Ce facem daca exista o tulpina letala de SARS-COV 2 ?

October 20, 20200 comentarii


Prin vindecare de COVID-19 multi inteleg ca virusul ar disparea din corp, ceea ce este o mare eroare, din pacate sustinuta parsiv si de unii specialisti. Pot sa cred ca virusul nu e foarte activ dupa vindecare si ca nu produce reactii virulente de respingere. Insa nu pot sa sterg cu buretele biologia de baza care spune ca organismul nostru are o baza de date cu toti virusii de la facerea omului pe pamant. Nu pot sa sterg cu buretele faptul ca unii colegi de-ai mei au facut tuberculoza vara, pe seceta s caldura, din cauza lipsei hranei care le-a slabit sistemul imunitar. Nu pot sa sterg cu buretele faptul ca vaccinul este de fapt insusi virusul, bacilul, bacteria slabite sau moarte. Le introducem in corp pentru a produce anticorpii necesari pentru a contracara forme mai acute ale bolilor pe care le genereaza. Dupa acelasi principiu dozele mici de venin introduse progresiv de-a lungul timpului ii fac pe „imblanzitorii de serpi” imuni dupa o perioada. Daca un astfel de „antrenat” cu veninul ajunge sa nu mai moara odata cu muscaturile, asta nu inseamna ca veninul nu exista in corpul lui sau ca nu e periculos pentru ceilalti. Si, daca gandim un pic logic, ne dam seama ca nu se poate altfel. Virusul schimba secventa ARN a celulei; e atat de mic incat nu-l poti deosebi de ARN-ul insusi. A-l extirpa din corp inseamna a scoate efectiv ARN-ul din celula, ceea ce e absurd. Cum isi imagineaza adeptii extirparii ca asa ar fi posibil? Vine un microbiolog si te baga sun microscop de unde incepe sa migaleasca celula cu celula separarea secventei de ARN? E o absurditate.

Suntem vindecati sau imuni atunci cand sistemul imunitar are anticorpii potriviti pentru a-l tine sub control pe acest virus. Iar pentru asta sistemul nostru imunitar trebuie antrenat, adica pus in contact cu virusul. Daca suntem „vindecati” nu inseamna deloc ca n-am putea fi purtatori ai virusului si ca el ar fi disparut din baza noastra genetica. Nici europenii care au ajuns in America in secolele 16 si 17 nu aveau ciuma si holera si altele asemenea. Insa nativii americani au fost decimati de aceste boli primite de la ei cu sistemul imunitar adaptat.

Da, sunt persoane in varsta si bolnave care isi prelungesc viata daca nu se expun. Ei trebuie sa se izoleze. Dar asta nu inseamna ca sanatosii din familia lor trebuie sa faca la fel. Virusul va evolua in alte tulpini iar daca nu ne vom antrena sistemul imunitar sa faca fata la fiecare dintre ele e ca si cum am merge la maraton fara antrenament. Una dintre tulpinile ulterioare ne poate crea mult mai mari probleme decat probleme usoare, sporadice, la contactul cu o noua tulpina. Carantina pentru omul sanatos este la fel ca si saltul cu gol fata de folosirea scarii. Saltul in gol de duce mai repede jos dar poate cauza o fractura.

Indicii pentru existenta unor tulpini multiple de SARS-COV 2 ?


Un fapt ciudat s-a intamplat pe parcursul acestei pandemii: mai multe persoane au refacut boala dupa ce au fost initial spitalizate sau izolate si ulterior declarate vindecate. Unele dintre aceste cazuri au fost erori formale ale procesului de testare, adica fals-pozitivi. Nu e nici un miracol aici, si in testare exista o marja de eroare. Dupa teste succesive se ajunge la concluzia ca un astfel de fals-pozitiv nu a avut niciodata virusul pana atunci. Insa s-au reportat mai multe cazuri de reinfectare dupa recuperarea dupa prima infectare  . Asa ceva este foarte bizar. Nu s-a intamplat niciodata ca o persoana sa ia atat de rapid o boala contagioasa, dupa ce s-a vindecat de ea. Singura explicatie este ipoteza ca in aceste cazuri s-a manifestat o alta tulpina. Nu vad de ce nu ar fi asa din moment ce virusul gripal face noi si noi tulpini de la an la an.

Un singur lucru nu se potriveste: rapiditatea aparitiei sale. Un virus nu poate evolua atat de repede. Cel putin nu s-a mai vazut asa ceva pana acum. Si atunci avem nevoie de o a doua ipoteza, formata din spusele laureatului premiului Nobel pentru cercetarea virusului HIV, cuoscutul virusolog francez Luc Montagnier. El zicea ca SARS-COV 2 este o creatie de laborator si numai de laborator pentru ca in acesta exista combinatie intre secvente de VIH-1 si de HIV. Multi au zis ca a ‘nebunit lupu‘, ca s-a prostit mosu‘. Poate. Insa spusele „nebunului” explica ciudatele cazuri de „recontaminare” dupa cateva luni de la testarea negativa.


Varianta asta mi se pare mult mai plauzibila decat cea oficiala cum ca un virus a aparut in Wuhan prin trecere de la pangolin la om, nu s-a gasit nimeni care sa izoleze China de restul lumii in materie de circulatie dar – ce sa vezi? – dupa ce lumea s-a umplut de contaminati, au aparut si masurile draconice impotriva populatiei. In primul moment autoritatile au dat dovada de incompetenta si pasivitate si dintr-o data au devenit obsesionale cu accente dictatoriale. Nu prea are sens schimbarea asta brusca de macaz. Daca ar avea tulburarea Borderline cu totii, da. Dar pentru niste indivizi extrem de parsivi in a obtine obedienta supusilor, nu are sens. Dimpotriva, faptul ca te folosesti de un astfel de pretext ca sa obtii obedienta maxima e foarte specific societatii in care traim.

La drept vorbind, daca tu ai fi un bancher care detii 90 % din lume si bagi bani in institutii de derutare a naivilor precum parlamentul, presedintia, CC si ICJ, cu alegeri „libere”, acest SARS-COV 2 ti se potriveste intereselor tale ca o manusa. Investitia intr-un virus e un mizilic. E mult mai ieftin sa creezi un virus in laborator cu care sa sperii populatia decat sa investesti in functionarea acestor institutii care o dezbina si dezorienteaza turma de a se organiza singura. De ani de zile alegerile nu strang jumatate dintre alegatori. Asta inseamna ca politicienii sunt ilegitimi iar democratia electorala e o farsa. Spionii civili se duc apoi si umfla restul de voturi din burta sau din pix, pentru a da impresia ca democratia functioneaza si ca peste 50 % sustin sistemul electoral actual. Dar nu poti face asta la infinit. Intre boicotanti se va dezvolta la un moment dat o miscare politica paralela. Resemnarea lor in fata neputintei poate oricand sa explodeze intr-o revolta de proportii precum Revolutia Franceza.


Cu acest virus ea poate fi prevenita. Daca e este o creatie de laborator inseamna ca mai multe tulpini exista create. Daca pornesti un razboi nu construiesti doar tancuri ci si restul de arme. Astfel ca, daca acest virus este produs de laborator atunci, el a fost comandat in mai multe variante, ceea ce confirma cazurile de „recontaminare” ca infectare cu o alta tulpina. Partea proasta e ca, in ciuda reticentei noastre fata de periculozitatea sa, fata de umflarea artificiala a datelor, trebuie sa existe o varianta cu adevarat letala a acestui virus. Daca ai posibilitatea de a face un virus usor, atunci poti face si unul puternic. Pana acum noi stim de cel usor. Majoritatea mortilor s-au datorat complicatiilor produse de SARS-COV 2 peste problemele cauzate de boli terminale precum cancerul, diabetul, obezitatea etc. Asa cum s-a manifestat pana acum el pare un virus usor spre mediu, precum insasi gripa sezoniera. Inca nu a aparut in tarile vestice un caz de mort de COVID fara sa fi avut boli inainte. Aici la noi sau in republica Moldova, unde tehnicile vechii securitati inca sunt active, s-a spus ca ar exista asa astfel de cazuri dar fara sa ni se spuna cine au fost cei in cauza. Cica datele personale, drepturile omului …

Probabilitatea ridicata a unei tulpini letale de SARS-COV 2 ?

Dar, daca Luc Montagnier are dreptate atunci aceasta varianta usoara de SARS-COV 2 e o pacaleala cu tinta directa spre scepticii fata de autoritati. Daca cineva l-a creat in laborator, de ce n-ar face si o varianta letala precum e insusi HIV cu care sa-i elimini discret pe dizidenti? Am luat in calcul aceasta ipoteza in acest articol . Intr-adevar aceasta perspectiva este una cutremuratoare dar realista. Actualii ingineri sociali sunt doar la cateva generatii distanta de vechii tortionari clasici. Fiecare dintre ei viseaza in secret la tehnicile de tortura medievale, acum pierdute in meandrele democratiei. Asa ca o intoarcere la acele metode, sub camuflarea acestui virus usor care sa-i discrimineze pe ei, este o varianta ideala de lucru pentru a elimina dizidentii din societatea contemporana. Toti cei care ati vazut si distribuit documentarele lui Massimo Mazzucco, Peter Joseph, Adam Curtis, Michael Moore, Alex Jones si altii asemenea lor, sunteti vizati. Si, ca spectator si recent creator de acest gen de documentare, si eu sunt vizat. SRI are dosarele noastre, ale tuturor.

Insa partea buna este ca SARS-COV 2 e o arma cu doua taisuri cu care vedem ca autoritatile se poarta ca si cu ouale, de teama sa nu le sparga. Noii stapani nu au curajul sa-i dea drumul in societate pentru a scapa acea tulpina de sub control. Pana acum multi au avut de beneficiat de pe urma acestei pandemii usoare de COVID, in special cei din Europa Occidentala. Multi s-au trezit cu mosteniri din partea parintilor si bunicilor care, statistic, ar fi murit peste 5-10 ani. Batranii insisi care nu-si mai doresc sa traiasca datorita bolilor au gasit in el o forma legala de eutanasie. Plus ca vesticii nu prea au ei constiinta familiei asa cum au romanii, de exemplu. Multi au avut de profitat de pe urma umflarii artificiale a periculozitatii acestui virus. In Romania frecatul mentei in spitalele goale a fost de bun augur, un fel de concediu prelungit din partea medicilor.

In majoritatea sistemului medical global a fost paralizat spre a nu oferi acestor oameni niciun fel de tratament, medicii incalcand cu nonsalanta juramantul lui Hipocrate  . Fie au inceput sa joace cinic table lasand pacientii sa moara pentru a creste artificial numarul mortilor, fie le-au oferit leacuri babesti precum ventilatoarele. Mastile pe care suntem obligati sa le purtam sunt si ele tot astfel de leacuri babesti cu iz obsesional. Din fericire au existat si medici eroi care, in ciuda amenintarilor cu represaliile, au dat tratamente la intamplare bolnavilor, in speranta ca se potriveste unul. In Italia astfel de medici eroi anonimi au gasit anticoagulantele si antiviralele drept solutia. In Franta Didier Raoult a ignorat orice fel de amenintare din partea unora si a vorbit de hidroxiclorochina, ca medicament eficient.

Frica noilor stapani de o pandemie periculoasa

Dar daca acest virus letal scapa in grosul comunitatii atunci lucrurile pot deveni urate pentru noii stapani. Daca se intrece masura si, in loc de bunicul ce oricum murea in cativa ani, iti moare copilul sau partenera de viata, lucrurile se schimba dramatic. Deocamdata e convenabil sa te prefaci ca n-ai medicamente pentru o gripa pentru a-ti omori bunicii si sa dai vina ulterior pe conspirationisti pentru ca nu poarta botnita. Dar dupa ce iti moare un apropiat nu mai dai vina pe ei, pentru ca tu insuti devii conspirationist. Dai vina atunci exact pe cine trebuie si vrei razbunare. Cel mai edificator exemplu este „Ciuma lui Caragea” din anii 1813-1814. Romanii au interpretat-o paranoid ca fiind o diversiune facuta de acest domnitor de trista amintire in constiinta colectiva. Acum stim ca el n-a avut nici un rol in imprastierea ei. Cei care l-au acuzat atunci de razboi biologic cu poporul nu au avut nicio dovada, pentru ca nu a existat una. Ciuma bubonica a fost un fenomen global si nu o putea crea si raspandi Ioan Gheorghe Caragea. El s-a pricopsit cu aceasta titulatura tocmai din cauza faptului ca opinia publica a devenit paranoida fata de el, dupa pierderile din familie, pe fondul taxelor uriase pe care le-a instituit in timpul domniei. In toate tarile au existat o astfel de reactie in masa fata de autoritati in timpul marilor pandemii.

Prin urmare joaca asta cu virusul nu trebuie sa ajunga in punctul de periculozitate al marilor pandemii, cand mortii stateau zile si saptamani pe strazi, nimeni neavand curajul sa se apropie de ei. O revolta populara masiva i-ar sufoca, cu toate instrumentele lor de manipulare sau control. Da, stapanii contemporani au arme mult mai letale, insa atunci cand 3 sferturi din populatie se revolta armele lor sunt egale cu 0. Un astfel de paranoid subit aparut in urma pierderii unei persoane drage nu mai judeca in functie de legi si reguli si nu e speriat de armele superioare ale noilor stapani. Imaginati-va un puhoi de lume care navaleste in sediul CIA, la Pentagon sau in Banca Federala! Fata de ultima multi au o curiozitate aproape psihopatologica. Asta ar insemna cu adevarat o revolutie. Iar pentru ei asta e cu adevarat sfarsitul. Nu au tupeul sa riste atat.

Si papusarii mondiali stiu perfect asta. Acest virus poate deveni din arma lor arma noastra, a omului simplu. De aia slugoii lor din Romania au fost mielusei si cu aplicarea executarii silite pentru amenzi sau cu hartuirea antipoliticianistilor si antiautoritaristilor indarjiti fata de masurile luate. De aceea autoritatile in general se comporta cu acest COVID cu mare bagare de seama spre a nu provoca un protest de masa. Observam ca nu intrec masura. Nu vor sa provoace un razboi cu cetatenii incapatanati si conspirationisti tocmai pentru a nu conduce la un astfel de scenariu. Au prins un tanar la metrou cu masca ce nu acoperea si nasul si l-au batut, arestat si ulterior amendat insa n-au dat nicio amenda la protestele impotriva guvernului din Piata Universitatii, cand nimeni nu purta masca. Atunci cand populatia de etnie Roma din Hunedoara s-a revoltat impotriva Politiei  ce voia sa-i sperie pe membrii sai, sau atunci cand in Ferentari aceeasi etnie s-a revoltat, lucrurile au fost calmate prin retragere aparent lasa. Si pe mine m-au luat tare in zona Politehnica niste politisti, spunandu-mi ca-mi dau amenda, dar cand au vazut ca protestez, au lasat-o moale. Nici un conflict nu trebuie escaladat. Autoritatile nu vor sa-i convinga pe cei nonconformisti, ci pe cei sugestionabili. Cine e obsesional ipohondru si crede in COVID devine agent guvernamental si intra in conflict cu adeptii teoriilor conspiratiilor.

Diminuarea Bau-bau-ului tulpinilor usoare de SARS-COV 2 in randul opiniei publice

Taberele s-au schimbat rapid. Majoritatea a inceput sa aplece urechile spre conspirationsti. In ciuda cenzurii din partea Facebook si Youtube, canalele media care au avut pozitii anti-guvernamentale fata de acest virus au facut audiente record. Dupa ce covido-scepticii si ulterior carantino-scepticii si-au manifestat … indoiala fata de periculozitatea virusului sau chiar existenta lui, iata ca in ultimele 3 saptamani acesta a ajuns in apropierea lor. O jumatate de an el a fost „delicatesa” claselor inalte, a vedetelor, iata ca recent a patruns in lumea omului simplu, fara comorbiditati. Ca fapt divers, niciodata in istorie o pandemie nu a inceput cu clasele de sus. De fapt, exact pe astea le-au ocolit. Victimele in randul lor au fost mai putine, procentual. Explicatia pentru asa ceva e simpla: bogatii si privilegiatii sociali au avut parte de protectie si izolare fata de ceilalti. Dar iata ca, odata cu acest covid-19, mai intai vedetele s-au plans de cum au trecut ele prin foc si sabie cu acest virus si cum au scapat ca prin minune.

Omul simplu s-a panicat initial, dar dupa ce a vazut ca nu cunoaste pe nimeni care sa fi suferit din cauza virusului, a uitat de tema asta si si-a continuat viata de dinainte. Iar o astfel de apatie este neproductiva economic. Marii stapani de sclavi contemporani  ( bancheri si marii proprietari de corporatii) au nevoie de supusi panicati, exact ca stramosii lor care produceau panica asta in mod direct prin bataie sau executia sporadica a cate unui sclav. Astazi iata, panica se face mai pe ocolite. Reiau aici statisticile exploziei economice americane din timpul celui de-al doilea razboi mondial pe care deja am expus-o in documentarul meu „Sadismul in politica internationala” la minutul 30:10 .

Dar iata ca la mai bine de 6 luni de pandemie, au aparut cazuri concrete in omul simplu sanatos. Acum fiecare stie pe cineva care a avut sau are boala. Mie asta imi cam miroase destul de mult a falsificare postfactum a datelor. Pentru a contracara apatia generala fata de subiectul COVID, iata ca baietii de la butoanele societatii pluseaza cu o adevarata pandemie. Dar, din fericire omul contemporan nu e chiar atat de idiot. Am vazut multi cu masti pe strada dar cei mai multi nu si-o pun. In ciuda panicii alarmiste despre cresterea numarului de contaminati, omul simplu a cam inteles ca presa a exagerat temerile legate de aceasta pandemie. Simptomele sunt asemanatoare cu ale gripei. Si, la fel ca si in cazul gripei, lumea va trece mai departe.

Ce facem daca suntem tinta unei tulpini letale de SARS-COV 2 ?

O singura problema ramane: plantarea selectiva a acelei tulpini letale sus-amintite de SARS-COV 2 in mediul dizidentilor pentru a-i elimina. Pentru contracararea tintei care sunteti, folositi amenintarea cu imprastierea! Ei se tem ca dracu de tamaie de o astfel de perspectiva din motivele expuse mai sus. Cu cateva luni in urma atrageam atentia asupra faptului ca e posibil sa vina un al 2-lea val cu adevarat periculos. Scopul sau principal ar fi acela de a scapa de povara bugetara a populatiei imbatranite iar apoi pentru a da vina pe nonconformisti pentru ca le-ar fi zadarnicit autoritatilor leacurile babesti. Sustineam atunci solutia izolarii, la care nu mai subscriu acum.

Dimpotriva, va sugerez sa stati intre cat mai multi oameni. Cei care va stiti cu musca pe caciula ca dizidenti, ramaneti linistiti in cercurile voastre! Siguranta in numar e aici eficienta. Daca SARS-COV este un virus respirator, atunci riscul de a contamina pe cei din jurul tintei e urias. Si atunci inginerii sociali nu va pot lovi. Nu poti sa izolezi si sa elimini un cartier impreuna cu tinta. Sau nu poti sa explici de ce „nebunul conspirationist” a murit de COVID si nimeni de aceeasi conditie cu el n-a mai murit. tocmai pentru ca risti sa il scapi de sub control si sa iti pui lumea in cap.

Dar, daca voi conspirationistilor va izolati in speranta ca nu veti fi contaminati, atunci ei pot sa va contamineze cu aceasta tulpina letala si sa va elimine impreuna cu cei cativa din anturajul vostru. Apoi vine DSP–ul va ridica intr-un sac si va ascund de contactul cu restul. Asa ca nu faceti asta! Faceti exact ce va spun ei sa faceti! Purtati acele botnite si stati in case, in caz ca se reinstaureaza carantina! Securitatea din interiorul multimii e o solutie.


Share this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved