Mafia imobiliara si relatia ei cu statul

July 14, 20091comentarii

In tarile civilizate-prospere politicienii primesc destul atat financiar cat si narcisiac incat sa li se satisfaca nevoia patologica de urmasi ai vechilor jefuitori de comunitati. In Romania statul nu isi permite asa ceva si astfel politicienii isi rotunjesc veniturile cochetand cu mafia.


Politicienii, bancile, functionarii din primarii si borfasii intermediarii fac parte dintr-un sistem win-win intre ei si win-loose relativ la cetatean. Bancile occidentale au descoperit in disperarea romanului de a se adapta la un stil de viata occidental un teren propice pentru a face niste afaceri extrem de profitabile. Il momesc cu oferte mincinoase, ii manipuleaza cererea manipuland astfel intreaga piata si crescand artificial preturile caselor. Nu e de mirare ca politicienii sunt si ei mituiti sa manipuleze in asa fel legislatia incat omul de rand sa fie pur si simplu jupuit. La o astfel de escrocherie politicienii au total divergente fata de cele ale cetateanului deoarece marea lor majoritate sunt baroni imobiliari. Din acest peisaj mai lipsesc borfasii care fac munca de jos care il jupoaie si mai mult pe omul de rand. Rezultatul este ca politicienii, care jura cu mana pe biblie credinta neamului de fapt si-au vandut cetatenii. Cati romani oare se afla in situatia celui intervievat in acest reportaj ?


Desi emisiunea in cauza este mai mult o reclama unei alte companii totusi cred ca se poate vedea modul in care societatea romaneasca se afla in acest moment.

Reportajul poate fi vazut cu click aici
Share this article :

+ comentarii + 1 comentarii

12:34 PM

http://www.antena3.ro/stiri/politica/elena-basescu-prezentata-ca-paris-hilton-din-carpati-la-un-post-francez-de-televiziune_75865.html
a se invata din teoria vanzarilor anterioare dezvoltata de sora subiectului linkului postat mai sus

Post a Comment

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved