Euroscepticism accentuat de ziua Europei pe fondul cacealmalei COVID-19 şi războiul din Ucraina

May 9, 20230 comentarii



Două evenimente mi-au reţinut atenţia în ultima săptămână, legate cumva unul de celălalt. Primul este nivelul record de euroscepticism al românilor. De ziua Europei, 9 mai , Uniunea Europeană e atât de prost văzută în opinia publică încât are nevoie de o campanie de PR pentru îmbunătăţire a imaginii.



Celălalt este anunţul recent al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii despre sfârşitul mascaradei COVID-19. Ştirea a fost dată pe la 12 noaptea de o televiziune, oarecum pe şest, în contextul audienţei reduse la acea oră, şi ignorată de restul. În contextul întoarcerii la 180% a populaţiei faţă de mistificările experimentului COVID-19 , mascarada s-a oprit de fapt acum mai bine de un an, prin noua cacealma a războiului din Ucraina .




OMS reacţionează abia acum, precum o făcea vechiul „Internet Explorer”, în ideea de a se suprapune oarecum peste opinia generală. Ştirea a fost dată pe ascuns, din acelaşi interes al mediei mincinoase de a se arăta obiective dar şi cu ordinul de a nu mai pomeni de acest subiect spre a întârzia cât mai mult posibil răspândirea dizidenţei populare faţă de acest subiect. Departamentul de dezinformare lucrează la o ieşire onorabilă din scenă a subiectului, atâta timp cât nici noua mascaradă a războiului nu mai face audienţă .



Share this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved