşa-numitul ARN mesager. Faptul că antiviralele au fost scoase din farmacii, denunţă intenţia celor care se află la originea plandemiei de a avea cât mai multe probleme şi a duce la luarea înapoi a drepturilor civile oferite odată cu finalul celui de-al doilea război mondial , şi apoi cu finalul mişcării hippie.

În România teama de exterminare prin vaccinare , lansată iniţial ca dezinformare conspirativă alături de ideile anti 5G , a ajuns să fie crezută în masă, mai ales în provincie, de parcă sistemul dezinformaţional al spionajului civil şi-a dat singur cu stângul în dreptul. O a doua tranşă de oameni a schimbat macazul, devenind antiplandemişti, observând ipocrizia autorităţilor.

Eu îmi menţin părerea, exprimată în articolul linkat mai sus, că povestea cu Bill Gates şi 5G e infiltrată în mentalitatea antiplandemisă cu scopul compromiterii ei în percepţia publică. Cred totuşi că prin vaccinare pot fi controlate tendinţele de revoltă ale cetăţenilor. Însă această atitudine paranoidă va continua şi se va întări, pe fondul continuării mascaradei. Am constatat în ultimele zile că televiziunile cu discurs panicard până mai recent, au întors şi ele armele , redând materiale cu Bill Gates, întărind tendinţa paranoidă a exterminării în masă. Merită aici lăudat Radu Moraru , care a ţinut steagul sus încă de la început, deşi eu n-am subscris la naraţiunile sale despre 5g, Bill Gates şi Donald Trump. Să vezi acum posturile panicarde precum Antena 3-stă şi Romania TV că iau acelaşi discurs, e cam penibil. Din această politică editorială deducem că în grosul populaţiei e virală mentalitatea antiplandemista, iar aceste trusturi vor să-şi păstreze ultimii telespectatori, înainte de a se convinge de minciuna preşei din această perioadă.

Dar nu e mai simplu să opreşti mascarada? E clar că lumea nu e China, şi că dictatura de acolo nu poate fi implementată în Occident. La TV vedem redată obsesiv reclama despre cum primeşti "pupicul norocos care te face boss", dacă iti reţii furia faţă de şef şi alte situaţii cu potenţial irascibil. Dar oare cât o mai merge? Care e scopul prelungirii mascaradei? Aşa ceva mi se pare extrem de surprinzător. Deja e prea mult pentru o declanşare preventivă de avalanşă protestatară pentru împiedicarea unei revoluţii.

Poate că spionajul civil internaţional vrea selectarea unor supuşi extrem de obedienţi din care să-şi extragă viitoarele victime ale pasiunilor lor sadice morbide . Dar ce faci cu ceilalţi? Poate scopul e un al 3-lea val de ridicare a nivelului de trai al cetăţenilor după anii postbelici şi post-hippie. Dacă e aşa, atunci e absolut hilar să vezi ca încercarea de implementare a unei dictaturi capitaliste vopsită comunist precum în China, a dus de fapt la ridicarea nivelului de trai al populaţiei, pentru evitarea unei revolte masive. Căci povestea cu "laşi de la tine" nu va merge la infinit...






Share this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved