Partidul sharlatAUR si avocata Jojo(aca)

December 24, 20200 comentarii



Dupa ce luni de zile am intrat foarte putin pe Facebook pentru a evita mesajele panicardice despre COVID-19. Recent nu mai pot sa intru pentru ca feed-ul imi este plin cu ispravile avocatei Sosoaca si a partidului AUR. N-am urmarit nici un material cu ea dar numai dupa felul cum arata imi pot imagina ce tip de scandal face pentru niste teme neesentiale. Nu e deloc o coincidenta faptul ca recent Curtea de Apel Bucuresti a emis recent o sentinta atacabila conform careia obligativitatea purtarii mastii in aer liber asa cum a fost instituita de autoritatile din Romania este ilegala. O masura oarecum inutila, acum ca opinia publica a inteles ca protectia pe care masca o are impotriva virusilor in general este destul de aproape de 0. 

Comparand numarul de morti si infectati din Suedia  , tara care n-a luat nicio masura coercitiva „de preventie”, observam ca ea e in aceeasi parametri precum in tarile cu politica panicarda. (Uitati-va pe site direct si vedeti acolo cifrele, nu pe presa de mainstream care minte ca Suedia ar fi cerut ajutor international pentru ca nu ar mai face fata la ATI!) Ceea ce arata pentru acest moment ca masurile de restrangere a libertatilor personale au fost total inutile. Daca va exista o tulpina foarte periculoasa de SARS-COV2 vom vedea daca ei au procedat corect. Dar pana acum aceste masuri sunt abuzive iar oamenii incep sa schimbe taberele, alaturandu-se „conspirationistilor”. Ei bine, pentru a da un pic de plus de imagine Ju$titiei corupte, au fost scoase la inaintare CAB si ICCJ.

Pe masura ce omul simplu incepe sa observe exagerarile masurilor luate in acest an, fapt care s-a vazut in prabusirea PNL in sondaje, e scoasa in fata una dintre cele mai corupte institutii (daca nu cea mai corupta) din Ramania: Ju$titia. Prin presupusul eroism al Curtii de Apel sistemul dezinformator vrea sa ne convinga ca a ramas o institutie care, chipurile, ar tine cu cetateanul sau ar putea face opozitie marionetelor politice care au instituit aceste masuri inutile. Dar, la fel ca si in cazul amenzilor din primavara declarate ilegale de „Inalta Curte de Casatie si Justitie”, aceste decizii „salvatoare” au aparut dupa 2 luni in care au fost aplicate. Numai ca asa ceva este o frectie goala si atat. Pai daca aceste institutii ar fi avut un rol de regularizare al vectorului executiv atunci ar fi luat pozitie imediat dupa instituirea acestor masuri ilegale si absurde. Dar,

Pe langa asta, scaderea in incredere ale partidelor de establishment a fost intampinata cu o noua pacaleala, respectiv acest AUR si a sa Sosoaca. O avocata asa cum e ea ar fi putut redusa la tacere asa cum a fost redus Mititelu cu a sa „U Craiova” sau Dan Diaconescu. Ultimul, pentru popularitatea la care a ajuns si cu un spirit patriotic mai mare decat al tuturor agentilor de informatii perindati la putere in ultimii 30 de ani, nu are voie nu doar sa mai candideze intr-o functie publica; el nu are voie sa iasa in public cu nimic. Avocata Sosoaca putea fi imediat pusa pe butuci si interzisa in media daca asta s-ar fi dorit.

Prin 2009, inainte de planul de relaxare a masurilor draconice cu creditele bancare i-am cerut unui amic avocat sa ma reprezinte in instanta impotriva bancii Bancpost care pur si simplu m-a ruinat prin ratele duble la care a ajuns  . Omul m-a refuzat categoric. Mi-a spus ca nu am avea nicio sansa de castig, plus ca isi risca cariera. Intre avocati unele cauze sunt tabu (desi termenul nu-i tocmai bine folosit) . Cine are tupeul sa le imbratiseze e discret dat afara din avocatura. Presedintii de barouri sunt agenti ai agentiilor de informatii (ca orice sef de institutie) care manipuleaza de acolo „ordinea” sociala. Abia cand romanii au inceput sa isi vanda proprietatile pentru a scapa de conditiile abuzive si se risca o criza imobiliara avocatii au avut liber la a actiona bancile in judecata. Apoi au venit celebrele refinantari…

Din aceasta stare de lucruri face parte avocata Sosoaca. Interesul ei este acela de a asocia antipanicismul cu aceste elemente urate ale societatii. Asocierea unui lucru (ce trebuie inlaturat din mentalitatea publica) cu ceva negativ este opusul publicitatii; daca publicitatea imbunatateste imaginea unui produs prin asocierea cu ceva pozitiv  , dimpotriva denigrarea se face prin asocierea cu nonvalorile. Acest model de artificiala denigrare a unui adevar s-a facut prin asocierea pe care inginerii informatiei au creat-o intre ideologia babaul-ui 5G si Bill Bates si antipanicism. In acelasi fel Trump a fost pus presedinte in SUA pentru a asocia ideea ca tragedia de la 11 septembrie 2001 a fost o explozie controlata (9/11 was an inside job) cu mentalitatea grobiana („grab herb y the pussy!”) si pro-rusismul, acum ca de vreo cativa ani Rusiei i s-a dat din nou rolul de bau-bau. Prin aceasta inginerie informationala de a-l pune pe Trump presedinte cei care cred ca turnurile de la WTC au fost demolate intentionat (de diversionistii profesionisti din agentiile americane de spionaj civil) pot fi acuzati de antiamericanism sau rednex-ism grobian.

Teoriile coerente „ale conspiratiei” despre cum guvernele in general sunt doar niste forme dictatoriale cosmetizate sunt asociate de departamentele de dezinformare publica din marile agentii de informatii cu astfel de idei stupide precum cele despre pericolul 5G, Bill Gates, extraterestrii, energia dacica din Bucegi, reptilienii si alte astfel de mizerii absurde sau ilogice. Apoi ele sunt lansate pe piata inaintea celor care reusesc sa vada dincolo de manipularea oficiala, spre a-i lua fata omului simplu si a-i sadi in mintea sa aceste erori. Acesta le crede pentru ca gandeste in termeni rudimentari, infantili precum X e bun sau Y e rau. Apoi, intr-o viitoare discutie despre tragedia de la 11 septembrie, atacul de la Pearl Harbor, moartea lui J.F. Kennedy, oficialii isi ironizeaza oponentii „conspirationisti” prin comutarea discutiei catre aceste idei stupide care au venit la pachet cu aceste adevaruri negre despre sistemul capitalist.

Intoxicarea cu haos a unor adevaruri dureroase pentru civilizatia contemporana este un proces foarte atent elaborat. Departamentele de dezinformare ale spionajului civil lanseaza astfel de teorii in functie de cum scot capul in spatiul public. E foarte important pentru aceste agentii sa taie din fasa orice fel de acces omului simplu catre cei ce le lanseaza. Colegii lor din departamentele de diversiune sunt la originea acestor tragedii. Ei se asigura ca nimeni nu ia capital politic in urma unei atitudini alternative fata de cea difuzata sugestional prin mass-media. Asa se intampla ca conferinta virusologilor Dan Erickson si Artin Massihi, care si acum este interzisa pe Youtube  . La fel se face cu oricine nu face parte din „establishment”. In locul lor sunt infiltrati agenti de informatii care mimeaza revolta lor dar care aduc si astfel de soparle precum 5G, Bill Gates sau „grab her by the pussy!”

Asa este cu partidul sarlatAUR si avocata Sosoaca. Imi pare rau pentru multi oameni inimosi care s-au inscris sau au votat acest partid. Inclusiv unul dintre liderii sai, George Simion s-ar putea sa fie un om onest si nu vreun infiltrat al serViciilor. Dar aceasta Sosoaca, ce a aparut din neant in miscarea antisistem precum Mihai Cristian Dide intre protestatarii #rezist . Din pacate rolul acestor infiltrati in AUR e sa preia si sa duca in derizoriu mentalitatea tragerii la raspundere a autoritatilor in privinta masurilor luate in timpul pandemiei. Iar Sosoaca e varful de lance in aceasta manevra dezinformatorie. Promovarea lor pe canalele traditionale de media sau in mediul online este incredibila. Cresterea sarlatAUR in sondaje in ultima luna am inteles ca e un record pentru intreaga istorie a Romaniei. Oamenii onesti din el nu au bani ca sa il promoveze in media clasica sau in online. Fara „propta” spionajului civil oamenii onesti din el nu ar fi putut ajunge acolo. Ei vor sa umble mai putin la numaratul voturilor pentru a nu batea la ochi precum s-a intamplat la locale  .

Imi pare rau pentru patriotii care s-au lasat prinsi in aceasta capcana dar eu nu pot sa le urmez calea. Probabil ca si experienta cu partidul impostor „antisistem” USR, nascut din marsurile noastre pe strazile din Bucuresti si alte orase in care strigam „Uniti salvam Rosia Montana”. Prin crearea USR neosecuristii dezinformatori vor sa lase istoriei falsa impresie ca acest partid s-ar fi nascut din acele proteste. Dar el n-are nicio legatura cu spiritul ecologist. Dimpotriva, orientarea lui politica e indreptata catre interesele celor impotriva carora protestam noi atunci. Deciziile finale se iau de acesti agenti de informatii infiltrati in el. In urma lui a ramas in afara parlamentului omul probabil cel mai dedicat salvarii Rosia Montanei, respectiv Mihai Gotiu. 

 


L-au atras in acest partid fantomatic, l-au bagat in parlament si l-au pus sub lupa zi si noapte, cautandu-i punctele slabe pentru a i se ruina imaginea de erou. Am luat odata aceasta teapa nu pot fi pacalit si a doua oara de acest AUR. Pentru omul simplu politica inseamna iesitul in strada si protestul, nu Parlamentul. Parlamentul este un circ cu numere iluzioniste unde deciziile politice sunt intoarse in asa fel incat ni se creeaza iluzia ca noi am fi votat ce e acolo si ca deciziile parlamentului sunt vointa noastra… 




Editare.2021: Sosoaca a declarat o ineptie pe care un om care studiaza dreptul nu are cum s-o debiteze in mod normal. A spus ca vaccinul da "sterilitate pe trei generatii". Asa ceva este o contradictie logica: daca vaccinul da sterilitate, nu mai poate exista o alta generatie. Omul simplu nu sesizeaza acest lucru. Insa un om ceva mai citit surprinde imediat absurditatea. Dreptul nu este un domeniu care are nevoie de oameni geniali, insa nu este chiar la indemana oricui. Cine reuseste sa fie admis la aceasta facultate si apoi chiar sa treaca de examene pentru a fi admis in barou e totusi un om cu inteligenta peste medie, care nu poate emite asemenea contradictii logice. O astfel de ineptie, dimpotriva, a fost o „diversiune ideatica”, varianta dezinformationala a diversiunilor propriuzise pe care spionajul civil le creeaza artificial pentru suprimarea discreta a protestelor de strada asa cum am aratat in documentarul meu Diversionistii . Dupa cum protestatarilor de buna credinta li se face astfel imagine de violenti, in acelasi fel anti-plandemistilor li se face imagine de incoerenti, si stupizi, incapabili sa sesizeze contradictia in idei. O astfel de petarda pare a fi fost spusa inertial, insa ea este o agenda pe care ea si restul de spioni din AUR o realizeaza in scop de mahalagizare si ducere in desuet a intrebarilor si raspunsurilor logice despre aceasta plandemie. Saptamani intregi presa de mainstream a redat aceasta absurditate, iar noi, cei lucizi si sceptici, cei mai greu de manipulat oameni, ne-am trezit asociati cu imaginea de imbecili, asa cum mimeaza ca e aceasta infiltrata



Share this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved