Eveniment 201: o simulare din octombrie 2019 a pandemiei de coronavirus

April 2, 20200 comentarii



Am dat recent de un program de simulare a unei pandemii numit „Eveniment 201”, initiat pe 18 octombrie 2019 in New York. In submeniul „scenariu” al acestui site se descrie al naibii de exact evolutia pandemiei pe care o traim acum, dupa cum putem vedea, cu diferenta ca focarul nu a fost in China, ci in Brazilia:

„Evenimentul 201 simuleaza un focar al unui nou coronavirus de origine animala transmis de la lilieci la porci la oameni care in cele din urma devine eficient transmisibil de la persoana la persoana, ceea ce duce la o pandemie severa. (…)
Cand incepe sa se raspandeasca eficient de la o persoana la alta in cartierele cu venituri reduse, populate ale unor metropole din America de Sud, epidemia explodeaza. Este exportata mai intai prin calatorii aeriene in Portugalia, Statele Unite, China si apoi in multe alte tari. Desi, la inceput, unele tari sunt capabile sa o controleze, ea continua sa se raspandeasca si sa fie reintrodusa si, in cele din urma, nicio tara nu poate mentine controlul.
Nu exista posibilitatea ca un vaccin sa fie disponibil in primul an. Exista un medicament antiviral fictiv care poate ajuta bolnavii, dar nu limiteaza in mod semnificativ raspandirea bolii.”



Simularea e atat de realist facuta cu ceea ce traim acum ca se creeaza inclusiv niste posturi de televiziune at hoc care transmit (dez)informarile. Dupa cum se vede in acest video publicat pe 4 noiembrie, in loc de celebrul post de televiziune american de care nu vreau sa mai pomenesc, exista GNN. Ma trimite cu gandul la pantofii de sport marca Adidos facuti in China, care costau undeva la 10-15% din pretul originalului.



Vazand la cum arata aceasta simulare mi se creeaza un scenariu pentru ce se vrea de fapt cu campania asta exagerata (inca mi se pare exagerata) privind carantina. Observ ca cei obedienti sau mercenarii ideologici ai sistemului vor vedea in ea nu neaparat o producere artificiala a crizei cat mai curand o competenta incredibila a agentiilor de spionaj care au putut prevedea un astfel de dezastru. Cei care cred in valorile sistemului supraveghetor si represiv vor crede si mai mult ca aceasta pandemie a fost creata artificial, dupa ce vor sesiza „talentul” acestor supra-numite „servicii secrete” (chit ca ele sunt intr-adevar servicii de neinlocuit ai papusarilor mondiali). Pentru conspirationisti acest exercitiu este o dovada inextricabila ca virusul a fost provocat artificial. Dar, daca ne uitam strict la dovezi, vedem o similaritate uriasa cu ceea ce s-a intamplat in realitate in aceasta ultima luna, insa nu se poate extrage de aici cu siguranta ca pandemia a fost pusa la cale de agentiile de spionaj civil.

Deduc de aici mai curand o testare a opiniei publice internationale spre a vedea de partea cui e: ori a conspirationistilor, si atunci vom avea revolte sociale in fata guvernelor sau ambasadelor care cer stoparea automata a simularii, sau obedienta in fata amenintarilor infectarii, cu promisiunea ca daca stam cuminti, obedienti si izolati vom scapa. Din pacate intrevad si riscul ca cei cu vederi conspirationiste sa fie eliminati cu otraviri diverse, si apoi declarati morti de COVID-19, dupa cum s-a intamplat in Italia in cateva cazuri . Sa fim atenti la aceste detalii! De multe ori m-am gandit cu temere la acest scenariu in aceste saptamani. Dar, vorba lui Cumpanasu: „Decat sa traiesc in genunchi, mai bine mor in picioare”… Vom vedea evolutia pe mai departe a acestei situatii.

Faptul ca acest exercitiu s-a desfasurat in octombrie iar in decembrie a inceput balamucul pare o coincidenta. Autoritaristii o vor aprecia astfel. Insa dupa atatea coincidente , eu unul nu-l prea mai pot lua ca o coincidenta. Deocamdata mi se pare ca „Eveniment 201” este un carlig al departamentului de dezinformare si manipulare din CIA (ca astia sunt maestrii manipularii) de a atrage conspirationistii sa promoveze campania, la fel cum a facut-o mass-media. Momeala este previziunea cu adevarat macabra de la sfarsitul scenariului, menita sa induca o si mai mare stare de panica:

„Scenariul se incheie la dupa 18 luni, cu 65 de milioane de decese. Pandemia incepe sa incetineasca din cauza numarului in scadere a persoanelor sensibile. Pandemia va continua intr-un anumit ritm pana cand va exista un vaccin eficient sau pana cand 80-90% din populatia globala a fost expusa. Din acel moment, este probabil sa devina o boala endemica a copilariei.”


Personal nu cred ca asa ceva se va intampla in realitate. 65 de milioane de morti ar insemna o profunda stare paranoida creata artificial cetateanului simplu, ceea ce e impotriva insasi a spiritului civilizatiei care ii ascunde acestuia sclavagismul evoluat tocmai pentru a-l convinge ca e liber si ca executa ordinele din placere. Plus ca, daca s-ar intampla o astfel de predictie, ea ar atrage atentia majoritatii asupra pericolului papusarilor mondiali (care au la varf dinastiile Rockefeller si Rothschild) prin principalii lor locotenenti, respectiv agentiile de spionaj civil si interstatal, asupra umanitatii.

Dimpotriva, dupa ce conspirationistii se vor fi panicat ca se pregateste un genocid de reducere a populatiei mondiale, pandemia se va termina cu 50 000 sau 100 000 de victime si toata lumea va rade de agitatia lor de conspirationisti care vad peste tot negru. La vedere se pune inclusiv marca „Bill,Melinda Gates Fundation”, insistandu-se asocierea dezinformativa intre ideea lui Bill Gates ca populatia umana e prea numeroasa si angoasa unei pandemii grave precum cea a gripei spaniole. Bill Gates incepe sa isi joace si el rolul de interfata, de scut pentru atragerea furiei unui numar din ce in ce mai mare de cetateni care vad ca politicienii sunt marionete in fata unor papusari. Numai ca Bill Gates sau George Soros joaca exact rolul politicienilor, ascunzand pe adevaratii papusari, uneltitori ai marilor dezastre sociale in ultimele 2 secole respectiv dinastia Rothschild in Europa si Rockefeller in Statele Unite. Documentarul la care lucrez va face o radiografie a acestora in secolul 20 si 21.

Share this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved