Vara frumoasa, ca repede te-ai mai dus…

September 21, 20210 comentariiSi iata ca a venit prima ploaie rece de toamna, asa ca ar trebui sa fac un bilant al verii trecute. Am avut o vara plina, atat ca relaxare cat si ca munca. Acest an a fost dedicat cartii mele „Contributii la dezvoltarea imagologiei” , pe care l-am publicat si inca il public pe Baldovin Arte, sectiune cu sectiune, in forma de articole. Aceasta lucrare teoretica trebuia sa fie o colectie de cateva articole pentru a clarifica problemele contrastelor. Insa, in mai bine de o jumatate de an, ea a devenit o carte de aproximativ 280 de pagini. Toata vara am lucrat la ea, in majoritatea diminetilor pana la pranz, cand ieseam pe cate un traseu montan, la plaja sau in alte drumetii. Seara faceam lucruri mai simple tot legata de ea.Asadar, textul asta mi-a atras toata atentia si m-a facut sa pun deoparte proiectele mai vechi precum documentarul despre cel de-al doilea razboi mondial, care detaliaza cele spuse aici pe aceasta tema (la minutul 01:14:46 ) In rest, am intrat intr-un razboi rece cu retelele de socializare, si ele controlate de spionajul civil dezinformational precum presa clasica. Asta a fost replica mea la modul in care De(serviciile) de telecomunicatii din toata lumea au cenzurat opiniile anti-mascarada si le-au sprijinit pe cele panicarde.

Am fost de mai multe ori la munte. O data la HerculaneSau la RancaApoi pe Varful CiucasAm mancat zmeura direct de la sursaAm asteptat apusulM-am trezit la rasaritsau rasarit de lunaM-am imprietenit cu o catelusa simpaticaSau cu niste magarusi


Am facut pe Steve Irwin, incercand sa-mi inving teama naturala fata de serpiDar pana sa-l prind pe acesta, am ratat vreo 2 inainte. Parca au intrat in pamant ca nu i-am mai gasit.Am inspirat peisaje fara cuvinteM-am picurat in roua diminetiiSi m-am topit in dupa-amiaza crepuscularaM-am imprimat cu soare incandescentSi m-am absorbit în abisul păduriiAm trait clipa pana in ultima secundaSi apoi m-am intors in partea cealalta si am luat-o de la capatShare this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved