Dezinformari cu privire la Bill Gates, 5 G si altele

May 18, 20200 comentarii

Lumea a fost condusa pana in secolul al 19-lea de dinastia Rothschild in Europa, iar de atunci s-a alaturat dinastia Rockefeller in SUA. Dimensiunea acestor dinastii este necunoscuta marii majoritati ai cetatenilor. Prima deja are 3 secole, iar cealalta se apropie de 2. Ele au inventat sistemul bancar global, si il controleaza astazi prin locotenenti de care nu se poate nimeni atinge. Ei au tiparnita, cum se zice, iar restul de bogatani au primit banii tipariti de ei. Sistemul bancar este un organism social secret, iar capitolul finante din stiinta economiei este in mare parte dezinformare.



Datorita ostilitatii cu care au fost intampinati in secolele trecute (care a ajuns pana la antisemitism, Rothschild fiind etnici evrei), membrii acestor dinastii au preferat sa faca un pas in spate si sa-i foloseasca pe altii sa le joace rolul. La o eventuala revolta populara, de genul celei din timpul Revolutiei Franceze, ei vor plati pretul, nu aceste dinastii. Acest ps in spate nu s-a facut prin donatia averea saracilor, asa cum vor sa ne prosteasca, ci pur si simplu prin manipularea datelor privind cei mai bogati oameni din lume. Probabil ca, punand averea pe numele fiecaruia dintre sutele de membrii ai familiei extinse din toata lumea, nici un Rothschild sau Rockefeller nu mai intra in primii 100 de miliardari ai lumii. Sau poate ca, nefiind scoasa la bursa, averea lor nu este evaluata, si topul miliardarilor ii ocoleste strategic. Cert este ca evolutia in general a bogatilor e una ascendenta, in contrast cu a saracilor care devin din ce in ce mai saraci. Cazurile de saracire a bogatilor se datoreaza problemelor de sanatate, accidentelor, mai rare printre clasa lor. Cineva (ghici cine?) incearca sa ne prosteasca cum ca cele mai bogate familii din secolul 19, ar fi disparut din top 100 miliardari si locul lor ar fi fost luat de Bill Gates, Soros si altii. Cine e naiv si se uita la pilulele conspirationiste de la Antena 13 poate sa creada si asta. Dar acolo a ramas.

In realitate aceste dinastii conduc inca sistemul bancar si lumea. Soros in anii 2000, si vad ca Bill Gates acum, le joaca lor propriul rol pentru a dezinforma omul simplu si a atrage asupra lor ostilitatea populara, inerenta crearii acestui sistem social neechitabil. Soros s-a imbogatit prin speculatii la bursa, iar Bill Gates prin popularizarea computerului (nu inventarea lui, asa cum spun unii, pentru ca nu el l-a inventat). Acum, ca au ajuns bogati, daca vor sa-si pastreze statutul trebuie sa ridice stacheta si sa joace acest rol de acoperire a acestor dinastii in ochii prostimii, cam la fel cum fac si politicienii cu masurile luate de sistemul militar de informatii (spionajul civil) .



Scoaterea lui Bill Gates ca tap ispasitor pentru aceasta plandemie, prin sponzorizarea simularii ei in octombrie 2019, respectiv Event 201  , este menita sa aduca o alternativa la dezinformarea Soros in care multi nu au crezut. Bill Gates e noua imagine a bogatului international. Falsele dezbateri privind meritul averii ii ocoleste pe adevaratii uneltitori ai politicii internationale, cei mai puternici oameni din lume, membrii celor 2 dinastii. Daca in trecut pe Soros il aparau cei care au primit burse de la fundatia sa, iata ca acum pe Bill Gates il apara mai multi. Omul isi merita pe deplin bogatia. In general el nu poate fi acuzat de ceva anume. El nu e un virusolog microbiolog, desi poate ca o fi scris niste virusi informatici ascunsi prin Windows-ul pe care l-a creat, pentru a mai ciupi cativa dolari de la utilizatorii de Windows. Dar nu are nicio treaba cu aceasta pandemie sau cu problemele vaccinurilor prin Africa. Bill Gates vine cu banii pentru o activitatea caritabila, pentru ca oricum statul ii ia, ca impozit. El a sponsorizat Event 201 prin fundatia sa, la fel cum a sponsorizat mai multe cercetari medicale. Cam asta ar trebui sa fie intr-adevar rolul unui miliardar de top in societate. Da, coincidenta dintre Event 201 si pandemia dezinformativa, ce avea sa inceapa peste o luna in 2019, e cam mare. Dar asta nu inseamna ca el, un informatician la baza, a cerut o pandemie de Coronavirus. O astfel de mascarada e un plan mult mai lung, si mult mai bine elaborat pentru a fi pusa pe umerii unui singur om.

O alta dezinformare cu privire la persoana sa, spre a fi atras pe post de paravan pentru dinastiile Rothschild&Rockefeller, a fost parerea sa ca suntem cam multi pe planeta. De aici, spiritele neatente pot trage foarte usor concluzia cum ca ar dori crearea unor genociduri pentru rarirea populatiei globale. Am si vazut un video cu el intr-o conferinta, in care spune ca vaccinurile trebuie sa sterilizeze pe unii. Numai ca acel video e contrafacut. Nu se vede pe buzele lui ca zice asa ceva. In momentul in care zice asta, Bill Gates e cu spatele sau avem o alta imagine. Plus ca nu exista alta ocazie in care spune ca vrea sa ucida o parte din populatie prin vaccinuri. O astfel de idee radicala, nazista nu apare din neant. Hitler a tinut sute de speech-uri cu teoria sa de purificare a rasei ariene. Dar nici el n-a avut tupeul sa spuna ca vrea sa extermine evreii. Si multi dintre nazisti nu au sustinut acest genocid. Ei au crezut ca evreii vor fi doar deportati si atat. Asa ca cine crede ca Bill Gates sustine purificarea rasiala prin vaccin, s-a prins in aceasta dezinformare si si-a pierdut credibilitatea in anturaj.

Faptul ca suntem cam multi pe pamant este intr-adevar o problema, totusi. Aici sunt pareri pro si contra. Realitatea e ca mediul din jurul marilor aglomeratii urbane e cam distrus. Din punctul asta de vedere suntem cam multi. Dar asta nu inseamna ca Bill Gates ar fi cerut exterminarea populatiei prin crearea unei pandemii, asa cum i se arunca in carca. Exista planificare familiala, poate exista si planificare sociala. De fapt China a si pus-o in practica pe ultima, intr-un mod dictatorial. Reglarea populatiei se poate face pur si simplul prin mijloace contraceptive nu prin exterminare. Dar, spre deosebire de restul pradatorilor, care isi pot distruge prada daca se inmultesc, in cazul omului agricultura conduce exact la efectul opus, prada ajungand sa fie ocrotita si inmultita. Plus ca, in ceea ce ne priveste pe noi occidentalii, capitalismul ne-a pus capac sperantelor iar natalitatea este in continua scadere. Problema vizeaza tarile sarace, nu pe noi. Asa ca teoria inmultirii populatiei umane are si ea destule argumente.

O alta dezinformare privind aceasta plandemie, cu scopul decredibilizarii celor cu gandire critica, este cea a undelor 5 G. Cei care reclama efectul letal al acestei tehnologii de comunicare sunt automat vazuti ca antiprogresisti. Si, din pacate cei care vad legatura intre undele 5 G si pandemie, cam sunt antiprogresisti. Ei sunt asociati cu panicarzii fata de folosirea telefonului mobil in anii 1990. Au trecut aproape 20 de ani si nici un studiu nu a confirmat efecte secundare nocive reieste in urma folosirii telefonului mobil. Foarte probabil la fel se va intampla si cu 5 G. Nu exista corespondent fizic intre cele 2 entitati. Prima este un compus biologic iar cealalta este unul anorganic. Nu are cum sa existe vreo legatura de cauzalitate intre una si alta. Apoi, undele 5 G se afla sub frecventa razelor X sau ultravioletelor. De acolo in sus putem vorbi de pericol. Se poate spune ca tot ce este sub acest spectru a existat de cand ne stim ca specie pe pamant, si ca organismele umane si animale s-au putut adapta la ele in asa fel incat sa nu aiba efecte negative. Teoria exterminarii prin raze 5G presupune o viziune primitiva despre controlul social. De fapt, in perioada contemporana eugenia se practica prin diversiuni mult mai complexe decat modelul acesta. (editare ulterioara: uitati-va incepand de la minutul 39 din documentarul meu „Sadismul in politica internationala” , si veti vedea ca acest gen de diversiuni se fac mult mai subtil). Asa ca fobia 5G este si ea o dezinformare, facuta cu scopul de a submina scepticismul fata de pericolul COVID-19, sustinut de medici si figuri importante ale stiintei.

In sfarsit, ce-a de-a 3-a mare dezinformare este simbolica organizatie a francmasoneriei sau iluzoria organizatie Illuminati, toate reunite in formula antenatrista (sau preluata de antenatristi) de „oculta mondiala”. O simpla cautare pe internet va va arata ca prima este o organizatie creata la sfarsitul Evului Mediu, din care fac parte zeci de mii de oameni cu mentalitate medievala, chiar daca de inalta clasa. Uitati prostia cum ca acestia ar fi un guvern mondial! Concentrati-va pe adevaratii guvernatori ai lumii, cei care au creat capitalismul, respectiv dinastiile Rothschild&Rockefeller! Tot ce apare ca uneltitor in locul lor, e dezinformare menita sa abata atentia dinspre ei. Feriti-va de asocierea scepticismului fata de pericolul virusului COVID-19 cu aceste idei conspirationiste, prin care aparatul dezinformativ al acestor papusari mondial vor de fapt sa submineze parerile avenite ale unor specialisti in virusologie. Mie insumi mi s-a intins capcana asocierii COVIDo-scepticismului cu homofobia, dar nu a mers.

Aceste idei si altele, precum teoria pamantului plat (care mi-a fost varata de Facebook in nas) sunt in mod paradoxal sustinute de acesti mari manipulatori, tocmai pentru scop de discreditare a unor opinii diferite ale unor evenimente si fapte de falsificare a istoriei. Cel mai clar exemplu este cea conform careia turnurile de la „World Trade Center” au fost demolate din interior ” („9/11 was an inside job”). Pai unul care sustine ca pamantul e plat nu va convinge pe multi nici ca turnurile de la WTC au fost demolate intentionat. Asa ca, feriti-va de aceste idei pseudo-conspirationiste lipsite de cea mai elementara proba! Stiu ca vreti sa aflati interesele pentru aceasta campanie de panica, toata lumea vrea, insa trebuie sa ne resemnam cu gandul ca nu avem destule date pentru a stii. Multumiti-va cu COVIDo-scepticismul si fiti pregatiti sa protestati cand apar semnele reducerii libertatilor si nivelului de trai, si asa la pamant aici in Romania!

Uitati de Bill Gates, 5G, masoneria, Illuminati, „oculta mondiala”, pamantul plat si astfel de idei lipsite de minime dovezi sau indicii! Acest gen de dezinformari ale marilor papusari spre a discredita COVIDo-scepticismul, este o strategie de discreditare a anti-guvernamentalistilor. Asa ceva este varianta la nivel dez-informationala a diversiunilor, pe care spionajul civil le face pentru subminarea imaginii protestelor in randul opiniei publice, dupa cum am aratat in documentarul meu, „Diversionistii” Aceste idei sunt fabricate de departamentele de dezinformare ale spionajului civil asa cum acei distrugatori de mobilier urban sunt infiltrati ai departamentului de diversiune. In acelasi fel au fost sustinuti nazistii de catre Wall Street, pentru a starni cel de-al 2-lea razboi mondial, sau ISIS pentru a mentine starea de conflict in Orientul Mijlociu, cu refugiatii de rigoare, ce vor fi pusi la muncile nedorite de localnicii occidentali. Asta voi detalia in documentarul la care lucrez de cateva luni si care e pe final (editare ulterioara: documentar care este linkat mai sus). Daca vreti sa aflati pareri diferite ale unor specialisti fata de propaganda oficiala, cautati dupa doctorii Erickson , Annie Bukacek, Rashid Buttar sau, nu in ultimul rand Luc Montagnier, premiat cu Nobel pentru studiul HIV! Daca nu intelegeti engleza, exista materiale traduse. De asemenea, mai multi medici romani si-au manifestat scepticismul fata de aceasta pandemie dezinformativa, printre care Vasile Astarastoae.


Share this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved