Dovezi de plantare grosolana de probe in cazul Dinca

August 7, 20190 comentarii

Am aratat inca de la prima fotografie cu Dinca faptul ca face obiecul unei plantari de proba, prin camasa imaculata a fetei pusa peste hainele sale facute tandari, dupa ce a fost calcat in picioare de mascati, odata cu descinderea.



Scopul acestei vestimentatii era acela unui „razboi scurt” de convingere a „populatiei” ca Dinca e criminalul deoarece camasa Alexandrei s-a gasit pe el. Adica aceasta mema:



Dar, intre timp scandalul acesta a explodat in spatul public si intrebarile au inceput sa curga. Cum se face ca acea camasa era imaculata, in timp ce restul hainelor sunt semne ale unei lupte intense avute cu mascatii la descinderea pe proprietatea sa. Ne putem imagina ca murdarirea si a acestei camasi o facea de nerecunoscut fata de varianta originala.

Recent a aparut o a doua mare certitudine de implantare de probe, respectiv faptul ca in data de 17 iulie a aparut in dosarul "Luiza" un cadru dintr-o inregistrare video cu o masina marca Renault Megane identic cu cel al lui Dinca. Faptul absolut socant e ca in acel dosar nu exista la acea vreme niciun suspect. Si se pune intrebarea fireasca pe ce baza a fost atasata aceasta imagine cu aceasta masina in acel dosar? Si aici nu pot exista decat doua variante. Ori in acest dosar sunt plantate probe ulterior, ori "se stia" de un viitor caz (ceea ce a devenit cazul Alexandra) inca de atunci. Si atunci tot circul de dinainte de identificarea lui Dinca,este de fapt o plantare de probe, Alexadra fiind deliberat condamnata prin lipsa de actiune ale acestor structuri.

Uitati ce dialog are Radu Barbu cu Dumitru Coarna pe aceasta tema, incepand cu minutul 38.26!



Revin la inregistrarile de la 112  , care si ele arata editari audio. Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop a ajuns persona nongrata intre anchetatorii DIICOT dupa ce a declarat recent ca „Probele pareau proaspat aruncate”.

Dar, cea mai importanta dovada de implantare generala de probe in acest caz este faptul ca Dinca era la Craiova atunci cand Alexandra a spus la 112 ca nu poate sa mai vorbeasca pentru ca (rapitorul) „vine”. Personal nu am vazut filmarile cu el la Craiova, dar toti recunosc in unison ca acolo era. De aici se deduce clar ca nu Dinca a ucis-o si ca angrenajul de probe incriminatoare a sa de dupa inceperea scandalului sunt fabricate artificial si plantate. Inclusiv presupusele lui recunoasteri, desi acestea pot fi smulse si sub amenintarea torturii.

(Actualizare 25-10-2019: Recent a aparut in spatiul public si o confirmare in proportie de 90% ca Dinca a fost torturat spre a declara ca a ucis si ars fetele. Prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Olt, Anca Anuta a afirmat ca Dinca a depus plangere penala împotriva celor care au intrat peste el in casa. Aceasta informatie a aparut aba acum pentru ca deja opinia publica a fost manipulata spre Dinca, si acum se incearca spalarea imaginii institutiilor. Daca o astfel de informatie era data in acel moment, atunci multi si-ar fi pus semne de intrebare fata de vinovatia lui fata de acest caz)

(Actualizare 07 10 2019: La o luna dupa ce s-a lansat dezinformarea lipsita de acoperire in fapte a averii lui Dinca, iata ca a aparut un panou in judetul Arad despre un presupus lac si fond de vanatoare  care ar apartine familiei lui.



Vazand acest panou publicitar ma surprinde in primul rand anormalitatea lui grafica. Vedem mentionat in el firma „Albiero Group” care a fost infiintata de defunctul sau ginere italian, casatorit cu fiica-sa, Daniela. Asta este exact momeala. Mai vedem un numar de telefon la care nu raspunde decat mesageria. E inchis. Aceasta e singurul indiciu prin care s-ar putea comunica cu proprietarii lacului de pescuit. Nu exista e-mail sau adresa concreta pe harta unde locul sa fie gasit. In mod normal aceste panouri arata cam in acest gen:



sau asa



Dar nu si in cazul acestui panou. Acum vreau sa-mi gasiti mie pe undeva prin Romania un panou la strada cu un numar de telefon la care nu se raspunde. De ce ai baga bani in reclama la ceva daca nu lasi clientul sa te gaseasca? Si la ce bun reclama in acest moment, cand imaginea lui Dinca e una de monstru? Oare ar crede pescarii ca l-ar pescui direct pe Dinca in acel lac? Explicatia e simpla. Acest panou este una dintre dovezile plantate de serVICIILE secrete pentru a convinge scepticii despre uriasul clan in care s-ar afla Dinca, ceva pentru care nici DIICOT nici FBI n-au leac. Au daramat guverne prin Ameica de Sud, au distrus comunismul in Vietnam, au eliberat Coreea de Nord, au distrus talibanii din Afrganistan si Statul Islamic din Irak dar, vai de ei americanii, au esuat cu clanul Dinca. „Monstrul” are mai multe capete. Autoritatile il taie pe cel de la Caracal, hop rasare altul la Arad …

Publicatia „Criticarad” spune ca acest panou a aparut recent in zona. De ce nu am aflat pana acum despre astfel de domenii de pescuit si vanatoare? Adica fiica sa care era cel mai vizibil membru in spatiul public si-a inchis pagina de Facebook, ceilalti membri au intrat efectiv la apa, dar, ce sa vezi, apare un ditamai panoul cu indicii false despre presupuse afaceri ale familiei Dinca. Panoul este pus strategic langa spitalul de psihiatrie (dupa spusele ziarului „Criticarad”). Ca la vanzari: nu crezi ca el ar fi mare proxenet, atunci poate crezi ca e un pacient internat la psihiatrie, care mai sarea gardu’ sa taie bilet la care voiau sa pescuiasca



Lui Cumpanasu si opiniei publice i se arunca indicii false precum in jocurile de "Escape room", prin care jucatorii ies din camere special facute sa se deschida in urma gasirii indiciilor precum marii descoperitori de mistere. Din pacate, si el dar si opinia publica nu reusesc sa se prinda de un indiciu simplu : teoria clanului este o falsa pista pentru a indeparta atentia de la adevaratul ucigas.)

Acest scandal e facut din falsuri. Papusarii ascund pe adevaratul criminal. Romania doarme anesteziata, cu cateva exceptii nenotabile...

Share this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved