Razvratire mondiala impotriva bancilor

November 17, 20102comentarii

Oamenii nu mai suporta minciunile si escrocheriile sistemului asazis democratic, liber, al egalitatii de sanse. Traim intr-un sclavagism mascat, cosmetizat.

Pe 7 decembrie la nivel mondial se preconizeaza falimentarea bancilor pe care omul simplu o poate face. Fostul fotbanilst francez Eric Cantona s-a implicat activ in aceasta campanie:



Dupa numarul de vizualizari imi dau seama ca procentul celor care chiar vor recurge la acest gest va fi undeva sub 10 %. Asta e! Sclavagismul e profitabil unora...

Nu cred insa ca se va intampla mare lucru chiar daca toti oamenii ar scoate odata banii pe care ii iau in banci. S-ar crea o criza mondiala dublata de inflatie exploziva in urma careia omul tot fara nici un ban ar ramane pentru ca pur si simplu banii lor se vor devaloriza.
Share this article :

+ comentarii + 2 comentarii

Anonymous
10:24 AM

singurul lucru care s-ar intampla ar fi ca guvernele sa dea ordonante de urgenta pentru a "salva" bancile cu bani din bugetul statului (vezi SUA). Sistemul este creat de bancheri, inspre folosul lor.

:)
Exact. Si banii pentru sustinerea bancilor ar fi publici: deci tot de la cetateni. tu scoti cu o mana din bancomat si dai cu alta guvernului care ii pune la loc

:))

E bine totusi ca oamenii mai dau dovada de o oarecare luciditate si de spirit protestatar

Post a Comment

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved