Sa salvam conferința virusologilor americani Dan Erickson si Artin Massihi dupa ce rețelele de socializare sterg constant acest material!

April 30, 20200 comentarii


Pretind ca vor sa salveze batranii si bolnavii dar le prescriu medicatie neadecvata. A aparut recent informatia ca de fapt cei afectati de covid 19 au murit in urma unor cheaguri de sange care au blocat circulatia sanguina in zona, ducand practic la moartea organului in cauza. In loc sa li se dea anticoagulant, pacientii au fost ucisi prin alte masuri.


Mituirea sistemului medical prin bonusuri pentru statistica umflata a mortalitatii de covid 19 nu a mers la toti medicii. Unii si-au pastrat demnitatea si au denuntat aceasta mascarada, precum virusologul american Erickson. Am postat de cateva ori acest video pe care YouTube il sterge imediat. Mai nou opiniile știintifiice violeaza standardele YouTube. Au dracului voi de securisti internationali! Pai parca erati dusmanii dictaturii, ma!



Intre timp a apărut si tradus. Salvati-l in computer si reurcati-l pentru a stopa dezinformarea la care suntem supusi !




Aici in varianta originala:





O sa-i fac de ras ca pe niste dictatori pe cei de la YouTube care, dupa cum vedeti, incearca sa opreasca contactul cu opiniile acestor profesionisti. Nu-i nimic, continuam sa postam conferinta lor pana ce YouTube vor obosi s-o stearga:



In fine, Youtube primeste bani ca sa se joace si asta e jobul lor, eu n-am atat timp incat sa intru in acest ping-pong. Asa ca o sa postez conferinta de pe alta platforma:



Share this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved