Pages

September 23, 2019

Olandezul pedofil ucigas menit sa camufleze cazul Caracal. Ascundeti-va copiii!



Dupa 2 luni de la megascandalul Caracal, publicul inca vrea raspunsuri. Eu am anticipat in acest articol  ca pana la urma adevaratul ucigas al fetelor va fi dat in vileag. Inca sper la asta, si s-au lansat chiar in presa unele indicii, la care insa publicul nu a fost atent. Intre timp la TV s-au incercat diferite zahareluri pentru a deturna atentia publicului de la acest caz si a-l convinge ca fetele sunt arse si ca nu mai trebuie investigat pe mai departe. S-a incercat cu un nou scandal regizat intre Dancila si Iohannis. Lumea nu e interesata. Audientele au scazut si s-au mutat pe pagina de Facebook a lui Cumpanasu. Ni s-a oferit si povestea cu Kovesi ajunsa procuror sef european. Uau! Neinteresant. Basescu a fost colaborator. Mars ma, cu de astea! Opinia publica nu e interesata de astfel de „bombe de presa” care, in alte conditii faceau furori (pe mine nu ma surprindeau deloc, eram convins de cele spuse)

Si atunci s-a trecut la ceva serios. Iata ca un nou scandal se prefigureaza la TV odata cu uciderea unei fete de 11 ani in Gura Sutii, judetul Dambovita. Pana la aceasta ora autoritatile au declarat ca ea venea de la scoala si a fost rapita la cateva sute de metri de a ajunge acasa de catre un cetatean olandez care se pare ca venise in Romania pentru turism sexual. Indiciul la aceasta vreme ar fi ca prezenta lui a fost scurta, a inchiriat o masina din Bucuresti, care a fost usor recunoscuta in filmarile din localitate. De asemenea, au venit de la autoritatile olandeze informatii despre acest olandez, cum ca ar fi un pedofil pus sub urmarire.



Desi dovezile de ucidere sunt mai puternice, totusi si aceasta ucidere are ceva ciudat in ea. Faptul dubios este acela ca acest gen de ucidere iarasi nu e specific pedofililor. Mai intai ca pedofilii ucigasi sunt foarte rari. In general pedofilii isi racoleaza victimele in doua feluri. Primul este cel domestic, respectiv din pozitia de persoana cu autoritate asupra copiilor, precum antrenor, profesor, preot, dadaca sau altceva de acest fel. Celalalt este cel al violului prin ademenire cu bani sau alte bunuri. In ambele cazuri uciderea victimei survine rar, si atunci pentru stergerea urmelor, cand copilul da semne ca ar dori sa il parasca, ceea ce ar duce la condamnarea sa. Exista insa si cazuri de pedofili sadici ucigasi are ucid copiii din placere, la fel ca si in cazul primei mele ipoteze  fata de situatia de la Caracal . In America Latina au existat mai multe cazuri de sadici ucigasi de copii, printre care, cel mai cunoscut este columbianul Pedro Alonso López  care a ucis 300 de fete in Columbia,Peru si Ecuador. Modul lor de procedare este tipic: rapire sau ademenire, urmata de tortura pe termen lung si ingropare sau ascundere foarte eficienta a cadavrului.

De data asta ce vedem? Un olandez care inchiriaza o masina, iese cu ea in afara Bucurestiului, merge cu ea intr-o zona fara trafic, rapeste si ucide in 35 minute o fata. De ce atat de scurt acest timp? E nefiresc pentru sadicii ucigasi. Apoi o lasa cadavrul la vedere, in camp. De ce nu a sters urmele? In aceste zone asa ceva se poate face foarte usor. Si totusi nu a facut-o. Parca ar fi vrut sa fie prins. Pare mai curand o crima savarsita de un retardat mintal. De ce sa te duci intr-o localitate slab populata in care sa fii recunoscut? Daca ai inclinatii sadic-ucigase te duci in America Latina sau in Asia orientala. Acolo poti cumpara fiinte umane si poti face ce vrei cu ele. De ce sa faci asta in Romania, fara o minima stergere a urmelor?

Sa fie si aceasta iar o coincidenta, ca multele coincidente si improbabilitati din cazul Caracal? E posibil. Insa mie imi miroase ca aici este implicata o noua inginerie sociala. Am 2 ipoteze pentru asa ceva. Si am sa incep cu cea mai importanta: aceasta crima este menita sa camufleze cazul Caracal, la fel cum in uciderea lui Ionut  a camuflat protestele anti-Basescu si pro Rosia Montana. Scopul acestei inginerii sociale este oprirea lui Cumpanasu spre a castiga popularitate si a primi functie importata in stat. Cumpanasu nu poate fi nici manipulat, nici santajat. Iar masurile pe care le poate lua intr-o functie de demnitar le poate strica planurile unora. Varianta aceasta se potriveste si pentru prima ipoteza si pentru cea de-a doua fata de cazul Caracal, asa cum le-am expus in linkul de mai sus. Ea implica obosirea si resemnarea publicului fata de inertia autoritatilor in preventia si descoperirea faptasilor. De data asta politia si-a facut exemplar treaba, gasind in timp record faptasul. Iata si o corectare a imaginii politiei!

Dupa 2 luni de informatii care mai de care mai fanteziste, publicul s-a saturat de modul in care cazul Caracal e reflectat in presa si nu mai vrea sa stie alte speculatii. In schimb popularitatea lui Cumpanasu a explodat. E de departe cel mai urmarit politician (ca asa se poate numi acum, de cand si-a anuntat candidatura la presedintie) pe retelele sociale. Are idei antisistem si in ritmul asta el are mari sanse sa devina si mai popular si sa fie ales presedinte. Iar, de acolo el poate umbla la niste parghii periculoase pentru spionii care uneltesc politica de 50 de ani in tara asta  . Eu zic ca nu stie cu cine se pune. Nu-i suficient de anti-sistem pentru a intelege de ce sunt ei in stare. Mare curaj are. L-au lichidat maestrii lor pe Kennedy. Cumpanasu e un mizilic pentru ei. Doar ca acum traim alte timpuri iar „un accident” ar produce dezamagire intre „sclavi”  si pierderi in urma demotivarii lor.

[Actualizare de seara: Recent in Olanda s-a lansat informatia ca olandezul pedofil s-ar fi sinucis. Iar eu nu ma pot gandi decat la „sinuciderea” lui Condrea de acum2 ani  . Probabil ca e un militar de la Deveselu sau vreun spion de la cazarmile grelelor albe. „Onoarea” armatei si Securitatii trebuie pastrata. Daca se afla ca militarii pot avea astfel de tendinte sadic-ucigase  atunci tinerii nu ar mai alege astfel de profesie si astfel razboaiele nu s-ar mai face. astfel nici razboaiele nu s-ar mai face si nici Spionarea Robilor Infantili. (Intre timp implicarea FBI in acest caz a fost confirmata de insusi DIICOT, ceea ce e un indiciu despre protejarea fie a militarilor din Caracal, fie a militarilor in costume, ajunsi filiala CIA) Iar asta inseamna o scadere a economiei globale. Dar oare va uita opinia publica de Caracal prin aceasta crima? Sunt curios unde se vor opri acesti ingineri sociali. Oare vor omori cate un copil pe saptamana, daca lumea va vrea sa afle in continuare despre cazul Caracal? E ingrozitor modul in care acesti ingineri sociali opereaza. Nu mai am cuvinte pentru a-mi exprima dezgustul fata de ei. O sa incerc prin arta, atat cat pot.]

Ca sa intelegeti mai bine modul de operare al inginerilor sociali, va invit sa vedeti acest documentar pe care l-am facut fata de modul de deturnare a protestelor de strada prin intermediul diversionistilor.



A doua varianta e ceva mai optimista. Totusi, in acest moment Cumpanasu nu e atat de periculos pentru ei. Nu e nevoie sa il lichideze. Ii pot bloca foarte usor accesul la TV iar lumea rurala nu il cunoaste inca. De asemenea, ii pot bloca Facebook-ul, asa cum deja se face cu cei care il ajuta sau ii distribuie postarile. De aceea iau in calcul si cealalta varianta, respectiv un semnal pe care sistemul il da pedofililor si sadicilor. Prin aceasta crima li se comunica amatorilor ca s-a terminat cu joaca prin Romania. Pana acum li se dadea un cartonas galben, condamnand pe altcineva, asa cum s-a intamplat cu celebrul meu vecin Marcel Tundrea. Nu mai merge. Trebuie sa-si gaseasca alte tari de turism sexual. Poate ca sunt eu prea suparat si am nevoie si de vesti bune, dar si aceasta varianta are probabilitatea ei. Am auzit de la jurnalisti in aceste luni ca numarul disparutilor sunt de 3000 pe an. Statistica asta nu e facuta publica dar eu ii cred pentru ca se potriveste cu statisticile oferite de FBI  . Asta inseamna ca intre 200 si 300 de persoane dispar pe luna. Adica 7-10 pe zi. Dintre astea, unele sunt rapite si ucise de sadici, dupa cum am aratat aici  . In 2 luni de la disparitia Alexandrei puteau disparea intre 400 si 600 de persoane. Intre acestea un anumit procent se datoreaza sadicilor. De data asta Politia chiar l-a prins pe faptuitor si au dat familiilor si opiniei publice modelul rapirilor de fete tinere pentru a uita de pista lor cu clanurile. Iar, ghinionul a cazut pe acest olandez neinformat despre dezbaterile ultimelor 2 luni, in conditiile in care sadicii si pedofilii autohtoni au fost mai retinuti in aceste luni.

Dar, scoaterea lui subita din scena prin sinucidere ma face sa ma indoiesc de aceasta varianta. Asa ca scade probabilitatea acestei a doua ipoteze si creste prima.




September 20, 2019

Numirea Laurei Kovesi ca procuror sef european si carpirea imaginii opiniei publice despre coruptia din justitie



Dupa o jumatate de an de proceduri artificiale, intr-un moment prielnic pentru a atrage atentia de la subiectul Caracal, iata si o stire bombita. Sau petardita. Kovesi a primit functia de Procuror sef European. Uaaau. Ce victorie! Ce victorie? Oameni destepti si valorosi au inceput sa sarbatoreasca. Credeti ca de acolo ii va urmari pe coruptii din toata Europa? Credeti ca institutiile judiciare Europene va vor face dreptate fata de abuzurile ju$titiei autohtone? Credeti ca prin magia ei Kovesi va face un fel de DNA european? Sunteti naivi sau neinformati. Va inselati. Habar nu aveti cum functioneaza Ju$titia (si) in Europa. Ati facut vreodata voi care va bucurati de „succes” vreun demers la institutiile judiciare europene? Eu da. Stiu cum merge „treaba”. Procurorii Europeni nu vin pe aici prin Romania sa-l aresteze pe Dragnea , Dancila si altii, asa cum credeti voi. Asta e treaba parchetelor nationale. Procurorii Europeni se ocupa de fonduri europene, la care oricum stim ca spagarii de lux din Romania nu se inghesuie. Caci sunt cam greu de furat din acei bani. Stiti bine povestea cu lipsa de absorbtie a fondurilor, chipurile din aceasta cauza. Ca paranteza scurta, nu e din cauza asta ci a faptului ca EU vrea sa ne dea atat zaharel cat sa nu ne revoltam mai tare, dupa cum vi-am mai zis eu aici



Sunt banii lor, desigur, fac ce vor cu ei. Insa si distrugerea economiei noastre nationale pentru a ne absoarbe noua capitalul si a ne distruge economia nationala a fost tot de ei orchestrata 

Hai sa va dau eu un exemplu concret in sensul asta! Am dat in judecata banca Bancpost (la care am avut un credit imobiliar) judecatoria sectorului 1. Cererea mea de chemare in judecata a fost anulata fara niciun motiv. Pur si simplu. Acest fapt este nu doar o incalcare a legilor ci si a dreptului meu civil de acces la justitie prevazut la art. 21 din Constitutia Romaniei. La alin (2) din acest articol se spune ca „Nici o lege nu poate ingradi exercitarea acestui drept.” . Mie nu doar ca nu mi-a fost ingradit, ci pur si simplu anulat. Da, si am scris la institutiile europene. Dar, ghiciti ce? Curtea Europeana de Justitie nu se ocupa de „cauzele interne ale unui stat membru”, ci doar cu cauzele impotriva unei institutii europene. Curtea Europeana a Drepturilor Omului – ooooo multlaudatul CEDO! – mi-a raspuns clar ca nu e interesant pentru ei. La fel a facut si in cazul acesta  . Si in altele. Adica eu pot supravietui si fara acest drept la justitie, nu? Ca doar in Evul Mediu in care traiesc eu nu s-a auzit de drepturile omului… Ei judeca doar cazuri grave, ca omoruri, inchisoare nemeritata… Pacat ca celebrul meu defunct vecin Marcel Tundrea n-a primit ceva despagubiri de la CEDO dupa ce a stat 12 ani in inchisoare pentru o falsa condamnare de omor. Sau ca „Dosarul revolutiei” plimbat si dus cu presul in asa fel incat adevaratii uneltitori ai acelor crime au scapat basma curata.

Recent am scris Consiliului Europei despre povestea asta cu anularea dreptului la justitie fundamental la justitie. Raspunsul lor a fost cam ceva de genul „Cu stima” la care se raspunde sec de catre institutiile romane:

„Dear Mr. Gabriel Baldovin,
Thank you for contacting the Europe Direct Contact Centre. If you have issues with national authorities, you can contact the national Ombudsman:
Avocatul Poporului
Str. George Vraca nr. 8, Sector 1
RO-010146 București”

A, ce informatie buna! Noroc ca mi-au spus, altfel nu stiam ca exista si Avocatul Poporului in Romania, care, a castigat atatea procese ale cetateanului simplu cu institutiile statului 



Asa ca lasati jubilarea dragi amici #rezist, ca nu aveti ce sarbatori! Europa nu se baga in Ju$titia autohtona, fie ea civila, fie penala. Faptul ca ea a ajuns acolo e menita intr-adevar sa va dea impresia ca va aduce magistrati corupti in inchisoare, sau ca ar fi invins PSD-ul, care nu o mai poate ajunge acolo. E exact invers. Ea e trasa pe linie moarta precum Rares Bogdan dupa modelul pe care l-am descris aici . E aproape sa se pensioneze dintr-o institutie europeana. Adica, pentru serviciile aduse crearii iluziei ca pentru decaderea spre dictatura a Romaniei ar fi vinovat doar Dragnea si PSD  , ea va primi o pensie mai mare decat toate pensiile speciale din Romania. Oama si-a facut treaba fata de sistem, a fost folosita ca sa suprime mentalitatea „periculoasa” a protestatarilor de dinainte de 2016. In schimb solutiile date inca de dinainte de judecarea de catre judecator catre securisti  va continua. Adica abuzurile in justitie nu se vor opri. O astfel de numire este una formala, fara acoperire concreta in munca. In fond nimeni nu pune mana pe fondurile europene in mod ilicit. Ea este menita si sa-l convinga pe omul simplu ca, indiferent de cat de umilit e in viata de zi cu zi, totusi la un moment dat va razbi. „Uitati-va la Codruta cat s-a luptat ea cu morile de vant, cum a fost marginalizata si umilita de PSD, dar iata cum pana la urma norocul s-a intors de partea ei si a castigat!” O mare minciuna a sistemului. Omul simplu are un viitor sumbru, nu o pensie grasa de la parchetul UE. La pensie omul simplu se asteapta la probleme cardiace cu risc de infarct, la ulcer, cancer, Parkinson sau in cel mai bun caz Alzheimer. Spun „in cel mai bun caz”, pentru ca cei cu boala asta uita. Sunt niste fericiti. Noapte buna! Noapte buna!

 




September 17, 2019

Mascarada reconstituirii arderii s-a desfasurat asa cum am prevazut-o acum o saptamana. Sa fie promisiuni de eliberare pentru el?



In aceste zile Dinca a fost readus subit in atentia opiniei publice dupa o absenta de peste o saptamana, prin circul reconstituirilor. Acest circ a vrut sa demonstreze opiniei publice ca anchetatorii si-ar face treaba fata de cerinta lui Cumpanasu de a reconstitui arderea unui corp (eventual animal) pentru a descoperi daca Dinca stia despre singurul mod in care Dinca ar fi putut arde acele fete, respectiv prin Thermite, despre care am mai vorbit in acest articol  .



Dar, ne putem închipui, inclusiv acel butoi ar fi fost topit. Ar fi trebuit sa ni se arate macar urma de metal topit, si nu un butoi ruginit, nefolosit de ani de zile. La fel cum am anticipat si în articolul linkat mai sus, autoritatile au preferat acest circ ieftin pe care l-au criticat toti jurnalistii independenti, calificandu-l drept mascarada. Desi se vorbise de bitum si vaselina la inceputul scandalului, acum s-au folosit banalele lemne pentru a arde, nu un cadavru, ci un cocon de polistiren.

Toata lumea a remarcat faptul ca a luat in greutate si ca pare ca duce o viata buna. Foarte multi, de asemenea au observat ca un astfel de comportament nu este deloc tipic pentru un ucigas descoperit, aflat in cercetare. La varsta lui, si la crimele pe care se presupune ca le-a facut, acest om ar fi trebuit sa se gandeasca la sfarsit, la o pedeapsa in care nu va mai vedea lumina zilei. Din asta eu pot aproxima doua lucruri: mai intai faptul ca exista cativa oameni care nu cred ca Dinca este autorul rapirilor, sau macar a uneia dintre ele. In fond sunt 116 oameni care au dat „like” la primul meu articol din seria Caracal care lansa aceasta ipoteza  inca de pe 27 iulie. Dar probabil ca sunt si mai multi, devreme ca iata, Dinca a fost tratat mai bine in aceasta saptamana. Google inca nu prezinta nimic din parerea celor care cred ca nu el se afla la originea rapirii Alexandrei Macesanu. Dar asta e deja o operatiune de cenzura practicata, iata, la nivelul cel mai inalt.



Si totusi, am aceasta banuiala ca in viitor altcineva va fi scos ca autorul crimelor, poate chiar adevaratul criminal  , dupa ce sistemul va fi esuat in a-l proteja. Astfel ca lui Dinca i se vand acum minciuni ca il fileaza pe adevaratul criminal, iar el trebuie sa joace acest rol. De aceea omul acum chiar incepe sa se comporte ca un erou care ajuta la prinderea adevaratului criminal. Din pacate, daca e asa, probabil ca si el isi asteapta sfarsitul, deoarece nu trebuie sa spuna nimic despre asta in public. Oricum, omul e departe de a se comporta ca un ucigas prins, fara scapare. Si, nu, n-am sa cred ca ar fi vreun geniu al actoriei,dupa cum media l-a facut geniu al crimei, nefiind prins din tinerete de politie, si pedofil, si psihotic, si alcoolic, si ucigas in serie, si traficant etc. Nu. N-are sens. Oricum, daca va fi scos adevaratul criminal, atunci nu se poate justifica raul tratament aplicat lui, si din aceasta cauza anchetatorii au schimbat foaia cu el si el sa ingrasat. Psihologul Ilie Marinescu intervievat de postul TV RTV, televiziunea insarcinata spre a OTViza acest caz in Elodia 2, a remarcat direct acest lucru la minutul 19 din acest video:

(Editare ulterioara 02 11 2019: toata arhiva emisiunilor RTV a fost trecuta pe privat. Niciun video cu emisiunile de pana acum nu mai poate fi vazut. Unele dintre ele au fost distribuite de mine in aceasta serie lunga de articole fata de drama de la Caracal. Nu exista limitare de spatiu pe youtube, singura explicatie pentru asa ceva este cenzura, faptul ca minciunile aparute din primele momente in presa nu mai sunt crezute acum. Mai mult decat atat, asta inseamna ca se pregateste o surpriza fata de acest caz, iar opinia publica nu trebuie sa-si aminteasca de minciunile initiale din trecut. M-am asteptat la asa ceva si am salvat unele dintre aceste video-uri in arhiva personala. Iar acest video este special salvat de mine din aceasta cauza. Daca cineva il doreste i-l pot trimite via we-transfer. Nu il pot ridica pe youtube, pentru ca in ritmul acesta risc sa imi fie sters cu totul contul.)



Pentru prima data in 2 luni se spune la TV despre posibilitatea ca nu Dinca sa fi comis aceste crime, dar moderatoarea i-a taiat domnului psiholog Marinescu imediat microfonul si a trecut la urmatorul invitat. Sunt convins ca acest psiholog nu va mai fi intervievat curand. Asa ceva s-a mai intamplat si cu alti specialisti intervievati care n-au dat raspunsuri cerute. Remarcam acest tip de cenzura discreta manifestata de catre capatul celalalt al firului din casca. O sa revin la aceasta tema intr-un articol ulterior.

Pentru a nu afunda si mai mult aceasta ancheta in negura neincrederii in institutii si stat, inginerii sociali care instrumenteaza acest caz s-au purtat foarte bine cu Dinca in aceasta saptamana. Probabil ca i-au promis marea cu sarea daca e „baiat cuminte” si colaboreaza, jucand rolul de ucigas, fara sa se planga de plantare de probe si de faptul ca ar fi victima unei inscenari. Ma intreb oare de unde vine aceasta convingere a sa? I s-a pus pur si simplu cutitul la gat s a fost amenintat ca oricand poate fi omorat (dupa bataia initiala despre care am vorbit in primul articol)? Sau a facut si el o crima, dar autoritatile l-au pastrat ca rezerva pentru a acoperi criminali de lux, si abia acum este tras la raspundere? In ambele cazuri, perspectiva asupra societatii romanesti este deplorabila. Imaginati-va niste mascati de la neo-secu care va rapesc si va insceneaza o poveste de genul asta! Sau, imaginati-va ca in fiecare centru urban exista astfel de coconi criminali nepedepsiti gata oricand sa fie sacrificati pentru a salva onoarea unor „barosani” sociali, si a intregului sistem social romanesc.



September 9, 2019

Reconstituirea arderii din butoi a cadavrului Alexandrei Macesanu: un ideal care nu va fi niciodata posibil



Recent Cumpanasu a cerut autoritatilor reconstituirea arderii unui cadavru animal dupa modelul prezentat, chipurile, de Dinca. Din prima pot sa spun ca asa ceva nu se va intampla vreodata. O astfel de situatie, dar la o scara mult mai mare, s-a intamplat in cazul picarii turnurilor gemene lovite de avioanele presupus deturnate de presupusa celula Hamburg a presupusei grupari teroriste Al Quaida . Caderea in special a cladirii 7 din complexul World Trade Center  a dus pe multa lume la concluzia ca „9/11 was an inside job”. Era foarte simplu ca autoritatile sa refaca 2-3 etaje ale acelor cladiri si sa refaca experimentul. De asemenea, puteau sa il testeze pe numeroasele cladiri similare care au fost demolate intre timp. Dar nu s-a facut*. Si nu s-a facut pentru ca un astfel de experiment nu ar fi dus la rezultatul care s-a vazut in direct. In schimb. stalinismul usor practicat de SUA a preferat sa excluda (la fel de discret) din societate pe cei care considerau ca „9/11 was an inside job”. Cam la fel se intampla si in Romania pe timpul dictaturii comuniste. Erai liber sa crezi orice, dar nu iti mai gaseai de lucru daca criticai partidul si sistemul. Adica,la modul ca erai concediat dupa cateva zile dupa ce iti incepeai lucrul, la „sugestiile” discrete ale unor oameni din umbra.

Acesti oameni din umbra n-au disparut in „democratie”. Ei au invatat sa fie mai discreti. Intre timp nu mai primesti jobul din start, fiind pe lista neagra. Si eu ma astept ca in scurt timp sa fiu tras pe ”linie moarta” si eliminat din sistem. Ma simt vanat. Dar, partea proasta e ca, baietii cu epoletii nu prea au motive. Ghinion, pentru ei. N-am nici un viciu, in afara de poligamie :D . Sunt heterosexual, nu consum droguri alcool, tutun, sau altceva. N-au cu ce, deocamdata. Dar am niste planuri kamikaze de atac asupra lor, care pana la urma ma vor izola. Evident, fiind kamikaze, ma intereseaza doar „damage-ul” produs. In fine, o sa revin ulterior la asta…

Ca sa ma intorc la subiect, pariez ca nu se va face experimentul cu „butoiul”. Sau, teava fara fund si capac. Dar, stati asa! Daca la inceput Dinca arsese cadavrul cu vaselina (ceeeeee! ) si bitum (Oh!), acum se spune ca teava avea dispozitiv cu arator. I a uitati experimentul facut de Antena 3sta!



Doamne, Dumnezeule, cat de idioti putem fi ca natiune, daca astia isi permit o astfel de jonglare cu informatiile despre acest butoi/teava/cazan! Ce dracului de sansa putem sa facem o genuina democratie in aceasta tara – in masura in care asa ceva ar fi posibil – in conditiile in care inginerii sociali nu au nicio jena sa prezinte publicului cu judecata anesteziata astfel de povesti de adormit copiii? Reamintesc ca parerea mea este ca cel mai probabil autorul rapirilor din Caracal este un membru al varfului piramidei sociale pe care SRI il ascunde pentru a nu afecta increderea omului simplu in sistem, dupa cum am aratat in acest articol  . Spui la TV orice, si poporul aburind a alcool sau prostie crede pe nerumegatelea. Dar nu ma refer neaparat la indobitocitii din fata TV-ului. Ma refer la insisi inginerii sociali care au conceput aceasta poveste. Ba, baieti sunteti patetici! Sunteti jalnici ba! Sunteti niste ciuflingari si atat. Va bateti joc de elitele acestui neam. Sunteti mai prosti decat curcile. Cum puteti ma sa imaginati asa ceva! Ba, fraierilor! Nu suntem o natiune mare. Ca n-avem din ce, vorba aia… Dar voi sunteti parca alesi dupa modelul politicienilor! Cei mai prosti dintre romani sunteti, ba! Militari de cariera, ai! Vai de capul vostru! Ba, rad si curcile de voi cand veniti cu asa ceva! Spanzurati-va!



In fine! Astia spioni am cultivat,cu astia defilam. Niste lingai care au pus botul la vrajeala CIA et. co. Sa revin la tema principala! Era foarte simplu de demontat aceasta mistificare media daca se facea un astfel de experiment inca de la inceput. Dar,la fel ca in cazul 11 septembrie din SUA, nu se va face nici aici. Cumpanasu poate sa-si ia gandul de la asa ceva. Singura substanta care putea arde in 30 de minute un cadavru, cu un miros minim este aceasta:



Am banuiala ca asa ceva s-a folosit si la experimentul 11 septembrie 2001. Dar prostovanul de Dinca nu avea acces la asa ceva. Ne putem închipui, inclusiv acel butoi ar fi fost topit. Autoritatile ar fi trebuit sa ne arate macar vreo urma de metal topit, si nu un butoi ruginit, nefolosit de ani de zile. Nu au facut-o pentru ca Dinca de fapt nu stie nimic de acest material si nu l-a folosit. Asa ca, uitati cu totii de reconstituirea arderii! Nu se va face vreodata atata timp cat dictatura militara mondiala (spionocratia) va guverna lumea. M..e SRI! M..e CIA!



* Am vazut o gluma de reconstituire la „Mythbusters” pe postul TV Discovery, dar asa ceva nu poate fi luat in serios. Balanel si mieunel au luat o traversa metalica si au expus-o la foc pana s-a indoit. Asa ceva a fost propaganda oficiala curata.


September 6, 2019

3 politisti au vorbit cu Alexandra, dupa apelul ei la 112. Se strange latul in jurul adevaratului ucigas

Informatii incredibile au fost emise astazi de avocatul familiei Melencu, respectiv ca Alexandra ar fi vorbit la telefon nu doar cu un politist ci cu trei, timp de aproximativ o ora. Informatiile date de fata despre locatia data ar fi fost atat de detaliate incat oricine putea ajunge acolo sa o salveze.

De ce nu ni s-a spus nimic despre asta pana acum? Eu cred ca tocmai pentru ca inginerii sociali au vrut sa-l protejeze pe adevaratul ucigas si sa indrepte atentia spre Dinca. Asadar nici politistii „popandai” care nu intrau pe proprietatea lui Dinca si nici procurorul destituit nu au fost in spatele neactiunii. Orchestratorii sunt aceiasi eugenisti de la SRI , care i-a dat astfel timp ucigasului sa scape de cadavru in timp ce ei implanteaza probe  care sa duca atentia publica spre Dinca. Inginerii sociali din SRI acum incearca sa-si stearga propriile urme, scotand la iveala detalii importante din ancheta, precum acesta.


Ce nu pot ei sa faca este sa convinga pe cineva sa joace rolul de un membru intr-o „retea de racolare” pentru a-i satisface cerinta lui Cumpanasu si a marii majoritati a opiniei publice, care crede ca fetele au fost rapite si trimise in strainatate ca sclave sexuale. De fapt, convingerea unui astfel de mafiot de balta sa joace acest rol nu ar rezolva mare lucru, pentru ca acesta ar lua practic rolul lui Dinca, si iar nu l-ar multumi pe Cumpanasu. Acesta ar merge mai departe si ar „cauta” destinatarii catre care fetele au fost plasate. Asa ca plantarea unor astfel de probe vii in acest scandal nu ar duce nicaieri, pe langa riscul pe care acesti actori si le-ar lua fata de Cumpanasu si parintii fetelor, care s-ar putea razbuna crunt. SRI se afla aici intr-o fundatura teribila. Aceasta situatie ori se termina cu redarea unei variante credibile pentru acest caz, ori cu eliminarea lui Cumpanasu, ori cu el presedinte de stat. Ultimele doua variante sunt mult mai costisitoare decat prima.

Asadar, eu am o banuiala ca in scurt timp adevaratul ucigas va fi predat opiniei publice pentru a salva pe cat se poate increderea opiniei publice in institutii, care a ajuns la cote nemaivazut de joase in aceste 40 de zile. Idiotii astia n-au luat pe mere ce-au dat pe pere: au incercat sa salveze onoarea unei anume institutii de vaza de care adevaratul ucigas e legat, dar au ajuns cu mascarada lor sa afecteze imaginea atat a politiei, parchetelor, armatei (prin speculatiile fata de Deveselu), guvernului si chiar presedintiei. Un fel de "na-ti-o franta ca ti-am dres-o!", conform cu rolul lor de diversionisti in societate.

Merg in continuare pe ipoteza ca inginerii sociali lucreaza din greu la a-l baga pe adevaratul ucigas in fantomatica retea de racolare pe care o cauta Cumpanasu. Din acest moment pot spune ca nu voi crede in autentcitatea niciunei probe concrete impotriva lui Dinca. Aceste probe trebuiau aratate in primele zile, nu la peste o luna de la inceerea acestui scandal. Totul a fost implantat. Nici Cumpanasu nu se va multumi cu perspectiva unei retele de 2-3 membri constituita din Dinca, nevasta-sa si fi-sa Daniela, sau a uneia care se termina subit la niste actori care nu pot da detalii despre locul in care ar fi ajuns fetle. Asa ca inginerii sociali vor fi presati sa recunoasca varianta mea cu sadicul ucigas pentru ca acest subiect sa se inchida odata. Dar cum mai poate fi inchisa incercarea lor de musamalizare?...




SerVICIILE secrete (prin DIICOT) umfla averea lui Dinca pentru a-i crea artificial imaginea de proxenet/traficant


Pentru cei ajunsi prima data in acest spatiu mentionez ca parerea mea este ca spionii din serVICIILE secrete ascund un sadic ucigas  in spatele acestui Gh. Dinca. Pe masura ce trece timpul cred ca acest sadic este un militar ce activeaza fie la unitatea de la Deveselu, fie in insele SerVICIILE secrete locale. Scopul SerVICIILOR este acela de a ascunde in general opiniei publice acest viciu maladiv de lux al sadismului ucigas pe care l-am descris in detaliu intr-un articol mai vechi . Pe Dinca il consider un contravenient minor care nu se potriveste profilului nici a unui sadic ucigas, dupa cum am aratat in primul articol linkat mai sus si nici al unui proxenet, sau traficant de fiinte umane dupa cum am aratat aici . El nu are nicio legatura cu rapirile din Caracal sau uciderea tinerei din parcul Romanescu din Craiova in 2017, totul fiind o implantare masiva de probe pentru a-l incrimina. Crearea postfactum a unei averi a lui si familiei sale este tot o astfel de implantare ulterioara de probe.

(Actualizare 07 10 2019: La o luna dupa ce s-a lansat dezinformarea lipsita de acoperire in fapte a averii lui Dinca, iata ca a aparut un panou in judetul Arad despre un presupus lac si fond de vanatoare  care ar apartine familiei lui.



Vazand acest panou publicitar ma surprinde in primul rand anormalitatea lui grafica. Vedem mentionat in el firma „Albiero Group” care a fost infiintata de defunctul sau ginere italian, casatorit cu fiica-sa, Daniela. Asta este exact momeala. Mai vedem un numar de telefon la care nu raspunde decat mesageria. E inchis. Aceasta e singurul indiciu prin care s-ar putea comunica cu proprietarii lacului de pescuit. Nu exista e-mail sau adresa concreta pe harta unde locul sa fie gasit. In mod normal aceste panouri arata cam in acest gen:



sau asa



Dar nu si in cazul acestui panou. Acum vreau sa-mi gasiti mie pe undeva prin Romania un panou la strada cu un numar de telefon la care nu se raspunde. De ce ai baga bani in reclama la ceva daca nu lasi clientul sa te gaseasca? Si la ce bun reclama in acest moment, cand imaginea lui Dinca e una de monstru? Oare ar crede pescarii ca l-ar pescui direct pe Dinca in acel lac? Explicatia e simpla. Acest panou este una dintre dovezile plantate de serVICIILE secrete pentru a convinge scepticii despre uriasul clan in care s-ar afla Dinca, ceva pentru care nici DIICOT nici FBI n-au leac. Au daramat guverne prin Ameica de Sud, au distrus comunismul in Vietnam, au eliberat Coreea de Nord, au distrus talibanii din Afrganistan si Statul Islamic din Irak dar, vai de ei americanii, au esuat cu clanul Dinca. „Monstrul” are mai multe capete. Autoritatile il taie pe cel de la Caracal, hop rasare altul la Arad …

Publicatia „Criticarad” spune ca acest panou a aparut recent in zona. De ce nu am aflat pana acum despre astfel de domenii de pescuit si vanatoare? Adica fiica sa care era cel mai vizibil membru in spatiul public si-a inchis pagina de Facebook, ceilalti membri au intrat efectiv la apa, dar, ce sa vezi, apare un ditamai panoul cu indicii false despre presupuse afaceri ale familiei Dinca. Panoul este pus strategic langa spitalul de psihiatrie (dupa spusele ziarului „Criticarad”). Ca la vanzari: nu crezi ca el ar fi mare proxenet, atunci poate crezi ca e un pacient internat la psihiatrie, care mai sarea gardu’ sa taie bilet la care voiau sa pescuiasca



Lui Cumpanasu si opiniei publice i se arunca indicii false precum in jocurile de "Escape room", prin care jucatorii ies din camere special facute sa se deschida in urma gasirii indiciilor precum marii descoperitori de mistere. Din pacate, si el dar si opinia publica nu reusesc sa se prinda de un indiciu simplu : teoria clanului este o falsa pista pentru a indeparta atentia de la adevaratul ucigas.)

Urmeaza textul scris in data de 07-10-2019:

Recent, DIICOT a avut o conferinţa de presa in care purtatorul de cuvant a afirmat ca Dinca avea 3 case si 4 masini. Asa ceva mi se pare o minciuna. Interesul este sa ii ridice artificial statutul social lui Dinca si sa il faca credibil ca adevaratul ucigas. Cu cat trece timpul, si cu cat inginerii sociali incearca sa carpeasca acest dosar cu probe de acest gen, cu atat sunt mai sigur pe prima ipoteza pe care eu am lansat-o, respectiv ca inginerii sociali acopera un sadic ucigas aflat in varful piramidei sociale, pentru a salva increderea populaţiei in sistem, dupa cum am detaliat aici .

De ce nu s-a spus nimic despre asta pana acum? De ce nu s-au facut percheziţii/ investigaţii si in aceste prezumtive proprietaţi ale lui Dinca? Pana acum DIICOT a frecat menta pe proprietatea sa de pe strada Craiovei timp de o luna, si nimic nu s-a spus despre alte proprietaţi. Am vazut acolo cele 2 masini, respectiv acel Renault Megane cu geamurile fumurii, si masina alba de transport marfa. Probabil ca restul aparţin copiilor sai, eventual sunt trecute pe numele lui, daca aceste informaţii ar fi totusi adevarate. Sunt destui romani care isi pun proprietaţile pe numele parinţilor, in special pentru a evita impozitul. Insa stilul de viata al lui Dinca nu este unul de traficant . Poate doar de fier vechi.


Intre timp la TV se spune despre "sumele uriase" pe care Dinca le-ar avea, si care "ar ajunge si la cateva zeci de mii de euro". Ceeeee? Pai astea sunt sume uriase? Proxenetii prostitutiei de interior ajung la sute de mii si chiar milioane de dolari. Cred ca intentia inginerilor sociali care instrumenteaza acest caz este de a-i da o firimitura lui Cumpanasu. In felul acesta ei intentioneaza sa convinga si opinia publica despre faptul ca Dinca ar fi un proxenet sau traficant de persoane, fapt pe care eu l-am aratat ca improbabil. La scurt timp de la aceste stiri false despre averea familiei lui au aparut in mass-media si informatii de justificare precum cea „Unde au disparut banii din conturile lui Dinca?”. Probabil ca cei din sistemul bancar nu au gasit astfel de conturi si au inceput sa-si puna intrebari. Pentru a-i potoli, spionii din serVICII au venit cu aceasta explicatie de carpeala cum ca banii au disparut miraculos…

September 4, 2019

Sinteza video fata de tragedia de la Caracal



In aceasta luna si o saptamana in presa s-au aruncat in spatiul public in mod intentionat informatii care mai de care mai haotice si elucubrante. Scopul a fost lehamitea opiniei publice si refuzul general de acceptare de informatii noi fata de acest caz, dupa ce verdictul cu Dinca vinovat a fost dat din prima zi. Din aceste informatii, Alexandru Cumpanasu si opinia publica au ales pista clanurilor de prostitutie de lux. Cu tot respectul pentru cea facut pana acum in acest caz si ce vrea sa faca pentru siguranta femeilor, nu pot sa cred ca intreg statul ar apara o retea interlopa. Cate fete si la ce preturi ar trebui sa fie coste pentru a acoperi o suma de cateva milioane de Euro cat primesc autoritatile? Personal am adus aceste argumente impotriva acestei variante precum aici https://baldovin.blogspot.com/2019/08/de-ce-nu-cred-ca-dinca-ar-fi-proxenet.html si aici https://baldovin.blogspot.com/2019/07/alte-3-ipoteze-pentru-cazul-disparitiei.html . Pur si simplu e fantezist, desi inteleg durerea familiei care vrea sa gaseasca o pista spre gasirea fetelor. Dar, le respect parerea celor ce isi explica astfel tragedia de la Caracal.

Insa pentru mine cea mai probabila variata a ramas in continuare cea a protejarii unui sadic ucigas ce activeaza intr-o institutie de incredere, sau e fiul unei somitati. Am lansat-o inca de la inceputul acestui scandal, dupa cum se vede in linkul de mai sus. Mai multe detalii despre asta pot fi vazute in cele 3 video-ori pe care le-am facut recent pe aceasta tema. Incep cu cel de-al treilea in care explic contextul national in care a fost posibila o astfel de tragedie


Apoi cu cel de-al doilea in care explic contextul international


Si, in sfarsit cu primul, in care fac cateva asertiuni psihopatologice:


Ramanne cel de-al 4-lea video pe cere il voi filma dupa ce rechizitoriul va fi facut public.