Un sut in fund e un mare pas pentru pomenire inainte

July 21, 20094comentarii

M-a intrebat cineva daca cred ca omul ar fi ajuns pe luna. Nu stiu. Probabil. Dar nu sunt atat de bine informat si nu ma intreseaza atat de tare subiectul incat sa imi fac o parere. Am dat si de teorii ale conspiratiei si de oficiale insa nu m-au interesat nici unele nici altele. Mi se pare la fel de inutil sa aduci dovezi anti cat sa te mobiliizezi si sa te agiti pro. Nu despre asta vreau sa vorbesc in acest articol ci despre consecintele propagandistice ale acestui eveniment.

"Un pas mic pentru om - Un pas urias pentru omenire" . Ete fas! Ce pas mare? La un sfert de secol de aselenizare un astfel de eveniment nu a lasat nici un fel de urma in viata concreta a umanitatii. Nu c-as vrea sa fiu prozaic (ca mama cand imi spunea sa nu merg la concert sau pe munte ca se vede bine si la TV) dar ca sunt cratere si stanci se vedeau si de pe Pamant. Ce pas mare pentru omenire? Pas mare pentru omenire a insemnat curentul electric si motorul cu petrol la inceput de secol si computerul in anii 1970. Astea au facut viata sclavului contemporan mai usoara si au permis "Carta drepturilor omului". Astea au fost pasii usoarei umanizari a civilizatiei contemporane!

Nu zic ca un astfel de eveniment nu ar insemna pentru istorie o altfel de expeditie de-a lui Magelan. Doar ca evenimentul a luat proportii propagandistice absolut hidoase. Evident ca sclavul american va trage mai tare la munca lui stiind ca la "marele pas" a contribuit si el. Poate strabunicii lui au plecat din alta parte a lumii ca sa scape de povara sclavagista in cautarea taramului fagaduintei promisa de America. Acum s-a convins (dezamagit) si de America si vrea sa plece chiar de pe Pamant. Stirile cu noi taramuri le provoaca urmasilor vechilor emigranti in America o reverberatie la fel ca si stramosilor lor. Hai sa mergem sa colonizam planetele si sa demonstram ca suntem mai tari ca stramosii nostri sclavii de plantatie!

Oricum decat sa pui botul la propaganda "natiunii alese" si sa te crezi buricul pamantului in timp ce iti infunzi viata in manipulare mai bine nu crezi deloc. O stiinta si o tehnologie care camufleaza parazitismul neoaristocratilor nu are nimic uman in ea. E un rahat fata de care e bine sa iti intorci ochii in alta parte ca sa nu-ti strice ziua. Lasati dreakului aburelile si visele desarte. Nu mai ascultati ba de astia care va baga-n spital si luati-va dreaku un concediu prelungit sa va mai limpeziti mintea! Vai de capul vostru!

Pe mine ma surprinde modul in care mentalitatea sclavului si cea a stapanului se completeaza ca barbatul si femeia. Bai cum au stiut ei mercenarii ca sclavul vrea mai nou sa scape de viata asta pe usa din dos! Cu o naveta spatiala. Mai si cum vor stapanii sa ajunga acolo primii si sa faca o afacere ceva pe baza noilor idealuri ale emigrantilor spatiali! Obsesia colonialismului secolelor trecute ia astazi forma stelara. Nu-i deloc de mirare ca oligarhii rusi platesc sume colosale ca sa mearga si ei in spatiu cu gagica.

Asta-i pasul vostru mare ba! Vreti sa cresteti populatie de sclavi si in spatiu, sau cum? Te pomenesti ca credeti ca aveti cu ce sa uimiti Universul in apoteoza voastra corporatista si vreti neaparat sa-l dovediti! Uitati-va drakului in ograda voastra de aici, faceti curatenie cu pasi mari si rapizi aici ca va faceti de ras in galaxii mai mari! Casa cade pe voi si voi vi-ati luat limuzina sa faceti pasi gigantici! Tot niste mizerabili ramaneti baaa!

Lasati-ma-n pace cu era voastra spatiala ca daca imputim Universul cu civilizatia noastra de mutanti avem mari sanse sa ne batem joc de spatiul extraterestru la fel cum am facut si cu Terra. Cred ca e o nevoie specifica pentru corporatism de a murdari cu orice pret, de a-si baga ceva in necunoscut si inocent. Vezi gaza asta? Nu mai eeee! "Am fost aici". Abramovici.
Share this article :

+ comentarii + 4 comentarii

:) Ai facut si traducerea in engleza?
"Pe mine ma surprinde modul in care mentalitatea sclavului si cea a stapanului se completeaza ca barbatul si femeia."
Nu inteleg ce este surprinzator. Sunt doua fete ale aceluiasi lucru. Nu poti pur si simplu sa suprimi una din ele; trebuie sa transformi, sa schimbi sistemul in altceva. Daca as sti ic ce si cum, ar fi bine...:)

Totusi cele doua mentalitati nu se completeaza din ambele sensuri. Comparatia cu cuplul nu merge pana la capat in ceea ce-l priveste pe sclav.
Pentru stapan se poate spune ca sclavul e un fel de partener sexual. Desi relatia pare mai mult a prostitutzie decat a dragoste.

Oricum, e cert ca pentru sclav parteneriatul asta e mai mult un cosmar. Daca femeia se dezvolta personal si se implineste in relatia cu barbatul ei sclavul nu numai ca nu evolueaza si nici macar nu stationeaza la acelasi nivel de dezvoltare. El este intors pe scara evolutiei.

Si apoi politicienii se mira ca pe stadioane se strang "animale" care se injura si se iau la bataie. Cata ipocrizie!

7:09 AM

Exista mai multe contra-argumente la teoria conspiratiei, toate logice. Steagul se misca nu pentru ca era vant: tocmai pentru ca nu era vant pe luna, steagul a fost 'scheletizat cu vergele - gravitatia mica a Lunii il facea sa se miste astfel; experti in fotografie au explical faptul ca nu se vedeau stelele, datorita contrastului in raport cu lumina solara in absenta unei atmosfere; umbrele multiple nu se intalnesc doar la multiple surse de lumina, ci si la una singura etc. Dar exista doua argumente 'tari' pentru confirmare. 1. Rusii au tacut. Aveau proiectata lansarea navei lor peste 4 zile. Au renuntat. Pierdusera... 2. Orice telescop din lume poate vedea semnalul laser montat acolo pe un dispozitiv care masoara fluctuatiile distantei Luna-Terra.
In consecinta, americanii au fost pe luna. Punct.

Feno
7:25 AM

Mda!
Asta daca esti atat de fraier incat sa crezi ca exista vreun semnal laser. Ia ia-ti tu un telescop sa vezi daca exista asa ceva! Ca eu am unul acasa si n-am vazut nimic

Post a Comment

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved