O populatie cu prea multi borfasi!

November 21, 20180 comentarii



Recent au avut loc in Europa doua proteste, care mi-au confirmat ceea ce se stie si e usor de vazut de oricine. Faptul ca nu suntem o natiune.



Am ramas pur si simplu fara cuvinte atunci cand am vazut imaginile de mai jos, cu jandarmii bulgari:


In loc sa recurga la armamentul din dotare, asa cum lis-a cerut pentru a dispersa multimea, pur si simplu au fraternizat cu ea, dandu-si jos castile si refuzand sa lupte de partea infractorilor. Ar face asa ceva grobienii din jandarmeria romana? Nu. Pentru o prima grasa ei ar fi in stare sa-si bata si propria mama…

Celalalt protest a avut loc recent in Franta. Guvernul vrea sa promoveze masinile electrice si a folosit un siretlic pentru a-i face pe francezi sa cumpere aceste masini: a scumpit carburantii. Cetatenii s-au strans in grupuri mai mari sau mai mici in vreo 2000 de localitati franceze si au protestat in veste galbene, dupa cum se vede aici:


Observam ca la min 52. 00 Riot Police din Franta foloseste gazele lacrimogene atunci cand protestatarii s-au apropiat prea mult de ei si i-au impins in spate. Pe 10 august protestatarii nu au initiat actiuni de bruscare a jandarmilor, ci jandarmii au hartuit constant multimea cu jeturi de gaze odata le cate o jumatate de ora. De asemenea, vedem video-ul cu protestele din Franta ca sunt gazati in jeturi usoare doar cei din fata. Dimpotriva, in 10 august toti protestatarii au fost gazati, si cei din spate.

Suntem un conglomerat de urmasi ai unor natii si etnii care au ajuns in aceasta tara expulzati din tarile lor (romanii isi izolau aici hotii needucabili) sau a celor care au vrut sa se intoarca la o viata primitiva, departe de civilizatie. Nu avem constiinta nationala. Nu avem constiinta comunitara. Suntem ca niste cani intr-un adapost impropriu… N-am prea avut sange in gojones sa ne luptam cu alte natii, insa suntem buni la agresatul propriilor concetateni




Share this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved