Cel mai probabil Gheorghe Dinca nu are nicio legatura cu disparitia Alexandrei Macesanu. SerVICIILE (cu) secretii ascund un sadic ucigas ce lucreaza la ei sau la unitatea militara de la Deveselu

July 27, 20190 comentarii



(Am numit acest articol initial „Alte 3 ipoteze pentru cazul disparitiei Alexandrei Macesanu”, ulterior in septembrie l-am numit „Ucigasul Alexandrei Macesanu este probabil altcineva decat Gheorghe Dinca”. Iata ca datorita informatiilor survenite pe parcurs, in noiembrie l-am schimbat dupa cum se vede)

Mai intai si mai intai, vreau sa ofer cateva sfaturi pentru femeile care citesc acest text sau si pentru barbatii care tin la siguranta lor. Daca vreodata veti fi rapite de un astfel de psihopat antisocial si veti ajunge intr-o astfel de camera, nu opuneti rezistenta si incercati sa va imprieteniti cu rapitorul! Castigati-i respectul chiar daca asta dureaza o luna sau un an! Multe prostituate rapite sau femei traficate de retele de proxeneti recurg la aceasta strategie si reusesc sa scape. Viata dvs. e mai importanta decat o luna sau un an pierduta prin joc de teatru fata de un astfel de agresor. Pentru a evita sadicii ucigasi, nu umblati singure in spatii nepopulate, fie ca sunt rurale sau urbane la ore tarzii. Nu puteti face fata luptei corp la corp cu un astfel de dezaxat care foloseste sedative puternice pentru a rapi femei. In acest link exista un ghid de siguranta atat pentru modul online cat si in viata reala

(urmeaza textul integral scris in 26 07) Nu stiu altii cum sunt, dar un caz precum cel de la Caracal s-a intamplat sub ochii mei, in satul meu natal, Pojogeni, Gorj. Mioara Gherasie, o fata de 15 ani a fost gasita moarta in albia unui rau. Magareata a picat pe vecinul meu, Marcel Tundrea. Condamnat fara probe, Marcel a obtinut in cele din urma anularea condamnarii si eliberarea din inchisoare. In locul lui a fost inchis Gelu Avram, si el tot cu lipsa de probe. Si el a fost eliberat ulterior, dupa cum am mentionat intr-un articol mai vechi  . Deocamdata acest caz este tinut la sertar. Nu se stie cine a omorat-o pe Mioara, dar sunt cateva banuieli care circula din vorba in vorba fata de niste barbati de vaza in comunitate, asupra carora nu se fac investigatii din interesul de a proteja institutiile in care activeaza.

In ceea ce priveste cazul de la Caracal, deocamdata nu avem cadavrul, nu avem probe AND dupa acele fragmente osoase. (Actualizare 02-08: intre timp au aparut aceste probe ADN confirmate de ANL- Actualizare 09-08: Cumpanasu a declarat ca nu exista confirmare sigura). Televiziunile se intrec in informatii contradictorii si spuse ca la idioti, fara nici un fel de dovada. S-au gasit fragmente osoase care par de cativa ani vechime… o stati ca sunt pietre… oh, stati ca oasele s-au incinerat si dinele ar mai fi ramas doar cenusa… Pai daca Dinca e in stare sa gaseasca aproape o metoda perfecta de a scapa de un cadavru, cum de lasa asemenea urme la indemana unor anchetatori? Nu are nici un sens.

Oare chiar atat de idioti sa fim ca natiune? Chiar putem sa credem aceste gogosi de cea mai joasa speta aruncate in spatiul public de niste „specialisti in stiri false”? In schimb avem pe suspectul principal, Gheorghe Dinca, care, conform tot presei, neaga orice acuzatie. (Actualizare 30-07: Intre timp, conform tot aceleasi prese , ar fi recunoscut, dar nu vedem nicio declaratie de-a lui. Actualizare 03 2020: stati ca nu mai „recunoaste” crimele- eu unul ma indoiesc ca le-ar fi recunoscut vreodata) . Ne-am bulucit ca oile sa credem nerumegat tot ce spune o haita de dezinformatori profesionisti. Cer o minima prezumtie de nevinovatie pana la proba contrara! Altfel noi suntem primii care ucidem statul de drept in Romania, prin astfel de atitudini. Orice fel de acuzare trebuie sa fie dublata si de aparare, intr-o societate echitabila. Si aici, la fel ca in cazul Marcel Tundrea, acuzatul nu are nimic de spus. Presa il da sigur pe acest om ca faptasul insa noi nu vedem nicio declaratie luata direct de la el. Presa nu are acces direct la el, ci doar niste „baieti” care apoi dau informatiile presei. Tare suntem luati de prosti. Si de multe ori chiar suntem. Acceptam nerumegat ce zice presa, fara probe.

S-ar putea sa fie un test pentru noi ca popor, pe care, din pacate, pana acum l-am picat cu brio. N-am vazut inca nicio urma de indoiala fata de vorbele goale, neacoperite de fapte oferite de presa. Din pacate, prea repede cascam gura imbatati de vorbele unui reporter care ciripeste si el papagaliceste la ce i se spune in casca. Cred ca am uitat ca presa e sustinuta de minciuna si manipulare  .



Chestiunea care ma framanta pe mine fata de concluziile care ni se servesc prin presa fata de acest caz este faptul ca, din ce vad, somerul Gheorghe Dinca nu se potriveste profilului unui ucigas in serie care ucide din placere sexuala. De 20 de ani studiez tulburarile psihice printre care si sadismul moderat  . De 1 an de zile studiez in detaliu sadismul ucigas  si pot spune ca stiu cate ceva despre acest fenomen. Faptul ca deja exista o alta fata disparuta, Luiza, si o alta decapitata in 2017 in Parcul Romanescu din Craiova e un indiciu destul de serios ca putem avea de a face cu un sadic ucigas in zona. (Actualizare 14 -08 intre timp s-a conformat de analiza IML a unor ramasite unei alte adolescente, si ea cu varsta intre 14 si 16 ani, gasite intr-o padure. Ni se spune oficial la indicatiile lui Dinca, insa asa ceva poate fi o proba plantata, precum multitudinea de astfel de probe despre care am vorbit aici  . Asadar, dintre cele trei cazuri recente, aceasta este sigur ucisa) In tarile cat de cat civilizate cum suntem noi, ucigasii in serie sunt oameni de vaza, instariti. Ce-i drept, in tarile latino-americane exista o multime de ucigasi in serie de conditie joasa. Totusi ei foarte rar sunt sadici ucigasi, in sensul ca au satisfactie sexuala ucigand. Cei mai multi sunt niste simpli talhari si violatori care vor sa-si acopere urmele ucigand victima. Dar nu o fac pentru ca ar avea satisfactie sexuala, altfel decat cea normala, consumata in viol.

Nu pare o diferenta importanta, insa este. Un sadic ucigas are satisfactie sexuala ucigand victima. Un violator ucigas nu are astfel de satisfactie ci pe cea a sexului normal. Violatorul ucide din prudenta pentru a-si lua masuri de siguranta ca nu va fi prins. Dar o face totusi rar. El violeaza atunci cand prinde o femeie in spatii nepopulate in care nimeni nu o poate ajuta. Acolo de obicei nu raman nici probe. Doar in cazuri exceptionale raman astfel de probe, si atunci el poate recurge la ucidere pentru a scapa de acuzatii. (Actualizare 30-07: vad ca intre timp a aparut ideea ca Dinca ar face parte dintr-un megaclan de proxeneti, cu ramificatii in politie si procuratura. Unii au lansat idei fanteziste cum ca un astfel de clan s-ar extinde pana la presedintele Iohannis. Am revenit la aceasta idee in acest articol  .)

Dimpotriva, sadicul ucigas nu are o alta satisfactie. El mimeaza viata sexuala cu sotia, insa satisfactia sa e cam la fel cu ceea ce este masturbarea pentru heterosexualii normali, adica o satisfactie minora. El recurge periodic la astfel de rapiri unde isi pune in practica viciul maladiv. Apoi se debaraseaza de victima. Pentru asta are nevoie de cheltuieli mari deoarece modul de operare presupune folosirea unor instrumente tehnice si sociale costisitoare, dupa cum puteti vedea in sectiunea despre modul de operare al sadicilor ucigasi din linkul fata de articolul mentionat mai sus.

Majoritatea sadicilor ucigasi incep crimele intre 20 si 30 de ani. Ramaru fiul era student cand a inceput sa ucida. Exista si exceptii precum ucraineanul Andrei Chikatilo, care a inceput pe la 45 de ani. Dar el totusi era un tanar fragil si introvertit; probabil ca i-a fost teama sa ucida in tinerete de riposta femeilor. Dar cum KGB-ul „ascundea” multi dizidenti e posibil ca unele victime sa fi fost crezute ca ridicate de ei, cand de fapt ar fi putut fi ucise de Chikatilo. Oricum, ca sa incepi sa ucizi ca sadic la aproape 70 de ani este nemaivazut in statistici. Nu zic ca nu s-ar putea intampla. O fi omorat si in trecut, asteptam dovezile. Dar, deocamdata nu le avem (Actualizare 2020: nu au aparut dovezi in acest sens pana acum asa ca aceasta pista e exclusa. Tot ce va aparea in viitor vor fi probe plantate) Si nu pare o minte luminata care sa-si fi ascuns victimele pana acum. Exista si exceptii, desigur. Dar haideti sa ne informam corect mai intai, si abia apoi sa acuzam! Modul lui de operare, daca intr-adevar a facut asta, ar fi fost unul grosier fata de cel utilizat in mod curent de sadicii ucigasi pe care l-am descris la finalul articolului linkat mai sus.

Acest mod de operare e specific mai curand jefuitorilor si violatorilor. O vecina a marturisit ca in trecut i-ar fi propus relatii sexuale contra cost si ea ar fi refuzat. Dinca nu s-a razbunat pe femeie in vreun fel. (Actualizare 14-08; o alta vecina a depus recent o plangere penala impotriva lui Dinca pentru motiv de viol. Dupa cum se vede, de asemenea si ea a supravietuit, ceea ce infirma aceasta ipoteza de sadic ucigas. Remarc in marturia acestei femei iminenta unei minciuni gogonate; ea a spus ca Dinca ar fi privit un film de groaza in timp ce o viola pe ea. Nu se intampla asa ceva la sadicii ucigasi; daca exista asemenea predispozitie, ea este pusa direct in act. Merita mentionat ca aceasta femeie a facut servicii gospodaresti contra-cost pentru Dinca si e posibil sa fi fost nemultumita de plata si sa minta. Oricum, chiar daca informatia asta e adevarata, nu e totusi o dovada ca Dinca ar fi ucigas). Iata ca nu exista un precedent. De aici putem deduce 2 lucruri: mai intai ca isi poate permite sa mearga la prostituate, care au aparut ca in Occident in ultimele decenii in Romania. Iar acest lucru il face mai putin probabil sa fie ucigas sau macar un flagelator moderat. Apoi, al doilea lucru dedus e mica probabilitate ca el sa fie criminal in serie, deoarece sadicilor nu le place sexul normal oferit de prostituate. Asadar, oricum ramane intrebarea ce s-a intamplat cu Luiza sau cu tanara decapitata in 2015?

(Actualizare 02 08: in nici un caz acesti violatori de duzina nu au acces la substante sofisticate de incendiere sau descompunere chimica rapida, asa cum ni se sugereaza). Dar, ma intreb: ce sa mai violeze acest mosulet? (Editare 01 08: l-am vazut mergand in filmarile publicate ulterior. Mersul lui este unul de muncitor, care a ridicat toata viata greutati, conform cu meseria lui de mecanic auto. Acesti oameni intra la andropauza pe undeva pe la 50-60 de ani. Probabilitatea e ca Dinca nu mai are de mult un libido activ la aceasta varsta). Si ce putea sa fure de la aceasta copila?

Haideti sa luam in calcul ipoteza unei rapiri orchestrata de un sadic ucigas tipic, si nu de acest Dinca! Un astfel de sadic ucigas are profil diferit decat al acestui mosulet. Am descoperit in studiul meu despre sadicii ucigasi o adevarata conspiratie de catre sistem pentru acoperirea celor ce au asemenea tulburari libidinale grave. Acesti sadici sunt protejati de toata suflarea statala pentru ca e in joc insasi imaginea statului ca reprezentanta si protectoare a poporului. Pai daca se afla ca 1% sau 2% dintre binepozitionatii sociali au satisfactie sexuala atunci cand isi ucid partenera, se duce dracului orice fel de incredere pe care poporul o mai are fata de aceste „elite”. Poate ne aducem aminte de pedofilul din lift a carui poza o facea publica colegul care il investiga, cu cerinta la cacialma de informatii de la cetateni despre el. Dar el il cercetase in trecut pentru fapte similare! In mod normal ar fi trebuit cercetat si el pentru complicitate, insa probabil ca „sefii” l-au promovat pentru abilitatea lui de jucator de poker cu opinia publica. Melencu Mihaela Luiza, fata disparuta in urma cu 3 luni nu a fost raportata la interpol ca persoana disparuta, dupa cum se vede de pe site-ul sau .



Din pacate nu doar politia ii acopera pe sadicii ucigasi. Dupa cum am mentionat in acel articol linkat mai sus, inclusiv profesionistii din domeniul tulburarilor psihice, care editeaza cel mai folosit tratat de clasificare a tulburarilor psihice, DSM, fac parte din aceasta conspiratie globala. Ei nu au mentionat in interiorul sau aceasta particularitate evidenta a sadicilor ucigasi in serie care simt placere sexuala ucigand. Sadismul e mentionat doar in varianta sa moderata, care se rezuma la simple flagelari si taieturi usoare, fara moartea victimei. Acesta nu trebuie confundat cu necrofilia, unde subiectul dezgroapa femei tinere si are raporturi sexuale cu ele. In acest caz, necrofilul nu are satisfactie sadica, ranind, sau simuland (re)uciderea. Deci necrofilia este cu totul altceva decat sadismul ucigas. Practic, ignorandu-l, DSM ne spune ca sadismul ucigas n-ar exista, desi el face obiectul unor scandaluri de presa periodice. Suntem prostiti pe fata. Aceste cazuri sunt probabil cele mai aducatoare de audienta in presa si de aceea ele sunt relatate constant. Dar, pentru acesti profesionisti atat din psihiatrie cat si din statisticile politiilor/FBI, asa ceva nu exista. Sau, cel putin, nu sunt facute publice.

Prima ipoteza pe care o descriu aici ia in calcul faptul ca la fel s-ar fi intamplat si in acest caz, daca nu ar fi existat o coincidenta incredibila. Toata povestea a luat amploare pentru ca unchiul acestei fete este Alexandru Cumpanașu , seful unui important ONG. Tatal fetei ii este var. Omul acesta pare ca si-a pus toate fortele pentru cautarea urmei fetei. Fara Cumpanasu, probabil ca nimeni n-ar mai fi scos in presa apelul fetei la 112. Sunt multe disparitii in Romania, la fel ca in alte state si lumea nu se mai agita. Nu s-a auzit mai nimic in presa despre fata care a disparut din aceea zona cu 3 luni in urma, despre care e de banuit ca ar avea acelasi rapitor. Cumpanasu cunoaste cateva vedete din presa centrala, dupa cum s-a vazut din discutiile in direct cu ei. (Editare ulterioara: de asemenea, el are legaturi si cu oamenii politici, dupa cum se vede in fotografia de mai jos, el fiind motorul care a permis ca acest caz sa explodeze in presa. Probabil ca sunand cativa cunoscuti din lumea politica sau politie, acestia l-au informat de existenta apelului Alexandrei la 112, de unde a inceput acest urias scandal) Prin el acest caz a ajuns breaking news. Putem deduce ca acesta i-a si dat informatii varului sau despre cum sa actioneze in acest caz. Iar pentru musamalizare si obstructionarea cercetarilor, peste acest nivel a aparut o suprastructura de plantatori de probe din (de)serVICIILE secrete care au indreptat toate acuzatiile spre Dinca.



Alexandru Cumpanasu a facut o afirmatie uluitoare la un post TV, respectiv ca mama Alexandrei a primit telefoane de la numere necunoscute de la care nu se comunica nimic. Probabil ca la celalalt fir se incerca testarea atentiei si disponibilitatii familiei de a o cauta pe fata. Cumpanasu a spus mai departe ca la un moment dat o astfel de voce i-ar fi spus ca Alexandra s-ar afla intr-o anumita locatie in Craiova, unde politistii au descins fara succes. De pe un alt numar de telefon ar fi fost sunata de o voce masculina care i-ar fi spus mamei ca pleaca cu ea in Marea Britanie. Nu stim cu siguranta daca asa s-a intamplat, din lipsa de verificabilitate din alte surse. Dar e un indiciu ca cineva vrea sa asigure familia ca fata e bine si sa nu continue investigatiile. Parerea mea este ca un mecanic auto ce face taximetrie preoraseneasca clandestina cu navetisti nu e in stare sa gaseasca asa usor niste numere de telefon si sa intre in telefonul unei adolescente, foarte probabil parolat (Editare ulterioara: Intre timp a aparut in media presupusa declaratie a lui Dinca despre cum Alexandra i-ar fi dat lui numarul mamei spre a-i spune ca e bine si in siguranta, fapt care mi se parte foarte neverosimil atat pentru o persoana rapita cat si pentru un rapitor. Ce obligatie ar fi avut el la ea, din moment ce avea tot controlul asupra ei, fiind rapita? Dimpotriva, asta mi se pare o plantare ulterioara de probe  pentru a crea aceasta aparenta, dupa modelul pe care l-am descris aici: ). Oamenii astia abia o duc de pe-o zi pe alta din cativa banuti luati de la navetisti, si nu-si permit sa incarce atatea numere de telefon. Asa ceva, daca s-a intamplat, nu este opera lui Dinca.

De asemenea, Cumpanasu a declarat ca seful politiei Caracal a incercat sa-l manipuleze dar si sa-l manipuleze voalat pe tatal Alexandrei cum ca fata lui ar fi intr-un fel de luna de miere. Anume el a declarat ca acest sef de politie ar spus ca: „daca cumva s-a incurcat cu vreunul o sa plateasca el pagubele investigației”. Ei bine, investigatia este exact ceea ce refuza autoritatile sa faca in aceste cazuri de musamalizare. Daca chiar asa i-a spus, simt aici chiar o amenintare si o tentativa de a-l convinge ca e cu un iubit. Malin Bot a declarat si el recent intr-un video  ca, din experienta sa jurnalistica, acesta e prima reactie a politistilor fata de cineva care declara o disparitie a unei fete. Ei cunosc ca unele femei sunt astfel sacrificate placerilor bolnave ale unor astfel de bine pozitionati sociali si ii apara din primul moment, descurajand familia. (Editare 03-08: Solicitarile lui Cumpanasu facute la amicii lui politici sau in presa ca organele de ancheta sa isi fluidizeze demersurile au fost stopate de (de)serVICIILE secrete care au dat ordine contrare.)

Si, in aceste 24 de ore pot mirosi semne de acoperire a unui astfel de sadic ucigas de lux. Disparitia unei a doua fete la trei luni distanta in acea localitate, un timp totusi scurt, ar fi trebuit sa duca la anunturi repetate in presa locala. Altfel, la aceste anunturi cetatenii de obicei raspund atunci cand li se pare suspect. Faptul ca vecinii ar fi auzit tipete (dupa cum se spune la TV, dar deocamdata nu vad vreunul care sa confirme asta) dar niciunul n-a sunat la 112, arata ca aceste anunturi n-au fost facute. (Actualizare 30 -07: deocamdata a disparut zvonul lansat prin presa cum ca cineva ar fi auzit tipete sau miros de carne arsa sau fum in acele zile.) Asta inseamna ca autoritatile n-au trimis aceste anunturi spre difuzare catre presa nici atunci si nici acum, pentru a primi eventuale informatii de la cetateni. Iata cate motive sa suspectam in asa ceva o tentativa de acoperire a acestor crime, fapt foarte comun in ceea ce priveste sadismul ucigas de care m-am ocupat in ultimul an.

Mi se pare foarte dubios ca, pe fondul alarmei interne intre angajatii politiei de rapire/disparitie a acestei fete, din interiorul locuintei sa se auda tipete de gen „Lasa-ma ca ma omori!” (daca e adevarat ce spune presa), iar politistii sa stea afara fara sa actioneze, asteptand ordine de la superiori. Lentoarea asta a autoritatilor, lipsa de reactie la apelul 112, ne-a pus cu totii pe jar. Ordinele contradictorii intre procuror si alte institutii parca sunt menite sa paralizeze investigatia si sa dea timp pentru acoperirea urmelor si implementarea de probe false catre altcineva. Un politist mai nou te legitimeaza cand „vrea muschii lui” pe strada, fara existenta unui indiciu de producere a unei ilegalitati. Asa ceva ne aminteste de vechiul regim. Am constatat asta pe pielea mea aici  si aici  . Si iata ca atunci cand sunt astfel de indicii, respectiv tipetele victimei, politistii nu actioneaza. E foarte lipsit de sens. Parerea mea e ca atunci se implantau probe pentru deturnarea atentiei catre acest posibil nou Marcel Tundrea sau Gelu Avram care este acest nou caz al lui Dinca.



Si nu in ultimul rand, priviti fotografia cu Dinca sezand in catuse, avand o camasa curata peste hainele lui murdarite in timpul capturarii! Din cate vedem in mema de mai jos, se pare ca acea camasa ar fi apartinut Alexandrei si poate fi gasita pe pagina ei de Facebook. Nu-i nimic care sa ma ingrozeasca mai mult ca avem de a face cu probe plantate decat aceasta mema. E atat de nefireasca! Ce face un criminal a doua zi dupa ce isi ucide victima? Ii poarta hainele? Plus ca acea camasa era de adolescenta de 15 ani. Cum sa il incapa pe el? De ce ar avea nevoie sa puna acea camasa pe el intr-o zi de vara? Cum se face ca pantalonii si tricoul sunt rupte si murdare, semne ale luptei duse cu mascatii, dar camasa e imaculata? Chiar daca apartinea victimei, nu trebuia sa fie si ea plina de sange? Pare pusa pe el dupa ce a fost incatusat, si asta ma cutremura pur si simplu. Acesti ingineri sociali care au actionat in acest caz ne pot planta tuturor probe in acest fel. Suntem practic la mila lor. Ei ne pot distruge pe oricine cu presa, justitia si astfel de metode de plantare, la fel cum pe altii, mai favorizati, ii scot experti intr-un domeniu sau altul precum Elena Ceausescu in chimie …

(Actualizare 25-10-2019: Recent a aparut in spatiul public si o confirmare in proportie de 90% ca Dinca a fost torturat spre a declara ca a ucis si ars fetele. Prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Olt, Anca Anuta a afirmat ca Dinca a depus plangere penala impotriva celor care au intrat peste el in casa. Aceasta informatie a aparut aba acum pentru ca deja opinia publica a fost manipulata spre Dinca, si acum se incearca spalarea imaginii institutiilor. Daca o astfel de informatie era data in acel moment, atunci multi si-ar fi pus semne de intrebare fata de vinovatia lui fata de acest caz)



(Actualizare 30 -07: Intre timp televiziunile vorbesc despre o a treia victima gasita cu mai mult timp decapitata intr-un parc din Craiova. Ele spun ca telefonul acesteia ar fi fost gasit pe proprietatea lui, ceea ce este total nespecific pentru un sadic ucigas, pentru ca ei incearca si de cele mai multe ori reusesc sa ascunda urmele si conexiunile cu victima. Deocamdata informatia asta nu e confirmata de autoritati. Dar, daca e reala, atunci creste pentru mine banuiala ca (de)serviciile secrete incearca sa fabrice probe si sa deturneze atentia opiniei publice catre Dinca, in incercarea de acoperire a unui sadic ucigas de lux in zona. )

Recent s-a lansat in spatiul public ipoteza ca Alexandra sa fie victima unui clan de proxeneti care ar racola femei atat pentru strainatate cat si pentru militarii americani de la Deveselu (localitate de langa Caracal). O astfel de ipoteza are logica numai in lumina unor astfel de preferinte sadic-ucigase. Pentru relatii sexuale extraconjugale acesti barbati pot gasi si singuri femei pe post de amante. Nu au nevoie de clanuri mafiote. Sunt ferm convins ca militarii au tendinte sadice dupa cum am aratat in acest video . Militarii in general practica un sadism moderat ce consta in flagelari, taieturi si preferinta pentru sexul anal. O astfel de suspiciune este intemeiata. Dar sadicii ucigasi nu actioneaza in retea, pentru ca nu vor sa le fie cunoscut viciul. Asa ceva poate distruge cariera cuiva, asa ca nimeni nu risca sa foloseasca astfel de retele. Asadar, daca Alexandra ar fi fost rapita de un astfel de sadic ucigas, atunci ea e moarta. Numai daca ar fi fost rapita de o fictiva retea de proxeneti, atunci ar trebui sa fie in viata.

Devenind un scandal national de magnitudine nemaiintalnita, o astfel de retea ar fi pur si simplu pulverizata de serVICIILE secrete, care, stim, nu suporta concurenta... Acestea si-ar reface astfel imaginea prin dezmembrarea unei astfel de retele clandestine. Pot sa cred ca intr-o astfel de presupusa retea de proxeneti ar face parte sefimea statala din Olt sau Dolj, care l-au protejat pe presupusul proxenet Dinca. Dar sa crezi ca intreg SRI-ul si presedintele Iohannis ar face parte din aceasta ea, mi se pare fantezist. Pentru asta ar trebui ca o grupare de vreo 100 de indivizi sa traficheze 2-3 fete, despre care au aparut informatii pana acum. Pretul fetelor ar trebui sa fie urias, ca sa-i multumeasca pe spionii din SRI sau politicieni de rang inalt precum presedintele. Dar nu asa functioneaza o retea de proxeneti. Nu sunt marturii. Plus de asta, proxenetii au strategii foarte bine puse la punct in a selecta exact acele fete care ar fi dispuse sa faca asta, si nu pe cele care ar alerta autoritatile cu acuzatii de rapire, dupa cum am descris mai detaliat aici 



Si totusi, chiar si cel mai mic procent de existenta a unei astfel de retele si speranta ca Alexandra sa fie in viata ar trebui sa ne scoata pe toti din casa cu sutele de mii. Macar pentru dezmembrarea clanurilor mafiote din Oltenia. Se stiu care sunt. Nu au afaceri profitabile dar au averi, case si limuzine. Aia trebuie putin luati la intrebari. Si-au asumat niste drepturi in plus asa ca incalcarea catorva dintre drepturile lor nu e mare scofala. Gunoaiele de pe proprietatea lui Dinca sunt indicii ca se ocupa cu ciubucuri mult mai mici.

Negasirea unor ramasite dupa incercarea nereusita de reconstituire de ieri ma duce cu gandul ca asupra lui Dinca se practica tortura pentru a scoate marturii de tip stalinist, fara existenta unor probe concrete. Iar asta imi intareste banuiala ca el este un cap ispasitor pentru acoperirea unui sadic ucigas care actioneaza in zona Caracal-Craiova de ceva vreme. Asteptam rezultatele testelor ADN de vineri sa aflam daca fata e moarta. Dar, din pacate, din ce am vazut in aceste zile, intarzierea si balbairea ale autoritatilor au fost acte premeditate pentru implantarea de probe si scoaterea basma curata a adevaratului ucigas. Acesta e bine pozitionat social, iar sistemul il protejeaza pentru a-si pastra imaginea neafectata. Cu cat trece timpul si nu se gasesc probe indubitabile ca Dinca ar fi criminalul, cu atat mai mult cred ca in acest caz traim o operatie disperata a sistemului de a-si salva imaginea prin salvarea unui alt ucigas sadic de care nu stim nimic. Circul acesta doar ii da un avertisment in spatiul public ca data viitoare va fi prins si condamnat.) (Actualizare 04 -08: Am facut profilul probabil a acestui prezumtiv sadic ucigas, diferit de cel al lui Dinca, aici )

(Editare 03 08 dupa o saptamana de minciuni si manipulari, pentru mine varianta oficiala este foarte improbabila) Ce avem acum sunt cancan-isme. Haideti sa asteptam aparitia unor dovezi clare pe care sa-si puna girul o autoritate publica, si abia apoi sa dam cu pietre! (Editare 03 08 intarzierea nepermisa a probelor video si audio ale inregistrarilor dintre Alexandra si 112  imi confirma ca SRI si restul serVICIILIR altereaza si planteaza probe la foc continuu, si procesul va continua) Altfel traim pe vremea Vechiului Testament. E foarte posibil ca in perioada in care politistii n-au actionat, niste agenti secreti sa planteze probe (false) in bodega acestui amarat care sa trimita atentia publica spre el si sa-l scape pe adevaratul ucigas.




Share this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved