SerVICIILE secrete (prin DIICOT) umfla averea lui Dinca pentru a-i crea artificial imaginea de proxenet/traficant

September 6, 20190 comentarii


Pentru cei ajunsi prima data in acest spatiu mentionez ca parerea mea este ca spionii din serVICIILE secrete ascund un sadic ucigas  in spatele acestui Gh. Dinca. Pe masura ce trece timpul cred ca acest sadic este un militar ce activeaza fie la unitatea de la Deveselu, fie in insele SerVICIILE secrete locale. Scopul SerVICIILOR este acela de a ascunde in general opiniei publice acest viciu maladiv de lux al sadismului ucigas pe care l-am descris in detaliu intr-un articol mai vechi . Pe Dinca il consider un contravenient minor care nu se potriveste profilului nici a unui sadic ucigas, dupa cum am aratat in primul articol linkat mai sus si nici al unui proxenet, sau traficant de fiinte umane dupa cum am aratat aici . El nu are nicio legatura cu rapirile din Caracal sau uciderea tinerei din parcul Romanescu din Craiova in 2017, totul fiind o implantare masiva de probe pentru a-l incrimina. Crearea postfactum a unei averi a lui si familiei sale este tot o astfel de implantare ulterioara de probe.

(Actualizare 07 10 2019: La o luna dupa ce s-a lansat dezinformarea lipsita de acoperire in fapte a averii lui Dinca, iata ca a aparut un panou in judetul Arad despre un presupus lac si fond de vanatoare  care ar apartine familiei lui.



Vazand acest panou publicitar ma surprinde in primul rand anormalitatea lui grafica. Vedem mentionat in el firma „Albiero Group” care a fost infiintata de defunctul sau ginere italian, casatorit cu fiica-sa, Daniela. Asta este exact momeala. Mai vedem un numar de telefon la care nu raspunde decat mesageria. E inchis. Aceasta e singurul indiciu prin care s-ar putea comunica cu proprietarii lacului de pescuit. Nu exista e-mail sau adresa concreta pe harta unde locul sa fie gasit. In mod normal aceste panouri arata cam in acest gen:



sau asa



Dar nu si in cazul acestui panou. Acum vreau sa-mi gasiti mie pe undeva prin Romania un panou la strada cu un numar de telefon la care nu se raspunde. De ce ai baga bani in reclama la ceva daca nu lasi clientul sa te gaseasca? Si la ce bun reclama in acest moment, cand imaginea lui Dinca e una de monstru? Oare ar crede pescarii ca l-ar pescui direct pe Dinca in acel lac? Explicatia e simpla. Acest panou este una dintre dovezile plantate de serVICIILE secrete pentru a convinge scepticii despre uriasul clan in care s-ar afla Dinca, ceva pentru care nici DIICOT nici FBI n-au leac. Au daramat guverne prin Ameica de Sud, au distrus comunismul in Vietnam, au eliberat Coreea de Nord, au distrus talibanii din Afrganistan si Statul Islamic din Irak dar, vai de ei americanii, au esuat cu clanul Dinca. „Monstrul” are mai multe capete. Autoritatile il taie pe cel de la Caracal, hop rasare altul la Arad …

Publicatia „Criticarad” spune ca acest panou a aparut recent in zona. De ce nu am aflat pana acum despre astfel de domenii de pescuit si vanatoare? Adica fiica sa care era cel mai vizibil membru in spatiul public si-a inchis pagina de Facebook, ceilalti membri au intrat efectiv la apa, dar, ce sa vezi, apare un ditamai panoul cu indicii false despre presupuse afaceri ale familiei Dinca. Panoul este pus strategic langa spitalul de psihiatrie (dupa spusele ziarului „Criticarad”). Ca la vanzari: nu crezi ca el ar fi mare proxenet, atunci poate crezi ca e un pacient internat la psihiatrie, care mai sarea gardu’ sa taie bilet la care voiau sa pescuiasca



Lui Cumpanasu si opiniei publice i se arunca indicii false precum in jocurile de "Escape room", prin care jucatorii ies din camere special facute sa se deschida in urma gasirii indiciilor precum marii descoperitori de mistere. Din pacate, si el dar si opinia publica nu reusesc sa se prinda de un indiciu simplu : teoria clanului este o falsa pista pentru a indeparta atentia de la adevaratul ucigas.)

Urmeaza textul scris in data de 07-10-2019:

Recent, DIICOT a avut o conferinţa de presa in care purtatorul de cuvant a afirmat ca Dinca avea 3 case si 4 masini. Asa ceva mi se pare o minciuna. Interesul este sa ii ridice artificial statutul social lui Dinca si sa il faca credibil ca adevaratul ucigas. Cu cat trece timpul, si cu cat inginerii sociali incearca sa carpeasca acest dosar cu probe de acest gen, cu atat sunt mai sigur pe prima ipoteza pe care eu am lansat-o, respectiv ca inginerii sociali acopera un sadic ucigas aflat in varful piramidei sociale, pentru a salva increderea populaţiei in sistem, dupa cum am detaliat aici .

De ce nu s-a spus nimic despre asta pana acum? De ce nu s-au facut percheziţii/ investigaţii si in aceste prezumtive proprietaţi ale lui Dinca? Pana acum DIICOT a frecat menta pe proprietatea sa de pe strada Craiovei timp de o luna, si nimic nu s-a spus despre alte proprietaţi. Am vazut acolo cele 2 masini, respectiv acel Renault Megane cu geamurile fumurii, si masina alba de transport marfa. Probabil ca restul aparţin copiilor sai, eventual sunt trecute pe numele lui, daca aceste informaţii ar fi totusi adevarate. Sunt destui romani care isi pun proprietaţile pe numele parinţilor, in special pentru a evita impozitul. Insa stilul de viata al lui Dinca nu este unul de traficant . Poate doar de fier vechi.


Intre timp la TV se spune despre "sumele uriase" pe care Dinca le-ar avea, si care "ar ajunge si la cateva zeci de mii de euro". Ceeeee? Pai astea sunt sume uriase? Proxenetii prostitutiei de interior ajung la sute de mii si chiar milioane de dolari. Cred ca intentia inginerilor sociali care instrumenteaza acest caz este de a-i da o firimitura lui Cumpanasu. In felul acesta ei intentioneaza sa convinga si opinia publica despre faptul ca Dinca ar fi un proxenet sau traficant de persoane, fapt pe care eu l-am aratat ca improbabil. La scurt timp de la aceste stiri false despre averea familiei lui au aparut in mass-media si informatii de justificare precum cea „Unde au disparut banii din conturile lui Dinca?”. Probabil ca cei din sistemul bancar nu au gasit astfel de conturi si au inceput sa-si puna intrebari. Pentru a-i potoli, spionii din serVICII au venit cu aceasta explicatie de carpeala cum ca banii au disparut miraculos…
Share this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved