Ucigasul Alexandrei are cicatrice proaspete pe fata sau maini. Haideti cu totii sa descoperim faptasul! (de) serVICIILE secrete ne fraieresc.

August 1, 20190 comentarii

Am audiat si rasaudiat si analizat audio convorbirile de la 112 (editare 02-08: am facut o analiza a acestor inregistrari aici). Lucrez la un articol detaliat despre ce pare sa se fi intamplat cu Alexandra. Din pacate, am motive sa cred ca Alexandra e moarta, spre disperarea noastra si a familiei... La fel si Luiza... Sunt mai multe scenarii posibile insa cel mai probabil ramane cel al unui om care are satisactie sexuala ucigand femei (sadism ucigas) despre care am vorbit in articolul anterior . Acesta a ucis si in 2017 o tanara, dupa cum s-a spus recent. Am motive sa cred ca acest ucigas nu e Dinca ci un functionar public de rang inalt undeva la 40 de ani. Are copii. A incercat sa-si puna in plan viciul ucigas insa plansul infantil al Alexandrei l-a induplecat, probabil gandindu-se la proprii copii. Atunci s-a oprit din tentativa de a o ucide si a cautat o solutie s-o elibereze, dar fara sa fie acuzat de rapire sau viol. A cautat solutii si a iesit din casa pentru a verifica ceva. A legat-o pe Alexandra, dar ea si-a eliberat o mana si a ajuns la acel telefon vechi si la cartea de vizita cu pricina. Pe langa asta, ea si-a ascuns in buzunar sau chiloti o arma sau un obiect contondent gasit prin camera cu care sa se apere. Cand sadicul s-a intors si a vazut ca Alexandra s-a eliberat, a sarit si a omorat-o, dar ea l-a ranit pe maini sau pe fata cu acel obiect si cu unghiile. (de)serVICIILE nu vor sa arate calea spre cadavru pentru ca in acest moment de descompunere se vede ca ea s-a luptat si ca ucigasul are cicatrice pe fata sau maini. Ceea ce Dinca nu are. Asa ca un astfel de functionar inalt cu plasturi inexplicabili pe fata sau maini, care eventual si-a luat concediu neanuntat e faptasul. Daca aveti astfel de coleg, va rog anuntati! Orice pista poate ajuta. Incercati sa-i filmati pentru ca astea pot fi viitoare probe importante in viitor! Pozele pot fi usor trucate, asa ca nu sunt indicate. Daca il facem public prin distribuiri, ii fortam pe cei care acopera acest criminal sa-l deconspire. Daca nu aveti telefon, anuntati la politisti simpli, nu la DIICOT, sau DNA, sau altceva! E nevoie de cat mai multi martori.



A trecut cu masina prin Dobroslovesti si masina lui apare pe filmarea ridicata de politie. Autoritatile nu dau imagini cu masina lui Dinca in Dobroslovesti pentru a nu produce un val de cereri ca toate mainile filmate sa fie cercetate si sa se ajunga in final la acest sadic de lux. Ramane in sarcina noastra sa il cautam pe acest sadic dupa aceste semnalmente. Va rog sa distributi acest articol in asa fel incat functionarii de rang inalt sa il citeasca si sa filmeze sau sa faca denunt la politie pentru un coleg care se potriveste acestui profil! Revin cu detalii intr-un articol viitor la care lucrez acum.



Share this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved