Rugaţi-vă pentru Myanmar !

October 5, 20070 comentarii

Armata din Fosta Birmanie a intervenit in forţă împotriva manifestanţilor care cereau reinstaurarea democraţiei.





Acesta este numitorul comun al tuturor armatelor. Ca dupa aceea ele se dau mare iubitoare cu heartstone de popor asta e alta problema!







G. Bush & co s-au şi grăbit să condamne actul şi să treacă a ameninţări. Armata nu a ţinut cont de ele şi şi-a continuat represaliile. În fond acolo nu e petrol aşa că nu au de ce să se teamă că vor fi invadaţi de americani…
Dincolo de gogomăniile pe care le spune Bush pentru a se dezice de ceea ce se întâmplă în mica ţară asiatică se vede de la o poştă că între cele două tipuri de stat există doar diferenţă de grad. Iluzia servită de corporatişti cum că „uitaţi dracul cât e de negru şi vedeţi ce imaculaţi suntem noi" este o poveste de adormit copiii.
Vampirii din Fosta Birmanie aleg calea cea mai uşoară a ameninţării directe şi simple a omului de rând în scopul cedării puterii personale şi a unei părţi a bunurilor către Uncle Sam. În SUA se foloseşte strategia, manipularea şi scărpinarea cu mâna la urechea opusă. Birocraţia e ceva mai mare în aşa fel încât nu se vede. Cu toată democraţia occidentală dacă nu ai armată cu care să ameninţi pe cei care încearcă să ocolească abatorul corporatist pentru a trăi în societate ea pur şi simplu nu funcţionează. Revoltaţii vor să nu mai plătească impozite către armată şi sunt masacraţi. La fel se poate întâmpla şi în SUA dacă nu îţi plăteşti impozitele către Uncle Sam. Dar pentru că eşti minoritar doar te bagă la puşcărie. Eşti acea cantitate neglijabilă. Însă rişti total să fi împuşcat dacă toţi ceilalţi nu îşi vor mai plăti taxele şi de mâine nu vor mai merge la job. Iată cum diferenţa dintre civilizaţie şi sălbăticie constă în uriaşul aparat de propagandă care o poleieşte şi fardează pe prima.
Iată că armata nu e cunoi!



Exprima-ti protestul fata de tragedia din Myanmar!semnand petitia :

http://www.thepetitionsite.com/takeaction/972303571?z00m=10257662




Share this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved