Jandarmeria seamana din ce in ce mai mult ca securitatea de pe timpul dictaturii

July 22, 20190 comentarii



Recent s-a produs un nou caz de omor al jandarmeriei asupra unui roman.



Asa cum despre Ilia Gazea s-a spus ca ar fi fost bolnav inainte, la fel si despre acest nou caz s-a pompat in presa de mainstream informatia ca acel om ar fi fost un pedofil in cautare de victime. Insa asta e o minciuna sfruntata: pedofilii nu actioneaza in vazul tuturor. Asa ceva este o proba fabricata exact ca e timpul dictaturii clasice.

Si chiar daca ar fi avut comportament indecent, intr-un stat de drept pedeapsa se propune de un procuror si apoi verdictul este dat de un judecator. Jandarmeria nu trebuie sa aplice pedepse ci doar sa propuna pentru arest preventiv

Exact in stilul protocoalelor care au adus in dosare probe ce ar face obiectul informatiilor clasificate , si in acest caz nu stim cine e acel om. In toata presa nu i se spune numele.


Aici este certificatul de deces:



Traim in plina dictatura militara comandata de SRI, Jandarmerie si restul de spioni . La ordinele lor se afla in primul rand presa si JuSStitia cu care ei pot desfiinta pe oricine. Oare pentru toti au astfel de „back up” info, care sa le justifice reprimarea noastra individuala?

Share this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved