Mercenari criminali

June 14, 20150 comentarii



In Politie si Jandarmerie sunt angajati golani, mercenari, destul de redusi intelectual încat sa nu cunoasca legile dar si destul de obedienti încat sa execute orbeste ordinele superiorilor. Pofticiosi de violenta, pentru ei societatea e un teatru de razboi. Ei sunt cei ce tin în functie puscariabilii din forurile de conducere care le dau astfel de ordine ilegale.

Asa s-a intamplat aseara in Bucuresti, la Street Delevery, un eveniment cultural dedicat decongestionarii spatiului urban. Un astfel de speriat de bombe ajuns angajat in politie a impuscat in cap un tanar pentru ca acesta i-a cerut sa respecte legea si sa se legitimeze el primul. La ordinul autoritatilor, televiziunile au prezentat evenimentul ca fiind legitima aparare, si ca politistii ar fi fost atacati din senin cu sticle. Tema lunetei sparte a ministrului a fost si ea adusa pe tapet pentru a crea imagine de oameni violenti a celor agresati. Insa toti martorii oculari spun ca nu s-a intamplat asa ceva. La secunda 19 din video-ul de mai jos cel incriminat, vizibil afectat de iesirea pe care a avut-o si consecintele ei, nu acuza pe nimeni ca ar fi aruncat vreo sticla, ci doar ca tinerii ar fi… tipat.



."
Posted by Matei M. Barbulescu on Saturday, June 13, 2015


Si, dupa ce au marsat toata ziua pe aceasta idee, inoculand o falsa prezentare a evenimentului de sambata seara, spre sfarsitul zilei de astazi televiziunile au recunoscut ca vina a apartinut politistului si ca de aici s-a escaladat conflictul. Din pacate, intre timp turma a ramas cu ideea ca politistul criminal a fost in legitima aparare.

Sunt convins ca asa a fost. Majoritatea politistilor si jandarmilor nu au habar de asa ceva atunci cand cer actele de identitate. Trebuie spus ca Legea 218 din 23 aprilie 2002 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei Române prevede:

"ART. 41
(1) În exercitarea atribuţiilor de serviciu poliţistul este obligat să prezinte insigna sau legitimaţia de serviciu, după caz, pentru a-şi face cunoscută, în prealabil, calitatea, cu excepţia situaţiilor în care rezýultatul intervenţiei sau siguranţa ulterioară a poliţistului ar fi periclitată."


Actualizare 16-08-2015. Intre timp a aparut filmul escaladarii acestui conflict, care arata ca totul a pornit de la bruscarea unuia dintre activisti pentru a-i lua telefonul si de a-l opri sa filmeze scena, dupa cum se poate vedea aici: https://www.facebook.com/vlad.ioachimescu/videos/10204462380694825/?pnref=story


Personal am avut de suferit de pe urma acestui tip de aberatii dupa cum se vede în acest post: http://baldovin.blogspot.ro/2013/12/romania-stat-suburbano-militienesc.html


Foto Rezistenta Urbana

Dictocratia ruseasca a prins roade în multe parti ale lumii. În SUA, în lipsa de un razboi recent care sa produca epurare sociala, Politia a ucis în 2014 peste 600 de oameni (https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_killings_by_law_enforcement_officers_in_the_United_States ) iar, anul acesta a ajuns la 287 .

Daca vrem sa nu se ajunga ca în SUA , trebuie sa luam masuri pentru stoparea puterii fortelor de opresiune din cadrul societatii romanesti. Cu cat acestea devin mai puternice, cu atat abuzurile împotriva cetatenilor normali ajung regula. S-a creat un eveniment de protest fata de aceasta tendinta aici: https://www.facebook.com/events/360970777434101/

Personal am avut de suferit de pe urma acestui tip de aberatii dupa cum se vede în acest post: http://baldovin.blogspot.ro/2013/12/romania-stat-suburbano-militienesc.html


Share this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved