Irlandezul beat şi ascunderea tentativei de diversiune cu deschiderea porţilor Casei Poporului pentru protestatarii antiplandemie

December 28, 20210 comentarii



Mare ştire pe toate unităţile militare de dezinformare media despre irlandezul beat, cazat la hotelul Hilton şi care, vezi Doamne! a nimerit în Casa Poporului . Ete, na! Ce ştire e asta? După standardele momentului sărbătorilor şi a spiritului pozitiv, ea putea fi evitată. Mulţi beţivani fac lucruri mult mai periculoase sau mai amuzante în această perioadă. De ce ai începe (sau ai termina, ceea ce în strategia comunicaţională, înseamnă acelaşi lucru) ştirile cu aşa ceva? Răspunsul constă în contracararea bănuielilor pe care omul simplu, consumator naiv de dezinformare oficială, şi le face privind protestul din 21 decembrie de la Casa Poporului.

Povestea irlandezului beat e menită să ascundă opiniei publice faptul că porţile Casei Poporului au fost iniţial intenţionat deschise şi apoi închise, pentru a atrage protestatari acolo, şi ulterior a provoca o baie de sânge. Un astfel de eveniment era apoi menit să fie asociat cu antiplandemismul global. Această instigare ar fi fost continuarea diversiunii Şoşoacă , şi ea o joacă pe lângă marile diversiuni ale istoriei capitalismului pe care le-am descris în mare în documentarul meu „Sadismul în politica internaţională” , începând de la minutul 38, sau celor asupra protestelor de stradă din România, descrise în documentarul „Diversioniştii” .

Însă protestatarii n-au dat curs diversiunii şi nu s-ar întâmplat nimic sângeros nici după închiderea porţilor. Încă odată felicitări lui Radu Moraru pentru vigilenţa cu care a relatat evenimentele, dar şi cu avertizările pe care le-a făcut cu câteva zile înainte privind diversionismul, practicat cu sete de DIPI, fosta U.M. 0215 („Doi și-un sfert”), în tandem cu SRI! Dacă diversiunea ar fi reuşit, povestea deschiderii porţilor ar fi fost ascunsă de însăşi tragedia planificată. Acum că ea a eşuat şi protestatarii n-au dat curs instigării, SRI vrea să şteargă urmele instigării tocmai printr-o astfel de ştire.


Astfel de documentare pe care le-am postat mai sus sunt în măsură să îl trezească pe cetăţeanul simplu din Matrix-ul deznformaţional în care trăieşte precum în Mitul Peşterii, şi să-l elibereze de neosclavagism . Ascunderea unor întrebări privind reperele capitalismului , în lumina acestor documentare, este reţeta pentru păstrarea privilegiilor sociale ale dereglaţilor libidinal şi psihoatologic în general care profită de pe urma acestui sistem criminal. Aşadar povestea irlandezului beat e menită să le ascundă gură-cască din faţa televizoarlor, câţi or mai fi rămas, această tentativă de diversiune. Băieţii de la SRI şi DIPI 0215, angajaţi-vă psihologi serioşi, că sunt cu ochii pe voi!

Acum că încercarea de instaurare a unei dictaturi clasice cosmetizată sanitar a eşuat, băieţii se întorc tacticos la vechile metehne. Am afirmat încă din acest articol faptul că una din intenţiile acestei mascarade este şi aceea de a vedea cam ce parte din populaţie aderă la teoriile sensibile despre capitalism, şi civilizaţie în general. În România trecutul penal al premierului Câţu , ascuns şi apoi scos la iveală, a ridicat semne de întrebare asupra rolul spionajului civil în infiltrarea acestuia la conducerea PNL şi însăşi construirea mascaradei plandemice a ultimelor 20 de luni. Aşa ceva nu era planificat dinainte, scopul plandemiei nu era îngroşarea rândurilor conspiraţioniştilor, ci tocmai separarea lor de obedienţi . Acest lucru a dat greş, aşa că băieţii trec la planul B, se întorc la vechile metehne de ascundere a factorului dezinformaţional, şi pomparea imaginii politicienilor în măsurile nepopularea care s-au luat şi care se iau în acest moment în societate. În cazul de faţă, falsificarea cauzei în scop dezinformaţional este că, printr-o ciudăţenie „inexplicabilă” Casa Poporului nu e păzită, şi – vezi! – un irlandezului beat a putut intra nestingherit acolo. Atunci, cum explicaţi că aceste porţi s-au închis subit atunci, şi lumea a rămas sechestrată înăuntru SRI şi DIPI 0215? Şi, dacă tot n-a fost nimeni care să-l împiedice să intre, atunci cum de l-aţi prins şi n-a ieşit la fel cum a intrat?

Share this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved