Noi dubii fata de varianta oficiala dupa publicarea inregistrarilor dintre Alexandra si operatorii 112

August 2, 20191comentarii



Acest articol face parte dintr-o serie mai lunga fata de cazul Caracal, prin care sustin o alta ipoteza, respectiv ca rapitorul fetelor din Caracal este altcineva decat Dinca  . Aceasta varianta este mult mai probabila decat minciunile acompaniate cu balbe de autoritati, care in acest rastimp implanteaza probe in defavoarea lui  si sterg pe cele care indica alta pista .

Inainte de a-l descrie pe rapitor, in acord cu actiunile sale, va trebui sa analizez cele mai importante dovezi privind acest caz. Asadar de curand au aparut in spatiul public cateva dintre apelurile Alexandrei la 112. Si aceste dialoguri pot fi falsificate, dar intr-un timp mult mai lung. Asa ceva se face cu extragerea de mostre de voce si aplicarea lor ulterioara peste vocea unei actrite ce lucreaza cu aceste grupari mafiote de lux care sunt serVICIILE secrete. Nu a fost timp de asa ceva. Aceste fisiere audio sunt editate grosier, dupa cum voi arata mai jos, ceea ce face foarte probabil faptul ca nu au fost create de o echipa profesionista de editare audio. Oricum, eu merg in acest articol pe probabilitatea mai mare ca vocea din acele inregistrari este a Alexandrei.

Initial presa a spus in media ca sunt 3, apoi ca sunt 5. Ce se poate constata in primul rand la aceste fisiere este faptul ca sunt incomplete. Asa ceva reiese din faptul ca nu auzim in acele inregistrari despre cei 2 caini lupi despre care se vorbea in presa la inceputul acestui scandal. De asemenea, nu se aude nimic in ele despre povestea cu plecatul la farmacie pentru medicamente de tratat ranile. De aici putem deduce 2 lucruri:fie ca Alexandra n-a vorbit niciodata despre faptul ca rapitorul a plecat la farmacie; fie ca da, autoritatile n-au dat publicitatii toate aceste apeluri complete. Si aici exista doar 2 posibilitati: ori Alexandra n-a comunicat niciodata asa ceva, ori ea le-a comunicat, dar acele inregistrari nu sunt facute publice. De ce n-ar fi facute publice? Iar daca Alexandra n-a spus niciodata de faptul ca Dinca ar fi plecat la farmacie, atunci de ce suntem manipulati sa credem asta? Asa ceva seamana cu apelul „mama soacra” primit de mama Alexandrei pentru a convinge familia sa renunte la investigatie. Asta lasa o evidenta suspiciune cum ca la nivel superior nu se doreste aflarea adevarului. Aceasta atitudine este tipica pentru autoritatile din tarile cu prapastie intre bogati si saraci, dupa cum am aratat in acest studiu . Cenzurarea acelor materiale de la 112 confirma aceasta tendinta generala.

Apoi, aceste fisiere audio, sunt trunchiate. Le-am analizat zilele astea cu programele Adobe Audition si Cubase, pe care le folosesc pentru propriile mele proiecte audio. Am observat cu stupoare ca ceva de genul editarilor mele audio s-a intamplat si aici. Oricine are un program de editare audio, poate vedea pauze fara niciun fel de sunet de fundal in aceste inregistrari. Asa ceva este total nespecific nu doar unui microfon grosier, precum cel de la telefon, dar si pentru unul profesional. Chiar si cel mai performant microfon scoate un sunet de fundal care se cheama „hiss”. Amplificat, el seamana ca acel sunet sasait de statie radio, sau de frecvente indepartate, sau cu vinyl-urile vechi. Acest hiss se scoate ulterior, printr-o procedura speciala. Daca ne uitam pe printscreen-ul de mai jos, observam ca in elipsa rosie din dreapta nu exista deloc sunet la pauza dintre cuvinte, asa cum exista in cea verde din stanga, unde exista acest hiss.



Care este scopul unei astfel de editari de fisier? Autoritatile sustin ca asta ar proteja familia, asa cum ni se spune la unison in presa. Eu unul nu cred asta. Oare ei nu ar recunoaste faptul ca orice informatie ar ajuta ancheta? Acest argument a fost folosit pentru a nu da publicitatii aceste inregistrari. Dar insasi familia a fost cea care le-a cerut in mod expres. Parerea mea e ca editarea acelor inregistrari confirma suspiciunea protejarii unui sadic extrem si aruncarea vinei pe un om din popor, respectiv Dinca. Cred ca in acele pasaje decupate Alexandra a oferit informatii care contrazic varianta oficiala, cum ca Dinca ar fi faptasul, sau indica alta pista decat cea oficiala. Alte taieturi apar atunci cand este pronuntat numele Popescu Lucian Gabriel.


dar si in informatiile date despre poarta.


Lentoarea cu care autoritatile au raspuns solicitarii familiei, intarziind nejustificat trimiterea acestor inregistrari e foarte dubioasa in conditiile in care functionarii care s-au ocupat de acest caz erau pur si simplu desfiintati in mass-media pentru lipsa de reactie. Explicatia acestei noi intarzieri sta in editarea audio a acestor inregistrari. Acum vedem in ele doar cateva astfel de goluri de sunet. Dar eu banuiesc ca aceste editari sunt mult mai multe decat cele neterminate, ramase la vedere. Cei care le-au facut au reusit sa le acopere pe celelalte si cu hiss. Ce vedem aici sunt doar scaparile, „bug-urile”. Din cauza presiunii familiei, echipa de editare s-a grabit si i-a lasat aceste cateva goluri de sunet neacoperite cu hiss. Probabil ca la un moment dat va aparea o alta varianta cu aceste „bug”-uri corectate, iar variantele vechi vor fi sterse treptat din mediul online. Asa ca, pentru pastrarea urmelor adevarului, va recomand sa descarcati aceste materiale si tineti-e in arhive pentru viitor!

Oricum, in ele Alexandra nu spune nimic despre descrierea rapitorului, ci doar a masinii. De ce n-ar fi descris rapitorul in primul rand? Cred ca ea a facut-o si ca ea nu il indica pe Dinca, ci pe altcineva, adevaratul criminal de rang inalt, protejat. Doar ca aceasta descriere a fost decupata la editare.

(Actualizare 13 septembrie 2019) In acest timp autoritatile au grija ca nimeni sa nu ajunga la aceste convorbiri telefonice. Monica Melencu (mama Luizei) a mers la compania de telefonie pentru a cere un desfasurator  cu numerele de telefon care au sunat sau catre care a sunat fata. I s-a raspuns sec ca ar avea nevoie de o hotarare judecatoreasca pentru asa ceva. Asta a insemnat ca acea hotarare va veni joi dupa Miercurea Ciuc… Sensul acestei interdictii este acela de a descuraja familia Macesanu spre a cere convorbirile de la 112 si cu politistii ulterior. Acest lucru ar fi scos la iveala faptul ca intre varianta originala si cea iesita in spatiul public este diferenta uriasa. Desigur, dincolo de asta, convorbirile telefonice necenzurate ar fi scos la lumina indicii pentru prinderea adevaratului rapitor pe care autoritatile il protejeaza. Desigur, daca era un adevarat avocat, Tonel Pop ar fi cerut o astfel de hotarare judecatoreasca, sau ar fi incercat ceva in sensul asta. Insa el este un infiltrat al serVICIILOR secrete in acest caz, dupa cum am aratat aici  . Intre timp, atat familia Melencu cat si Macesanu au uitat de aceasta pista a cererii convorbirilor originale. Asa ca ele ar fi putut deja fi editate perfect, fara bug-urile de mai sus)

Cel mai ciudat este masina gri cu bot turtit care nu se potriveste absolut deloc cu ce are Dinca care este un Renault Model Megane Estate Privilege.



Poate ca asta i-a ramas copilei in minte insa acest model e departe de a avea botul turtit.


Ideea e ca exista masini cu botul turtit care ramane in minte, dupa cum se vede la acest Volkswagen Beetle



Un alt foarte important detaliu este exteriorul descris de Alexandra. Ea spune mai intai ca

„sunt inchisa intr-o camera, vad decat o poarta…”

si apoi

„Domnule, domnule, este o maÈ™ina mare in curte ....”

Ei bine, daca ne uitam la imaginea cu proprietatea lui Dinca, vedem ca de fapt sunt 2 masini in curte.


Daca Alexandra reusea sa vada una, atunci trebuia sa o vada si pe a 2-a, plus multimea de fier vechi si gunoaie din acea proprietate. Observand fatada laterala a acestei case care fusese scoasa la vanzare, vedem ca, daca ar fi ajuns la oricare dintre ferestrele usilor de la parter ar fi putut vedea si a doua masina.



Iar daca ar fi fost sechestrata in camerele de la etaj, atunci datele ar fi fost mult mai multe. De ce n-ar spune nimic despre toate astea? Eu cred ca pentru ca nu aici a fost sechestrata. Parerea mea este ca Alexandra a fost sechestrata intr-o proprietate izolata fonic, cu ferestre termopan. Altfel nu se explica de ce ea nu a incercat sa tipe si sa ceara ajutorul. Casa lui Dinca nu are ferestre izolate si ea putea foarte usor sa ceara ajutorul intr-o zona cu multi vecini si destul de animata. Din informatiile furnizate, proprietatea era mai curand ceva conform cu schema de mai jos:




Faptul ca masina lui Dinca nu era in curte in momentul in care Alexandra dadea informatiile la 112, dar si ca el era la Craiova in timpul in care ea suna si afirma ca barbatul se intoarce, se potriveste mai mult cu aceasta varianta decat cu cea in care ea era sechestrata pe proprietatea lui Dinca.

Iata ca ceea ce a spus Alexandra la 112 nu sustine deloc varianta oficiala. Un foarte important fapt este ca aceste editari au venit cu demonizarea operatorilor 112. Scopul acestei manevre de manipulare este ca ei sa nu fie crezuti daca vor nega autenticitatea acestor inregistrari. Recunosc aici ca si pe mine m-a luat valul furiei fata de presupusa lor incompetenta. Si eu am fost furios ca majoritatea pe lipsa de perspicacitate a functionarilor 112. Mie nu-mi plac in general politistii. Dar modul in care sunt rastigniti operatorii 112 in aceste zile in media este o manipulare grotesca. Acesti oameni nu au instrumentele unor verificari complexe precum cele de la serviciul 911 din SUA. Romania n-a avut niciodata niste operatori 112 mai buni. Nu s-a investit nimic in aceste structuri, dupa cum vedem. Ati auzit vreodata de scoala pentru asa ceva? Ea ar trebui sa tina de facultatea de psihologie sau comunicare, nu de politie. Nu exista. La politie nu exista specialisti pentru comunicarea cu cetatenii. Politia angajeaza si ea PR pentru comunicare. Acesti operatori sunt pusi acolo probabil part-time, pe langa alte task-uri pe care le fac prin sectiile de politie. 112 e un serviciu mai curand de ambulanta decat de urgenta criminalista. Statul n-a catadicsit sa investeasca aici, pentru ca nu foloseste bogatilor. Ei au bodyguarzi si nu suna la 112. Si totusi, dintr-o data, presa le-a facut acestor oameni imagine de criminali, desi ei nu au absolut nicio vina pentru faptul ca nu se pricep la niste lucruri pentru care nu au fost niciodata instruiti. Toata lumea ii uraste in urma aceste campanii de presa. Ei sunt perceputi ca niste nepotisti, incompetenti si ucigasi. Ei bine, aceasta imagine negativa este o amenintare pentru ei sa nu cumva sa indrazneasca sa contrazica fisierele editate facute ulterior publice.

De asemenea au aparut cateva filmari cu Dinca in Caracal, si nimic cu filmarile din Dobrosloveni. (Actualizare 02-08 Astazi am vazut o poza cu masina lui in Dobrosloveni, dar de ce nu intreaga filmare? E cumva la editare cu un program precum Adobe After Effects?) Repet: ce s-a vazut la TV este in Caracal. Am discutat cu cineva care sta la cateva sute de metri de locuinta familiei si mi-a confirmat ca masina ar fi fost filmata de una dintre camerele de luat vederi de acolo. Dar omul nu le-a vazut direct, ci doar a auzit. De ce nu s-au publicat si acele filmari, pentru a clarifica speculatiile? Explicatia mea este ca nu se doreste sa se indrepte atentia catre o alta masina, in care se afla adevaratul rapitor.

Intre timp DIICOT spune ca exista filmari cu masina sa in cazul fetei disparute in urma cu 3 luni, Luiza. Am vazut filmarea si nu se poate spune cu siguranta ca acea masina ar fi a lui Dinca, deoarece camera e la departare si calitatea filmarii e mica. Nu trebuie avut incredere in aceasta gasca de spioni marca DIICOT. Eu nici macar nu cred ca exista un dosar Luiza, dupa marturiile mamei si dupa lipsa de consemnare a acestei disparitii pe site-ul Interpol . Se poate ca acea filmare sa fie editata si acea masina implantata acolo cu After Effects.

(Editare ulterioara: s-a confirmat existenta acestui dosar, dar lipsa de notificare a Interpol sugereaza o intocmire ulterioara a sa, dupa ce scandalul de presa a izbucnit. Interesant e ca in acest dosar e confirmata inca din 19 iulie, cu o saptamana inainte de disparitia Alexandrei, o masina marca Renault Megane. Asa ceva inseamna fie ca anchetatorii stiau de potentialul rapitor/ucigas Dinca si l-au acoperit, fie ca acele probe au fost plantate ulterior. Mai multe detalii aici  )

In schimb ni se repeta ca si cainelui lui Pavlov ca Dinca ar fi aruncat o punga cu bijuterii apartinand fetei in gradina unui Hotel, lucru care nu se vede deloc pe acele filmari. Dar oare fata asta pleca astfel la autostop? Ce probe implantate or mai fi si acolo…! (Actualizare 03-08: astazi am auzit la TV ca de fapt bijuteriile erau un lantisor si un inel care, ce sa vezi?, au fost gasit in butoiul nuclear…)

Dupa cateva zile in care autoritatile ne spuneau cu surle si trambite ca au scos confesiunea de la Dinca, vedem ca asta era doar o declaratie de presa sau atat. Ma asteptam sa se gaseasca cadavrul si sa ni se ofere dovezi indubitabile. Dar, astea nu au aparut, in ciuda caravanei de la Dunare. La televiziuni ni se spune ca Dinca i-ar fi incercat sa-i pacaleasca, pe motiv ca a fost dus pe un alt drum. Pai si atunci de ce nu e dus pe drumul pe care si l-ar aminti? Nu cumva toata operatiunea aia nu s-a bazat pe nicio confesiune din partea lui? Nu cumva asta e o diversiune a agentilor din jurul lui camuflati in anchetatori? Daca acest om a facut aceste fapte, e clar ca nu are cum sa scape. Ar colabora total cu autoritatile pentru o pedeapsa mai mica si pentru un loc mai ferit in inchisoare de represaliile altor detinuti. Tortura crunta la care se vede ca a fost supus odata cu descinderea mascatilor in casa sa l-ar fi facut sa declare orice in schimbul netrecerii printr-un episod similar.

(Actualizare 25-10-2019: Recent a aparut in spatiul public si o confirmare in proportie de 90% ca Dinca a fost torturat spre a declara ca a ucis si ars fetele. Prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Olt, Anca Anuta a afirmat ca Dinca a depus plangere penala împotriva celor care au intrat peste el in casa. Aceasta informatie a aparut aba acum pentru ca deja opinia publica a fost manipulata spre Dinca, si acum se incearca spalarea imaginii institutiilor. Daca o astfel de informatie era data in acel moment, atunci multi si-ar fi pus semne de intrebare fata de vinovatia lui fata de acest caz)

Dar, astea nu au aparut, in ciuda caravanei de la Dunare. La televiziuni ni se spune ca Dinca i-ar fi incercat sa-i pacaleasca, pe motiv ca a fost dus pe un alt drum. Pai si atunci de ce nu e dus pe drumul pe care si l-ar aminti? Nu cumva toata operatiunea aia nu s-a bazat pe nicio confesiune din partea lui? Daca acest om a facut aceste fapte, e clar ca nu are cum sa scape. Ar colabora total cu autoritatile pentru o pedeapsa mai mica si pentru un loc mai ferit in inchisoare de represaliile altor detinuti. Dar iata ca omul nu zice nimic. Asa ca „recunoasterea” lui dintr-o data nu mai inseamna nimic. S-ar putea sa fi fost inventata pentru a pune presiune pe el sa declare ce nu a facut , cam in acelasi fel in care pe vecinul meu Marcel Tundrea s-a pus presiune , pentru a gasi repede un vinovat. Poate ca, de frica represaliilor venite de la o masa de oameni cu intelect de nivel medieval, a si declarat asa. Dar eu nu cred. Intre timp aflam ca el e interogat si noaptea. Adica nu e timp ziua, sau cum? Asta imi cam seamana a tortura de tip „deprivare de somn” mascata sub forma de investigare criminalistica. Pai in ritmul asta acest suspect e impins spre sinucidere, sau va fi sinucis precum Dan Condrea acum 3 ani.

Asanumitul sau avocat ajunsese sa critice ideea lansata in media cum ca el si-ar bate joc de autoritati. Dar sentimentul meu e ca autoritatile isi bat in mod cras joc de noi cu un urias aparat de zvonuri lansate in presa fara o minima acoperire in dovezi. Nu e pus in fata camerelor spre o declaratie minima, ceea ce e extrem de dubios. Familia lui este banata de la a da declaratii favorabile lui Dinca. In schimb pe toate canalele media a fost prezenta declaratia unei presupuse sore (orice trebuie pus sub semnul intrebarii) care a validat ideea ca presupusul ucigas ar fi membru intr-un clan de trafic de persoane. In media au aparut zvonuri cum ca fiica lui de la Timisoara s-ar ocupa de proxenetism, fara niciun fel de dovada, tocmai pentru ca refuza sa se dezica de tatal lui. Traim intr-o halucinanta intoarcere la metodele staliniste.

Fata de ultimul articol in care puneam in calcul si ipoteza intentiei de colectionare de impozite de la taximetristii ilegali de navetisti, acum aproape ca am renuntat la aceasta ipoteza. Traim pur si simplu disolutia statului. In acest timp statul pierde efectiv bani prin pierderea entuziasmului supusilor sai. Asa ca prin aceasta apatie si neincredere populara statul pierde mult mai mult profit decat cateva sute de mii de euro luat de la taximetristii ilegali preorasenesti.

Inca sper ca Alexandra sa fie obiectul unei diversiuni tipice pentru ipoteza a doua din articolul precedent . Sper la o descindere in forta a jandarmilor in clanurile mafiote din zona si eliberarea fetei. . O astfel de diversiune ar fi menita sa refaca imaginea jandarmilor, si ar reusi pe de-a’ntregul. Atunci romanii ar mistocari politia si celelalte organisme, si ar lauda „eroismul” si priceperea jandarmilor. O minciuna desigur, organizata de partenerii in diversiuni, insa viata ei ar fi salvata. Din pacate, nu vad de ce nu s-ar fi tras linie cu deznodamantul pana acum. Asa ca si ipoteza asta scade in probabilitate. (Actualizare 03-08: confirmarea recenta a IML cum ca ADN-ul acelor oase ii apartineau Alexandrei a aratat ca aveam dreptate sa fie sceptic) Pentru mine probabilitatea unui sadic ucigas este din ce in ce mai mare, dupa cum am mentionat in articolul acesta  . Reiau pe scurt descrierea lui de acolo pentru a-l filma macar pentru o acuzare in viitor. Asadar ucigasul Alexandrei are cicatrice proaspete pe fata sau maini. Daca vedeti orice fel de individ cu astfel de semnalmente, filmati-l si puneti filmul pe retelele de socializare! In urmatorul articol la care lucrez acum voi reveni cu detalii si argumente privind profilul acestui rapitor.

Share this article :

+ comentarii + 1 comentarii

Anonymous
6:41 AM

My partner and i think one thing really special in this website.

Post a Comment

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved